Canım bide geçmişi okumuyorsun sanırım çünki dünki mesaj sayımlarının altına ben not düşmüştüm özellikle senin için.
Nasildi o mantimsi seyafiyet olsun canim .. (kizlar bu siralar var bir aksilik simdide laptop un enter tusu calismiyor )
Hosgeldin Gonul ben, bu arada takimin en minigisin hilal papucun dama duy beni
Bugun uc kilodan katmer yaptim tahinli, hashasli ve yagli disimin agrisi bi yandan halsizlik bi yandan cok yoruldum, menumu yazip cikacagim, gecmisin tamaminida okuyamadim ..
Menum: kahvalti : sahanda yumurta yogurt aksam: tavuk yogurt sivi 2 lt su, bir fincan yesil cay (msj sekli icin kusura kalmayin enter tusumda sorun var yarin halletmeye caliscam ..)
buarada bugün tavuk salata diyetine geri başlıyorum.. çok iyi gelmiş sanırım bugun yine aynı yerde saydırıorum. bakalım cumaya 79 gorucem mi?
merhaba hanımlar.yarım saattir geçmiş okuyorum beynim bulandı aklımda tutayım diye:)
hilalciğim bu elbisenin modeli güzel ama bencede fazla kafanı karıştırma.bende çok bakmıştım böyle modellere sonra 1 günde dolaşırken gördüm aşık oldum aldım yani sende öle olursun. hem üstüne deneyerek daha rahat bulursun içine siner. ne güzel heyecan şimdi var ya bu günleri kıymetini bil gönlünün istediği her şeyi yap al aklın kalmasın sonra geri dönüşü olmuyor :)sevdiğine kavuşuyorsun o ayrı bir güzellik tabi ama yinede evlilik öncesi herşey daha bir güzel oluyor:)
öğlen saati kimse olmuyor hep gece geliyorsunuz yetişemiyorum hızınıza sonra ya neyse nesfit yiyen varmı aranızda deneyeyim mi. birde ben lahana suyu içmeye başladım daha öncede denemiştim bakalım ne olacak.
Tunaydiin herkese
Sabah annemle hastaneye gittik daha erken yazamadim
Dukana basladim bugun
Bir sey sorcam ama
Gunde 1 dilim tahilli ekmek yesek ne olur
Olmaz mi
15 MAYIS Mesaj sayıları
Eski_bir_masal : 76
Elmaliturta : 13
UcukMavi : 11
LaydLiNe : 10
Gurbet_dmr : 8
angelic2 : 3
UZAYIM : 0
Betuld : 0
Chika : 0
TadLi : 0
Niyal : 0
Zaum : 0
Selam kızlarr..
Ayyy geçmişi okumanın sonuna kadar dayanamadım msj yazmak içinnn.. Hillaaaaalllll nişan için elbise modeli falan bakıyosunn, çok sevindim yaaa
Özelden bi adres atıcam sana şimdi, yabancı bi site, Nedime'ler için elbise modelleri var yüzlerce, istediğin renge göre de arama yapabiliyosun, ordan sade ve güzel bi model bulabilirsin diye düşünüyorum, heyecan yaptımm
??? ama ama ama ben hiç mi message yazmamısım( oyyy başşımaa gelenlerrr:) nasıl olur ya? dün sankim yazdım ama ben? utandım ama şimdi
Nasıldı nasıldı ..
Şimdicik dukan krebi yaptım kare kare kestim üstüne kıymayı döktüm sonrada sarımsaklı yoğurtla salça ..
Ebru açıklamasını yapmış Nihal'cim ..
Eda'cımmm
ÖZelden mesaja tamadım ama harikasın modellere bakıyorum fazlasını inceleyeceğim ama önce yazayım dedim modeller kesinlikle tam istediğim tarzlar sade kibar hoş.
Renkleri seçebiliyorum herşeyini görebiliyorum mükemmel.
BAyıldım resmen.
Tek sorunum bunları ben türkiyede bulamayacağım durayım bakalım şu tamam deme işi olsun da annemin terzi bir tanıdığı vardı, neredeyse akrabalardan tüm evlenenlerin gelinliklerini abiyelerini o dikmişti. Benim için hızlandırır belki ..
Ama ama ama hepsi dukann
Kızlar bugün tartıldım ve 55li rakaları görmüş bulunmaktayım üstüne dün gece regl olmama rağmennn ..
Hilal bir şey diyim mi? hiiç internetten bakma bence cık bi güzel kızalaya falan git o soysal iş hanına gelinlikçilerin oralarda çok orjinal seyler cıkabiliyor. he diktircem diyorsan bide kumaş alcaksan izmir caddesindeydi sanırım hala duruosa bursa kumaş pazarından kendin al. yaşına şifon uçuş uçuş şeyler gider haberin olsun ten renginden haberim yok ama turkuaz nar çiçeki favorim:) yada hürrem yeşili dedikleri türbe yeşilide olur:))
Ama ama ama hepsi dukann
Kızlar bugün tartıldım ve 55li rakaları görmüş bulunmaktayım üstüne dün gece regl olmama rağmennn ..
ayyy harikaaa yaa! Allahımmm sadece 55i 2005 yılında gördümdü
ayyy harikaaa yaa! Allahımmm sadece 55i 2005 yılında gördümdü
Eda'cımmm
ÖZelden mesaja tamadım ama harikasın modellere bakıyorum fazlasını inceleyeceğim ama önce yazayım dedim modeller kesinlikle tam istediğim tarzlar sade kibar hoş.
Renkleri seçebiliyorum herşeyini görebiliyorum mükemmel.
BAyıldım resmen.
Tek sorunum bunları ben türkiyede bulamayacağım durayım bakalım şu tamam deme işi olsun da annemin terzi bir tanıdığı vardı, neredeyse akrabalardan tüm evlenenlerin gelinliklerini abiyelerini o dikmişti. Benim için hızlandırır belki ..
Ama ama ama hepsi dukann
Eğer mağazalarda aradığın şeyi bulamazsan diye yolladım Hilalcim, hani kafana göre bişey bulamazsan, diktirmeyi düşünürsen en azından kafanda bi model olur, bende çok beğenmiştim o siteyi, kaydetmişim yer imlerine, sana kısmetmiş bakİnşallah işe yarar.
Aaaa çok sevindimm, ne güzel yaa en son 2003-2004te fln 51-55 arasıydım, Allahıııımmm o günler yine gelir mi kiiiiiii
Nihalcim sen geçnliğinde görmüşsün yine ben en son ilkokulda falanımdır sanırım.
Lisede olmadığıma eminim yani ..
55mi of yaa bende istiyorum
hiiiii!!!gençliğim mi? orta yaşa ne zaman geçtim bennnn!! 27 yaşındayım daha yauw! bismillah!
e tabi 20sinde olunca insan 27ye böyle bakıyor:) hilal 27 yaşına gel beni hatırla inşallah:))
+ beyaz tenliymişsin sana herşey yakışır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?