Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne dikişi estetik cerrahmı turtimo ve ben beğendim..

süper bir mezuniyet oldu tebrikler ..

Teşekkür ederim Derya'cımm

ebrucum inş. bağlatım yine kopmazsa buralardayım eğer yine olursa telekomu basabilirim

fundacım dr evli miydi anammmm ben olsam karısı kadar medeni olmazdım evden atardım herhalde

Ben de ben de atmakla da kalmazdım ya neyse

çok ağladı baya üzmüşler..
dün bir ara çok yoğun düşündüm ki o ara mutlaka enerjim gelir..ama inan saatini bilmiyorum ..içinde birşey varmıydı derken..?

200 adet daha ip atladım 2 km koştum..ve 100 sağ 100 sol tiwist yaptım..
3 gündürde protein ağırlıklı besleniyorum..bekle beni 57 sana geliyorum..

Ayy canım benim.Valla bende duygulandım.Ama tebrikler hedefinden de daha çok kilo verdin.MAŞALLAH SANA.Darısı bizim başımıza.
Onun dışında takım seninle gerçekten güzel.Kimseyi kırmadan konuşmak,takımı sürekli canlı tutmak zor olsa da oldukça başarılısın.Bunun için ayrıca teşekkürler.Gitmek yok daha buralardasın.Daha beraberiz inşallah.Zaten sen evliliği hallet.Kıbrıs a taşın bizi yine özleyeceksin Gelirsin bol bol konuşuruz.Evlilik nasıl gidiyor diye soracağız sana.Biliyorsun meraklıyız biz

Afiyet olsun Ayşe.Çok güzel olmuş.

ben carlson kullanıyorum canum eczacı en iyisi o demişti internetten de baktım öyle diyorlar

ebrucum inş. bağlatım yine kopmazsa buralardayım eğer yine olursa telekomu basabilirim

fundacım dr evli miydi anammmm ben olsam karısı kadar medeni olmazdım evden atardım herhalde

ayy atsada ben kapsam

ay geruzekalı hilalim ne bu veda konusması sanki daha gelmiycek gibi dikkat ettiysen tebrik bile etmiyorum seni daha burdasın kızım gidemezsin bir yere daha asansör maceralarımı anlatıcam sana devamı gelecek inş.

Turtiiiiiiiiiiii süper yaaaaaaaaaaa ne dedin adamada resim çektirdi seninle.

Evet çok güzel gülmüş ama sankim göbeği var senin doktorun.

ayy evet yaa göbeklenmiş iki haftada dedim resim çekilelimmmmm hocam dedim sizin için mahsuru yoksa dedim oda dedi ne mahsuru olcak yaa gel dedi face mi yokcan dedi hee olabilri dedim bende öküz öküz ayy direk yapıştım sonra adama

Öyle mi bilmiyordum.

Sizi gidi sizi.Birde sarılmışlar Doktorun evliydi değil mi?

malesef canum

hakkaten hilalim ya adam bütün gün kadınlarla yaaaaa ay parçalardım yani bende

Teşekkür ederim Derya'cımm

Ben de ben de atmakla da kalmazdım ya neyse

duygularını çok güzel ifade etmişsin..geçen sene bende çok iniş çıkış yaşadım ama bu sene herşey daha güzeldi oda sizlerin sayesinde oldu gerçekten burası ayrı ..
seninle hele ayrı bir diyaloğumuz oldu benim için değerli bir insansın ve özelsin..

çok ağladı baya üzmüşler..
dün bir ara çok yoğun düşündüm ki o ara mutlaka enerjim gelir..ama inan saatini bilmiyorum ..içinde birşey varmıydı derken..?

Ondandır belki de Derya'cım bir şey var mıydı derken tesadüf mü yoksa sen düşündün de ondan mı oldu acaba enerjinden dolayı demiştim.

