ebrucum inş. bağlatım yine kopmazsa buralardayım eğer yine olursa telekomu basabilirim
fundacım dr evli miydi anammmm ben olsam karısı kadar medeni olmazdım evden atardım herhalde
Ayy evet ona ben de üzülmüştüm hepsinin kilosunun altında öyle nedenler var ki ..
Derya'cım beni düşünmüş veya enerji falan göndermiş miydin dün ?
Çok etkilendim de bir şey var mı içinde diye merak ediyorum ..
Ayy canım benim.Valla bende duygulandım.Ama tebrikler hedefinden de daha çok kilo verdin.MAŞALLAH SANA.Darısı bizim başımıza.Biraz da genel bir şeyler yazmak istiyorum.
Geçen sene de buralarda olduğum zamanlar oldu hatta kilo ver al yaptım ama geçen yazdan itibaren asıl buralarda oldum ve bana o kadar çok şey kattınız ki. Kilo vermem de en büyük destek burası ve sizler oldunuz, hep bahsederdim ben de duygusal açlık var diye buradaki sıcak sohbetlerimiz bunu yenmemi sağladı.
Ne zaman bir sorunum olsa geldim anlattım ki ben hayatımı normalde çok fazla anlatan bir insan değilimdir fakat burada gördüm ki normalde olduğu gibi ne kıskançlık var ne insanların birbiri arkasından konuşması, burası sıcacık bir ortamdı.
Bazen ağlarken yazdım bana çözümler getirdiniz bazen bir çözüm bulamadık ama hepinizin varlığını o kadar yakından hissettim ki çok çok teşekkür ederim.
Bazen de en mutlu anlarım da koştum buraya sizinle paylaştım benim kadar heyecanlandığınızı hissettim.
Birimiz o gün aramızda olmasa bir şey mi oldu diye hemen merak ettim.
Herkesin yeri ben de çok ayrı.
iyiki tanımışım hepinizi iyiki burada bulunmuşum.
Umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız ve hayatta istediğiniz tüm güzelliklere ulaşırsınız ..
Afiyet olsun Ayşe.Çok güzel olmuş.ben de yardımcı olmaya çalışırım kızlar bu hafta bizim takımın haftası olmuş.inş. hafta ben de bireyselde derece oalmak istiyorum...
menüm
öğlen
peynirli domatesli ekmek
akşam
dukan pizza
1 kuru incir 1 ceviz
30 dk bisiklet süreceğim
Kızlar banada omega 3 markası söyleyebilir misiniz? Yoksa doktoramı danışsam. Bende kullanmak istiyorum ilerde hamilelik felan olursa 5-6 ay önceden kullanmak faydalı oluyormuş. Yani şimdi tam zamanı omega 3 e başlamanın.
ebrucum inş. bağlatım yine kopmazsa buralardayım eğer yine olursa telekomu basabilirim
fundacım dr evli miydi anammmm ben olsam karısı kadar medeni olmazdım evden atardım herhalde
Kızlar son yorumlarımı yapayım bu hafta ..
Tebrik ediyorum hepinizi ayrı ayrı.
Çok güzel bir ortalama çıkardık gerçekten çok istemiştim bu ortalamayı onun için de ayrıca teşekkür ederim ..
*** 13. TAKIM 258. ETAP ***
angelic2: ( 70. 0 / 68.0 / 2.0 / 2.86 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı
betuld: ( 61.4 / 60.9 / 0.5 / 0.81 % )
chika: ( 90.0 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı
eski_bir_masal: ( 55.8 /52.7 /3.1 / 5.56% ) Mezuniyetini istiyor
gurbet_dmr: (97.4 /93.1 / 4.3 / 4.41 % ) Yeni üye hedef : 75
LAydLiNe: ( 68.0 / 67.6 / 0.4 / 0.59 % )
tadLi: ( 57.3 / 55.9 / 1.4 / 2.44 % )
UcukMavi: ( 62.9 / 63.2 / -0.3 / -0.48 %)
UZAYIM: ( 66.4 / 65.6 / 0.8 / 1.20 % )
Zaum: (105 /104.2 /0.8 / 0.76 % ) Yeni üye hedef : 75
13. TAKIM ORTALAMASI: 1.82 %
Reyhan abla ; Menülerin çok güzeldi bu hafta tam da istediğin kiloyu görmüş oldun tebrik ediyorum seni.
Betül ; Dukan çok güzel oldu Betül'cüm sakın 500 gram falan diye sıkma canını bak ölçülerini alırsan normalde 2 kg da inceldiğin kadar inceldiğini göreceksin. Lütfen bu şekilde kaçamaksız devam et ve mezuniyetini biran önce görelim.
Nermin ; Çok güzel bir sonuç gördün ilk haftanda tebrik ederim. Ufak kaçamaklar oldu ama sporların çok güzeldi spordan ayrılma lütfen eminim böyle güzel ve azimle gideceksin ..
