Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim de yiyesim geliyor izledikçe sevdiceğim dalga geçiyor onları izlerken tıkınmamla özendin mi onlara diye.
Nabızı merak ediyorum ben aslında koşu bantlarında falan var mıydı nasıl ölçülüyor acaba ..

Nihal eşinin şirket bilgisayarını kullanıyordu sanırım ondan problem olmuş olabilir diye düşündüm.

Bencede canım. Sen açıkla bu hafta öğretelim herkese. Ama Hatice iyi biliyor diye tahmin ediyorum. Ben bir şekilde internet bulmaya çalışırım hastanede ama benimki kadar rahat olmaz. Bütün kızların öğrenmesinde fayda var.

sağol canım ya beni korkutanda ateş oldu zaten hastaneye gitmeden 39.5 oldu öle gittik üstüne iki kez kustu.titreme falan vardı korkuyyorduda bişeylerden çok korktum ya hastanede nerdeyse bayılacaktım.allah kimseye zeval vermesin çok zor ya çok şükür atlattık.

Hayır canım ayrı bir alet takıyor onlar farketmedin mi? T-shirtlerinin üstünde oluyor. Bende hiç kaçırmadan izliyorum. Bakalım birinci kim olacak. Önce Semra'ya acıyordum o olsun istiyordum. Sedef i elediği hafta sinir oldum ona. Şimdi biraz macit yakın geliyor. Senin favorin kim?

Kızlar ben hesaplama yapmayı anlatayım bilmeyen arkadaşlar için ..

İlk önce kilolarımızın yüzdesini hesaplıyoruz.

Formülü :

( Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo ) / geçen haftaki kilo * 100

Bulduğumuz sonucu 2 rakamdan sonra yuvarlıyoruz.

Şimdi örnekleyerek anlatayım.

Diyelim geçen haftaki kilomuz 50 bu hafta 49

( 50 - 49 ) / 50 *100 = 2 %

Yuvarlama yapılacak bir sonuçla da örnekleyeyim.

Geçen hafta 60 bu hafta 59 diyelim

( 60 - 59 ) / 60 * 100 = 1.666

Bunu da 1.67 olarak yuvarlıyoruz

Genel ortalamamızı da bütün üyelerin yüzdesi toplanarak kişi sayısına bölünüyor ..

Açıkladım canım ben güzelce ben de burada olurum gibi geliyor heralde 1 hafta sonraya vermezler tarih ama ankaraya sevk verirlerse belli olmaz tabi ..

Hadi ya hiç fark etmemişim ben de nasıl ölçüyorlar diyordum saçma geliyordu
Ben macite hakanı eledikleri hafta sinir olmaya başladım o haftadan beri sinir oluyorum favorim de hakandı aslında ama şimdi semra diyorum kadın en azından samimi kimseyle aşırı yakın olmadı ve kazanmak için uğraşacaktı belli o paraya da ihtiyacı var.
Bir de gözdeye çok sinir oluyorum.

hilalcim demek 14 yaş var kardeşinle aranızda,iyi bende belki kıramam 14 sene sonra yaparım bir tane daha biz düşünmüyouz 2.yi ama kızımda istemiyor hiç bebeklerden ve kendinden küçüklerden hoşlanmıyor hiç.bebek gördüğü zaman söylediği tek şey ' ben bebekleri sevmiyorum'

ebrucum kaç kg düşünce düşünüyorsun canım sen senin kızın kaç yaşında?

ben kaçıyorum biraz eşya toplayayım kızlar

Canım kızın istemiyorsa siz de düşünmüyorsanız bence de çok şart değil 2. çocuk hani derler ya ileride yalnız kalmaısn ne arkadaşlar var kardeşten öte oluyor ama ecde istiyorsa işte o zaman düşündürüyor.

eline sağlık hatice

gaza geldim derya kim tutar beni

evet canım seni çok özlüyorum aramızda sanal bir çekim var galiba
ben de çok iyiyim oğlum yürümeye başaldı onun peşinde düştümü kalktımı uğraşıyorum kızımın yıl sonu gösterisi aynı koşturmaca
bereber asılalım valla derya iyi olur seninle yarışalım bende akaşama ip atlayım

geçmiş olsun derya bizde oğlana antibiyotik kullanıyoruz kulakları iltihaplanmış Allah hasta olanlara acil sifalar versin bez işi :26:biz ne zaman başlasak bilmem
annem ayağı yer tutuyo öğretmeye çalış çabuk öğrenir diyo ama çok küçük daha
sanada kolay gelsin derya zor iş alıştırmak
amin canım bende merak ediyorum mutiyi iyidir inşallah

