:teselli:üzgünüm...hemede çok üzgünüm..
melisim haklı kaydirigubbakcemile5olsun canım sen de haftaya verirsin, biraz kaçırmışsın gibi geldi bana yoksa emzirirken kilo almazsın :kedi:
canım çok iyi kilo vermişsin.tebrikler. kaydirigubbakcemile5canlarım günaydın...
meliscim ben yine aynı kiloya yetiştim..71.5.
aslında 1,5 kilo verdim ama bu geçen hafta aldığım kiloydu..yani aynı kilodayım..
utanma hayatım sen bu zamana kadar çok iyi gittin. arada olur bunlar.dediğin gibi sıcakların etkisi insan vücudunda çok farkediliyor.bende ödem olduğunu düşünüyorum. CADIARZUyani yazamadım kilomu utandım :kedi:
geçmişolsun melzeyit. çok şaşırdım o kadar ödem acayip fazla iyi dayanmışsın ama rahatsızlığın neydi yani ödem neden oluşuyor vücudunda. yazık valla 5 kilo ödem ne demek. inşallah tekrarlamaz. :1no2:günaydın arkadaşlar nasılsınız ben çok rahatsızım dün bacaklarıma sabaha kadar kıraplar girdi çığlık çığlığa uyandım ve akşam resmen gıda zehirlenmesi yaşadım tansiyonum anormalleşti akşam tartıda abartmıyorum81.5i gördüm evet doğru söylüyorum81.5 şok oldum ama bi değişiklik olduğunu anlamıştım vücudum son noktasına gelmiş gibiydi hemen ilacımı aldım ya hayatımda geçirdiğim en kötü günlerden biriydi sabaha çıkmam dedim ama şuan aranızdoayım ve buna rağmen ben akıllı bir doktora gitmeyi akıl edemedim kızıyorum kendime
herneyse sabahki kilom 76.4 ilaçtan sonra bütün ödemim gitti vücudumdan tam 5 kilo100 gram ödem gitti düşünün halimi
tebrikederim canım benim,harikasın.böyle giderse yakın zamanda ulaşırsın hedefine. opuyorumnanaktan vereliniortakmeraba herkese, ben şimdi tartıldım75,3 ten 72,9 olmuşum
hedefime ulaşmama daha çoo..k var,çok uzak gibi geldi bana bi an...
tebrikler hayatım. insanın bilmeden kilo vermesi iyi oluyor bende anlamadan verebilsem. ama malesef kemerleri sıkmadan olmuyor. mafoldumbengünaydın kızlar kilomu yazayım 61.5 gr geldim veremem diyordum ama vermişim zemuszemus
canım bu kadar sıkma kendini. bırak herşey olacağına varır hayatım,ama yeme düzenini değiştir.birde öyle dene istersen.yani az yiyorum diyorsan işte onunda azını ye,bol bol suyunuda iç bu sefer faydasını göreceksin.bol yeşillikte iyi gelir.melasef bizler vücudumuza göre ne kadar yememiz gerektiğini bilmiyoruz,az yedik diyoruz ama aslında vücudumuz için hala fazlasını yiyoruz bilmeden. ben sarı kırmızı diyetinde yediklerimin yarısını yiyorum çünkü bazen fazla geliyor. aslında benim için az bu diyetmiş onu anladım. kaydirigubbakcemilegeçen hafta emirel cezaylıydı bu haftada benim herhalşde aslında dikkat etmeye çalıştım ama dün suyumu eksik içtim heralde.emzirirken böyleyim birde emzirmesem nqasıl kilo alcam ben ya niye bu kadar zor veriyporum anlamıyorum ablamdan bir ay önce başladım ben 6 kilo verdim o 10 kilo ve ben emziriyorum şu metobolizmama küfredesim geliyo yaaaaaa
isteyince herşey oluyor,azmin elinden ne kurtulur. kaydirigubbakcemile5ben ekmeği hayatımdan attım, hiç ekmek yemedim, çaya hiç şeker kullanmadım, sık ama az yedim, pilav makarna türü yemeklerde en fazla 4 kaşık yedim, sebze yemeklerinde de 6-7 kaşık yedim, akşamları pilav makarna türü gıdalar tüketmemeye özen gösterdim, bol su içtim, koşu yapamadım ama yürüyüş yaptım, ev işi de eklendi buna, başka birşey yapmadım ama şunu anladım ben yeşil çay metabolizmamı hızlandırdı benim, normalde bu kadar veremezdim ben.. günde 2-3 bardak yeşil çay içmeye özen gösterdim..
geçmişolsun canımcım.inşallah şimdi iyidir bebişin. :uhm:ya ben 73.4 oldum
hiç dikkat edemedim diyeti falan unuttum bebişim rahatsızdıı
kendime nasıl kızıyorum kızlar bi bilsenizz
inşallah hayatım.yapacağına inanıyorum. alkisalkisalkisbenimde bu haftaki hedefim 64.5 hadi bakalım kolay gelsinnn
gelirim hayatım gelirim bırakmam sizleri. burayı seviyorum sizleri seviyorum.hatta hepimiz mezun olduktan sonra bir topik açalım. ''13. takım mezun olanlar kardeşliği'' diye :sm_cool: mezun olan oraya gelir.kutlarım seni canım umarım bende hedefime ulaşırım bir yanda hedefinize az kaldığına çok sevini,yorum bir yandan da mezun olacağınız için üzülüyorum bak nereus uğramaz oldu yaa..senağlama
yok canım keyfim yerinde tatildeyim ...pazar akşamı yazıp çıkmıştım bi daha da giremedim...dosba gelmedi umarım önemli birşey yoktur. :Saruboceq: :uhm:
evet canım didimdeyimdosba didimde
canım ne oldu bebişine?önemli bir şey değildir inşallah. Öyle ne yapalım onlar için yaşıyoruz ben de çoğu zaman kızımdan kendime vakit ayıramıyorum sağlık olsun boşver.
Tatlım bu hafta habersiz paylaşımda bulunmadığın için takıma giremedin. Paylaşıma devam edersen en ufak boşlukta alırız şekercim.
canım sevindim iyi olduğuna ama unutmuşum tatilde olduğunu. idare edin beni. bol bol keyfini çıkar hayatım.benim yerimede yap tatilini. opuyorumnanaktan
kızımın altıncı ay aşısı ve ilk dişleri
uykusuz huysuz nazlı geçti günlerim
bu yüzden hiç bildirim yapamadım tartılamadım bile
sağlık olsun
girersem sevinirim
giremezsem darılmam canım opuyorumnanaktan
ad cım ya daha az yiyemiyorum oğluşu emziriyorum ya sütüm kalmaz diye korkuyorum ama abur cuburdan uzak durmam lazım yaaaaa
canım benim zaten az ama sık yersen çok sorun olmaz sanırım ama tatlıdanda uzak durman lazım. abur cubur zaten baş düşmanımız.onlarsızda olmuyorki çok lezzetliler. cokacimcoook inanırmısın canım şuanda pastanede yeni yapılmış çıtır çıtır kurabiyelerden istiyor. cokacimcoook ama inat ettim yemicem.çünkü bu beni mutlu etmicek. aksine üzecek. :1no2: bakalım nereye kadar dayanıcam. hatta hedefimi bugün itibari ile 49 yapmış bulunuyorum arkadaşlar.duyurulur. delikafadulden hihoyyyt
kızlar hafta sonu ankaraya gidiyorum kendinize iyi bakın adcığım boyuyn kaçki hedef 49 koydun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?