Tatlım baktım yeniden gerekli düzeltmeleri söyledim paylaşım alanında.
Reyhan ablanın derecesini görmemişler. Normalde bireyselde haftanın birincisi.
Bizimde 5. olmamız gerekirken 8. olarak yazmışlar. Prensesperi görmemmiş senin son düzeltmeni . Onun içinde uyarı yaptım umarım düzelir.
Aslında tam bakamadım iş yerinde listeye baksam görürdüm ama hata yapmazsın diye düşündüm. Ama hadi sen görmedin kimse dikkat etmedimi yaaaa. Onu merak ettim
Sıkma canını tatlım yaaa olur böyle şeyler. Umarım düzeltir. Dedim yaaa paylaşıma bende yazdım.
Cidden kimsenin de dikkatini çekmemiş.
Hadi hesaplama hatası yapıyordum da bu hafta aşmışım kendimi ..
Ama ben turtanın ortalamasını hesaplamıştım nereye yazdım ki :26:
Aynı sayfada eski haftaların hesaplamaları var oralara mı sokuşturdum ne yaptım .
Çok tatlısın sen yaaaaa. Yerim bak ben seni
Bidahakine özellikle kontrol edeceğim. Artık hata yapmazsın diye düşünmeyeceğim
Bide bana diyorki o ilk liste sonrasına yazdım ben
Cidden kendimden de o kadar eminim ki hiç konduramıyorum
Düşünme sen hiç hata yapmamıştır diye her geçen gün artıyor hata oranım
ben geldimmmm kaç gndür temizlik yapıyorum canlarım uğrayamadım kusura bakmayın ya ebrum kilo vermişiz süper bende 83 üm 400 gr vermişim bu ara biraz kopmuştum ama yine de vermişim.sizden ne haberler var
Aşık şirine
Bu arada az kaldı 55 e unutmadın dimi sözünü
ben geldimmmm kaç gndür temizlik yapıyorum canlarım uğrayamadım kusura bakmayın ya ebrum kilo vermişiz süper bende 83 üm 400 gr vermişim bu ara biraz kopmuştum ama yine de vermişim.sizden ne haberler var
Kızlar bu arada ben rüyamda ne gördüm..
Bir sürü yeni üye davet etmişim hepsi gelmiş ama takımda yer yok izindeki arkadaşlar da geliyor ne yapacağım ki diye düşünüp duruyordum
Sabah kullanıcı adlarını da hatırlıyordum da unutmuşum ..
Hilal'cim bende bugün onu hesapladım. Gülçin girecek haftaya büyük ihtimal 11 olacağız. İki tanede Betül var girmek için bekleyen. Ceren izinde o da gelirse kalabalık olacağız. Toplam kaç kişi olmamız lazım?
13 kişi olmamız gerekiyor Ebru'cum ama yeni üye almıyoruz sonuçta artık sonuçta zaten izine ayrılan arkadaşlar geldiklerinde yer olmama durumunu göz önünde bulundurmalılar.
Bütün izine çıkan arkadaşlar için yer bekletirsek bu sefer takım bomboş kalıyor.
Ama Ceren gelene kadar biz mezun oluruz heralde yer açılır.
Canlarım yaaaa bugün hep okudum yazdıklarınızı ama işte olduğum için sık sık cevap yazamadım. Bugün beni tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.
Menüm
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit
Öğle
1 kase çorba
Salata
İslim kebabının iki parça patlıcanı (Etini yemedim)
2 dilim kepek ekmek
Ara
Yarım simit
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 litre + 2 fincan yeşil çay
(Bu arada bugün suçluyum ben. Bir kaçamağım oldu ama burda söylemek istemiyorum. Onun haricinde
bugün söz verdim kendime bir daha asla kaçamak yok. Ve bu hafta en az 1 kilo verceğim inşallah)
Haklısın canım. Ceren bir gitti tam gitti. Hiç uğramadı.
Kızlar ben eşimin yemeğini hazırlayıp geliyorum. Görüşürüz
MENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Dukan ekmek
Peynir,zeytin
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLE
1 dilim çavdar ekmeği
Domates,salatalık
Salça,zeytin
AKŞAM
1 kase kayısılı,müslili yoğurt
Zeytinli küçük dukan ekmek
ARA
1 avuç ceviz(canım çekti)
Afiyet olsun canım.Kaçamağı hakettin sen.Canlarım yaaaa bugün hep okudum yazdıklarınızı ama işte olduğum için sık sık cevap yazamadım. Bugün beni tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.
Menüm
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit
Öğle
1 kase çorba
Salata
İslim kebabının iki parça patlıcanı (Etini yemedim)
2 dilim kepek ekmek
Ara
Yarım simit
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 litre + 2 fincan yeşil çay
(Bu arada bugün suçluyum ben. Bir kaçamağım oldu ama burda söylemek istemiyorum. Onun haricinde
bugün söz verdim kendime bir daha asla kaçamak yok. Ve bu hafta en az 1 kilo verceğim inşallah)
oooooohhhh 9-8 ritminde döktürdün yaniBen de menümü yazayım ..
Sabah :
- Sucuklu yumurta
- Öğle :
- 1 fincan vişne aromalı türk kahvesi ( kabul ediyorum ne yapacağımı şaşırdım ama sevdim ben bu tadı )
Akşam :
- 2 tavuk baget
- 2 kaşık yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- Yarım saat roman havasında oynadım :660:
Ben de menümü yazayım ..
Sabah :
- Sucuklu yumurta
- Öğle :
- 1 fincan vişne aromalı türk kahvesi ( kabul ediyorum ne yapacağımı şaşırdım ama sevdim ben bu tadı )
Akşam :
- 2 tavuk baget
- 2 kaşık yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- Yarım saat roman havasında oynadım :660:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?