Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

-Hatice gercekten hic olmamis
Hani bir ogunde kacamk olsa sadece tamam ama her ogunde nerdeyse ekstra yemissin
Neyse, moral bozukluguna veriyoruz, ama sen moralini bozma bak, bozup boyle yaparsan hic veremeyecksin ama israrla devam edersen vucudun pes edip kilo vereceksinn

-Hilal
Evlenince hic evde durmayiz biz gibi geliyo ama bakalim
En azindan ilk zamanlar cikmayiz herhalde

Ben neye ne kadar uzulursem uzulyim hic oyle yemekten icmekten kesilmedim ya simdiye kadar
Degisik geliyor, ama yapi meselesi sanirim,

İlaç kullanıyor musun sen tiroid için canım ?
En azından sorun varsa da ne kullanılması gerekiyorsa onu kullanırsın, hayattanazicik vardı burada hatırlıyor musun ilaçlarını kullandıktan sonra çok rahatlamış vermişti birden kilosunu ..

Maşallah pek güzel olmuş gül yaprakları falan ..
Eşin de öğrencilerin de pek duygusallar

Ayy ayy bana öyle evden çıkmamak falan deme
İyice strese giriyorum bak

Benim de ne olacağım belli olmuyor ya bulduğumu yiyorum ya yemekten içmekten kesiliyorum ..

Bu arada mmenumu yazayimm

Sabah
Kasarli dukan krep
Yogurt

Ara/oglen
200 ml sut
1 kase naneli biberli yogurt

Aksam
1 levrek

Su cok fazla kilo vermisti birden gercekten. Ama liposuctiondandi o ilaclardan degil

Canım hayattanazicik varken ben yoktum.Hormon ilacı kullanıyorum canım.Neyse bakalım bir tahlil yaptırayımda.Bu arada Hilal sen de yarın yoksun .Ben de yarın ve pazar yokum.Yarın doktora gideceğim ve sonra arkadaşlara davetliyiz.Pazar günüde il dışına çıkacağız.Biraz gezeriz.Haberin olsun. Bugünden sonra kaçamak yok,DİKKAT EDECEĞİM MERAK ETMEYİN.

Bu arada mmenumu yazayimm

Sabah
Kasarli dukan krep
Yogurt

Ara/oglen
200 ml sut
1 kase naneli biberli yogurt

Aksam
1 levrek
Afiyet olsun.Çok güzel olmuş.

İşte bu tam dukan atak olmuş afiyet olsun Betül ..

Ama acim yaa
BAlik cok az geldi
Yaninda da yiyecek bir sey bulamadim

Normalde ben balik yerken titizlenirim biraz deriye yakin olab yerleri hafif rengi degismis yerleri falan pek yemem
Acim ya, yiyecek baska bir sey de yok, catali falan biraktim ellerimle bir guzel en kucucuk parcasini bile yedim
Bir derisi bir kilcigi kaldi

Dün akşam hiç biriniz yoktunuz can sıkıntısından dolaştım durdum. Çok doğru bir tabir olmuş

Dimi dimii ..
Betül magazin istiyorummmmmmm ..

Bende istiyorum magazinnnnnnnnnn

Tamam canım benim pazartesi görüşeceğiz desene tekrar doğum günün kutluyorum umarım çok güzel bir hafta sonu geçirirsin ..

Kılçığını da yeseydin tok tutardı Betül
Zero içebilirsin yanında Ebru duymasın

Betül kız maşallah ne güzel çıkmışsın sen öyle o fotoğrafta. Hani bisikletli olan da

Çekende güzel çekmiş hani

Ayy canim benim ya.
İnsallah en kisa zamanda yazicam
Takimdaki yeni arkadaslarla da biraz tanisip kaynasalim

En kısa zamanda bekliyorum Betül'cümm ..

Betül kız maşallah ne güzel çıkmışsın sen öyle o fotoğrafta. Hani bisikletli olan da

Çekende güzel çekmiş hani

Yaaa buraya da eklesen ya Betül albüme falan ben de göreyim ..
Ben gördüğüm kadarıyla Betül'ün tenini çok beğendim böyle nasıl anlatsam çok yumuşak ve pürüzsüz duruyor.

Hilal hazir dikkat ediyorken kola da icmeyeyim diyorum
Selulitlerim azalir belki, hem de alisirim belki icmemeye sagliksiz ne de olsa

Bu arada sagliksiz demisken ben dun nargile ictim, ne zamandir icmiyordum, ozlemisim :)
Diyeti olumsuz etkiliyor muydu?

Yok yok diyeti değil akciğerlerini etkiler sadece

Hilal ve Ebru ikinize de cok tesekkur ederim:26:
Ebru o fotograf arkadasimin etrafinda daire bicimden bisiklet suruyordum o da guzel yakalamaya calisiyordu
Gercekten iyi yakalamis:))

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit

Öğle

Azıcık sebzeli et yemeği (Son günlerde hastanenin yemekleri çok kötü çıkmaya başladı, zor yiyorum)
200 gr yoğurt
1,5 dilim tam buğday ekmeği

Akşam

1,5 kase sütlü nesfit

1,5 litre su + 1 fincan yeşil çay

Teşekkürler Hilalcim.İnşallah sende güzel mi güzel haberlerle gelirsin.

İnşallahhhh canım.

Hilal ve Ebru ikinize de cok tesekkur ederim:26:
Ebru o fotograf arkadasimin etrafinda daire bicimden bisiklet suruyordum o da guzel yakalamaya calisiyordu
Gercekten iyi yakalamis:))

Ama ben de görmek istiyorummm.

Afiyet olsun Ebru'cum simitin yarısı ne oldu
Bir de nasıl yarıda bırakıyorsun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…