Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben akşam sebze yemeği yedim,ekmek yemedim hiç,bundan sonra ekmek yok hayatımda
çok isabetli bir karar hayatım. ama arzu edersen kepek ekmeği kullanabilirsin. yada kızarmış ekmek kalorisi çok düşük. :lepi:
ah canım inşallah verirsin kilolarınıda :Saruboceq: o moralini bozanlar :tomato: ağzı açık seyrederler seni. alkisalkisalkis :1hug:

problem değil cnm,ne demek kusur falan yok ortada,tmm cnm inşallah vereceğiz beraber bu kiloları,onlar bizden korksunlar
kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum şimdi,ailemle gezicez birazcık da,öpüyorum hepinizi,görüşürüz :1hug:

tamam canım iyi eğlenceler sanada.

melis kaptanım mesajını değerlendirecektir hayatım.bol eğlenceler tekrardan. kaydirigubbakcemile5

selam kızlr nasılsınız bakalımmmmmm

aksamleyin bezelye yoğurtlu

1 tane patatooo

3 litre su

parkta 2 buçuk saat yürüyüş

pilates kursu

arkadaslae hepinize tesekkur ederim ad cim yaklasik 4 aydir cekiyorum dr gittim kullandigin ilacin yan etkisi olabili r dedi bir tanesi kisa bir süre icin kesti ama benim basimmin agrisi kesilmedi persembe sünpü romatizma dr uma gidecegim oda birsey demzse basimdan mr cektirmeyi düsünpyorum bakalim hayirlisi

canım ya ne menem ilaçlarmış onlar öyle.bitirdiler kız seni. başlıcam onların yan etkisine.
canım çektir valla hayatım ya. inşallah kötü birşey yoktur. bu arada sen memlekete gelmişmiydin hayatım. :kedi:

ad1 cnm tavsiyen için teşekkür ederim,evet eğer çok bunalırsam kullanırım cnm kepek ekmeği ya da kızarmış ekmek Şeniz
evet o moralimi bozanlar anlayacaklar değerimi ama iş işten geçmiş olacak cnm :içelim:
teşekkür ederim cnm moral oluyor bana bunlar :1hug:

günaydın kızlar günaydın sabh sabah keyfim yine kaçtı tartıda 1.5 kilo fazla çıktım aman yine 78 i gördüm nedir bu ya döndolaş aynı üf üf ama geçecek bu hafta sıkı tutacam yine büyük ihtimal şişliktir çünkü spordan sonra tartıldım dün akşam 50 dakika bugün sabah da 45 dakikaya yakın yürüdük arkadaşla aman arkadaşım da görseniz 50 kilo 36 beden bişey ama tansiyon hastası çıktı doktor yürüyeceksin demiş bende gelirim dedim yi oldu tek yürümek sıkıyor evimin karşısındaki parkıda dizayn ediyorlar yürüşüyüş alanı yaptılar güzel oldu bahhanem kalmadı bu arada yeni katılan arkadaşımız hoşgeldin umrum dışı ilginç bir isim hehe ama yakınız sen amasya ben çorum görüşürüz kızlar

umrumdısı canım hosgeldın
bol bol kılo vermeler
herkese gunaydın
once bızım bılg arıza nedenı ıle nete gıremedım
bugunlerdede ınternet baglantımız bozuluyor
apt ortak ınternetını kullanıyoruz 2 gundur baglantı hıc yoktu
bu arda kızlar kıo vermem yavasladı nedennn buraya yazamadıgım ıcın
bu cumarteseı tatıle cıkyorum karadenız dogu anadolu gezısı sonra bur ufak ızmır /aydın sonraa, evıme donus

haftaya cuma ınsalalha kılo bıldırımı yapabılırım

dosbamm melısım jojelım karakoyunlum melzeyıtım acıbıberım emırelım umrumdısı ad1 nasılsınız
ınsalalh bugun net devem ederde yazabılırım
eger cumaya net olmazsa cafeye gıdeım artıkın

tırtıl iyi vallahi buhaft sonu ben biraz kaçırdım ama inşallah telafi ederim

bugün ne yedi m4 dilim salam bir etimek öğlende birbardak yoğurt ve salatalık var menüde

senin adına üzüldüm ama dediğin gibi şişliktir sanırım.çünkü 1,5 kg biraz fazla.bu arada ne güzel arkadaşta buldun bol yürüyüşler kilo vermeler
ben iyiyim tırtılım sen nasılsın.neler yaptın hafta sonu. ne güzel herkesler tatile gidiyor valla ben bu sene her sene olduğu gibi evdeyim bu sene düşündük ama eşimin işi dolayısı ile erteledik.bulunmaz bir fırsattı bizim için ama sağlıkolsun. nasib olursa birgün gideriz artıkın.

ne demek canım herzaman.birbirimize destek olmak için burdayız. :1hug: opuyorumnanaktan

günaydın yol arkadaşlarım. herkeslere güzel bir gün diliyorum.bugün diyetimin ilk günü ve ben güne yeni başladım.birazdan gıdalarımı almaya başlayacağım. ilk olarak bir bardak suya 3 çorba kaşığı limon suyu ekleyip bir güzel hüpleteceğim. 1 saat sonra domates suyu,1 saat sonra haşlanmış patates vs vs vs
bu sefer kararlıyım kızlar bu hafta en az 2 kilo vermek istiyorum. umarım başarılı olurum. şimdilik hoşçakalın opuyorumnanaktan

melzeyıt canım annanem gelmıstı tabı benım butun sevdıgım yıyecekleı yapıp getırmıs
az yedım kustu ama tabı hepsı kalorılı seyler senın ıçın yaptım yemedın dedı durdu ee tabı
gecen hafta çarsanbadan berı dıyet bozuldu
bugun neyse kendıme geldım
hatta 200 gr almısım neyse bu hafta telafı ederım 60.6 gr geldım
barı cumaya 59.8 falan olsam ıyı olacak
melzeyıtcıgım canım sen bakıyorum bayagı ıyısın hafta sonu ufak kacamaklar olur telafı edersın

ad1 canımcım
olsun esınınıslerı hafıfladıgınde sende tatıl yaparsın artık
hiç kafana takma olurmu

hayal gözlüm sekerım sen nasılsın ? nasıl gıdıyor dıyet

tırtılcım çok tatlısın canım benim kafama takmıcam hayatım sağolasın. opuyorumnanaktan
ayrıca ben olsam bende dayanamaz yerdim.kadıncağız yapmış getirmiş.yiyesim olmasa bile yerdim.haliyle diyet bozuluyor.önemli olan adapte olup tekrar başlaman. inşallah olursun hayatım 59.8 :Saruboceq: benimde diyetimin ilk günü. sabah yazdıklarımı yedim şimdi 14.30 da domates suyu içecem ama kirazım yok o yüzden yiyemicem.çokda önemli olduğunu sanmıyorum. bende bu sefer tam gaz başladım. 1 lt su içtim şimdiye kadar.şuan 1 lt daha içmeye çalışıyorum.umarım başarırım. süprizzzzz

kızlar bende haftasonu 1 kilo almışım .nasıl oldu anlamadım

şişliktir canım şişlik. :teselli:

hayal gözlüm hoşgeldin bacım umarım iyisindir. amin hayatım sağolasın opuyorumnanaktan

merhaba kızlar ben geldim kiloları aldım da geldim eee sizler nasılsınız bakalım bu hafta aldığım kiloları verirsem ne mutlu bana bu gün pek nete giremem herhalde ev çok fena çok işim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…