Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet gelmiyecek canım bende akşama telafi edeceğim inş bu arada sen kaç kilo olmak istiyordun şeker

iyi günler cnm bnm a.s.

kızlar merhaba nasılsınız?zayıflama orucumun bugün 2 günü ve 1 kilo vermişim..bugün misafirimden dolayı az bi kaçamağım oldu ama gene de yarın vereceğimi düşünüyorum..glişmeleri yazarım size deopuyorumnanaktan

iyi canım ama ev işleri çok yoğun bildiim kadarıyla..

doğrudur yoldan geldi, aman iyi olsun da.

melisim aman klima çarpmasın tatlım.gerçi önlemini almışsınızdır ama söylemek istedim :kedi:

canım evet açıp kapatıyorum falan ama çok sıcak.

kızma bi tanem gerçi misafir olunca benim düzenim de şaşıyor ama ne yapalım, eğer çok geliyorlarsa onlarla bir düzen kurmaya çalış canım.

her türlü cezaya razıyım bir dilim tiramisu yedim

canım çok istediyse ne yapalım canım aifyet olsun, gerisi gelmesin ama

yarın ben de yapıyorum akşam dikkat ettim, cacık yedim 1 tane de etli biber dolması yedim.

çok merak ediyorum sonucu canım, kolay gelsin sana.

melzeyitim bugün oruçluydun galiba ezan çok geç okunuyor dayanabilmişsindir inşallah, Allah kabul etsin.

merhaba kızlar bu günlerde nete giremiyorum bu gün misafirim vardı akşama kayınvalideme gittik çocuklar evde onlardan zaten bana fırsat kalmıyor ki geçmişi bile okuyamadım

sizleri özledim nasılsınız bu günlerde pek diyet yapamıyorum buraya gelebilsem motive olurum ama fırsat bulamıyorum işte böyle işleri bir yoluna koysam sizlerle sohbet bana iyi geliyordu aslında

Allahım; yüzümü sana çevirdim. Bütün işlerimi sana havale ettim. Bütün varlığımı sana bağladım. Korkularım ve arzularım başkasına değil, ancak Sanadır ve Sendedir. Sığınışım ve yalvarışım Sanadır. ındirdiğin kitaba ve gönderdiğin peygambere inandım. KANDıLıNıZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN arkadaşlar

melisciğim dün oruç tutamadım bbugünde tutamadım bugün zaten çok yoğun başağrısı çekiyorum dünde unutum yedim

kızlarrr kandiliniz mübarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin a.s. opuyorumnanaktan melzeyitcim mesajın içinde sağol Şeniz inan çok mutlu oldum ya daha bi motive oldum inşallah topiğide açarlar :Saruboceq:

merhaba kızlar bakıyorum kimsecikler yok. neyse diyetim güzel gdiyorum.herşey yolunda.umarım yarına mutlu olurum.öpüldünüz. mesajın için teşekkürler melzeyit. seninde kandilin mübarek olsun.
tüm arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun.Rabbim dualarınızı kabul eylesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…