Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. Takım 255. Etap ***ETAP BEŞİNCİSİ

angelic2 ( 76.2 / 71.6 / 4.6 / 6.04 % ) yeni üye hedef kilo:60
Chika ( 92.7 / 92 / 0.7 / 0.76 % )
Elmaliturta: ( 65.9 / 65.2 / 0.7 / 1.06 %)
Eski_bir_masal : ( 57.0 / 56.5 / 0.5 / 0.88 % )
LaydLiNe: ( 70.2 / 69.8 / 0.4 / 0.57 % )
Mumu85: ( 72.5 / 72.9 / -0.4 / -0.55 % )
Mutedeyyin: ( 67.5 / 67.8 / -0.3 / -0.44 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
TadLi : ( 57.1 / 57.3 /-0.2 / -0.35 % )
UcukMavi ( 63.7 / 63.2 / 0.5 / 0.78 %)
UZAYIM ( 66.6 / 66.6 / 0.0 / 0.0 % )

13. Takım Ortalaması : 0.88 %

Evet sonuçlarımız açıklandı gelelim haftalık yorumlara.

Reyhan abla ; Öncelikle tebrik ederim seni, sporun olsun menülerin olsun örnekti hep, hakettin ve bireysellerde birincisin. Hep böyle gider inşallah ..

Eda ; BU hafta gergin bir hafta geçirdin biliyorum. Menülerini burada pek göremedik gözümden kaçmadıysa yorumların da çok yoktu, önümüzdeki hafta daha aktif olmanı bekliyorum.

Turta ; Bu hafta aldım aldım deyip süpriz yaptın bize. Bak verme moduna geçtin artık turtam lütfen kaçamak yapma ki böyle gitsin. Kaçamaklardan sonra toparlamanın ne zor olduğunu da gördün ..

Ebru; Bu hafta menülerin güzeldi, hareketin de bollaştı ama vücut yavaş yavaş direnmeye başladı demek ki, yeme sitilinde biraz değişiklikler yapabilir ya da sporuna düzenli başlayabilirsin diye düşünüyorum.

Mumu ; Çok fazla yorum yapmama gerek yok bir kez böyle bir hafta oldu bir daha olmayacak biliyorum .

Gönül ; Menülerin genel olarak güzeldi aslında ama bir önceki hafta kaçamak yaptığında sen de bir duraklama genelde oluyor zaten o yüzden kaçamak olmamalı ki düzenli gitsin kilolar ..

Ayşe ; Bu dukan sana yaradı. Menülerin gayet iyiydi spor çok fazla olmamasına rağmen gayet iyi verdin bence.

Hatice ; Takımda en istikrarlılardandın bu haftada menülerin ve sporunla. Kilo vermemeni regl dönemine bağlıyorum ama önümüzdeki haftada aynı şekilde olursa bütün haftanın menülerini bir gözden geçiririz acaba fark etmediğimiz bir sorun mu var diye ..

Genel olarak dediğim gibi ben bu haftaki sonuçlarımızdan hiç memnun değilim, listelere baktıysanız görmüşsünüzdür yazın yaklaşmasıyla herkes bir ataktayken biz de bir düşüş vardı Reyhan abla'nın derecesine rağmen ilk 3'te değiliz ve bu kötü bir durum. Haftaya düzelmesini umuyorum.

Onun haricinde yazmışımdır ama tekrar yazayım önümüzdeki hafta listeye girmek isteyen arkadaşlar bu hafta mesaj sayılarını lütfen düzenli bir şekilde atsın.
Biraz sonra mesaj sayımlarını da ekleyeceğim onlarında çok hoş olduğunu düşünmüyorum.

*** 13. Takım 255. Etap ***ETAP BEŞİNCİSİ

angelic2 ( 76.2 / 71.6 / 4.6 / 6.04 % ) yeni üye hedef kilo:60
Chika ( 92.7 / 92 / 0.7 / 0.76 % )
Elmaliturta: ( 65.9 / 65.2 / 0.7 / 1.06 %)
Eski_bir_masal : ( 57.0 / 56.5 / 0.5 / 0.88 % )
LaydLiNe: ( 70.2 / 69.8 / 0.4 / 0.57 % )
Mumu85: ( 72.5 / 72.9 / -0.4 / -0.55 % )
Mutedeyyin: ( 67.5 / 67.8 / -0.3 / -0.44 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
TadLi : ( 57.1 / 57.3 /-0.2 / -0.35 % )
UcukMavi ( 63.7 / 63.2 / 0.5 / 0.78 %)
UZAYIM ( 66.6 / 66.6 / 0.0 / 0.0 % )

13. Takım Ortalaması : 0.88 %

Evet sonuçlarımız açıklandı gelelim haftalık yorumlara.

Reyhan abla ; Öncelikle tebrik ederim seni, sporun olsun menülerin olsun örnekti hep, hakettin ve bireysellerde birincisin. Hep böyle gider inşallah ..

