Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bir de ben bugun bir tane sos aldim
onun tadina bakayim derken coook begendim bir lokma ekmekle 2-3 cay kasigi ondan attim agzima..

yaa niye kimse ugramiyor
neyse ben de cikayim artik
yatmadan tekrar bir bakarim gelen giden var mi diye
optum kizlar

günaydın hanımlar.haftasonunuz güzel geçmiştir inşallah.daha öncede sölemiştim tekrar belirteyim haftasonu evde olmuyorum o yüzden mesaj atamıyorum.cuma günü mesaj sayımı da yazmayı unutmuşum ya kusura bakmayın. cuma 14 mesaj
cumartesi pazar günleri kayınvalideme köye gidiyoruz tabi biraz dikkat edemedim diyetime.
cumartesi günü sabah: domates salatalık peynir sahanda yumurta 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen: 1 kase nesfit 1 bardak yeşil çay
akşam: patlıcan kebabı (az yağlı )
pazar günü kahvaltı : domates salatalık peynir sahanda yumurta,bal,süt
öğlen : 6,7 tane çiğ köfte (kıymasız)
ara : 2 tane kaymaklı bisküvi şekersiz çay
akşam : salata 1 parça tavuk sote
malesef biraz kaçamak oldu ama telafisi olacak elbette
geçmişe bir bakayım neler yazılmış

Günaydın kızlar. İş yerindeyim. Çok yoğun yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı.

Afiyet olsun betulcum, cephaneligide doldurmussun masallah

Menu pek bir guzel afiyet olsun ..

Biraz kacamaklar oolmus telafi edecegine inaniyorum, afiyet olsun ..

Günaydın kızlar. İş yerindeyim. Çok yoğun yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı.

Gunaydin ebrucum , kolay gelsin

Hilal'den hala ses yok, umarım iyi sonuçlarla döner.

Son düzenleme:
günaydın kızlar 1 günde özledim sizi moralim çok bozuk berat bi gezi geçirdim ewe 2de geldim ve yatağıma girip 3e kadar ağladım gezide en yakın arkadaşlarım bile alay etti benimle kilom hakkında cwpda veremedim öyle kaldım çok kötüyüm

aa reyhan abla nasil yaptin karnibahar kisiriniiii ?
ben de yapayim sali gunuu

nettede vardir sanirim hemen bakiyim
tatlım karnabaharın çiçek kısımlarını robotta çekip kokusu ve rengi değişene kadar karıştırarak kavurdum.aynen bulgra benzedi..çok güzel oldu.içine kornişonda doğradım.

neden üzülüyorsun tatlım hiç değermi ya en yakın arkadaşlarında dalga geçiyorsa seninle en yakın arkadaşların değil demekki boşversene ben bir laf derdim ama ayıp olur burada :) sen hiç sıkma canını güzel kardeşim buradaki amacamız zayıflamak değilmi zaten sen hedefinden şaşma yeter.1- 2 aya kadar zaten gözle görülür fark oluşacaktır o zman en yakın arkadaşlarına kapak olarak iletirsin.herkes laf etsin dursun önemli olan senin kendini bilmen ve kendine inanman bence sen başaracaksın çünkü çok gençsin daha çok kolay verirsin yeterki vazgeçme tamm canım

Anlayamiyorum insanlari ya
Nasil oyle davranma hakkini bulabiliyorlar kendini

Sen de soyle tavrini canim
Bir de en yakin arkdaslarin da yapiyormus
Belki de takmiyorsun saniyorlar,

senden de razı olsun gülüm.facebookta 'dukan diyeti tarifleri' diye bi sayfa var.orda çok iyi denenmiş tarifler var.ve dukancılar online şekilde soru-cevap sohbet herbişey yapıyolar.kilo verenler öneride bulunuyor.girip takip etmeni tavsiye ederim betülüm..

vazgeçmiycem inş sizinle beraber başarıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…