Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gunaydn betul cum hosgeldin bu arada..

sicak mi sizin oralar burda hawa kapali ve yagmurlu temizlik yapmam lazm useniyorum

Hoşbulduk gönül'cüm.
Ufffffff hem de nasıl sıcak yanıyoruz...
Allah kolaylık versin sana da. kapalı havada insanın da hiç temizlik yapası gelmiyor değil mi?

Gunaaayyyddiiiiin miskinleeeer hadii uyanin guzel bir kahvalti yapalim hep birlikteee

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları

Herkese güzel, huzurlu, kaçamaksız ve mutlu bir pazar diliyorum

Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım bu sımsıcak pazar gününde...?

Hepinize GÜNAYDINLAR ARKADAŞLAR.
Maşallah Ebrucum şimdiden 300 gr gitmiş.Darısı başımıza. Bende bugün sonunda regle oldum.Bakalım cuma kilom ne olacak:44:.
Ebrucum kaçamaksız bir gün dilemişsin ama ben sabah yazık dedim eşime ne zamandır börek yapmamıştım .1 tepsi börek yaptım.Sonra kenarından tadına baktım.Kaçamak yapmış oldum.Ama pekte lezzetliymiş Cezam neyse çekerim.Birazcık ısırdım ve kahvaltıa dukan ekmek dışında ekmek yemedim.

Son düzenleme:
[h=4]Konu Bilgileri[/h]Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 9 ziyaretçi)

Nerdesiniz arkadaşlar.:44:

Benim numaram var Hilal'de böyle durumlar için vermiştim. Olaki gelemezsem merak etmeyin diye. Ama Hilal'in numarası yok bende. Keşke arasada haber verse. Umarım çok kötü bişey yoktur. Bende meraktayım ne zamandır.

04/05/2012 CUMA MESAJ SAYIMI
UcukMavi : 13.
Tadli
: 6

Uzayim
: 16
betüld
: 3
Ladyline: 26
elmalıturta :13

Eski bir masal:?
Chika
:?
aysecig
angelic2

05/05/2012 CUMA MESAJ SAYIMI
UcukMavi : 17
Tadli
: 4

Uzayim
: 26
Ladyline: 20
angelic2 :3

betüld
: ?:44:
elmalıturta :?:44:
Eski bir masal:?
Chika
:?:44:
aysecig
:?:44:

hlal yok mu hala allahallah

Çok büyük bir sorun yoktur ,geçicidir umarım.Hayırlısı bakalım.Gelince öğreneceğiz inşallah.:44:

Nabersiniz kizlar bugun topik cok sessiz, hilal den haaala haber yok demi :44:

Eline saglik hatice..
bU ARada benim nick im neden digerlerinden farkli yazilmis (comic sans ile) ozel bir manasi var mi merak ettimde

Son düzenleme:
Hoşbulduk gönül'cüm.
Ufffffff hem de nasıl sıcak yanıyoruz...
Allah kolaylık versin sana da. kapalı havada insanın da hiç temizlik yapası gelmiyor değil mi?

Ahh o sicaklardan buraya da yolla, pek severim gunesli havayi

Hic sorma kapali havada hcbisey yapmak istemiyor canim ozelliklede enerji gerektren seyleri ...
Gunesli havada cam kapi dayayip efil efil temizlik yapmak cok icimi aciyor

Eline saglik hatice..
bU ARada benim nick im neden digerlerinden farkli yazilmis (comic sans ile) ozel bir manasi var mi merak ettimde
Sen söyleyince farkettim.Renkli yapayım,font değiştireyim derken öyle olmuş.Sonrada kopyala yapıştır yaptım,farklı olmuş.Olsun farklı olmakta ayrıcalıktır

Sen söyleyince farkettim.Renkli yapayım,font değiştireyim derken öyle olmuş.Sonrada kopyala yapıştır yaptım,farklı olmuş.Olsun farklı olmakta ayrıcalıktır

