Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok demez ama adamın aklı karışır yaaaaaaa.

ayyyyyyyyyyyy güldürmeyin kızım ya dikişlerim orta yerinden ayrılcak diye korkuyorum zaten korkudan 1 haftadır kimsenin teline cevap vermiyorum komik şeyler söyler gülerim diye

Bi tane turti yetiyordu ikincisi geldi. Ben sizi çok benzetiyorum birbirinize

ayyyyyyyyyyyy güldürmeyin kızım ya dikişlerim orta yerinden ayrılcak diye korkuyorum zaten korkudan 1 haftadır kimsenin teline cevap vermiyorum komik şeyler söyler gülerim diye

Kız kimse söylemese sen güldürürsün bir şeyler eder dee ..

kimse tınlamamış kendi mesajıma kendim cevap vereyim bari ayıp olur mu olmaz bence direk üstüne atlaman lazım ama ayıp olur kendime not

cevap verin ulen ben böle konularda cekinirimde biraz

Verdim yahu baksana sen beni niye görmüyorsun

Yok demez ama adamın aklı karışır yaaaaaa.

Banane yaa gitmeden paylaşım yapmayan yeni üyeler çağıracağım ne muhabbet döndü diye aklım burada kalmayacakk ..

Şaka bir yana ilk gün demiştim Nihale çok eğlencelisin diye.

Kız kimse söylemese sen güldürürsün bir şeyler eder dee ..
kimse tınlamamış kendi mesajıma kendim cevap vereyim bari ayıp olur mu olmaz bence direk üstüne atlaman lazım ama ayıp olur kendime not cevap verin ulen ben böle konularda cekinirimde biraz
Verdim yahu baksana sen beni niye görmüyorsun
Yok demez ama adamın aklı karışır yaaaaaa. Bi tane turti yetiyordu ikincisi geldi. Ben sizi çok benzetiyorum birbirinize
Banane yaa gitmeden paylaşım yapmayan yeni üyeler çağıracağım ne muhabbet döndü diye aklım burada kalmayacakk .. Şaka bir yana ilk gün demiştim Nihale çok eğlencelisin diye.

Yok demez ama adamın aklı karışır yaaaaaaa.

ne açıdan karışır kız karısını falan mı boşar diyorsun ohh işime gelir valla hee adam plastik cerrahı bozuldukce asındıkca bozulan taraflarımı yaptırırım ona

gördüm mesajını hilalim evet içimde kalcana çektireyim ne ayıp olcak ya daha ben ona gögüslerimi falan yaptırtıcam adamı tam on ikiden vurmayı hedefliyhorum

Hiç dimi
Kız o zaman kilo problemi de yaşamazsın hiç ye ye sonra 6 ayda bir yağlarını aldır ohh ..

Ben biliyorum zaten amaç başka kızım sana bi tane yetmez koca bi kaçtane lazım

kızlar her yerim ağrıyo.rahatsızım.yatıp uyucam ilaç alıp.kusura bakmayın..öpüyorum hepinizi..

Geçmiş olsun ablacım,hayırdır inşallah? Neyin var?

kızlar her yerim ağrıyo.rahatsızım.yatıp uyucam ilaç alıp.kusura bakmayın..öpüyorum hepinizi..

gecmis olsun ablacım görüşürüzz

Hiç dimi
Kız o zaman kilo problemi de yaşamazsın hiç ye ye sonra 6 ayda bir yağlarını aldır ohh ..

ayy asansör de kimmiş hilalim ya benim plastik cerrahı bulmam lazım ne dönek kızım ben de he dimi ben kocayıda iyisini bulunca boşarım

ay kızlar aklıma ne geldi kuzenim evlencegi zaman ona yardım ediyorduk işte iç çamaşırlarını göstercek aldıgı bende merakla oturdum bakıcam neler almış falan yani seksi seksi diye anaaaam kız bir açtı paketi içinden mickey mouselu donlar yok twittyli eşofmanlar falan çıktı dedim Allah seni kahretmesin hayallerim suya düştüydü eminim kocasınında düşmüştür düşünsene ilk gecenizde mickey mouse donlu hatun geliyor falan

Son düzenleme:

Cidden ne hayal kırıklığıdır yahuu ..
VAr ya en özendiğim şey ben iç çamaşırı alışverişine bayılırım zaten seksü seksü şeylere muhtemelen uzuncaa bir süre çıkarmam üstümden öyle şeyleri evde veya odada yalnız olduğumda bile öyle gezerim ben

ya öyle olması gerekir zaten özellikle evlenince hadi cocuk sahibi olduktan sonra neyse çünkü sonucta vücudun bozuluyor bilmemne vs vs ama bana da komik geliyor yani öyle mickeyli donlar falan

ya öyle olması gerekir zaten özellikle evlenince hadi cocuk sahibi olduktan sonra neyse çünkü sonucta vücudun bozuluyor bilmemne vs vs ama bana da komik geliyor yani öyle mickeyli donlar falan

Hatta hatırlıyor musun bilmem turtam benim zayıflama amacım istediğim çamaşırları giymekti

Ben regl döneminde çok seviyorum öyle şeyleri fazla ilgiye muhtaç modda sıcak su torbasıyla yattığımdan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…