Aynen canım yaaaa azıcık gelmesem aklım burda oluyor kızlar napıyor acaba diye. Yoksa nasıl kilo verebilirdik bu kadar.
O senin annen Zeliş'cim. Eminim oda üzülüyordur böyle olmasına. İnşallah zayıflayınca hayatın daha güzel olacak.
Hoşgeldin canım. Şu menünü alt alta liste şeklinde yazsana yaaaaa. Böyle zor oluyor ne yediğini anlamak
Bu arada tebrik ederim 7 leri görmüşsün tartıda. Darısı 6 lara inşallah .
Bencede hiç bir yere gidemezsin bırakmayız seni
Benim eşiminde yapması gerekiyor. Önceden o fitti ben kilo aldım. Şimdi ben zayıfladım o kilo aldı. Allahtan belli olmuyor ama kendisi rahatsız olmaya başladı.
Özledim Meleği yaaaaaaaaa. Gelse keşke biran önce.
Hatırlıyormusun bir ara bir kelime yazınca bizim topik çıkar diyorduk. Yazmayayım şimdi kelimeyi, ne gülmüştük yaaaa. Ziyaretçi sayısı artmıştı + 18 Artık Zeliş'te var o muhabbetleri kaldırmaz burası
Aaa Ayşe'cim düz saç da ne kadar güzel olmuş bir de sen son resimlere göre sıkılaşmı incelmiş misin ?
Kızına da bak sen pek bir havalı olacak yalnız maşallah ..
Bir de çok durmasın resimler valla gözlerine nazar değecek maşallah diyorum o kadar ama geçen eklediğinde ben kaç kere baktım gözlere göreceksin açıp açıp ..
Afiyet olsun turtam.bende bugunkü menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
peynirli omlet
ara
sütlü nescafe
az kuru meyve
öğle
1 kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe
4 tane badem
akşam
haşlanmış sebze
yogurt
2 dilim ekmek
yeah! ben geldim:) daha doğrusu bilgisayar yeni geldi bende yeni girebildim. bugün sabah 79.4ü gördüm sonunda
sabah kayısı yedim 3-4 tane ayran ictim yulaflı hurmalı krep tarzı yağsız iğrenç birşey yaptım onu yedim
öğlen köfte salata daha doğrusu öğlen sayılmaz 3-4 arası yedim.
bu kadar:)
şimdi sıra geçmişe bakmaya
İyi geceler Reyhan öğretmenim.kızlar her yerim ağrıyo.rahatsızım.yatıp uyucam ilaç alıp.kusura bakmayın..öpüyorum hepinizi..
Süpermişay kızlar aklıma ne geldi kuzenim evlencegi zaman ona yardım ediyorduk işte iç çamaşırlarını göstercek aldıgı bende merakla oturdum bakıcam neler almış falan yani seksi seksi diye anaaaam kız bir açtı paketi içinden mickey mouselu donlar yok twittyli eşofmanlar falan çıktı dedim Allah seni kahretmesinhayallerim suya düştüydü eminim kocasınında düşmüştür düşünsene ilk gecenizde mickey mouse donlu hatun geliyor falan
Popo neden şişsin kız
Benim muhtemelen öyle bir durumda hamile gibi popom şişer sıfır göbekle doğuma girerim
Nasıl 1000 kalori ya ben anlamıyorum.Kaç saatte bin kalori yakıyorsunuz? Ya ben koşu bandında bir saat yürüyorum arada koşuyorum. sonuç 300 kalori.1000 olması için 3,5 saat yürümem lazım. Maşallah size.slm kızlarrr:119: bi delilik yaptım şuana kadar 910 kalori yaktım. 90 kalorim kaldı. 3 gün boyunca 1000 kalori yakma cezası verdim kendime. ayrıca 2 hafta boyuncada tartılmama cezasıhaftaya salı tartılcem bakalım kaç çıkıcam çok merak ediyorum. şuan su topladığım için farketmiyorum. regl bitse keşke:18:
Maşallah diyelim.Geçen gün dikkatimi çekti. Cuma zayıflama yarışmaları arasında en çok cevaplanan topik bizimkisi. Yani paylaşım açısından bir numarayız şuan. Reytingimizde tavan yapacak bu gidişle.
