şimdi canlarım ciğerlerim kuzularım tatlılarım ya ben sizi çok seviyorum:)
bugün sabah kahvaltıdan sonra hiç ekmek yemedim. öğlende yemedim yani. saat 8bucukta misafirlerim toplaştı yemeğe oturduk.
neyse ayıp olmasın dedim yeşil fasulyemi yedim.
ayıp olmasın dedim pilav tavuk yedim
e kendime ayıp olmasın dedim çiğköftemi yedim
+ arkadaşlarımızdan birinin doğum günüydü e yaş pasta yaptırmıştık onun için... ondanda bir dilim yedim:18: :18: :18: :18:
pişman mıyım? ivit!(çiğköfte hariç)
bugünkü menüm
sabah
bir dilim dukan ekmek(1 kş yulaf kepeği)
bir parça peynir
ara
yağsız bir kutu süt
öğle
fırında alabalık
ara
sütlü kahve
1 dukan kurabiye(yarım kş yulaf kepeği)
akşam
tavuk
ayran
yoğurt çorbası
yarım dilim etli dukan ekmek(yarım kş.yulaf kepeği)
Ayşe'cim başka hiç bişey yapmadan bütün bu malzemeleri karıştırıp mı pişiriyoruz?
Tebrik ediyorum 6 lı rakamları gördün sende.
Olur ablacım. Yarışalım ama bizim Gönül'le yarışımız hedefe kalan kilolarımızla oluyor. Şimdi onun 7,1 kg benimse 5 kg var. Eğer öyle olursa senin bize yetişmene daha var :26:
Olur canım yarışalım. Ama dukana göre sanırım benimde 2 yada 3 kilom kaldı. Bana saçma sapan bi takvim çıkardı. Düşünsene atakta sadece 700 verecek mişim
Yalnız benimle yarışıp şimdiye kadar kaçmayan bi Gönül var. Sende kaçma sakın
Elif var dı ilk kim 70 i görcek diye başlamıştık, o gitti. Sonra diğer Betül geldi o hiç başlamadan gitti
saol ayşecim.evdeydim ya bugün ekmek yaptım,kurabiye yaptım,çocuklara ayrıca kurabiye yaptım.annemle bana dukan için ne yaparsam ayrıca çocuklar için de yapıyorum.biraz yorucu oluyo ama napayım gayret ediyorum.annem diyabetik olduğundan ara öğünleri önemli ben ne verirsem onu yiyiyor.ben işe giderken ne yiyeceğini soruyo bana hergün :) kendm için belki uğraşmam bu kadar ama anneme ara öğün için kek,kurabiye tarzı şeyler yapıp hazırda tutuyorum..
Herkese iyi gecelerrr
Ben yarin piknige gidiyorum insallah
Bol bol top oyniycammm
Yanima da yogurt, sut peynir almayi dusunuyorum biraz da haslanmis tavuk
Kendimi bunlarla tika basa doyurayim ki baska yiyeceklere gozum kaymasin
bugün sabah kahvaltıdan sonra hiç ekmek yemedim. öğlende yemedim yani. saat 8bucukta misafirlerim toplaştı yemeğe oturduk.
+ arkadaşlarımızdan birinin doğum günüydü e yaş pasta yaptırmıştık onun için... ondanda bir dilim yedim:18: :18: :18: :18:
Herkese iyi gecelerrr
Ben yarin piknige gidiyorum insallah
Bol bol top oyniycammm
Yanima da yogurt, sut peynir almayi dusunuyorum biraz da haslanmis tavuk
Kendimi bunlarla tika basa doyurayim ki baska yiyeceklere gozum kaymasin
Gunayyydiiiinnnn gooonaaaydiiiiinnnnn
Hadiii uyaniiiinnnn ben erkenciyim, dun gece korku filmi bakarken uyuyakalmisimmmm erkenden
Bende gidip yarim kalan filmimi seyredeyim kimseciklerde yok zaten
günaydııııııııııııın bebeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :103:
Nihalcan biz de seni seviyoruz ama sevmek ayri diyet ayri
Bak yakin zaman icerisinde 2 oldu bu.
Hadi pilavi yedin, pasta neden yiyorsun..
Cik cik
senin olayin kacamaktanda cikmis canim, yesil fasulye tavuk hadi neyse diyelim de, pasta cigkofteee
bugunden itibaren dikkat etmeye calis olur mu ..
[O zaman hemen keselim cezanı. Sana büyük ceza geliyor. Kızlar hep birlikte belirleyelim Nihal'in cezasını.
önceki günde pideleri götürdüydün yarasın tosunuma diye gezerse kaynanan sonra gelip ağlama bak az ye delüü
Gunaydin kizlar
Cok fazla yagmur yagiyordu gitmedim piknige
Bizim deli arkadaslar israrla gitti bakalim sonuc ne olacak ben de giderdim aslinda az deli degilimdir ama yeri bana cok uzakti
Neyse ben de rahat rahat dun bozdugum atagimin son gununu telafi edeyiim evde
ama ama ben... ne gibi ceza?
yok yok geri u dönüşü yaptım.. hem dün bana gelen kızlar ankaradan geldiğimde 83-84düm hepsi dedi zayıflamışsın:) bende atladım hemen yeaah! diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?