Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sıcaklarla beraber bütün çocuklar huysulaştı herhalde bende oğlan yüzünden depresyondayım işlerde o kadar çok ki.ama saolsun babsıyla oğlu yaptığım yerleri bir güzwl bozuyorlar oğlan yatağa işedi babası ayaklarını yıkamış ıslaklığı gitsin diye koltuğa siliyor klava: vbirde akşam tiramisu yaptı valla sinirden hepsibi yiyesim geliyo zor tutuyorum kendimi. tabi birde oğluşun çığlıkları eklenince oy oyyy

melisim evet hayatım onların üstüne 4 lt su içtim.ama domates sularım hep yarımdı.bazı yediklerimi yarıma indirdim.
acıbiberim seni çoooook iyi anlıyorum hayatım.boşver işimişi canım benim kendini ne zaman rahat hissedersen o zaman yaparsın. amaaannn senden önemlimi. bu zibidiler böyle işte. canları sağolsun hayatım çekicez ne yapalım. kucak için ağlıyorsa bırak ağlasın.bir müddet sonra susmak zorunda kalacaktır. (umarım öyle olur.) o ağlarken sen işini yap o uyuynca dinlenirsin hayatım. (dilerim.)

bugün gerçekten hava çok sıcak valla sabah nefes alamadım. bu yaz çok bunalacaz herhalde.

iş konusunda haklısında oğluş olayını denedim bir köşeyi bırakıp ağlamayı ağladıkça ağladı çığlıklar attı en son öksürük krizlerine tutldu ama susmadı kerata.oy oy

açççççççççççççııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm ve yeyem yok iyimi
melisciğim evet kesinlikle doğru söylüyosun küçücük beyinleriyle iş çevirdiklerini sanıyorlar ama onlar fenaysa bende fenayım gereğini yaptım az önce bundan sonra yapsınlarda aynısını göreyim

iş konusunda haklısında oğluş olayını denedim bir köşeyi bırakıp ağlamayı ağladıkça ağladı çığlıklar attı en son öksürük krizlerine tutldu ama susmadı kerata.oy oy

oy oy oy vay kerata vay.anlaşılan bu seni uğraştıracak canım. ne diyim Allah kolaylık versin. :teselli:

canım evet haklısın bizim yaptıklarımızı sürekli bozuyorlar. Ben çamaşır yıkamışsam bakıcı kızım uyurken ütüyapıyor, benim yatağımın üzerine koyuyor ben daha gelmeden eşim daha erken geliyor baba kız bizim yatağın üzerinde tepiiniyorlar, kızım ütülerin katlarını bozuyor falan çışldırmamak içten değil. Sabır hayatım sakin ol.

bugün gerçekten hava çok sıcak valla sabah nefes alamadım. bu yaz çok bunalacaz herhalde.

burası da inanılmaz, akşam klima açık yatıyoruz. Ama eşim salona taşınalım diyor klima salonda, şişme yatağımız var galiba öyle yapacağız bu yaz. Vantilatörler işe yaramıyor nedense.

afferim sana canım anında müdahale etmek lazım yoksa tepene çıkarlar.

melisim aman klima çarpmasın tatlım.gerçi önlemini almışsınızdır ama söylemek istedim :kedi:

merabalar herkese, ben bugün çok sinirliyim, yine misafir bıktım artık, gece uyuyamadım yine onların yüzünden, dolayısıyla sabah da kalkamadım, tüm planlarım altüst oluyor sıkıldım artık bu misafirlerden :çok üzgünüm:

biraz önce yani kahvaltı olarak yani 1 domates, 1 salatalık, 1 kase yoğurt yedim ve 1 bardak yeşil çay içtim..

ayakta alkışlıorum seni adcım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

umrumduşı hoşgeldin hayatım sağolasın umarım bende bozmam diyetimi.bügün 3.günüm yarın perşembe zaten bakalım cumaya inşallah 1 kilo daha gitmiş olur imşallah.sende iyi gidiyorsun hayatım.bu gidişle cumaya mükafatını alacaksın sanırım. süprizzzzz
acıbiberim kıyamam ne ceza vereyim sana.zaten sıkılmışsın :teselli: bırak bir dilim olmuş umarım gerisi gelmez. :mymeka: :roflol:
neyse kızlar ben şimdilik çıkıyorum. herkesi öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…