Yok canım hesaplamaya etki ediyor onun için sordu Hilal.
sorma beni taklit ediyor ne yapsam onu yapıyor..teşekkürler canımFotoğraflar çok güzel Ayşe'cim yanlız ufaklık seni kıskanmış galiba bakışlara baksana :)) Maşallah size.
Popo neden şişsin kız
evet kg gram gram gidiyor ama fazlasıyla incelme var hilalcim oda protein ağırlıklı beslenmekten kaynaklıyor sanırım sporda yapmıyorum çünkü yani malesef hiç canım istemiyor.çok teşekkür ederim ayrıca hilalcim
Belin 63 gayet iyi de kalçan evet biraz fazlaymış.Yumuşak yere yerleşir ha
Kız ne yesem popoma gidiyor yerleşiyor bir ara 105 cm kalçam 63 cm falan belim vardı
Bebek de gider yumuşak rahat yere yerleşir tabi.
İyi geceler EbrucumKızlar ben kaçıyorum. Eşimle ilgileneyim birazcık. Hasta yaaaa nazlanıp duruyor. Gerçi bende hala hastayım ama Allaha şükür geçen günlere göre daha iyiyim. Öpüyorum hepinizi iyi geceler
Kızlar eşime yemek yaptım.O yemeğini yemeye başlayınca bende sporumu yapmaya başladım.[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
SPORUM GURURLA SUNARIM
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Yürüyüş[/TD]
[TD="align: center"]TWESTERR[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
..
Teşekkürler canım cumadan beri pek yapamamıştım bugün iyi bir spor yaptımmaşallah sporunu aksatmıyorsun ya canım tebrikler valla...
Kızlar eşime yemek yaptım.O yemeğini yemeye başlayınca bende sporumu yapmaya başladım.[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
SPORUM GURURLA SUNARIM
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Yürüyüş[/TD]
[TD="align: center"]TWESTERR[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45dk[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
..
Kızlar ben kaçıyorum. Eşimle ilgileneyim birazcık. Hasta yaaaa nazlanıp duruyor. Gerçi bende hala hastayım ama Allaha şükür geçen günlere göre daha iyiyim. Öpüyorum hepinizi iyi geceler
Belin 63 gayet iyi de kalçan evet biraz fazlaymış.Yumuşak yere yerleşir ha
hilalcim yalnız kalçan ve belin arasında ucurum varmış valla iyi zayıflamışsın
bnde yatyrm artık msj sayım 27 2 günndür spor yapmıyorum yarn yapıcam artık herkese iyi geceler
Şimdi ölçülerin ne Hilalcim?Çıtı pıtı olmuşsun gerçi.
Ohh harika ya süper devam ediyorsun şu sporlara ..
Çok komik bir durum ya incecik bel bidon gibi kalça hiç gitmez zannediyordum klasik bahaneler genetik vs ama öyle bir oluyormuş kii ..
İyi geceler.bnde yatyrm artık msj sayım 27 2 günndür spor yapmıyorum yarn yapıcam artık herkese iyi geceler
Şimdi ölçülerin ne Hilalcim?Çıtı pıtı olmuşsun gerçi.
İyi geceler.
Gizli saklı iş mi çeviriyorsunuz sizhilaliiiiiiiiiiiiim kız mailine baksana sana bişi yazıyorum
KIZLAAAAAAAARRRRRRRRR HİLAL NERDE GÖRÜNMÜYOR.DÜNYADA KAPLADIĞI ALAN YOK OLMUŞ.
Canım mezuramı kaybettim ama altıma 36 oluyor artık belki zorlasam 34 olacak ama ben dar giymeyi sevmiyorum.
Üstüm xs ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?