Ebru ; Beraber mezun olacaktık sözde Ebru'm ama hedefini düşürmene sevindim menülerin de hareketin de gayet güzel gidiyor sen zaten o bilinci oturttun. Artık zannetmiyorum ben hiç kilo alacağını ..
Gönül ; Protein ağırlıklı beslenme ve sporla çok güzel bir sonuç aldın şimdiye kadar seni gözlemlediğim kadarıyla biri eksik olduğunda istediğimiz sonucu alamıyoruz bu şekilde devam et de yazın şöyle rahatça bir tatil de salın ..
Ayşe ; Bu hafta takımdan biraz uzak kalınca nasıl etkilendiğimizi gördük, menülerini de pek bilemediğimden fazla yorum yapamıyorum ama kafana koyduğunu yapacağını biliyorum ve haziran ayında 59 kiloyu göreceksin eminim ki ..
HAtice ; HAtice'cim ben her zamanki gibi seni ayrıca tebrik ediyorum hiç bir zaman moral bozukluğunu yediklerine yansıtmadan devam ediyorsun bir de bu hafta kefirin de etkisi olmuş olabilir diye düşünüyorum bence hiç vazgeçme kefirden bak temmuza kadar 2 kg versem diyordun bu hafta gitti bile 800 gram ..
Zeliş ; Canım senin verebileceğinden azını verdiğini düşünüyorum bu hafta.
Senden bu hafta için istediğim şey lütfen o su miktarını arttır.
Okula götür 1.5 litre su evde de 1 litre iç en azından 2.5 litre olsun.
Mesela ben de bardaktan gidip gidip su içemem ama yanımda şişe durdukça yudum yudum da olsa içiyorum ve bir bakmışsın arıyorsun artık onun haricinde menülerini de bu hafta düzenleyeliim olur mu protein miktarını arttıralım bir de sporu ihmal etmezsen nasıl kilo vereceğini göreceksin ..
Bu haftaki yorumlarım böyle genel olarak çok güzel sonuçlarımız ortalamamız rekor zaten ama biliyorum ki 13. takım her zaman daha güzellerini yapacaktır ..
Biraz da genel bir şeyler yazmak istiyorum.
Geçen sene de buralarda olduğum zamanlar oldu hatta kilo ver al yaptım ama geçen yazdan itibaren asıl buralarda oldum ve bana o kadar çok şey kattınız ki. Kilo vermem de en büyük destek burası ve sizler oldunuz, hep bahsederdim ben de duygusal açlık var diye buradaki sıcak sohbetlerimiz bunu yenmemi sağladı.
Ne zaman bir sorunum olsa geldim anlattım ki ben hayatımı normalde çok fazla anlatan bir insan değilimdir fakat burada gördüm ki normalde olduğu gibi ne kıskançlık var ne insanların birbiri arkasından konuşması, burası sıcacık bir ortamdı.
Bazen ağlarken yazdım bana çözümler getirdiniz bazen bir çözüm bulamadık ama hepinizin varlığını o kadar yakından hissettim ki çok çok teşekkür ederim.
Bazen de en mutlu anlarım da koştum buraya sizinle paylaştım benim kadar heyecanlandığınızı hissettim.
Birimiz o gün aramızda olmasa bir şey mi oldu diye hemen merak ettim.
Herkesin yeri ben de çok ayrı.
iyiki tanımışım hepinizi iyiki burada bulunmuşum.
Umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız ve hayatta istediğiniz tüm güzelliklere ulaşırsınız ..
Turtiiiiiiiiiiii süper yaaaaaaaaaaa ne dedin adamada resim çektirdi seninle.
Evet çok güzel gülmüş ama sankim göbeği var senin doktorun.
Öyle mi bilmiyordum.
Sizi gidi sizi.Birde sarılmışlarDoktorun evliydi değil mi?
Cidden ya tüm takım kaptanları bizim takımda
Yazalım canım ben çıkar tepinirim diyeceğim de bilmem artık benim tepinmem işe yarar mı bu kiloylaa
Ayy çok sevindim Ebru'm ya
İnanmıyorum bütün dereceler bizden mi harikayızzzzz ..
Kız nasıl gülmüş öyle adam çekmiş kendine de seni aman Allahım eşi görmesin ben olsam keserdimm.
Kız cerrah falan bulma sen düşünseneee ..
Şaka bir yana pek güzel çıkmışsınız ..
Takıma alalım mı Ebru'm
Afiyet olsun Ayşe'cim haftaya senden bekliyoruz o zaman ..
Teşekkür ederim Derya'cımm
Ben de ben de atmakla da kalmazdım ya neyse
çok ağladı baya üzmüşler..
dün bir ara çok yoğun düşündüm ki o ara mutlaka enerjim gelir..ama inan saatini bilmiyorum ..içinde birşey varmıydı derken..?
