Kizlar ben geldiiim
Nasil bir yagmur var istanbulda taa
Oyle cok islandim ki
Tramvaydayim simdi islak islak sizi okudum
Eda ben kullaniyorum pinterest, cok duzenli olmasa da, cok begeniyorum
Derecemiz cok guzel alkisliyorum takimimizi :alkis:
kızlar kaç günde bir tartılıyorsunuz ben neredeyse hergün tartılıyorumda hergün tartılmak doğrumu acaba
Zeliha
Hangi meyveden ne kadar yedin onu da yaz ki bilelim:))
Hilal
Sevdicegin bir an oncr gelsin de gidin hastaneye
Mide rahatsizligi cok zor ve sakat bir durum, dikkat et, baharatli acili asitli seyler falan yeme
kızlar kaç günde bir tartılıyorsunuz ben neredeyse hergün tartılıyorumda hergün tartılmak doğrumu acaba
Hadi bakalım canım ne diyecek doktor ..
HAtice'cim doktora gitsem endoskopiye girmem gerekecek bir kere kendim girdim bilmeden artık yapamam mutlaka sevdiceğim olmalı o gelsin dursun başımda öyle
İnşallah şu 2 günden sonra ben çok fazla rahatlayacağım.
Atlatırsak sevdiceğim izin alacak gelecek aileler tanışacak falan sonrası tatlı heyecan yani ..
Ne kadar meyve yediğini söyle ona göre ceza keselim zeliş ..
Tatlım önemli olan sadece mesaj yazıp çıkmak değil zaten. Sen hep buralardasın ama mesaj yazarken alıntı yapıp özellikle menüleri yorumlaman önemli. Hilal'in söylemek istediği bu sanırım.
Hilal tam dayaklıksın. Hem diyet yapıyosun hem de miden bu kadar kötü. İyiki uzaktasın bana yoksa çok kötü şeyler yapardım sana. Evden döner dönmez hemen doktora gidiyosun. Anlaşıldı mı?
Canım yaaaa bugün kendimi çok alıştırdım. Bide hafta içinden beri canım çok çekiyor. Çok kalorili bişey değil zaten. Bunu mutlaka yerim ama bidaha kaçamak olmaz.
Seve seve
bende bilmiyorum yaa ama çok fazla çilek yedim
canım bol bol tuvalete çıkartıyor suyu da çok içtinmi tuvaletten gelmiyosun zaten:) yağ yakıcı özelliği var.1 hafta boyunca sabah akşam aç karnına içiyosun sonra 3 gün ara veriyosun 1 ay böyle devam ediyor.daha öncede başlamıştım ama yarıda bırakmıştım şimdi sonunu getirecem bakalım inşallah
inşllh canım:)suyu içmeye çalışıyorum ama lahana suyunu midem almıyor
Aynen öyle teşekkür ederim beni tercüme ettiğin için
Ayy canım cidden diyetle alakası yok mideme iyi bile geliyor ama stres işte.
Evden dönünce değil de sevdiceğim gelince gideceğim ihmal yok ..
Ebru sen Betül'ün kk versiyonusun kız
Çilek kötü olmuş Zeliş masum bir meyve değil ..
Ne verelim sana ceza normal sporuna artı 15 dakika yürüyüş+ 100 mekik diyorum ben ..
Bence doktora evden dönünce git. Endoskopi isterse zaten hemen yapmazlar gün atarlar. Ona göre randevu alırsın. Belkide sadece ilaç verecek endoskopi istemeyecek.
Ben bu son cümleyi anlamadım canım yaaaa :26:
30 dk yürüyüş olsun 50 mekik olsun bence.
Canım kan kusuyorum basit bir şey değil ki endoskopi yapmak zorunda kalırlar gibi, bir de randevu alsam geleceği zaman belli değil ben doktora gideceğim diye de stres yaparım midem azar
Şöyle demek istedim ki Betül gezmeyi çok seviyor ya evde olunca şaşırıyoruz falan sen de diğer takımları gezmeye alıştın
Allah iyiligini versin Hilal ben de anlamamistim ne demek istiyor bu kiz diye :))
Ama dogru bir tespit , nerde takima ugramayan biri var Ebru her yerde yakaliyor onlari gezerken:))
Ben de bugun arkadasla buluscaktim yine hava vok yagmurlu olcakmis idye iptal ettik
İyi ki de etmisiz, sel olmustur simdi bir suru yerde oyle fena yagiyor
Hilal sen ne yedin bugun merak ettim :)
Dukan yapiyorsun ya sen de ondan
Bak birde yemiyor.Sen düğüne kadar iyice halsiz düşeceksin Hilal.Canım ben bugünlerde pek bir şey yiyemiyorum.
Sabah 1 bardak sütle minik bir dukan ekmek.
Akşam da 1 bardak ayran ..
zorlamayla yedim valla ..
Çilek kötü olmuş Zeliş masum bir meyve değil ..
Ne verelim sana ceza normal sporuna artı 15 dakika yürüyüş+ 100 mekik diyorum ben ..
Haksız mıyım ama ..
Sen artık evde oturma bahanelerini söylüyorsun dışarı çıkma değil baksana ..
Canım ben bugünlerde pek bir şey yiyemiyorum.
Sabah 1 bardak sütle minik bir dukan ekmek.
Akşam da 1 bardak ayran ..
zorlamayla yedim valla ..
Canım youtube tan Jillian MİCHAELS 30 days programını bulup indirebilirsin.Yarım saatte ne kadar çok terlediğini göreceksin.olur bana uyar :) bana bi kaç spor söylermisiniz ip atlıyorum dans ediyorum mekik çekiyorum kol ve bacak hareketleri yapıyorum ama yeni şeyler öğrenmek istiyorum bi de midenin kötü olduğunu yazmışsın özellikle kan kusuyorum kısmı ürküttü beni kendine dikkat et canım en kısa zamanda doktora git
Bak birde yemiyor.Sen düğüne kadar iyice halsiz düşeceksin Hilal.
MENÜM
Nede olsa kilo veremiyorum diye biraz cozuttum.
SABAH
3 tane sigara böreği
Domates,salatalık
Yeşil çay
ARA
Doğum günü pastamın tadına baktım
ÖĞLEN
Dukan krep
Domates,salatalık,peynir
AKŞAM
Kayısılı müslili yoğurt.
ARA: 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği.
İMDAAATTTTT ben böyle yapmazdım hiç.Bugünkü menü için kusura bakmayın.Kilo veremiyorum diye canım sıkıldı bugün.
olur bana uyar :) bana bi kaç spor söylermisiniz ip atlıyorum dans ediyorum mekik çekiyorum kol ve bacak hareketleri yapıyorum ama yeni şeyler öğrenmek istiyorum bi de midenin kötü olduğunu yazmışsın özellikle kan kusuyorum kısmı ürküttü beni kendine dikkat et canım en kısa zamanda doktora git
Annem de dun sabah diyordu ne zamn ev kizi olcaksin sen diye
Hilal boyle az yiyince dayanabiliyo msun peki?
Halsizlik olmuyor mu? Stresle de birlseince dusup kalma bi yerde, Allah koru
Bugün kü menü için kusura bakmayın canım.Normalde hiç böyyle şeyler yapmam biliyorsun beni.İSYANLARDAYIM BUGÜN.
Ayy Hatice'cim şu hafta sonunu bir atlatayım da inşallah daha rahat yerim ..
Canım hiç olmamış yapmasaydın keşke ama dur bakalım şimdi sıkma canını ben şu tahlillerin işe yarayacağını nedenini çözdüreceğine inanıyorum.
Doğum günü kutlaması nasıldı ? ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?