Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaw şaka yaptım zaten:) utanmana gerek yok:)

Kızlar çok güzel modeller var olabilecek baya bir model arasında bakınıyorum ne yazık ki fotoğraflar kaydedilmediğinden gösteremiyorum ama hep beyaz tenli bir kız üzerinde mavi ve nar çiçeği renkleri çok güzel duruyor bu modellerden birinde iki renkten birini istiyorum.

Valla en son sonbaharda eşimin teyze oğlunun düğünü için, son 10 günde, hep gittiğimiz terziye yalvar yakar kabul ettirdik kumaşlarımızı ve 2 günde 1 provaya giderek son 1 haftada yetiştirmişti kıyafetlerimizi. Eltimin de benim de gelinliklerimiz nişanlıklarımız falan diğer abiyeler de orda dikilmişti, yani tanıdık olunca sıkıştırıyolar araya bi şekilde, bide bizim elbiseler saten alt fon üzerine full boncuklu kumaşla yapılıyodu, dolayısıyla saten olan makinada ama boncuklu kumaş elle dikilicekti,ona rağmen yetiştirdi. bence yapabilir tanıdıksa, sıkma canını...

yemin ederim aynen.. amin diyelim bizde 55 olalım:))

Bu arada selam niyal'cim biz tanışmadık.
Ben Eda, 27 yaşındayım, İstanbuldayım, evliyim 14 aylık bi kızım var.
Ve ayrıca mesajlarını hep avatarına bakmamaya çalışarak okuyorum, o ne kız öyle rüyama giricek

buarada bu arkadaslardaymış sıra sıra ya ben simdilik sadece Hilal'e mi yolluyorum? iyice öğreneyim dedim:))

Ebru'cum 55 olayım söz 55i görünce değildi biliyorsun
Tabiki 55 olduktan 1 ay sonra bırakacağım sözüm sözz ..

yaw şaka yaptım zaten:) utanmana gerek yok:)

İçim rahatladı bu konuda teşekkür ederim Eda'cım bütün modelleri renkleri değiştirip değiştirip bakıyorum çok büyük ihtimalle buradaki modellerden biri olacak ne kadar teşekkür etsem az sana ..

merhaba Edacım bende Nihal:) bende urfadayım evliyim 6aylık bir oğlum var.. (ay aklıma gelmişken dün akşam oğluş cok uğraştırdı eşime dedim 2. cocuk ne zaman? oda dediki bana 5 yıl müsade et:)) çok güldümdü ))
bu benim fiks avatarım eskidende takıldığım forumlarda bunu kullanıyordum ama değiştireyim bari yakında göz fotomun olduğu bi avatarım var onu koyayım:)

Nihal'cim avatar konusunda bende katılıyorum Eda'ya. Çok korkutucu :26:

duygulandım ya zaten hemen gözlerim dolar benim bu kadar sıkıntıya niye katlanıyoruzki zaten ah ah iyiki var kızım allah evlatlarımızın yokluğunu göstermesin olmaynlarada nasip etsin inşsallah.

kızımla dışarıya çıktık hem yürüyüşümü yapmış oldum hem o gezmiş oldu rahatladık :) bu arada nesfit aldım akşamları onunla geçireceğim inşallah.

hilalciğim mesaj olayını anladım yorum yaparım artık menülere :)

duygulandım ya zaten hemen gözlerim dolar benim bu kadar sıkıntıya niye katlanıyoruzki zaten ah ah iyiki var kızım allah evlatlarımızın yokluğunu göstermesin olmaynlarada nasip etsin inşsallah.

amin Allah kimseye yokluğunu göstermesin olanlarında cocuklarına uzun hayrlı ömürler versin Allah ...

Ne güzel olmuş Nermin ohh nesfitler de alınmış ne olsun daha.
Genelde takımdaki annelerimizin kızları var sanırım ..

avatarımı değiştirdim ama şimdilik bu kediş olcak yakında oricinıl bişey bulurum:)

Ne şeker olmuş ..

allah bağışlasın oğlunu nihal.yakınmışız seninle bendee gaziantepteyim.benim kızım da 2 yaşında ve çok mızmız herşeye ağlıyor dışarı çıktığımızda yaygara koparır hep. 2. kolay kolay düşünülmüyor. hehe ne yalan söleyeyim çocuk büyütmek zor iş allah yardımcımız olsun.

avatarımı değiştirdim ama şimdilik bu kediş olcak yakında oricinıl bişey bulurum:)

Bu diğerine göre harika olmuş Sevimli hiç değilse.

Ben düşünüyorum artık Nermin'cim allah izin verirse

Hilal'cim bu arada aklımda ne zamandır unutuyorum hep yazmayı. Senin avatarada bayıldım. Günün anlam ve önemini iyi vurgulamış

YA aslinda olmayacagini ben de tahmin ediyordum/biliyordum ama yedim 1 dilim
Bir daha yememeye caliscam
Dukan iyi guzel de su krep ekmek ozel yapma olayi beni bozuyo:))

Simdi de cocuklar beslenme yapiyor ben de yogurt yiycem nane biber de katayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…