Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam ama çok kızmayıın
sabah:2 dilim ekmek 3 zeytin yarım kk peynir
ara:1 eti puf 1 gofret 1 hoby
öğlen:1 tost 1 ayran:26:
akşam:tavuk patates ve karpuz
su:1.5 litre 2.5 tamamlıycam

tatlım kaçamak fazlanında fazlası olmuş.şimdi gençsin için kıpır kıpır birşey olmaz diye düşünüyorsun ama inan sonrası zor oluyor.bence abur cubur pufmuş çikolaymış unut gitsin zaten hiç faydalı değil ben 2 yaşındaki kızıma bile çok nadiren yediriyorum.
bak herkes aynı şeyi söylüyor sabahları yumurta seni tok tutacaktır onu her sabah ekle kahvaltına.tatlı istediğinde canın yoğurta tarçın kat inan çok etkili ben yiyorum genelde.kaçamak hepimiz arada yapıyoruz.ama sen yinede abur cubur türü şeylere yüklenme canım onların yerine elma falan ye daha iyi:)

o zaman yarışa başlayalım haticecim
peki sence kilolu görünüyor muyum ?
Canım kilolu görünmüyorsun ama beden ölçülerin şaşırtıcı.Sen hep aynı tartıyla tartılıyorsun değil mi?
Sporda o zaman 3 kişi olduk.Hergün spor yapıp tablo olarak paylaşalım olur mu?Valla böyle birşeye benimde ihtiyacım var.Geçen ay çok spor yapmışım bu ay pek yok.Birbirimizle yarışırsak hergün yapmaya başlarım.Hadi bakalım.

Ayşe'cim ben bir ara onun demosunu indirdim internetten. Yalnız kulaklıkla dinlenmesi gerekiyormuş, ben normal dinlemeye çalıştım. Başım ağrıdı anında sildim. Belki işe yarıyordur ama ben şüpheliyim. Malum bu devirde para kazanabilmek için yapmayacakları şey yok.

Anlatma baride izleyelim bende merak ettim şimdi :9:

Aferin sana diyecektim ki sabah tutmuşsun kendini sonra dondurmadan çıkmış acısı :47:

İlahi turtam yaaaaaaaaaaaaaaaa. Çok hoşsun bayılıyoru ben sana yaaaaaaa :16:

Afiyet olsun Gönül'cüm güzel olmuş menün.

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü. :46:

Dondurma harici menün gayet güzel canım. Afiyet olsun.

Elbisen çok hoş, özellikle yandan çekilen fotoğraf çok hoş olmuş ama kızlarında dediği gibi düğünde giy ama istemeye geldiklerinde bence başka bir elbise al derim.

Tamam canım not aldım mesaj sayını. Ben büyük ihtimal burda olurum. Burda olmazsamda yine takımdasın zaten.

Banane banane bizede anlat ben merak ettim şimdi :9:

Canım kızmak değilde çok merak ettik seni. Açıkcası ben Nihal vazgeçti gitti diye düşündüm. Kaçamak yapmana ve diyeti bozmana çok kızdım. Ayrıca bu hafta yine deneme haftan olsun cumaya tekrar değerlendirelim listeye girip girmeyeceğini. Ama böyle durumlarda bir şekilde bize haber verirsen çok iyi olur, merakta kalmayız.

Evet bu konuda suçlusun. Keşke kaçamak yapmasaydın.

Hoşgeldin canım. Cumartesi güzel olmuş menün ama pazarı beğenmedim. Birde sabahki balı menünden çıkar derim çünki oda çok etkili bir yiyecek. Genelde senin menülerinde hep görüyorum. Bide mümkün oldukça patatesten uzak durmaya çalış. Tehlikeli bir yiyecek.

Kolay gelsin Ayşe'cim.

Bence güzel bir akşam yemeği ye. Çünki ana öğünlerin hepsi önemli bence.

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menü. (Bal hariç) çok sık tükettiğin için böyle düşünüyorum.

Afiyet olsun canım. Güzel menü.

Ben geldimmmmmmmmmmm :16:

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Ayrıca ekmekler fazla olmamış bence.

Sonra sporu bırakıncada kilo verememeye başlıyorsun Ayşe'cim. Sen spor yap ama yarış yapma canım.

Ama ama ama. Bence eğer gerçekten istesen tutabilirdin kendini. Ben kızdım sana:47: Çünki böyle yaparsan bir ileri iki geri yaparsın verdiğin kiloyu tekrar alırsın sonra motivasyonun kalmaz. Hem artık listedesin ve bizide etkiliyorsun. Unutma yaptığın en küçük hata takımı tümden etkiler.

Hoşbulduk canım benim. Geçmişi okudum ancak cevap yadım tam 45 dk oldu :9:

Yeni bina çok güzel yapılmış, modern tertemiz bir bina. Hasta sayısı çok azdı. Günüm güzel sayılırdı kitap okudum bol bol, bide internet bağlanırsa eğer değmeyin keyfime :9:

Bu arada cuma listesi için bir internet buldum başka bir birimde. Ama herkesin en geç saat 12 de bildirimini yapmış olması lazım.

Ben çok ama çok kızdım canım. Bunun karşılığı olarak bugün sporunu çok yapacaksın. Anlaştık mı? Ve burayada yazacaksın şunları şunları yaptım diye.

seninde yeni yerin hayırlı olsun canım allah kolaylıklar versin.bal kimin dikkatini çekecek acaba diyordum senin çekti valla:)
bende farkındayım da kızıma yedirken ucundan kıyısından alıyorum:) ama artık dikkat ederim.

