Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

konuşun yaaa sorun değil o kadarda küçük değilim abartmayın

evet kg gram gram gidiyor ama fazlasıyla incelme var hilalcim oda protein ağırlıklı beslenmekten kaynaklıyor sanırım sporda yapmıyorum çünkü yani malesef hiç canım istemiyor.çok teşekkür ederim ayrıca hilalcim

bende bugunkü menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
peynirli omlet

ara
sütlü nescafe
az kuru meyve

öğle
1 kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe
4 tane badem

akşam
haşlanmış sebze
yogurt
2 dilim ekmek
Afiyet olsun turtam.

Afiyet olsun Nihal güzel olmuş.
kızlar her yerim ağrıyo.rahatsızım.yatıp uyucam ilaç alıp.kusura bakmayın..öpüyorum hepinizi..
İyi geceler Reyhan öğretmenim.

Süpermiş

Benim muhtemelen öyle bir durumda hamile gibi popom şişer sıfır göbekle doğuma girerim
Popo neden şişsin kız

Nasıl 1000 kalori ya ben anlamıyorum.Kaç saatte bin kalori yakıyorsunuz? Ya ben koşu bandında bir saat yürüyorum arada koşuyorum. sonuç 300 kalori.1000 olması için 3,5 saat yürümem lazım. Maşallah size.

Maşallah diyelim.

Protein ağırlıklı beslenmenin en güzel yanı işte canım ben ilk hafta 200 gram mı ne vermiştim ama herkes çok incelmişsin demişti ..

Kızlar eşime yemek yaptım.O yemeğini yemeye başlayınca bende sporumu yapmaya başladım.
SPORUM GURURLA SUNARIM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Yürüyüş[/TD]
[TD="align: center"]TWESTERR[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
..​

Kızlar ben kaçıyorum. Eşimle ilgileneyim birazcık. Hasta yaaaa nazlanıp duruyor. Gerçi bende hala hastayım ama Allaha şükür geçen günlere göre daha iyiyim. Öpüyorum hepinizi iyi geceler

maşallah sporunu aksatmıyorsun ya canım tebrikler valla...

ebrucum iyi geceler cnm

hilalcim yalnız kalçan ve belin arasında ucurum varmış valla iyi zayıflamışsın

Ohh harika ya süper devam ediyorsun şu sporlara ..

Kızlar ben kaçıyorum. Eşimle ilgileneyim birazcık. Hasta yaaaa nazlanıp duruyor. Gerçi bende hala hastayım ama Allaha şükür geçen günlere göre daha iyiyim. Öpüyorum hepinizi iyi geceler

İyi geceler Ebru'cumm ..

Belin 63 gayet iyi de kalçan evet biraz fazlaymış.Yumuşak yere yerleşir ha

Kalçam resmen can yeleği gibiydi

hilalcim yalnız kalçan ve belin arasında ucurum varmış valla iyi zayıflamışsın

Çok komik bir durum ya incecik bel bidon gibi kalça hiç gitmez zannediyordum klasik bahaneler genetik vs ama öyle bir oluyormuş kii ..

bnde yatyrm artık msj sayım 27 2 günndür spor yapmıyorum yarn yapıcam artık herkese iyi geceler

Ohh harika ya süper devam ediyorsun şu sporlara ..

Çok komik bir durum ya incecik bel bidon gibi kalça hiç gitmez zannediyordum klasik bahaneler genetik vs ama öyle bir oluyormuş kii ..
Şimdi ölçülerin ne Hilalcim?Çıtı pıtı olmuşsun gerçi.

bnde yatyrm artık msj sayım 27 2 günndür spor yapmıyorum yarn yapıcam artık herkese iyi geceler
İyi geceler.

hilaliiiiiiiiiiiiim kız mailine baksana sana bişi yazıyorum
Gizli saklı iş mi çeviriyorsunuz siz

Canım mezuramı kaybettim ama altıma 36 oluyor artık belki zorlasam 34 olacak ama ben dar giymeyi sevmiyorum.
Üstüm xs ..
KIZLAAAAAAAARRRRRRRRR HİLAL NERDE GÖRÜNMÜYOR.DÜNYADA KAPLADIĞI ALAN YOK OLMUŞ. YETKİLİLER ENDİŞELİ
Kız sen naptın ya.34 bedene sığıyorsun üstün xs offff maşallah.Çok zayıfsın ama sana kilo mu aldırsak ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…