200 adet daha ip atladım 2 km koştum..ve 100 sağ 100 sol tiwist yaptım..
3 gündürde protein ağırlıklı besleniyorum..bekle beni 57 sana geliyorum..

maşallahh ne güzel olmuş öyle 57nin bile altı olabilir böyle giderse ..

Canım benim diyorum ya burada herkes benim için çok farklıydı o yüzden birini kırsam ben daha çok üzülürüm çok şükür problemsiz geldik bugünlere kadar inşallah kıbrısa güzelce gideriz orada da oturturuz da internet olursa mutlaka anlatırım çocuğa yaptıklarımı

fundacım çok güzel görünüyorsun,dr da pek almış resim çekinmekten

hilalcim çok güzel yazdıkların sonunda başardın

saol canım da pek almış ne demek kız anlamadım ben

ne dikişi estetik cerrahmı turtimo ve ben beğendim..

süper bir mezuniyet oldu tebrikler ..

evet canım yüzümdeki benleri aldırdımda

kız turti delü çatlka derken yanılmadım len evli adamla ne işin var ..oda nasıl resim çektirmiş öyle bak çok kızdım şimdi..ki bu platonik bir aşktı dimi.......:26:

menüm
sabah:1 parça börek 1 zeytin şekersiz çay
öğlen:1 ayran 1 avuç zerdali
akşam:7 köfte 1 tabak patlıcan salatası

su:daha içicem akşam miktarını yazarım ama 3 litre hedefim bu gün :)

spor: 30 dk jullian micheals yapıcam 100 ip atlycam ve 50 mekik

kızlarrr bu resmi twittera koycam daktırımı etiketlicem yani oda görücek resmi altınada dokundugu herşeyi güzelleştiren adam bence dünyanın en tatlı doktoru ki o yazıcam. öyle yazım mi sizce saçma olmaz herhalde adam hakkaten dokundugu herşeyi güzelleştiriyor yani ayy ben de az yelloz degilim he

Amanın sinirlendirdim turtamı
Gitmiyorum kız tamam

Kız sen onu değil o seniçekmiş resmen baksanaa

Bir de estetisyen düşünsene göğüs estetiği, vajinal estetik abovvvvvv

Ahh Derya'cım bir ara tam dipteydim biliyorsun o kadar çok destek oldun ki bana sen de benim için o kadar özelsin kii
Kelimelere bir dökebilsem

kız turti delü çatlka derken yanılmadım len evli adamla ne işin var ..oda nasıl resim çektirmiş öyle bak çok kızdım şimdi..ki bu platonik bir aşktı dimi.......:26:

ay yasmünümmmmmmmm tabisi platonik ay çok güldürdün beni yaa kız takılıyorum aşk maşkda yok ortada deli adam her hastasına karşı böyle ya işi bu sonucta

Canım benim olmuş mu hiç o börek şimdi ?
Bak sen annene söyle yumurtaya başla sabahları börek turta falan olmuyor.

Turtam yapma etiketleme eşi görür yanlış anlar evde huzursuzluk falan olur boşver ..

Aferin kız sana.Ama börek yerine yumurta haşlasaydın bence daha güzel olurdu.Bu arada suyu arttırmana çok sevindim.Bu bir hafta hergün 3lt içmeyi zorunlu tut kendine.Cuma sonucun çok değişecek emin ol.Ama suyu bir anda içmek yerine aralıklarla iç olur mu.

ayyyyy en iyisi ben bunu kuma yapayım kocama hilalim bozulan taraflarımı yapar işte sarktıkça aşındıkça hem zaten daha gögüslerimi yaptırcam ben ona

ay yok be hilalim adama neler neler yazıyorlar bir görsen yakısıklı doktorum ben yok canım doktorum benim vs vs ohoo karısı alışmıştır zaten adamın meslegi belli

Afiyet olsun canım börek olmamış. Ama diğer öğünlerde dengelemişsin. Su miktarını mutlaka bekliyorum senden. Bugün süper olmuş sporun.

Koptum ben turti yaaaaaaaa nerden aklına geliyor böyle şeyler bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…