Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum

Sabah

Kasarli salcali tost
Domates
Semizotu
Peynir

Oglen
1 dilim kek

Aksam
2 dilim salcali ekmek
1 tabak yogurtlu semizotu

Afiyet olsun Betül'cüm. Kek harici güzel olmuş. Kek için Hatice ceza önerisi getirmiş zaten bende bir adet şeytancık göstereyim

menüm

sabah
1 dilim dukan ekmek
peynir domates

akşam
1 dilim dukan ekmek
kıymalı kabak yemeği
yoğurt

ara
dukan dondurma

Afiyet olsun Ayşe'cim güzel menü.

yoookk olmazz bugünkü kaçamağın acısı bugün çıkmalı 100 mekik cezası olsun

Güzel ceza

20 dakikaya yakın basket oynadım sonra top patladı bir süre patlak topla devam etmeye çalıştım. Sonrada belediyenin spor aletleri var onlarla çeşitli hareketler yaptım. Sanırım toplamda 40 dk oldu ama sonra felaket bir yağmura ve doluya yakalandık eve kadar koştu, ıslandık sırılsıklam

Selam kizlar umarim iyisinizdir, hafta sonum sanirim biraz yogun gececek yarinda arkadasmin oglunun dogum gunu var
fazla giremezsem merak etmeyin ..

Hilal cimi cok merak ettim bugun de grmemis umarim kotu bir durum yoktur ..

Ve menum:

Kahwalti
Bol yesillik
pastirmali soganli sahanda yumurta
1 bardak sut
2 s. zeytin

Ara
2 cilek

Aksam:
Tavuk corbasi
Salata

Sivi 3 lt su
1 bardak kayisi cayi
3 fncan yesil cay

menün güzel olmuş cnm afiyet olsun

afiyet olsun canım güzel olmuş

ya tayinlerin bu cuma açıklanma olasılıgı vardı acaba açıklandı da hilalin istemedigi yere falan mı çıktıki :26::26:

yok canım açıklanmadı,ayın 11 de açıklanacak bu cuma.ben de çok merak ediyorum

Afiyet olsun Gönül'cüm çok güzel olmuş menün.

ya tayinlerin bu cuma açıklanma olasılıgı vardı acaba açıklandı da hilalin istemedigi yere falan mı çıktıki :26::26:

Öyle bişey olsa Ayşe burda hemen haberimiz olurdu. Bu arada Gülçinde kayboldu yok ortalıklarda neden uğramadı acaba?

ebrucum güzel olmuş sporun canım.

kızlar bence hilal sevdiceğine kavuştu bizi unuttu

Keşke öyle bişey olsa ama sanmıyorum hiç.

Teşekkürler Canım.

Son düzenleme:
ebrucum ama yolda geliyor diyordu,ben mi yanlış anladım yoksa

Yok canım yaaaa ben hatırlamıyorum öyle bişey. Yoksa ben mi kaçırdım. Öyle bişey olsa uçardı sevinçten. Bence onunla alakası yok. Dünki mesajlara bi daha bakalım bakalım.

bu msj ları görünce geldiğini sandım

turtam bloğunu gördüm daha yenisin sanırım.twitirdan istek gönderdim sana hoş anlamıyorum pek karmakarışık

Güzel olmuş canım.
Afiyet olsun Gönül menün gayet güzel.Valla Hilali çok merak ettik.Gelse de bir rahatlasak,ne olduğunu anlasak :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…