Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne demek canım benim iyiki sen varsın ve ben iyiki bu kadar güzel bir takıma rastlamışım.

İnşallah canım inşallah

Bence de Ebrucum.Okuldan gelince acıkıyorum ne yazık ki.Ya akşam yemeğini erken yiyeceğim(bugün 16:30 gibi yedim).Yada ara yaparsam hafif yapmalıyım.

Ben sütlü kahveyi kastetmiştim. Ama bence araya başka yiyecekler koyabilirsin. Bende birazcık leblebi yedim ama nedense acıktım yine bugün. İnşallah yarın güzel bir gün olacak hepimiz için.

Dimi ya ben de çok seviyorum takımımızı bir başka sıcaklık var ..

Ben bikaç gündür 8. takıma yardım ediyorum mesaj ve menü konusunda. Orda bu kadar sıcak ve samimi bir ortam yok. Bu arada Hilal'cim mesaj düzenini oturttular sayemde. Bizim gibi yapıyorlar artık. Uğraştım ama değdi.

Eline sağlık Ebru'm, tebrik ederim .. Ben bakmıyorum artık bu kaptanlık olayındaki tepkilerde sadece iletileni takımda konuşulsun diye ortaya atmıştık ama sanki biz takımda olay yaratmışız gibi bir durum oldu o günden beri hiç bakmıyorum ..

İyi ki bende bu takımdayım.Bende takımımızı çok seviyorum.Çocuklar gibi şen hissettim kendimi

Fikir birliğiyle seviyoruz demek kiii

Ben sütlü kahveyi kastetmiştim. Ama bence araya başka yiyecekler koyabilirsin. Bende birazcık leblebi yedim ama nedense acıktım yine bugün. İnşallah yarın güzel bir gün olacak hepimiz için.
Biliyorum Ebrucum.Ben hani hem sıcak bir içecek ve süt protein vs diyerek kahve içiyordum.Artık içmeyeyim(ama öğlenden önce içebilirim).Okuldan gelince dediğin gibi leblebi veya 1 elma vb.olabilir.

Canım o stres bu hafta yediklerimi telafi etse yeter öyle böyle yemek yemedim ben ..
İyi iyi mezuniyetin geç olur (kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm )Temmuza kadar beraber oluruz Beni yalnız bırakmayın .Ben Ebrununda kanına gireyimde azcık çikolata falan yesin.Temmuzda tatile beraber gideriz.Tatil dönüşü bakalım neler olacak:44:.

Valal dukandan sonra kilo almak kolay oluyor diyorlar öyle bir şey olursa ben bu hafta yandım ki ne yandımmm ..
Merak etme Hatice'cim eğer sevdiceğimle ilgili bir şey olmazsa izinini uzun tutmak, tayin olmayıp olacak ani değişiklikler vs gibi ben temmuzun ortasına kadar burada olurum versem de ..

Neler yediğini bilmiyorum ama kilo almamışsındır,sanmıyorum. Sevdiceğinin taini çıksın ,siz bir araya gelinde gerisi önemli değil. Grupta motivasyon böyle giderse inşallah kilolarda gidecek.

merhaba arkadaşlar
dün akşam giremedim ben siteye.laptopun şarjı okulda kalmış
mesaj sayılarını yayınlayım bari ben..

Neler yediğini bilmiyorum ama kilo almamışsındır,sanmıyorum. Sevdiceğinin taini çıksın ,siz bir araya gelinde gerisi önemli değil. Grupta motivasyon böyle giderse inşallah kilolarda gidecek.

Canım kötü örnek olmak istemiyorum ama 4 tane franbuazlı pasta.
4 tane ekler.
3 tane tavuk göğsü.
1 tane tiramisu.
7-8 porsiyon börek
2 paket büyük cips
2 beyaz ekmek
4 tane kinder
1 kilo erik
6-7 tane çiğköfte dürüm
15 tane midye dolma .. Aklıma gelenler bu sadece ..
İnşallah canım bir tayin haberini alalım zaten zamanı var o sırada kilolarımızı hep beraber hallederiz.

Sorma canım yaaaa. Dünde benim pilav olayına taktılar. Hepsi pilavcı, makarnacı bunların. Bende uygun bir dille cevap verdim. Orayı görünce bizim grubun kıymetini daha iyi anladım. Zaten bugün son bir mesaj daha yazıp bidaha bende bakmayacağım oraya.

Kızlar ben yarın gelemezsem merak edin bu gece kalp krizi geçirmiş olabilirim

Sus kız ağzından yel alsın. Allah göstermesin. Çıkart aklından artık şunu biraz. Başka şeyler düşünmeye çalış. Bide kendini kötüsüne hazırla yavaştan yavaştan. İyisi olursa daha fazla sevinirsin. Kötüsü olursada çok hayal kırıklığına uğramamış olursun. Anlatabildim mi acaba?

merhaba arkadaşlar
dün akşam giremedim ben siteye.laptopun şarjı okulda kalmış
mesaj sayılarını yayınlayım bari ben..

Hoşgeldin ablacım. Aman öyle olsun önemli bişey olmasında.

Hilal naptın sen? Şakamı yapıyosun ciddimisin?

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

:96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96:
Sen böyle şeyler yapmazdın ya.Hani yemişsinir dedim ama biraz fazla olmuş.Neyse sen telafi edersin zaten.

Olsun Ebru'cum en azından kapanmadı biz sorumluluğu devrettik inşallah herkes için iyi olur ..

Atamıyorum ki uğraşıyorum ama kalbim küt küt atıyor hadi gelsin yarın diye sevdiceğim de yolda bu sıralarda hep yolda zaten o yol yorgunluğu ile uyur da şimdi gece ben ne olacağım bakalım
Kendimi herşeye hazırladım kötü olursa canım sıkılır ama öldüm bittim olmayacağım kötü ihtimallerde neler yapabilriiz hepsini konuştuk bir şekilde olacak elbet ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…