teşekkürler hilalcim.evlenmeden önce eşimle kızımız olursa adı naz olacak diye belirlemiştik.hamileyken ceylin ismini gördüm netten söylenişi çok hoş geldi kulağıma ceylinnaz oldu :)
ebrucum hadi hayırlısı olsun canım az kalmış.kızın çok mutlu olacak kardeşi olunca
teşekkürler hilalcim.evlenmeden önce eşimle kızımız olursa adı naz olacak diye belirlemiştik.hamileyken ceylin ismini gördüm netten söylenişi çok hoş geldi kulağıma ceylinnaz oldu :)
ebrucum hadi hayırlısı olsun canım az kalmış.kızın çok mutlu olacak kardeşi olunca
kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi menümü yazıyım daha gidip spor yapacağım tartım da bozuldu normal tartı var artık onda tartılırım ne yapıyım
sonra da ders çalışacağım herkese kolay gelsin
kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi menümü yazıyım daha gidip spor yapacağım tartım da bozuldu normal tartı var artık onda tartılırım ne yapıyım
menüm
-sabah kahvaltı yapmadım
-*öğle-
-2 dilim ince kepek ekmeği
-1 kase yoğurt
-domates biber salatalık taze soğan
-akşam-
-yoğurtlu ve sebzeli patlıcan yemeği
-sıvı bolca içiyorum saymıyorum
-spor 30dak shred
-akşam birde ip atlıycam 200 olur heralde
Hilal'cim benim kuaföre gitmem lazım canım. Hazır kız okuldayken. Liste sana emanet. 1-2 saate dönerim.
neden endişelisin ki ebrucumSüper yaaaaa aynı yaştalar daha önce biz neden farketmedik acaba bunu. Bu sene senin kızda başlayacak okula. Napacağız bakalım. Ben çok karışığım bu konuda.
bizim süloğlu canımaysecig canım erdirne orhaniye ye çıktı.sen hangi ilçedesin?
malesef her tartıldığımızda farklı bir rakam veriyo çocuklar üstünde zıplarken zarar görmüş olmalıTeşekkürler canım. İnşallah hayırlısıyla bende çok istiyorum artık
Kolay gelsin Gülçin'cim. Normal tartı zor olmayacak mı? Tartın yapılamayacak durumda mı?
neden endişelisin ki ebrucum
benim kızım 3 yıldır anasınıfına gidiyor bu yılda kendi kendine okumayı öğrendi
matemetiktede hiç fena değil 1. sınıf matemetik kibabı vermiş öğretmeni onları çözüyo seneye ben elimi bağlayıp seyredeceğim
bizim süloğlu canım
malesef her tartıldığımızda farklı bir rakam veriyo çocuklar üstünde zıplarken zarar görmüş olmalı
Ebrucum yüzde hesaplamayı biliyorum.Hilal de anlatmış.Yardımcı olurum canımEvet canım iki gün izin aldım ama sorma hiç temizlik yapmadım
Bu arada benim diğer hastaneye geçme olayım kesinleşti. Pazartesi yeni binada başlayacağım. Hasta çok azmış. Ama henüz benim kullanacağım bilgisayara internet bağlanmamış. En kısa zamanda bağlanır inşallah.
Hatice'cim sen yüzde hesaplamayı biliyorsun dimi canım? Haftaya cumaya liste sorun olursa sen yardımcı olursun inşallah.
Kolay gelsin Ayşecim.hilalcim demek 14 yaş var kardeşinle aranızda,iyi bende belki kıramam 14 sene sonra yaparım bir tane dahabiz düşünmüyo uz 2.yi ama kızımda istemiyor hiç bebeklerden ve kendinden küçüklerden hoşlanmıyor hiç.bebek gördüğü zaman söylediği tek şey ' ben bebekleri sevmiyorum'
ebrucum kaç kg düşünce düşünüyorsun canım sen senin kızın kaç yaşında?
ben kaçıyorum biraz eşya toplayayım kızlar
Sana da kolay gelsin.Görüşürüz.kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi menümü yazıyım daha gidip spor yapacağım tartım da bozuldu normal tartı var artık onda tartılırım ne yapıyım
Afiyet olsun canım.Gayet güzel.menüm
-sabah kahvaltı yapmadım
-*öğle-
-2 dilim ince kepek ekmeği
-1 kase yoğurt
-domates biber salatalık taze soğan
-akşam-
-yoğurtlu ve sebzeli patlıcan yemeği
-sıvı bolca içiyorum saymıyorum
-spor 30dak shred
-akşam birde ip atlıycam 200 olur heralde
Kolay gelsin görüşürüz.Hilal'cim benim kuaföre gitmem lazım canım. Hazır kız okuldayken. Liste sana emanet. 1-2 saate dönerim.
Hilalcim yüzde hesaplamayı anlatmışsın,onu biliyorum da şu ayrıldı döndü şuna bölündü kısmı karışık geldi.Onu da açıklar mısın?
Tamam canım 16.30'a kadar bekler paylaşırım artık ..
HAYIR TEKSİN.hehehehheBu da bana gelsin tatlı sevdiğim bir tatlısa anında yutarım heralde
Yuttum
Ne olur birisi bana uzun zamandır beklenilen evlenme teklifi için tatlı içerisine atılan yüzüğü yutmuş tek kişinin ben olmadığımı söylesin.
Hilalcim yüzde hesaplamayı anlatmışsın,onu biliyorum da şu ayrıldı döndü şuna bölündü kısmı karışık geldi.Onu da açıklar mısın?
elenenlerdende mi 1. seçilecekmiş..iyi oldu bende onları düşünüyordum..
Ben asıl elenenlerden kim 1. gelecek onu çok merak ediyorum Ebru'cum ..
macit ve semra aslında sedefti ama semra eledi acayip bozuldum varya ..