200 adet daha ip atladım 2 km koştum..ve 100 sağ 100 sol tiwist yaptım..
3 gündürde protein ağırlıklı besleniyorum..bekle beni 57 sana geliyorum..
Ayy canım benim.Valla bende duygulandım.Ama tebrikler hedefinden de daha çok kilo verdin.MAŞALLAH SANA.Darısı bizim başımıza.
Onun dışında takım seninle gerçekten güzel.Kimseyi kırmadan konuşmak,takımı sürekli canlı tutmak zor olsa da oldukça başarılısın.Bunun için ayrıca teşekkürler.Gitmek yok daha buralardasın.Daha beraberiz inşallah.Zaten sen evliliği hallet.Kıbrıs a taşın bizi yine özleyeceksinGelirsin bol bol konuşuruz.Evlilik nasıl gidiyor diye soracağız sana.Biliyorsun meraklıyız biz
Afiyet olsun Ayşe.Çok güzel olmuş.
fundacım çok güzel görünüyorsun,dr da pek almış resim çekinmekten
hilalcim çok güzel yazdıkların sonunda başardın
ne dikişi estetik cerrahmı turtimo ve ben beğendim..
süper bir mezuniyet oldu tebrikler ..
ayy atsada ben kapsam
ay geruzekalı hilalim ne bu veda konusması sanki daha gelmiycek gibi dikkat ettiysen tebrik bile etmiyorum seni daha burdasın kızım gidemezsin bir yere daha asansör maceralarımı anlatıcam sana devamı gelecek inş.
ayy evet yaa göbeklenmiş iki haftada dedim resim çekilelimmmmm hocam dedim sizin için mahsuru yoksa dedim oda dedi ne mahsuru olcak yaa gel dedi face mi yokcan dedi hee olabilri dedim bende öküz öküzayy direk yapıştım sonra adama
malesef canum
hakkaten hilalim ya adam bütün gün kadınlarla yaaaaa ay parçalardım yani bende
duygularını çok güzel ifade etmişsin..geçen sene bende çok iniş çıkış yaşadım ama bu sene herşey daha güzeldi oda sizlerin sayesinde oldu gerçekten burası ayrı ..
seninle hele ayrı bir diyaloğumuz oldu benim için değerli bir insansın ve özelsin..
kız turti delü çatlka derken yanılmadım len evli adamla ne işin var..oda nasıl resim çektirmiş öyle bak çok kızdım şimdi.. ki bu platonik bir aşktı dimi.......:26:
menüm
sabah:1 parça börek 1 zeytin şekersiz çay
öğlen:1 ayran 1 avuç zerdali
akşam:7 köfte 1 tabak patlıcan salatası
su:daha içicem akşam miktarını yazarım ama 3 litre hedefim bu gün :)
spor: 30 dk jullian micheals yapıcam 100 ip atlycam ve 50 mekik
kızlarrr bu resmi twittera koycam daktırımı etiketlicem yani oda görücek resmi altınada dokundugu herşeyi güzelleştiren adam bence dünyanın en tatlı doktoru ki o yazıcam. öyle yazım mi sizce saçma olmaz herhalde adam hakkaten dokundugu herşeyi güzelleştiriyor yaniayy ben de az yelloz degilim he
Aferin kız sana.Ama börek yerine yumurta haşlasaydın bence daha güzel olurdu.Bu arada suyu arttırmana çok sevindim.Bu bir hafta hergün 3lt içmeyi zorunlu tut kendine.Cuma sonucun çok değişecek emin ol.Ama suyu bir anda içmek yerine aralıklarla iç olur mu.menüm
Amanın sinirlendirdim turtamı
Gitmiyorum kız tamam
Kız sen onu değil o seniçekmiş resmen baksanaa
Bir de estetisyen düşünsene göğüs estetiği, vajinal estetik abovvvvvv
Ahh Derya'cım bir ara tam dipteydim biliyorsun o kadar çok destek oldun ki bana sen de benim için o kadar özelsin kii
Kelimelere bir dökebilsem
Canım benim olmuş mu hiç o börek şimdi ?
Bak sen annene söyle yumurtaya başla sabahları börek turta falan olmuyor.
Turtam yapma etiketleme eşi görür yanlış anlar evde huzursuzluk falan olur boşver ..
menüm
kızlarrr bu resmi twittera koycam daktırımı etiketlicem yani oda görücek resmi altınada dokundugu herşeyi güzelleştiren adam bence dünyanın en tatlı doktoru ki o yazıcam. öyle yazım mi sizce saçma olmaz herhalde adam hakkaten dokundugu herşeyi güzelleştiriyor yaniayy ben de az yelloz degilim he
koptum ya ne kadar eğlenceli insanlarsınızay yasmünümmmmmmmmtabisi platonik ay çok güldürdün beni yaa kız takılıyorum aşk maşkda yok ortada deli adam her hastasına karşı böyle ya işi bu sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?