ay böyle deme hilal herkes mezun olup ben kalıyormuşum

vvvvvvvaaaav ne yaptın kız sen dukan amca senin kiloları eritti süper tebrik ederim hilalcim

hele birde bana sor elimden gelse bir çırpıda gözlerini parmaklarımla oyardım o i......lerin çok sinirleniyorum

inşallah iyi gecer semiha kolay gelsin

yok canım hiç istemiyor bebek lafına tahamülü yok hiç.aşırı kıskanç beni babasıyla bile paylaşamıyor çoğu zaman.ilerleyen zamanlarda bizim yada ceylinnaz ın fikri değişir mi bilmem ama şuan 2. çocuğu hiç düşünmüyoruz
.bende 2 kardeşim erkek kardeşim var,onunda 1 kızı var, soranlara işte kardeşi var diyorum yeğenim için

Kız gaza gel diye söyledim üzülme bak üzülürüm ben dee ..

Teşekkür ederim Gülçin'cim ..

Nasıl çözülür bu problemler bilmiyorum ama Allah askerlerimizi ve polislerimizi başta olmak üzere tüm halkımızı korusun.

Ne güzel bir adı var öyle kızının görünüşüyle o kadar uyumlu olmuş ki ..

Sorma canım yaaa ben kızımın en kötü dönemlerini Adana'da geçirdim. Hele orda ateşlenmesi daha bir kötü oluyordu. Düşünsene dışarda 40 derece sıcaklık var ve çocuğun ateşli. Allah kimseye yaşatmasın dediğin gibi.

Çok teşekkürler Hilal'cim. Hayırlısı olur inşallah.

Bende sinir oluyorum Gözde'ye. Deliriyorum hatta

Semra Sedef'le çok yakındı. Gözde'yi elemesi gerekirken Sedef'i eledi. Sedef bile şaşırdı. O yüzden artık istemiyorum onun birinci olmasını. Önceden bende senin gibi düşünüyordum.

Kızım 2006 Ocak doğumlu Ayşe'cim. 7 yaşından gün almaya başladı. Bizimkisi kardeş istiyor hatta olmayan kardeşle hayaller kuruyor. Bebeklerede bayılıyor

63 ten sonra düşünüyorum inşallah canım. Çok az kaldı zaten. Belki 60 tan sonrada olabilir. Kesin bir kararım yok. Kızıma 64 kilo ile hamile kalmıştım.

Saat kaç oldu Hilal'cim yaaaa nerde kaldı bu kızlar.

Cidden hamilelikte de affedilmez ki ya

Erkek canım 2 kardeşiz ben çok istiyordum kıramadık seni dediler ama bana 14 seneden sonra kıramamaları da pek inandırıcı gelmedi
gerçewkten inandırıcı değilmiş 14 sene sonra

Amann yerim ben onuuuuu

Ben galiba çocuk istiyorummm ..

Görüşürüz Semiha'cım yine gel olur mu ..
fikrin değişti galiba hilal çocuk dünyanın neşesi 2 çocuğum var isimlerini anınca bile içim titriyor oturur hemen ağlarım Allah isteyen herkese versin sende tat bu duyguyu

Ben kaçayım biraz. İki gündür temizlik yapacağım yapamadım gitti bir türlü. Sanırım acıktımda. Öğle yemeğimi yedikten sonra yine uğrarım
kolay gelsin ebru

aysecim galiba taynin edirneye çıkmış benn de edirnedeyim size hangi ilçe çıktı ki?

aaaa ebrucum benim kızımda 2006 ocak doğumlu aynı yaştalar demek

teşekkürler hilalcim.evlenmeden önce eşimle kızımız olursa adı naz olacak diye belirlemiştik.hamileyken ceylin ismini gördüm netten söylenişi çok hoş geldi kulağıma ceylinnaz oldu :)

ebrucum hadi hayırlısı olsun canım az kalmış.kızın çok mutlu olacak kardeşi olunca

aaaa ebrucum benim kızımda 2006 ocak doğumlu aynı yaştalar demek

Süper yaaaaa aynı yaştalar daha önce biz neden farketmedik acaba bunu. Bu sene senin kızda başlayacak okula. Napacağız bakalım. Ben çok karışığım bu konuda.

Saat kaç oldu Hilal'cim yaaaa nerde kaldı bu kızlar.

Ebru'cum sanırım gelmeyecekler ..
Öyle olursa Nihali listede göstermeyiz artık ne yapalım ama kötü oldu ..

İnanmış gibi yaptım ne diyeyim yanlışlıkla yapmışsınızdır mı

Bilmiyorum Gülçin'cim fikrim değişti mi değişmedi mi ama hoş da gelmeye başlamadı diyemem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…