Eda ; BU hafta gergin bir hafta geçirdin biliyorum. Menülerini burada pek göremedik gözümden kaçmadıysa yorumların da çok yoktu, önümüzdeki hafta daha aktif olmanı bekliyorum.

Turta ; Bu hafta aldım aldım deyip süpriz yaptın bize. Bak verme moduna geçtin artık turtam lütfen kaçamak yapma ki böyle gitsin. Kaçamaklardan sonra toparlamanın ne zor olduğunu da gördün ..

Ebru; Bu hafta menülerin güzeldi, hareketin de bollaştı ama vücut yavaş yavaş direnmeye başladı demek ki, yeme sitilinde biraz değişiklikler yapabilir ya da sporuna düzenli başlayabilirsin diye düşünüyorum.

Mumu ; Çok fazla yorum yapmama gerek yok bir kez böyle bir hafta oldu bir daha olmayacak biliyorum .

Gönül ; Menülerin genel olarak güzeldi aslında ama bir önceki hafta kaçamak yaptığında sen de bir duraklama genelde oluyor zaten o yüzden kaçamak olmamalı ki düzenli gitsin kilolar ..

Ayşe ; Bu dukan sana yaradı. Menülerin gayet iyiydi spor çok fazla olmamasına rağmen gayet iyi verdin bence.

Hatice ; Takımda en istikrarlılardandın bu haftada menülerin ve sporunla. Kilo vermemeni regl dönemine bağlıyorum ama önümüzdeki haftada aynı şekilde olursa bütün haftanın menülerini bir gözden geçiririz acaba fark etmediğimiz bir sorun mu var diye ..

Genel olarak dediğim gibi ben bu haftaki sonuçlarımızdan hiç memnun değilim, listelere baktıysanız görmüşsünüzdür yazın yaklaşmasıyla herkes bir ataktayken biz de bir düşüş vardı Reyhan abla'nın derecesine rağmen ilk 3'te değiliz ve bu kötü bir durum. Haftaya düzelmesini umuyorum.

Onun haricinde yazmışımdır ama tekrar yazayım önümüzdeki hafta listeye girmek isteyen arkadaşlar bu hafta mesaj sayılarını lütfen düzenli bir şekilde atsın.
Biraz sonra mesaj sayımlarını da ekleyeceğim onlarında çok hoş olduğunu düşünmüyorum.

oooooohhhh 9-8 ritminde döktürdün yani Afiyet olsun canım.

Nasıl odlu anlatayım kızlar
Sevdiceğim yolda arıyor beni sık sık işte.
Yolda da değişik şarkılar açmışlar bizimkisi sinir oluyor.
O sırada roman havası başladı dur aşkım oynayayım bak falan dedim başladım oynamaya sonra o kapattı ben açtım a be kaynanayı öldüm bittim pek de eğlendim

Kızlar bu hafta Melek gelince paylaşır dediğimden onun gününde bana atın mesajları demedim.
Olmaması da iyi olmadı ama bu haftalık böyle olacak artık ..

30/04 msj sayimi
Ucukmavi:42
TadLi: 21
Turta: 15
Uzayim: 7
Eski_bir_masal: 70
Ladyline: 27
Mutedeyyin: 0
Chika: 0
Reyhan abla: 0

aysecig : 8

01/05/2012 msj sayimi

Ladyline 26
Eski bir masal 25
Tadli 13
Uzayim 11
Chika 2
aysecig : 9
muti 8
turta 0
Reyhan abla 7
Ayse 0

02/05/2012 msj sayimi

Ladyline 17
Eski bir masal 28
Tadli 12
Uzayim 27
Chika 0

aysecig 13
muti 0
turta 10
Reyhan abla 0
ucukmavi izinli

03/05/2012 msj sayimi

Ladyline 14
Eski bir masal 35
Tadli 9
Uzayim 29
Chika 0

aysecig 5
muti 0
turta 13
Reyhan abla 0
ucukmavi 17

Birazda yeni mesaj sayım listesini de ekleyeceğim.
Melek zaten izine çıktı.
Eda'cım bu hafta paylaşımlarının artmasını bekliyorum ve mesaj sayılarını atmayı lütfen unutma.
Reyhan abla senin de bu hafta paylaşımlarının farkında olduğum için listeye aldım ama normalde bu mesaj sayılarına göre işlem yapıyorum o yüzden birazdan paylaşacağım listeyi kaydeder ve unutmazsan atmayı sevineceğim.
Sanırım bu hafta için başka da problem yok ..
Önümüzdeki hafta tekrar değerlendirme yaparız ..

Mesaj Sayım Tarihleri

4- 5 Mayıs : Uzayım

7 -8 Mayıs : angelic2

9 - 10 Mayıs : chika

11 - 12 Mayıs : elmaliturta

14 - 15 Mayıs : Laydline

16 - 17 Mayıs : Mumu85

18 - 19 Mayıs : Tadli

21 - 22 Mayıs : UcukMavi

23 - 24 Mayıs : Uzayım

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

Afiyet olsun Ebru2cum ama sana hiç yakıştıramıyorum kaçamakları ..

