melisim evet hayatım onların üstüne 4 lt su içtim.ama domates sularım hep yarımdı.bazı yediklerimi yarıma indirdim.
acıbiberim seni çoooook iyi anlıyorum hayatım.boşver işimişi canım benim kendini ne zaman rahat hissedersen o zaman yaparsın. amaaannn senden önemlimi. bu zibidiler böyle işte. canları sağolsun hayatım çekicez ne yapalım. kucak için ağlıyorsa bırak ağlasın.bir müddet sonra susmak zorunda kalacaktır. (umarım öyle olur.) o ağlarken sen işini yap o uyuynca dinlenirsin hayatım. (dilerim.)
iş konusunda haklısında oğluş olayını denedim bir köşeyi bırakıp ağlamayı ağladıkça ağladı çığlıklar attı en son öksürük krizlerine tutldu ama susmadı kerata.oy oy
sıcaklarla beraber bütün çocuklar huysulaştı herhalde bende oğlan yüzünden depresyondayım işlerde o kadar çok ki.ama saolsun babsıyla oğlu yaptığım yerleri bir güzwl bozuyorlar oğlan yatağa işedi babası ayaklarını yıkamış ıslaklığı gitsin diye koltuğa siliyorklava: vbirde akşam tiramisu yaptı valla sinirden hepsibi yiyesim geliyo zor tutuyorum kendimi. tabi birde oğluşun çığlıkları eklenince oy oyyy
bugün gerçekten hava çok sıcak valla sabah nefes alamadım. bu yaz çok bunalacaz herhalde.
açççççççççççççııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm ve yeyem yok iyimi
melisciğim evet kesinlikle doğru söylüyosun küçücük beyinleriyle iş çevirdiklerini sanıyorlar ama onlar fenaysa bende fenayım gereğini yaptım az önce bundan sonra yapsınlarda aynısını göreyim
oy oy oy vay kerata vay.anlaşılan bu seni uğraştıracak canım. ne diyim Allah kolaylık versin. :teselli:
iyi canım ama ev işleri çok yoğun bildiim kadarıyla..acıbiberim emirel nerde, işlerini toparlayamadımı, hiç sesi çıkmadı, iyi mi?
biraz önce yani kahvaltı olarak yani 1 domates, 1 salatalık, 1 kase yoğurt yedim ve 1 bardak yeşil çay içtim..
selam kızlar herkese günaydın.a.s. öğlen oldu amma farketmez. bugün biraz temizlik yaptım o yüzden giremedim nete. herkesler iyidir umarım. arada kaçamaklar olmuş.neyse yapan bizler üzülen bizler.yapcak bişey yok.klava: ben bugün sabah diyet dışında birşey yedim bir paket form bisküvi yedim. iyi geldi valla. nefsimi bi güzel oturttu yerine. :icecream: bugün sabah tartıldım kızlar evet benden 1 kilo gitti. :teytey: ne yalan söyliyim 300 gr alıp vermekten çok çok iyi . sevinçliyim, mutluyum umutluyum.yarın akşama kadar 1 kilo daha gider diye düşünüyorum. yani günde 500 gr veriyorum gibi. şuan 54 düm. yani doğum öncesi kiloma geldim. alkisalkisalkis :teytey: dilerim önümüzdeki haftada yapabilirim. darısı tüm arkadaşlarımın başına. bu arada hayatım boyunca ilk dün 4 lt su içtim. :dance: öğleye kadar 2 lt bitirmeye çalışıyorum,sonrası geliyor zaten. bugünde 2 lt suyumu bitirdim. isteyince içebiliyormuşum valla. hazır su almamızda işe yaradı tabi.bizim burda çeşme dolu diye onlardan dolduruyorduk.ama acılık vardı sularda eşime söyledim hazır su almaya başladığımızdan beri iyi su içiyorum. umarım böyle devam eder.
çok iyi canım var ya kutlarım seni grubun en kötüsü benim heralde yaaaa
şuan tost yiyorum arkadaşlar yağsız yaptırdım hımmmmmmm çok lezzetli[/QUOTE
afiyet olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?