Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben burda olurum temmuza böyük ihtimalle bu döt anca erir

maşallahhhhhhh hilalime tosun koycam adını bu hafta bunlarla artı çıkarsan

hahah sevdicegin senin tam olarak ihtiyacın olan seyi yollamıs hilalim o durumda

ellerine saglık ablacım

Yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz o zaman

Beraber eritiriz canım.

inş. erirler canım bu yaz mini etek ve şort giymek istiyorum artııııııııkkkkkkkkkkkkk en azından gecen yazdan 10 kilo azım ona seviniyorum

Kızlar bilgisayarımı bozdum her şey üst üste geldi çok mutsuzum arkadaşınkinden yazıyorum şimdi.
Sevdiceğim yarın alır yenisini yolarım diyor ama ne gerek var şimdi masrafa.
İnşallah düzelir de gerek kalmaz ..

Eline sağlık reyhan abla ..

hilal pardon da ne kadar bi sürede tükettin bunnarı sen?

Geçen cumadan bu yana reyhan abla ..

Dua ediyorum bol bol başka yapacak bir şey de yok ama çok stresliyim ..

Aynen öyle Betül inan yedikçe midem çok kötü oldu ağrılar girdi ona rağmen maden suyu içip biraz rahatlatıp devam ettim ..

Not aldım canım ben.
İnşallah istediğimiz gibi olur ya heyecandan çok korku ve telaş kaldı bende de ..

Benimkisi insan üstüydü farkındayım ama sevdiceğim beni ne olarak görüyor ona da takılmadım değil

hilal ne kadar çok yemişsin ya
ben giremiyorum ama arada bakıyorum.eşimle aram çok kötü.dua edin kızlar.kendimi iyice saldı bende.ama kilo almadım

Meleği bile buraya çekti yediklerim
Canım annenlerde misin şimdi ?

canım samsun,manisa,manisa alaşehir,burdur,amasya,balıkesir,konya,gökçeada,sivas yazdık canım

melekcim inş. düzelirsiniz biran önce cnm,özledik seni

Balıkesir veya gökçeada çok iyi duruyor Ayşe'cim ..

bu gece uyku da tutmaz seni hilalim

hakkaten yani gecen hafta bende işe yaradı hilalim biliyorsun

Ayy ne uykusu turtam oturup duracağım bütün gece dukanı okurum sevdiceğim uyuyunca artık

hilalllllll son 9 saat

Ayy biz hemen öğrenemeyiz heralde o saatte ama belli de olmaz tabi ..
Eşin hemen öğrenecek mi canım ?

maşallahhhhhhh hilalime tosun koycam adını bu hafta bunlarla artı çıkarsan

O zaman şimdiden koy yazarken fark ettim de bu yediklerime artı çıkmamam mümkün değil kii ..

hahah sevdicegin senin tam olarak ihtiyacın olan seyi yollamıs hilalim o durumda

Kİlo alayım diye her şeyi yapıyor bizimki

bulunduğu yerde öğrenme imkanı yok hilalcim ama arkadaşları bakar inş. erkenden bildiriler yoksa bizde daha geç öğrenebilriz

Alkışlıyorum Hilalcim seni. Yapmışsındır ama ben yine de söyleyeyim.Fişe takmamışsıznır zaten.Saç kurutma makinesi ile kuruttun mu?

Kurutma makinası saça zarar veriyor diye getirmemiştim o da arkadaşımın da yok yapamadık ondan aslında ben denedim açmayı ama belli bir noktaya kadar açılıp kilitleniyor ..

Kurutma makinası saça zarar veriyor diye getirmemiştim o da arkadaşımın da yok yapamadık ondan aslında ben denedim açmayı ama belli bir noktaya kadar açılıp kilitleniyor ..
Canım açma sakın.Maden suyu içine girdiyse eloktronik yerlere zarar verebilir.İyice kurusa birşey kalmaz.Birilerinden saç kurutma makinesi bulup iyice kurut bence ve bir süre kapalı kurusun.Sonra birşeyi kalmaz,iyileşir

Gece ilerleyen saatlerde de olmazsa içini açacağım bakalım.
Zaten gece olmazsa olmayacaktır kendiliğinden olmayacaktır, garantisi doldu, şimdi servise götürmem kendisi yani her şekilde olmayacak en azından içini açıp şansımı denerim ..

Yurtta da kimseyle pek samimi değilim o yüzden istemek istemedim.
Açmayı deneme hatasını yaptım ama bakalım.
Bu mouse kısmı var ya oraya döküldü aslında ama çok da azdı nasıl bu kadar etkili oldu anlamadım bir de maden suyu bazik özellikte sanırım ondan da tedirgin oldun.

Oluyor işte.Sen sıcak bir yere bırak kurusun.İçini açma bence belki daha çok zarar görür.Kuruyunca düzelir birşey kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…