Kolay gelsinn ..

Afiyet olsun canım ..

Haklısın canım bende kendime yakıştırmıyorum ama bide şöyle düşünürsen arada bir yapmak gerekiyor. Çünki 4 ayı geçti ben diyete başlayalı ve toplamda yanlış hatırlamıyorsam 4 ya da en fazla 5 tane bu şekilde kaçamağım oldu. Bugün yine bilerek ve isteyerek yaptım. Ama dedim yaaa bidaha söz veriyorum kendime hedefime ulaşıncaya kadar olmayacak. Bu arada yaklaştım yaaa hedefime sanırım birazda onun etkisi var.

Afiyet olsun canım. Kepek hakkını kullanmamışsın bugün yine. Sen hep saf proteinmi beslenmeye başladın. Atağı en fazla ne kadar yapmak gerekiyor?

Ohhh döktürdün desene. Eminim çok eğlenmişsindir.

Yorumlar ve mesaj sayıları için ellerine ağzına sağlık.

Bu hafta eminim daha iyi olacağım ve spora düzenli başlayacağım inşallah. Bakalım haftaya sonuç ne olacak.

Ellerine sağlık Hilal'cim.

Tebrikler Funda'cım. Ne güzel ilerlemişsin maşallah...

teşekkür ederim cnmmmm

Sevdiceğim artık bana çıtır prensesim diyor kızlarrrr
Ben hedefime ulaşmış bulunmaktayımmm ..

ayhh bişeyin kalmadıki zaten hilalim senin tam çıtır oldun

duraklama dönemine giriyorsun ebrucum sıkma canını benimde 69 lar da 2 hafta grm bile gitmemişti sonra ki hafta 1,5 kilo vermiştim olur öyle.

saol cnm

teşkür ederim tadlumm geçen haftaki 65.9 du ben bu hafta beklemiyordum hiç kilo vercemi ama grmda olsa vermişim bende cok sevindirik oldum

benim de bugunkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
kaşar
salatalık
zeytin

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
2 adet hurma
2 tane badem
az kuru meyve

akşam
1 kase ayranaşı çorbası
yarım tabak türlü
yogurt

spor: 2,5 saat

kızlar moralimi çok bozan bir şey oldu şimdilik çıkıyorum ..
hayırdır hilalcim ne oldu ya
afiyet olsun güzel olmuş canım

afiyet olsun canım.

ebrucum kaçamağın için iyi olmuş diyorum ben arada yapmak lazım vucudu şaşırtmak için hep aynı tip dikkatli beslenince metobolizma alışıyor ve kg verme yavaşlıyor daha cumaya çok var eminim bu hafat daha çok verirsin

Afiyet olsun Turti'cim. Güzel olmuş menün.

Umarım kötü bişey yoktur Hilal'cim.

Ayşe'cim 26 Aralıkta başladım ben diyete ve bugüne kadar verdiğim en kötü kilo 200 gr dı. Onun haricinde hiç + olmadım ve hiç aynı kalmadım. Her hafta mutlaka kilo verdim. Sanırım bu yavaşlamanın sebeplerinden bitaneside bu. Çünki en son 3 yıl önce Konya'ya geldiğimde bu kilodaydım. Şaşırtma konusunda bende sana katılıyorum çünki genelde çok dikkat ettiğim haftalarda az kilolar verdim. İnşallah bu hafta hedefim en az 1 kilo. Zaten çok az kaldı allaha şükür hedefime

hayırdır hilalcim ne oldu ya
afiyet olsun güzel olmuş canım

afiyet olsun canım.

ebrucum kaçamağın için iyi olmuş diyorum ben arada yapmak lazım vucudu şaşırtmak için hep aynı tip dikkatli beslenince metobolizma alışıyor ve kg verme yavaşlıyor daha cumaya çok var eminim bu hafat daha çok verirsin

Turti seni twitterdan da takip etmek istiyorum bebiş. Nasıl bulcam seni ?

menüm
sabah

1 dilim dukan ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ligt kaşar

öğlen
dukan dondurma

akşam

kıymalı menemen
1 dilim dukan ekmek

dukan dondurmaz

menüm
sabah

1 dilim dukan ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ligt kaşar

öğlen
dukan dondurma

akşam

kıymalı menemen
1 dilim dukan ekmek

dukan dondurmaz

Afiyet olsun Ayşe'cim. Güzel olmuş yine menün.

menüm

sabah
1 yumurta sarısı
biraz lor
1 dukan ekmeği

öğle
haşl.tavuk
yoğurt

ara
maden suyu,yeşil çay,ayran

akşam
1 kase yoğurt ,1 kaşık y.kepeği

kızlar benim hiç bişey yemek istemiyo canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…