Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkürler:) anteptesin demek:) beklerim buralara zaten 1 saatlik yol gelmişsindir gerçi daha öncede buraya:) benim kuzenimde nizipte örtmen antepe bi kaç gitmişliim var imam bişeyli (adını unuttum) bi yerde yemek yemiştim çok tıklım tıklım bi yerdi:) Allah seninde kızına uzuun hayrlı sağlıklı ömürler versin:)

Hilal'cim bu arada aklımda ne zamandır unutuyorum hep yazmayı. Senin avatarada bayıldım. Günün anlam ve önemini iyi vurgulamış

Teşekkür ederim Ebru'cumm

YA aslinda olmayacagini ben de tahmin ediyordum/biliyordum ama yedim 1 dilim
Bir daha yememeye caliscam
Dukan iyi guzel de su krep ekmek ozel yapma olayi beni bozuyo:))

Simdi de cocuklar beslenme yapiyor ben de yogurt yiycem nane biber de katayim

Bir de ekmekleri ne kadar olsa da normal ekmek gibi olmuyor ama krebini beğeniyorum ben.
Afiyet olsun ..

Gittiğimiz şehirelerde direk yemek yediğimiz yerleri hatırlıyoruz dimi
Aynı bennn

Bu arada dun mesaj sayisini unutmiyim unutmiyim dedim yine unutmusum
20 benimki not alir msn hilal

Senin yaptığın pastaların yanında bence daha kolay , krep ve ekmek yapmak. Bence bugün böyle olsun yarın başla dukana.

Kızlar oyuncaklarım nasıl
Şimdi geldi sevdiceğim yollamış evlenmeden beni büyütmeye çalışıyor sanırım

Eki Görüntüle 417832

Bence çok şekerler. Biran önce evlenin artıkta kargocular kazanmasın. Zengin ettiniz adamları

Son düzenleme:

çok istiyorum gitmeyi aslında balıklı gölü falan merak ediyorum da bizimki pek oralı olmuyor anlayacağın :) antepinde yemesi meşurdur zaten çok yer varda ben pek bilmem 4 senede ancak öğrenmeye başladım buraları pek alışamadımda aslında :)

Benim kızım 6 yaşında Nermin'cim. Artık geldi bence 2. cinin zamanı. Bazen geç bile kaldığımı düşünüyorum. Ama bence kızını bu kadar nazlama yoksa hep öyle gider. Çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Bende senin gibi yalnızım. Kızım 3,5 aylıktan itibaren hep kreşte kaldı. Sen yine şanslısın çalışmıyorsun kendi çocuğuna bakıyorsun. Ben çalışıyorumda. 2. çocuk zor olacak biliyorum ama kızımında bir kardeşe ihtiyacı var. Hatta bana kalsa 3 çocuğum olmasını istiyorum. Ama bakalım hayırlısı. Belki ikiz olur

yaw böyle şeylere bayılırım yaaaa!!! aferim ona:) eşimde bana cıkarkene benim boyumda timsah almıştı:) benimki daha duygusalmış caaanım:))

Ben şirinlere bayılıyorum canım kızlar çok iyi bilir
Önceden bir sürü minyatür oyuncağını almıştı peluşunu çok arayıp bulamamıştık vardı da hep o küçük şirine kadar biraz büyüğünü bulunca hemen atlamış

Not alıyorum Betül'cüm ..

Bence çok şekerler. Biran önce evlenin artıkta kargocular kazanmasın. Zengin ettiniz adamları

Bence de bence de
Hem tek başıma oynayamıyorum beraber oynarız
Annem hazır mısın evliliğe diye sormuştu geçen ne desem ki

tam zamanı aslında inşallah hayırlısyla olur kızının kardeşi ya da kardeşleri:) kızı hep nazlandırma diyorlar ama gerçekten nazlandırmıyorum hayır demesini biliyorum ağlasın diyorum hani canı yanacağına öğrensin yok susmuyor gene susmuyor bu defa sinirleniyorum bağırıyorum artık annemde diyor hiç bağırma sana çekmiş kızın sende böleydin diye 3 yaşına kadar geçer diyor bekliyorum bakalım inşallah geçer.

Allah bağışlasın oğlunu canım. Benim eşimde arada takıldığımda aynı şeyi söylüyo, "ya yıllar sonra yada hiç" Neyinden yorulduysa, herşeyi biz yapıyoz

Avatarın da çok şeker olmuş kedicik..

Ağlattın beni Hilalcim yaaa
Allah herkesin evladını kendine bağışlasın, isteyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah. İstemeyene de vermesin ama ya, çocuklara yazık oluyo

Ağlattın beni Hilalcim yaaa
Allah herkesin evladını kendine bağışlasın, isteyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah. İstemeyene de vermesin ama ya, çocuklara yazık oluyo

Aynen öyle herkese gönlüne göre nasip etsin.
üzüşüyorum o kadar anne olmak için uğraşan kadın varken çocukların yüzüne bile bakmayan kişiler anne oluyor ya zaman zaman.
Hatta bir fotoğraf paylaşacağım bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…