hilaliiiiiiiiiiiiim kız mailine baksana sana bişi yazıyorum
İyi geceler canım.
turtam gelmedi mesajınn ..
Kızlar ben kaçayım başım başladı uff yine ..
Migren başlangıcı demişti geçen doktor ..
Teşekkürler canım cumadan beri pek yapamamıştım bugün iyi bir spor yaptım.Bu arada resimler çok güzel.Maşallah çok güzel görünüyorsunuz .
oooooooooooooooooooo geceliklere bak heleee
turtammm ne demek çoçuktan sonra fizik bozulur falan ben bozuldum burdaşaka bir yana o beden yapısıyla alakalı birazda.mesala yok sezeryanda göbek kalır,herkesin vucudu çatlar gibi söyletiler fazla ama öyle olmuyor herkeste. ben sezeryan oldum mecburi oldu ama göbeğim kalmadı ve hiç göbek egzersizide yapmadım kendi toparlandı,çatlağımda olmadı ne karnımda ne belimde.sadece bacağımda bir kaç tane var oda son ay şişliğim olmuştu o sebep oldu.genetiğine güveniyorsan çocuk yapmatan korkmayacaksın
Niye olmasın kız. Bence olur sanada Hilal'ede . Benim bunlardan çok var(Melek geldi birden aklıma )
İlk gece için dehşet bir hayal kırılığı olmuştur. Ama normalde bende severim. Hello kittly felan var benim, ama hem böyle seksilerinden hem de sporlarından. İç çamaşırına bende bayılırım kızlar. Yalnız bu muhabbet çok ziyaretçi çekecek topiğe
Vayyy Hilal'cim sende de çok cevherler varmış. Buraya yazmayın böyle şeyler
Tam ben alıntılamıştım. Ayşe cevap vermiş. Ben bikini giyiyorum hala denizde. Bence çocuk farklı vücut farklı. Vücudumuzu çocuk değilde biz bozuyoruz.
Benimde mesela hiç çatlağım yok maşallah. Bazılarının göbekleri tarla gibi oluyor. Şimdi bide zayıfladım daha bir dehşet oldu. Bu yaz daha güzel bir bikini alacağım
turtam gelmedi mesajınn ..
Kızlar ben kaçayım başım başladı uff yine ..
Migren başlangıcı demişti geçen doktor ..
Teşekkürler canım.Maşallah sende güzel spor yapmışsın.İYİ GECELER.1 saat yuruyus yapip geldik, birazdan da bisiklet surcem
Neler kaynatmissiniz neler soyle bir goz gezdirdimde o gecelikler cok hosuma gitti
Haticecim sporun muhtesem
Iyi geceler diliyorum herkese yarn gorusuruz insallah
iYİ GECELER CANIM.Herkes kaçıyor bende kaçayım bariben de kaçıyorum herkese iyi geceeeeeeelerrrrrr
22/05 MSJ SAYIMI
Betul 8
Ladyline 25
tadLi 10
Uzayim 24
eski_bir_masal70
elmali turta ?
ucuk mavi 17
angelic ?
niyal ?
zaum 27
gurbet_dmr ?
chika ?
Kimse yokken magazin yazayim bari birazz ilham perileri geldii :))
Betul PRODUCTiON gururla sunar..
Evet sayin seyirciler
Uzun bir aradan sonra sizlerle olmanin mutlulugunu yasiyoruz
İstemsiz olan bu ayriliktan dolayi siz degerli izleyecilerimizi yasanan ilginc olaylardan mahrum biraktigimiz icin ozur dileriz.
Simdi haberlere gecelim..
13. Takimda huzun ruzgarlari esiyor. Takimin yeni ve eglenceli simalarindan niyal kiskanclik kurbani oldu. Takimdaki sicak muhabbete kendini kaptiran ve eski sevgilileriyle mazisini ortaya aciklayinca onu gizlice forumdan takip eden kocasi kiskanclik krizine girdi. Nihal su anda goz hapsinde ve internete girmesi yasaklandi. Basinda yer alan bu haberin etkisiyle URfa'da pek cok erkegin eslerine internet yasagi koydugu bilgisine ulastik. Ne diyelim Nihal, yaktin hem kendini em de diger kadinlari:)
Gundemi sarsan bir olayi daha sizlerle paylasiyoruz. Yasadigi firtinali iliskileriyle unlu, takimin sansasyonel ismi Funda namideger Turti yine ortaligi karistirdi. Yuzundeki benlerini aldirdigi estetik cerrahi doktoruna kafayi takan turti gogus ameliyat bahanesiyle doktoru muaynehanesinde taciz ederken yakalandi. Kurumun guvenlik gorevlileri tarafindan disari cikarilan turta 'Ama ameliyatimi yaparken yuzume cok guzel bakiyordu, aramizda bir yakinlik olustu, bana umut verdi, asil suclu odur.' diye aciklama yapti. Kameralarimizi gorunce saldirganlasan turta ' Zengin kOca isteyen kizlar bu estetik doktorlarina sakin yaklasmayin hepsi benim
olacak, yolarim sizi' sozleriyle kitlelere mesajini iletti..
Ve sok bir haber daha takimin sevilen ismi ve kaptani Hilal meZun olacagini aciklayinca takimda degisik duygular olustu.
Takim uyeleri onun icin sevinrken kendileri icin derinden bir sizi hissettiler. bu olay da gundemde buyuk bir yer aldi ve uyeler bir basin toplantisi duzenleyerek ' o bizim sadece kaptanimiz degil, en kucugumuz, asik sirinemiz, sevgisinden seytan gosteremeyen biricik Hilalimizdi' aciklamasini yaptilar.
Bunun uzerine bu sevgi seline dayanamayan takim kaptani tum gemileri yakip sevdicegini terketti ve takimi olene kadar hic birakmayacagini acikladi. Terkedilerek Birden neye ugradigini sasiran damat adayi kk'ya dava actigini ve boyle forumlarin yasaklanmasi gerektigini soyledi.
Haberlerimiz burada sonlanirken hepinize sevgilerimizi gonderiyoruz.
Bizi takip edin, en son gelismelerden ilk siz haberiniz olsun..
İyi geceler..
Gunaydin kijlaar
Günaydın herkese :) geçmişe baktım ve gözlerime ınanamadım hilal ablacım xs giyosun 34 beden takılıyosun maşallah da daha fazla kilo verme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?