öyle düşünme cnm bnm, bu ara cnm bişi yemek istemio benim ama arada tutamıorum kendimi ben de Şeniz:teselli:
umrumduşı hoşgeldin hayatım sağolasın umarım bende bozmam diyetimi.bügün 3.günüm yarın perşembe zaten bakalım cumaya inşallah 1 kilo daha gitmiş olur imşallah.sende iyi gidiyorsun hayatım.bu gidişle cumaya mükafatını alacaksın sanırım. süprizzzzz
acıbiberim kıyamam ne ceza vereyim sana.zaten sıkılmışsın :teselli: bırak bir dilim olmuş umarım gerisi gelmez. :mymeka: :roflol:
neyse kızlar ben şimdilik çıkıyorum. herkesi öptüm.
umrumduşı hoşgeldin hayatım sağolasın umarım bende bozmam diyetimi.bügün 3.günüm yarın perşembe zaten bakalım cumaya inşallah 1 kilo daha gitmiş olur imşallah.sende iyi gidiyorsun hayatım.bu gidişle cumaya mükafatını alacaksın sanırım. süprizzzzz
acıbiberim kıyamam ne ceza vereyim sana.zaten sıkılmışsın :teselli: bırak bir dilim olmuş umarım gerisi gelmez. :mymeka: :roflol:
benimde aksine yiyesim çok ama bende tutmaya çalışıyorum kendimi
olur cnm öyle arada, insan zorlanı tutmakta kendini, tutmaya çalış biraz, sonucunu düşün, yiyince pişman olacağını vs, belki faydası olur a.s.
evet yemek yerine su içmeye çalışıyorum
iyi canım ama ev işleri çok yoğun bildiim kadarıyla..
melisim aman klima çarpmasın tatlım.gerçi önlemini almışsınızdır ama söylemek istedim :kedi:
merabalar herkese, ben bugün çok sinirliyim, yine misafir bıktım artık, gece uyuyamadım yine onların yüzünden, dolayısıyla sabah da kalkamadım, tüm planlarım altüst oluyor sıkıldım artık bu misafirlerden :çok üzgünüm:
her türlü cezaya razıyım bir dilim tiramisu yedim
kızlar merhaba nasılsınız?zayıflama orucumun bugün 2 günü ve 1 kilo vermişim..bugün misafirimden dolayı az bi kaçamağım oldu ama gene de yarın vereceğimi düşünüyorum..glişmeleri yazarım size deopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?