Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

senin olayin kacamaktanda cikmis canim, yesil fasulye tavuk hadi neyse diyelim de, pasta cigkofteee
bugunden itibaren dikkat etmeye calis olur mu ..

Afiyet olsun reyhan abla cok guzel bir menu..

Hadi bakalim yaris cekismeli olacaga benziyor

Ne ilgili evlatsin reyhan ablacim keske her evlat ailesine karsi boyle olabilse ...
Masallah size

Herkese iyi gecelerrr
Ben yarin piknige gidiyorum insallah
Bol bol top oyniycammm

Yanima da yogurt, sut peynir almayi dusunuyorum biraz da haslanmis tavuk
Kendimi bunlarla tika basa doyurayim ki baska yiyeceklere gozum kaymasin

Iyi eglenceler betul, dikkat et fazla kacirma bak yarisa da girdin ona gore hee

Bende gidip yarim kalan filmimi seyredeyim kimseciklerde yok zaten

datluuuuuuuuuuuum dünkü mesaj sayım 5 gene msj kutun dolmuş kimle mesajlaşıyorsun bu kadar kızım sen hıııııı

Son düzenleme:

önceki günde pideleri götürdüydün yarasın tosunuma diye gezerse kaynanan sonra gelip ağlama bak az ye delüü

Herkese iyi gecelerrr
Ben yarin piknige gidiyorum insallah
Bol bol top oyniycammm

Yanima da yogurt, sut peynir almayi dusunuyorum biraz da haslanmis tavuk
Kendimi bunlarla tika basa doyurayim ki baska yiyeceklere gozum kaymasin

Kaçamak yapıp dönersen cezan kötü olur ona göre

İyi eğlenceler canım.

O zaman hemen keselim cezanı. Sana büyük ceza geliyor. Kızlar hep birlikte belirleyelim Nihal'in cezasını.

Gunayyydiiiinnnn gooonaaaydiiiiinnnnn

Hadiii uyaniiiinnnn ben erkenciyim, dun gece korku filmi bakarken uyuyakalmisimmmm erkenden

Günaydın Gönül'cüm.
Bende gidip yarim kalan filmimi seyredeyim kimseciklerde yok zaten

Sabah sabah korku filmi mi izlenir Gönül yaaaaa.

günaydııııııııııııın bebeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :103:

Günaydın Turti'cim sanada.

Nihalcan biz de seni seviyoruz ama sevmek ayri diyet ayri
Bak yakin zaman icerisinde 2 oldu bu.
Hadi pilavi yedin, pasta neden yiyorsun..
Cik cik

işte doğru diyorsun da... birde güzel akşam gelen kızlarla geyiğini yaptık diyettir rejimdir:) amaaa sabah tartıldım 80.8 bu bile sevindirdi. aman diyim 81 olmasında bide hala sorun yaşıyorum sürekli form çayı içerek vücudumu alıştırmak istemiyorum

senin olayin kacamaktanda cikmis canim, yesil fasulye tavuk hadi neyse diyelim de, pasta cigkofteee
bugunden itibaren dikkat etmeye calis olur mu ..

işte bugünden itibaren durmak yok yola devam şeklinde ekmek yok pilav yok kalan pastayı gönderdim kayınvalideme:) şimdi iki yumurta haşlıcam ayranla sabah kahvaltım olacak:) öğlen yeşil erik olacak akşam salata. cezamı kestim:26:

Gunaydin kizlar

Cok fazla yagmur yagiyordu gitmedim piknige
Bizim deli arkadaslar israrla gitti bakalim sonuc ne olacak ben de giderdim aslinda az deli degilimdir ama yeri bana cok uzakti

Neyse ben de rahat rahat dun bozdugum atagimin son gununu telafi edeyiim evde

atak nedir? ya ben bu dukanı bi araştırıyım en iyisi.

Dün Zeliş'e 30 dk tempolu yürüyüş ve 100 mekik cezası vermiştik. Senin kaçamağın ondan çok ama arada kilo farkı var. Bu nedenle senin cezanda böyle olsun.

(Bidaha kaçamak olursa iki katına çıkacak. Bunuda düşünerek kaçamak yapmazsın artık )

Selam kızlaaarrrr..
Son msjımı okuyanlar gece kaçta yazdığıma dikkat ettilerse eğer görmüşlerdir, kızım bütün gece uyumadı, ancak ayağımda sallarken uyumaya dvm ettiği için bırakmadım ve 4e kadar salladm. Sanki 100 tane komando hareketi yapmış gibi ağrıyolar bugün. Bende hazır kaslar çalışmışken bırakmıyım dedim egzersiz yaptım şimdi.
Geçmişe bakıp geliyim ben..

Nihal dun atak nedir diye sormussun,
Dukan diyetinde 4 asama var
İlki atak
Sadce protein aliyorsun bu ilk evrede.

Betülcüm "follow"dum seni Pinterestte, Activities kısmında görünür nasılsa sende beni "Follow" ödeşelim, paylaşalım
Yeni nesil tiki'ler gibi oldu msj, TDK'dan ceza gelirse bu msja şaşmam!

Bu arada şimdi denedim de bu Pinterestte arama kısmına Dukan yazınca binlerce Dukana uygun tarif çıkıyo (yemek,tatlı vs her telden)
Dukancılara duyurulur. Gerçi ingilizce ama olsun bilmeyen için Google amca yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…