Açıkladım canım ben güzelce ben de burada olurum gibi geliyor heralde 1 hafta sonraya vermezler tarih ama ankaraya sevk verirlerse belli olmaz tabi ..
Hadi ya hiç fark etmemişim ben de nasıl ölçüyorlar diyordum saçma geliyordu
Ben macite hakanı eledikleri hafta sinir olmaya başladım o haftadan beri sinir oluyorum favorim de hakandı aslında ama şimdi semra diyorum kadın en azından samimi kimseyle aşırı yakın olmadı ve kazanmak için uğraşacaktı belli o paraya da ihtiyacı var.
Bir de gözdeye çok sinir oluyorum.
aynı düşünmüşüz..bende sedefi tutuyordum ama semra eleyince gıcık oldum..Hayır canım ayrı bir alet takıyor onlar farketmedin mi? T-shirtlerinin üstünde oluyor. Bende hiç kaçırmadan izliyorum. Bakalım birinci kim olacak. Önce Semra'ya acıyordum o olsun istiyordum. Sedef i elediği hafta sinir oldum ona. Şimdi biraz macit yakın geliyor. Senin favorin kim?
ya kuzu sen ne yaptın de hele maşallah mı diyelim ki ..
Nasıl kızın daha iyi mi Nermin'cim ?
Valla takmıyorum artık desem de bu stres beni eritiyor anlaşılan inşallah daha fazla vermem de böyle kalırım ..
Bırakır mıyım hiç ben sizi girebildiğim sürece buradayım ..
başla başla..marincap alablirsin ben hamileykende kullandım..oğlum topaç ve çok zeki..:))Kızlar banada omega 3 markası söyleyebilir misiniz? Yoksa doktoramı danışsam. Bende kullanmak istiyorum ilerde hamilelik felan olursa 5-6 ay önceden kullanmak faydalı oluyormuş. Yani şimdi tam zamanı omega 3 e başlamanın.
haber izlemiyorum yoksa kaldıramıyorum..ama bu haberide az önce okudum...çok üzüldüm..
Haklısın canım az gelsin ama en azından daha güvende olsun.
Doğru nerede ne yapacakalrı hiç belli olmuyor ki evet doğu aha tehlikeli ama batıda da neler neler yapıyorlar.
İnşallah bir an önce geçer şu zaman da en azından daha rahat olursunuz canım, her geleceğinde korku sarıyordur şimdi seni.
Bugün hastaneye gidecekti bizimkisi sonra anlatırım bugün gidemeyeceğim diye aradı bu olaylardan dolayı muhtemelen ..
evet fark edilince yön değiştirmişler..of of bu ne yarabbi yeter artık bitsin şu terörartık nerde ne olacağı belli değil hilalcim.bende öldürürüm hemde zevkle onları.hayırlısıyla bitirseydik şu son 2 ayıda.2 sene çok yıprattı beni.böyle zamanlarda eşimin eve hergün gelememesinden çok memnunum.çünkü artık sokaklar daha tehlikeli aramıza geziyorlar,kimin ne olduğu belli değil...
ebrucum vucudum su tuttu muhtemelen bugün spora da başlayacağım inş..hedefte kayseri yokmuş,maraştan beri takip ediliyorumuş araç muhtemelen ankarada yapacaklardı eylemi ama fark edildiklerini anlayınca pınarbaşında yaptılar eylemi
aynen ya bende unuttum hep halda duruyor..
Ben de 2 ay kadar düzenli kullandım ama son aldığım kutuyu ikidebir unutup durdum en son sinirlenip bıraktım aslında ben de kullanabilirim tekrar.
mezuniyet güzelde insanda bir boşluk oluyor haberin olsunda..burdan kopmamaya çalış..
Canım benim özel durumlar da değişiklik yok aynı, kilo durumum gayet iyi ama mezun oluyorum bu hafta
elenenlerdende mi 1. seçilecekmiş..iyi oldu bende onları düşünüyordum..
macit ve semra aslında sedefti ama semra eledi acayip bozuldum varya ..
aynı düşünmüşüz..bende sedefi tutuyordum ama semra eleyince gıcık oldum..
ya kuzu sen ne yaptın de hele maşallah mı diyelim ki ..daha fazlasınada gerek yok dimi düzenli beslenmeyi unutma..
başla başla..marincap alablirsin ben hamileykende kullandım..oğlum topaç ve çok zeki..:))
haber izlemiyorum yoksa kaldıramıyorum..ama bu haberide az önce okudum...çok üzüldüm..
evet fark edilince yön değiştirmişler..of of bu ne yarabbi yeter artık bitsin şu terör
aynen ya bende unuttum hep halda duruyor..
mezuniyet güzelde insanda bir boşluk oluyor haberin olsunda..burdan kopmamaya çalış..
ve beni rüyanda görmüşsün hep aklımdasın ya..
Evet canım elenenlerden 1. seçilecekmiş ve 100.000 ödül var.
Nedense ben sedefi sevememiştim gitmişti.
Yok yok yetti artık Derya'cım mezuniyet sonrasında ayrılmam zaten buradan malum dönemler başlayana kadar ..
Canım valla rüyamda bile rahatlattın beni
iyi olmuş yoksa hayalleri yarım kalırsa kötü olurdu..
kaynansı mahvetmiş kızı ya o konuyu anlattığında çok üzülmüştüm..(
ayrılma zaten yoksa insan bir değişik oluyor tabi senin bu heyecanlı günlerde farklı olur benim gibi monoton bir yaşamda baya baya boşluğu olmuştu..
canım benim ne mutlu bana.:))bir faydam dokunuyorsa çok çok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?