Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

shopaholic canım bildirimini yapmadın çok iyi kilo verdiğine eminim. Haftaya artık bildirimini yapar listede yer alırsın.
şişgo bildirim yapmadı ama dün mezun olmak istediğini söylemişti. Bi de jojel bildirim yapmadı aynı geçtim. bilgilerinize.

üzgünüm...hemede çok üzgünüm..
:teselli:

olsun canım sen de haftaya verirsin, biraz kaçırmışsın gibi geldi bana yoksa emzirirken kilo almazsın :kedi:
melisim haklı kaydirigubbakcemile5

canlarım günaydın...
meliscim ben yine aynı kiloya yetiştim..71.5.
aslında 1,5 kilo verdim ama bu geçen hafta aldığım kiloydu..yani aynı kilodayım..
canım çok iyi kilo vermişsin.tebrikler. kaydirigubbakcemile5

yani yazamadım kilomu utandım :kedi:
utanma hayatım sen bu zamana kadar çok iyi gittin. arada olur bunlar.dediğin gibi sıcakların etkisi insan vücudunda çok farkediliyor.bende ödem olduğunu düşünüyorum. CADIARZU

geçmişolsun melzeyit. çok şaşırdım o kadar ödem acayip fazla iyi dayanmışsın ama rahatsızlığın neydi yani ödem neden oluşuyor vücudunda. yazık valla 5 kilo ödem ne demek. inşallah tekrarlamaz. :1no2:
meraba herkese, ben şimdi tartıldım75,3 ten 72,9 olmuşum
hedefime ulaşmama daha çoo..k var,çok uzak gibi geldi bana bi an...
tebrikederim canım benim,harikasın.böyle giderse yakın zamanda ulaşırsın hedefine. opuyorumnanaktan vereliniortak

günaydın kızlar kilomu yazayım 61.5 gr geldim veremem diyordum ama vermişim zemuszemus
tebrikler hayatım. insanın bilmeden kilo vermesi iyi oluyor bende anlamadan verebilsem. ama malesef kemerleri sıkmadan olmuyor. mafoldumben

canım bu kadar sıkma kendini. bırak herşey olacağına varır hayatım,ama yeme düzenini değiştir.birde öyle dene istersen.yani az yiyorum diyorsan işte onunda azını ye,bol bol suyunuda iç bu sefer faydasını göreceksin.bol yeşillikte iyi gelir.melasef bizler vücudumuza göre ne kadar yememiz gerektiğini bilmiyoruz,az yedik diyoruz ama aslında vücudumuz için hala fazlasını yiyoruz bilmeden. ben sarı kırmızı diyetinde yediklerimin yarısını yiyorum çünkü bazen fazla geliyor. aslında benim için az bu diyetmiş onu anladım. kaydirigubbakcemile

isteyince herşey oluyor,azmin elinden ne kurtulur. kaydirigubbakcemile5
ya ben 73.4 oldum
hiç dikkat edemedim diyeti falan unuttum bebişim rahatsızdıı
kendime nasıl kızıyorum kızlar bi bilsenizz
geçmişolsun canımcım.inşallah şimdi iyidir bebişin. :uhm:

benimde bu haftaki hedefim 64.5 hadi bakalım kolay gelsinnn
inşallah hayatım.yapacağına inanıyorum. alkisalkisalkis
kutlarım seni canım umarım bende hedefime ulaşırım bir yanda hedefinize az kaldığına çok sevini,yorum bir yandan da mezun olacağınız için üzülüyorum bak nereus uğramaz oldu yaa..senağlama
gelirim hayatım gelirim bırakmam sizleri. burayı seviyorum sizleri seviyorum.hatta hepimiz mezun olduktan sonra bir topik açalım. ''13. takım mezun olanlar kardeşliği'' diye :sm_cool: mezun olan oraya gelir.

selam kızlaaaaarrrr
nasılsınız şekerler...
ben malum çok iiyim deniz kum güneş....veee açık büfe sositososito
tartılamadım beni izinli yazdığınız için teşekkür ederim canlarım... tartılamadım... sanırım tartılmaya korkuyorum.....
işin açıkcası kilo almadığımı düşünüyorum inanın çok az yiyorum daha doğrusu sıcaktan iştahım yok bu benim için çok avantajlı bi durum.... tek korkum tatlılardan umarım almamışımdır... eşimin tatlılarından sadece tatlarına bakıyorum... bol meyve yiyorum çokca yüzüyorum
benden şimdilik bu kadar ... pazartesi aranızda olurum bu hafta izinli saymayın beni kilo veremesemde almadan aranızda olmak dileğiyle
hepinizi öpüyorum

dosbam bizden senden bahsediyorduk iyi insanmışsın ohh keyfini çıkar tatilin.
kızlar listemizi verdim hayırlı olsun şimdi çıkmam lazım akşama gelirim öpüldünüz.

benimkide ne kafa ya. :mymeka: daha geçen gün kızı tatile yolladık. eh idare edin artık kızlar diyetteyim napiyyiim :a015: :roflol:

canım sevindim iyi olduğuna ama unutmuşum tatilde olduğunu. idare edin beni. bol bol keyfini çıkar hayatım.benim yerimede yap tatilini. opuyorumnanaktan

kızımın altıncı ay aşısı ve ilk dişleri
uykusuz huysuz nazlı geçti günlerim
bu yüzden hiç bildirim yapamadım tartılamadım bile
sağlık olsun
girersem sevinirim
giremezsem darılmam canım opuyorumnanaktan

ad cım ya daha az yiyemiyorum oğluşu emziriyorum ya sütüm kalmaz diye korkuyorum ama abur cuburdan uzak durmam lazım yaaaaa

canım benim zaten az ama sık yersen çok sorun olmaz sanırım ama tatlıdanda uzak durman lazım. abur cubur zaten baş düşmanımız.onlarsızda olmuyorki çok lezzetliler. cokacimcoook inanırmısın canım şuanda pastanede yeni yapılmış çıtır çıtır kurabiyelerden istiyor. cokacimcoook ama inat ettim yemicem.çünkü bu beni mutlu etmicek. aksine üzecek. :1no2: bakalım nereye kadar dayanıcam. hatta hedefimi bugün itibari ile 49 yapmış bulunuyorum arkadaşlar.duyurulur. delikafadulden hihoyyyt

canım sevindim iyi olduğuna ama unutmuşum tatilde olduğunu. idare edin beni. bol bol keyfini çıkar hayatım.benim yerimede yap tatilini. opuyorumnanaktan

bende de unutkanlık var diyettenmidir acep

ben sana haber veriririm canım boşluk olunca. Sen bebişe iyi bak kilo verilir ne de olsa,geçmiş olsun tekrardan.

ad cım ya daha az yiyemiyorum oğluşu emziriyorum ya sütüm kalmaz diye korkuyorum ama abur cuburdan uzak durmam lazım yaaaaa

o yeter zaten canım, aburcuburu kes yeter, benim için de geçerli tabi.

duyumu aldık :lepi:

kızlar hafta sonu ankaraya gidiyorum kendinize iyi bakın adcığım boyuyn kaçki hedef 49 koydun merak ettim

iyi yolculuklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…