kızlar yaaaa cuma günü daktırımla rendevum var kontrole gidicem de resim çekilemk istesem kendisiyle çok mu saçma olur yaw ahaha ama çok tatlu bir adam ya beni de çok rahatlattı operasyonda komik komik espriler yaparaktan hartıra olssun istiyorum ahahahahah
ayyyyyyyyyyyy güldürmeyin kızım ya dikişlerim orta yerinden ayrılcak diye korkuyorumzaten korkudan 1 haftadır kimsenin teline cevap vermiyorum komik şeyler söyler gülerim diye
ayyyyyyyyyyyy güldürmeyin kızım ya dikişlerim orta yerinden ayrılcak diye korkuyorumzaten korkudan 1 haftadır kimsenin teline cevap vermiyorum komik şeyler söyler gülerim diye
kimse tınlamamış kendi mesajıma kendim cevap vereyim bari ayıp olur mu olmaz bence direk üstüne atlaman lazım ama ayıp olur kendime not
cevap verin ulen ben böle konularda cekinirimde biraz
Yok demez ama adamın aklı karışır yaaaaaa.
Bi tane turti yetiyordu ikincisi geldi. Ben sizi çok benzetiyorum birbirinize
Verdim yahu baksana sen beni niye görmüyorsunkimse tınlamamış kendi mesajıma kendim cevap vereyim bari ayıp olur mu olmaz bence direk üstüne atlaman lazım ama ayıp olur kendime notcevap verin ulen ben böle konularda cekinirimde biraz
Banane yaa gitmeden paylaşım yapmayan yeni üyeler çağıracağım ne muhabbet döndü diye aklım burada kalmayacakk .. Şaka bir yana ilk gün demiştim Nihale çok eğlencelisin diye.Yok demez ama adamın aklı karışır yaaaaaa.Bi tane turti yetiyordu ikincisi geldi. Ben sizi çok benzetiyorum birbirinize
Yok demez ama adamın aklı karışır yaaaaaaa.
Bi tane turti yetiyordu ikincisi geldi. Ben sizi çok benzetiyorum birbirinize
Koptum ya ama eşin bir okursa yine o kadar kalırsın keser bence seni
Aman ne zaman göreceksin turtam bir daha içinde kalacağına çektir gitsin ..
Ayy cidden gelse ya ben de çok özledim ben mezun olmadan az gelse de kaynatsak ..
Çok komikti cidden o dönem ama ayıp artık kızlarr ..
Şimdi bana ders vermeniz gerekli ..
Yermek getir bana yedir ellerinle deseydin
ne açıdan karışır kız karısını falan mı boşar diyorsun ohh işime gelir valla hee adam plastik cerrahı bozuldukce asındıkca bozulan taraflarımı yaptırırım ona
gördüm mesajını hilalim evet içimde kalcana çektireyim ne ayıp olcak ya daha ben ona gögüslerimi falan yaptırtıcam adamı tam on ikiden vurmayı hedefliyhorum
ne açıdan karışır kız karısını falan mı boşar diyorsun ohh işime gelir valla hee adam plastik cerrahı bozuldukce asındıkca bozulan taraflarımı yaptırırım ona
gördüm mesajını hilalim evet içimde kalcana çektireyim ne ayıp olcak ya daha ben ona gögüslerimi falan yaptırtıcam adamı tam on ikiden vurmayı hedefliyhorum
kızlar her yerim ağrıyo.rahatsızım.yatıp uyucam ilaç alıp.kusura bakmayın..öpüyorum hepinizi..
gecmis olsun ablacım görüşürüzz
ayy asansör de kimmiş hilalim ya benim plastik cerrahı bulmam lazımne dönek kızım ben de he dimi ben kocayıda iyisini bulunca boşarım
kızlar her yerim ağrıyo.rahatsızım.yatıp uyucam ilaç alıp.kusura bakmayın..öpüyorum hepinizi..
Hiç dimi
Kız o zaman kilo problemi de yaşamazsın hiç ye ye sonra 6 ayda bir yağlarını aldır ohh ..
bak beni nasıl da tanımışsınızkötü emellerime alet edicigim hepsiniiiiiiiiiiiii
Ben biliyorum zaten amaç başka kızım sana bi tane yetmez koca bi kaçtane lazım
Geçmiş olsun ablacım,hayırdır inşallah? Neyin var?
Aman kız teki durur diğerini de kuma alırsın
ohooooooooooooo ebru bana laf söylüyorsunuz da biri daha evlenmeden gerdek gecesini planlıyor baksana
bence çok seksiler de hiçbiri benim totoma olmaz şayet
ay kızlaer kuzenim evlencegi zaman ona yardımediyorduk işte iç çamaşırlarını göstercek aldıgı bende merakla oturdum bakıcam neler almış falan yani seksi seksi diye anaaaam kız bir açtı paketi içinden mickey mouselu donlar yok twittyli eşofmanlar falan çıktı dedim Allah seni kahretmesinhayallerim suya düştüydü eminim kocasınında düşmüştür düşünsene ilk gecenizde mickey mouse donlu hatun geliyor falan
Cidden ne hayal kırıklığıdır yahuu ..
VAr ya en özendiğim şey ben iç çamaşırı alışverişine bayılırım zaten seksü seksü şeylere muhtemelen uzuncaa bir süre çıkarmam üstümden öyle şeyleri evde veya odada yalnız olduğumda bile öyle gezerim ben
ya öyle olması gerekir zaten özellikle evlenince hadi cocuk sahibi olduktan sonra neyse çünkü sonucta vücudun bozuluyor bilmemne vs vs ama bana da komik geliyor yani öyle mickeyli donlar falan
Hatta hatırlıyor musun bilmem turtam benim zayıflama amacım istediğim çamaşırları giymekti
Ben regl döneminde çok seviyorum öyle şeyleri fazla ilgiye muhtaç modda sıcak su torbasıyla yattığımdan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?