Hmm peki ..
merak ediyordum nedenini ogrenmis oldum

Kızlar kusura bakmayın cumadan beri giremedim.
Merak ettirmişim sizi de.
Ağla ağla öldüm.
Cuma günü biliyorsunuz tayinler açıklanacak.
Bir haber geliyor evrakların eksik gönderilmiş bu sene tayinci değilsin.
Ee biz herşeyimizi ona göre plandık.
Neyse canım çok sıkıldı işte ağlayıp duruyorum.
Dün de moral olur diye bir sürü tatlı yollamış sevdiğim onlar da midemi bozdu o da ayrı bir sinir etti işte.
Bakalım halledilecek mi ne olacak bilmiyorum ama cumaya kadar bana rahat yok.
Bu hafta pek fazla giremem muhtemelen gelip mesaj sayımlarını falan almaya çalışacağım.
Haberdar ederim yani durumlardan ..

Valla çok merak ettik Hilalcim.Valla çok kötü olmuş ama ne denir ki.İnşallah halledilebilir.Kendini çok üzme herşeyde bir hayır vardır.İnşallah herşey yoluna girer.Kendine iyi bak,sevgiline de morel vermeye çalış ,gelemeyen o olunca daha zor bir durum.Görüşürüz canım.

Cidden canım çok sıkıldı insanların sorumsuzluklarının, işlerini düzgün bir şekilde yapmamasının sonucunu neden biz yaşıyoruz ..
Birileri araya girip evraklarını göndermeyi falan deneyecek bu hafta ama son anda kabul etme ihtimalleri de çok düşük.
Moral verecek durumda hiç değilim bu sefer çünkü gerçekten ben ondan daha çok zorlanıyorum her adımımda onun oradaki durumunu düşünüyorum kendimi tamamen bir kenara atmış durumdayım nasıl olsa az kaldı ha gayret diye ama sabrım zaten tükenmişti bu hafta da olmazsa düşüenmiyorum olacakları ..

Canım çok üzüldüm, nasıl da heyecanlıydınız cuma günü için. Biliyorum çok beklenmedik bişey sizin için ama lütfen daha fazla bozmamaya çalış moralini, inşallah araya girecek olan kişiler halledebilir canım ya. Ağlama...

Hilalcim çok üzgünsün biliyorum ama kendine bu kadar yüklenme.O iş bilmezlerin sorumsuzluğunun bedelini umarım yaşamazssınız.Sorun sizen kaynaklanmıyorsa sevgililin uygun yerlerle görüşür halleder umarım.Benzer problem ben tain isterken de olmuştu.Bakanlığı arayınca son hafta düzelttik.Askeriyede işler biraz farklı.Biz bakanlığa internet üzerinden (BİMER)şikayette bulunduk.Aylarca bizi uğraştırdıkları sorun 2 günde halloldu. Askeri personelede Bimer açılacak diye bir haber vardı (memurlar nette) .Ama şuanki halini bilmiyorum.Umarım bir yolu vardır ve halledilir.

Kızlar kusura bakmayın bende giremedim cumadan beri, ama malum haftasonu, eşim evde kızımla falan beraber vakit geçirelim diye burayı aksatıyorum tabi biraz.
Geçmişe bakıyım ben yavaştan..

Gerçekten o kadar heyecanlanmıştık ki anlatamam ..
Şimdi biraz daha iyiyim ama yarın büyük ihtimalle kesin bir sonuç öğrenilecek o kötü olursa nasıl toplarım bilmiyorum gerçekten .

Tamamen başkasından kaynaklanan hata, zaten tayin olmadığı durumda mahkemeye vereceğiz kesinlikle kazanılırmış.
Hatice'cim umarım son anda da olsa düzelir halledilir bir şekilde.
İmzaya verildiğinden dolayı olmaz denmiş ama cuma mesai bitimindeb sonraydı o yüzden pazartesiyi bekliyoruz bakalım.
Dua edin bize olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…