Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

abowwwwww detaylara bak hele göğüs va....
canım
ay yasmünümmmmmmmm tabisi platonik ay çok güldürdün beni yaa kız takılıyorum aşk maşkda yok ortada deli adam her hastasına karşı böyle ya işi bu sonucta

işte evli olunca işin rengi değişiyorya ondan şeyettimdi.....

ayyyyy en iyisi ben bunu kuma yapayım kocama hilalim bozulan taraflarımı yapar işte sarktıkça aşındıkça hem zaten daha gögüslerimi yaptırcam ben ona

Bana en güzeli yağları aldırtmak geliyor turtam

ay yok be hilalim adama neler neler yazıyorlar bir görsen yakısıklı doktorum ben yok canım doktorum benim vs vs ohoo karısı alışmıştır zaten adamın meslegi belli

Ciddi misin turtam nasıl kabul ediyor eşi nasıl bir mide ayy .. :26:

CUMA zayiflama YARIŞMASI 258. ETAP SONUÇ LİSTESİ
18-25 Mayıs 2012

Takım Dereceleri
1.) 13. Takım
2.) 5. Takım
3.) 3. Takım

Bireysel Dereceler

1.) 13. Takımdan '' eski_bir_masal'' % 5.56
2.) 13. Takımdan '' gurbet_dmr'' % 4.41
3.) 13. Takımdan '' angelic2'' % 2.86

CUMA zayiflama YARIŞMASI 258. ETAP SONUÇ LİSTESİ
18-25 Mayıs 2012

Takım Dereceleri
1.) 13. Takım
2.) 5. Takım
3.) 3. Takım

Bireysel Dereceler

1.) 13. Takımdan '' eski_bir_masal'' % 5.56
2.) 13. Takımdan '' gurbet_dmr'' % 4.41
3.) 13. Takımdan '' angelic2'' % 2.86

ablacım biliyorum ama annem dur durak bilmiyo sürekli pasta börekle uğraşıyo işte o yüzden akşamları değil sabahları yiyyorum onu yediğim için öğlen yemedim işte belki telfi eder

Hilalllllllllllllll yine aynı anda yaaaaaaaaaaaaaaaaa

abowwwwww detaylara bak hele göğüs va....
canım

işte evli olunca işin rengi değişiyorya ondan şeyettimdi.....

Derya'cım ya benimkisi de ameliyat olacak da ben kolunu açacaklar diye kıskançlık krizine giriyorum adamın eşini düşündüm dee, belki o da ürologdur

ablacım biliyorum ama annem dur durak bilmiyo sürekli pasta börekle uğraşıyo işte o yüzden akşamları değil sabahları yiyyorum onu yediğim için öğlen yemedim işte belki telfi eder

Sen anneni bi süre bize gönder bakim biz ona neler yapıyoruz. Hem senin kilonla alay ediyor, hem bir sürü pasta börek yapıyor. Peki annen nasıl kilolu mu? Bence uygun ve güzel bir dille konuş annenle. Sana yardımcı olsun yada biz ona yardımcı olalım

Kuzum telafi olmuştur ama telafiden çok yediklerinin besin değererine bakıyorum o yüzden dedim ..

Hilalllllllllllllll yine aynı anda yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ebru'm ya çok hoşuma gidiyor aynı anda aynı şeylerr

ayy bi de 2 kilo veriyomuşum nasıl sewinirim ya

Ebru el atarsa yandık
Telefon ediyormuş zelişin annesine konuşuyormuş konuşuyormuşş
Özellikle belli bir yaşa kadar o kadar kilo genelde aileden kaynaklı oluyor ?

TeBRİKLERRRRRRRRRRRRR

Derya'cım ya benimkisi de ameliyat olacak da ben kolunu açacaklar diye kıskançlık krizine giriyorum adamın eşini düşündüm dee, belki o da ürologdur
İlahi Hilal

ee bende menü paylaşayım ..
sabah
2 yumurta
az peynir
1 çay bardağı süt
öğlee
tavuk salata
ayran
ara
1 yaprak kıvırcık arası 2 parmak tavuk göğsü..
1 bardak ayran..
akşam
aynı tavuk göğsü
ayran
spor
600 ip
260 tiwist
2 km koşu
su 2.5 litre oldu..

Süper olmuş Derya'cım maşallah sanaaa ..

annem gençken şişmanmış sonra diyet yapıp zayıflamış şu an orta kiloda ama sadece sinirlendiği zaman alay ediyo normalde destk oluyo tuhaf bi ikilem baktım olmuyo gönderirim size

evet anne önemli..ve ebru el at bajım ..

neyi kıskanıyorsun kız sen anlamdımkine kolunun neyini yani.....
hahaaha olabilir..

barvoooooooooooooooooo..

ebrum ya yazmıyım mi öyle ayy bilemedim şimcükk kötü mü olmus

Bana en güzeli yağları aldırtmak geliyor turtam

Ciddi misin turtam nasıl kabul ediyor eşi nasıl bir mide ayy .. :26:

ay ne bilim hilalim yani eşi de doktor olabilir ama ya onlar yadırgamaz çünkü ya zaten adam kendine botoks falan yapan bir tıp sırf hastaları yorgun gözüküyorsunuz dedi diye

tebrikler bebeklerrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…