iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben yine ayniyim az kaldi persembe gidiyorum dr ne oldugu insallah belli olur artik kurtulmak istiyorum bu illet basagrisindan yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz kizlar hepinize iyi kilo vermeler
sağol canımcım. bende ne güzel akşamları yürüyüşe gidiyordum , bu sıralar bıraktım ama tekrar başlamam gerekiyor. iyi geliyordu. ne bileyim akşamları şöle balkonuma oturup kahfe yudumlamak inan daha çok işime geliyor. yerimseniben oğlumda babası ile mahallede şöyle bir gezmeye çıkıyor. valla yalnız kafa dinliyorum azcık. :kedi:
oğlanın gazı değil huysuzluğu var.bugün beni çok yordu devamlı çığırıyo babişkosu geince bir duş aldırdık oh ondan sonra sustu ve uyusdu ama beni de bitirdi yani
bende sizleri çok sevdim meliscim, hayatta her ne olursa olsun karşılıksız seven bizleri annelerimiz ailelerimiz,ben annemin mükemmel biri olduğunu düşünüyorum,çok fedakar birisi ama aslında tüm anneler öyledir, çoğunuz annesiniz benden iyi bilirsiniz gerçi a.s.
ben yarım saat yürüdüm geldim eve şimdi hihoyyyt
canım benim arada yapıyorlar böyle şeyler,ama bir sıkıntısıda olabilir. yoksa seni kullanmaya başladımı minik adam. onu yerim ben yer. Şeniz Şeniz Şeniz bu arada strese girince bende çok yiyenlerdendim ama şimdi tutuyorum kendimi.benim zibidimde yemek yemez.inanırmısın sabah 9 dan akşam 5 e kadar aç bıraktım şu mis gibi kabak yemeğini yesin diye banamısın demedi. mafoldumben dibime gelip ağlamadı bile. artık ben dayanamadımda tarhana çorbası yapıp verdim.çorbalara pek hayır demiyor. :mymeka:
akşam yemeğimi 6 da yedim
1 porsiyon tavuk patates 3 kaşık yoğurtsalata
günaydın kızlar akşam kızımı kayınvalidemebıraktım biz gittikteh 2 saat sonra ağlamaya başlamış sinirim bozuldu gece yemek yedim aylardır yapmadığım bişeyi yaptım dün resmen kaçırdım ki nekaçırma bu hafta benden hayır beklemeyin almazsam iyi
melzeyitim değiştiriyormusun adını? püsküüt link vermiş okudun mu?
günaydın kızlar akşam kızımı kayınvalidemebıraktım biz gittikteh 2 saat sonra ağlamaya başlamış sinirim bozuldu gece yemek yedim aylardır yapmadığım bişeyi yaptım dün resmen kaçırdım ki nekaçırma bu hafta benden hayır beklemeyin almazsam iyi
günaydın kızlar..sabah 1dilim tahıllı ekme ve 1 dilim beyaz peynir
öğle kiraz yedim
yani yiyorummm...
sarı kırmızı diyet bana hiç iyi gelmemişti .metabolizmam durmuştu..meliscim bu diyeti yaptıktan sonra benim de gözüm dönmüştü herşeye saldırıyordum...73 kilo olmuştum.
dün melzeyitin diyetine başladım...900 gr vermişim 1 günde..bu diyet bana daha iyi geldi
gunaydın herkese hızlı hızlı yazıyorum heran net gıdebılır
kızlar nete gıremıyorum apt kablo baglantılarında sorun var
kızlar sabah 1 dılım (45kalori)kepek ekmegı salçalı 1/2 dılımden az beyaz peynır
akşama da yagsız bıber kavurması sarımaklı yogurtlu 1 dilim ekmek
kızlar uzak kaldım sızlerd en yaa cok ozledım sızlerı
bu arada cumaya net yıne olmazsa artık ınternet cafeye gıder bıldırım yaparım
ah patboriciğim canım hiç bişey istemiyor vallahi dün yemek yedim bugün ağzıma bir lokma sürmedim desem yeridir 1 tane grisini ve 1 bardak kahve dengem bozuldu bide işyerinde sıkıntım var sormayın gitsin çok bunaldım artık tayin istiyorum ama eşimin umrunda değil deli kafa git diyor habersizce yaptır tayinini kalsın o burda ne yaprsa yapsın
selam kızlar herkese günaydın.a.s. öğlen oldu amma farketmez. bugün biraz temizlik yaptım o yüzden giremedim nete. herkesler iyidir umarım. arada kaçamaklar olmuş.neyse yapan bizler üzülen bizler.yapcak bişey yok.klava: ben bugün sabah diyet dışında birşey yedim bir paket form bisküvi yedim. iyi geldi valla. nefsimi bi güzel oturttu yerine. :icecream: bugün sabah tartıldım kızlar evet benden 1 kilo gitti. :teytey: ne yalan söyliyim 300 gr alıp vermekten çok çok iyi . sevinçliyim, mutluyum umutluyum.yarın akşama kadar 1 kilo daha gider diye düşünüyorum. yani günde 500 gr veriyorum gibi. şuan 54 düm. yani doğum öncesi kiloma geldim. alkisalkisalkis :teytey: dilerim önümüzdeki haftada yapabilirim. darısı tüm arkadaşlarımın başına. bu arada hayatım boyunca ilk dün 4 lt su içtim. :dance: öğleye kadar 2 lt bitirmeye çalışıyorum,sonrası geliyor zaten. bugünde 2 lt suyumu bitirdim. isteyince içebiliyormuşum valla. hazır su almamızda işe yaradı tabi.bizim burda çeşme dolu diye onlardan dolduruyorduk.ama acılık vardı sularda eşime söyledim hazır su almaya başladığımızdan beri iyi su içiyorum. umarım böyle devam eder.
melisim canım. diş çıkaracakları zaman oluyor seninki muhallebi fakanda yemiyormuş.kesin diş problemidir. benim zibidi tatlıları hüpletiyor ama iş sulu yemeklere gelince azından atıveriyor.zorlayıncada kusuyor.bende zorlamıyorum.Allah tan bazı çorbaları seviyor da onlardan yapıp veriyorum.emekleme döneminde biz ne yersek yiyordu hemde ne iştahla. sonra birşeyden tiksindi. huy edindi bu işi öyle gidiyor.bende bunalıma çok giriyorum arada,eşimde kızıyor yemezse yemesin yediği şeyleri ver diyor bende öyle yapıyorum. kız çocukları birazdaha nazlı oluyorlar.benim arkadaşın bebeğide senin ufaklık gibi yemek muhallebi gibi şeyleri yemek istemezdi. çok üzülürdü. şimdi maşallah yemesin diye gözünün içine bakıyor.çok kilo aldı şimdi.kendimizi boşuna üzüyoruz hayatım. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?