menüm:
sabah:1 simit
domates salatalık
1zeytin
peynir
öğlen:3 dilim ekmek
sucuklu yumurta
salatalık domates
akşam:1 tabak çorba
öğlen bozmuş demi
ben de menumu yazayim
sabah yapmadim kahvalti baya uzun bir sure once canim cekmedi sonra markete fln gittik
yagsiz yogurt, sut, light meyveli yogurt, tavuk gogsu, baget, izgaralik et, kiyma, yagsiz peynir fln baya stok yaptim dukan icin
oglen yedim 2 gibi
kiymali yumurta
yagsiz peynir (en az %7 yag orani olan bulabildim light olmasina ragmen)
1 tane cilekli light yogut
aksam
dukan krep
uzerine kiyma
uzerine yogurt
yaninda zero cola
oley bu sabah 69.0 kgdım..afferin bana:)
betüül bugün karnabahar kısırı yaptım.normal kısırdan hiç farkı yoktu oğlum bile yedi çok beğendi.tavsiye ederim.
menümü de yazayım çıkayım ben
sabah
peynir
dukan pide 1 parça
öğle
pırasalı kiş
ayran
ara
1 dukan kurabiye
akşam
köfte,karnabahar kısırı ,ayran
ara
sütlü kahve,kurabiye,bitki çayı
günaydın hanımlar.haftasonunuz güzel geçmiştir inşallah.daha öncede sölemiştim tekrar belirteyim haftasonu evde olmuyorum o yüzden mesaj atamıyorum.cuma günü mesaj sayımı da yazmayı unutmuşum ya kusura bakmayın. cuma 14 mesaj
cumartesi pazar günleri kayınvalideme köye gidiyoruz tabi biraz dikkat edemedim diyetime.
cumartesi günü sabah: domates salatalık peynir sahanda yumurta 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen: 1 kase nesfit 1 bardak yeşil çay
akşam: patlıcan kebabı (az yağlı )
pazar günü kahvaltı : domates salatalık peynir sahanda yumurta,bal,süt
öğlen : 6,7 tane çiğ köfte (kıymasız)
ara : 2 tane kaymaklı bisküvi şekersiz çay
akşam : salata 1 parça tavuk sote
malesef biraz kaçamak oldu ama telafisi olacak elbette
geçmişe bir bakayım neler yazılmış
Günaydın kızlar. İş yerindeyim. Çok yoğun yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı.
ekmekler benimde dikatimi çekti canım ya önceki menülerindede ekmekler fazla göze çarpıyor bencede ekmeği azalt :)
ekmekler benimde dikatimi çekti canım ya önceki menülerindede ekmekler fazla göze çarpıyor bencede ekmeği azalt :)
tatlım karnabaharın çiçek kısımlarını robotta çekip kokusu ve rengi değişene kadar karıştırarak kavurdum.aynen bulgra benzedi..çok güzel oldu.içine kornişonda doğradım.aa reyhan abla nasil yaptin karnibahar kisiriniiii ?
ben de yapayim sali gunuu
nettede vardir sanirim hemen bakiyim
günaydın kızlar 1 günde özledim sizi moralim çok bozuk berat bi gezi geçirdim ewe 2de geldim ve yatağıma girip 3e kadar ağladım gezide en yakın arkadaşlarım bile alay etti benimle kilom hakkında cwpda veremedim öyle kaldım çok kötüyüm
kolay gelsin canımm.Günaydın kızlar. İş yerindeyim. Çok yoğun yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı.
günaydın kızlar 1 günde özledim sizi moralim çok bozuk berat bi gezi geçirdim ewe 2de geldim ve yatağıma girip 3e kadar ağladım gezide en yakın arkadaşlarım bile alay etti benimle kilom hakkında cwpda veremedim öyle kaldım çok kötüyüm
reyhan abla Allah razi olsun yaa
baktim tariflere ozellikle salcali olanlar super otesi yaa
insallah tadinda hayal kirikligina ugramam
sali gunu hemn deniycem insallah bakalim :))
bu dukan diyeti siteleri de super ya, insanlar ne yaratici tarifler cikariyor
Anlayamiyorum insanlari ya
Nasil oyle davranma hakkini bulabiliyorlar kendini
Sen de soyle tavrini canim
Bir de en yakin arkdaslarin da yapiyormus
Belki de takmiyorsun saniyorlar,[/QUOTE
off tepkimi ne kdar koyabilirimki biyerden sonra weerecek cewabım kalmıyo kendimi sawunamıyorum ben zayıfım diyecek halim yokya mecburen susuyorumama kesin kararlıym zayıflıycam ve cwplarını öyle wricem
neden üzülüyorsun tatlım hiç değermi ya en yakın arkadaşlarında dalga geçiyorsa seninle en yakın arkadaşların değil demekki boşversene ben bir laf derdim ama ayıp olur burada :) sen hiç sıkma canını güzel kardeşim buradaki amacamız zayıflamak değilmi zaten sen hedefinden şaşma yeter.1- 2 aya kadar zaten gözle görülür fark oluşacaktır o zman en yakın arkadaşlarına kapak olarak iletirsin.herkes laf etsin dursun önemli olan senin kendini bilmen ve kendine inanman bence sen başaracaksın çünkü çok gençsin daha çok kolay verirsin yeterki vazgeçme tamm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?