Canım öncelikle kahvaltını beğenmedim.Keşke haşlanmış yumurta yeseydin.Az yediğin için açıkmışsın ve tatlıya yönelmişsin.O kaçamakları yapmasan tost bile sorun değil.Patateste olmamış.Zaten yanlışlarını biliyorsun.Hilal ve Ebruda sürekli menünde protein olması gerektiğini belirtiyordu.Protein tok durmanı sağlayacak ve çok acıkmayacaksın.Öncelikle sabahları kaynamış yumurta olmazssa olmazın olsun.Dukan krepte çok doyurucu,istersen tarif verebiliriz.Yanında bol domates ve yeşillikli bir salata olabilir.Öğlen okuldaysan kendine sandiviç yapabilirsin.Ben öğretmen olamama rağmen yoğurt,sandiviç,dukan krep gibi şeyleri hazırlayıp öğle yemeği için okula götürüyorum sende götürebilirsin.
çok güzel açıklama

gülçin spor yarışını beraber yapalım mı?ben başladım..:)) devamı gelsin yeter ki, belki seninle yarışa girersek devamı gelir..birazdan koşucam bakalım dün 2.6 km koştum 25 dk..bugün artıracağım..dün 200 twist yaptım..bugün siftahım yok daha..:((
tamam deryacım o zaman potoyu kaldırıyım ben:9:cumaya bakalım kaç dak olmuş

Kİzlar merhaba
Yeni ciktim okuldan kimse gelmemis sabahtan beri pek

Kizlar menuler guzel afiyet olsun
Zeliha haric tabiki

O ara jic olmus mu canim ya
Artik takimin kestigi cezaya razi olup haftanun geri kalaninda cok dikkat edecksin tmm mi
merhaba betülcüm elbisen çok hoş güle güle giyin

Canım kilolu görünmüyorsun ama beden ölçülerin şaşırtıcı.Sen hep aynı tartıyla tartılıyorsun değil mi?
Sporda o zaman 3 kişi olduk.Hergün spor yapıp tablo olarak paylaşalım olur mu?Valla böyle birşeye benimde ihtiyacım var.Geçen ay çok spor yapmışım bu ay pek yok.Birbirimizle yarışırsak hergün yapmaya başlarım.Hadi bakalım.

spor yapanlardan biride benim ama bugün nedense astım sadece 15 dakika bindim bisiklete oda zorla şimdi siz yazınca binesim geldi:)

yok canım aynı tartıyla tartılmıyorum komsuya inice orda tartılıyorum eczaneye gidince orda da aynı yani kilom
tamam başalyalım o zaman bırakın beni ben spora gidiyorum:10::9::8:

çok güzel açıklama

tamam deryacım o zaman potoyu kaldırıyım ben:9:cumaya bakalım kaç dak olmuş

merhaba betülcüm elbisen çok hoş güle güle giyin

spor yapanlardan biride benim ama bugün nedense astım sadece 15 dakika bindim bisiklete oda zorla şimdi siz yazınca binesim geldi:)
O zaman SPOR GRUBUMUZ BUGÜN;
DERYA
GÜLÇİN
NERMİN
ZELİŞ SEN KESİN VARSIN
BEN
Bugün sporumuzu yapıp tablo olarak paylaşıyoruz tamam mı?
Başka katılmak isteyen var mı?:1:
OOOO Terleyelim eriyelim.13 takım bugün çoookkk terleyecek :60::60::60:

DERYA
GÜLÇİN
NERMİN
ZELİŞ SEN KESİN VARSIN
BEN

bugünlük değil tatlım cumaya kadar haftalık olsun izne gidene kadar inceleceğim:12::12:

seninde yeni yerin hayırlı olsun canım allah kolaylıklar versin.bal kimin dikkatini çekecek acaba diyordum senin çekti valla:)
bende farkındayım da kızıma yedirken ucundan kıyısından alıyorum:) ama artık dikkat ederim.

Teşekkürler Nermin'cim. Bal benim en başından beri dikkatimi çekiyorda çok fazla takılmıyordum. Üst üste her gün menünde görünce uyarma gereği duydum. Kızın yesin yarasın ama sen yeme bence cıssss :9:

Hadi bakalım sende bin biraz yazarsın buraya ne kadar olduğunu.

yok canım aynı tartıyla tartılmıyorum komsuya inice orda tartılıyorum eczaneye gidince orda da aynı yani kilom
tamam başalyalım o zaman bırakın beni ben spora gidiyorum:10::9::8:

Gülçin'cim yaaaa bence sen kendine ödül olarak güzel bir tartı al. Ortalıkta bırakmaki çocuklar bozmasın :9:

Bu arada resimlerine baktım ama yine aynı fikirdeyim. Sen kilolu değilsin senin fazlalığın yok. İşte bu yüzden kilo veremiyorsun. Senin kemiklerin iri.

DERYA
GÜLÇİN
NERMİN
ZELİŞ SEN KESİN VARSIN
BEN

Hadi bakalım kim daha çok spor yapacak :9:

Ama sonradan vazgeçip bikaç hafta sonra bırakmak yok tamam mı?
sonra uğrar mesaj sayımı ve sporumu bildiririm herkese iyi yazışmaşlar:126::103:

Güle güle canım :16:

Teşekkürler Nermin'cim. Bal benim en başından beri dikkatimi çekiyorda çok fazla takılmıyordum. Üst üste her gün menünde görünce uyarma gereği duydum. Kızın yesin yarasın ama sen yeme bence cıssss :9:

Hadi bakalım sende bin biraz yazarsın buraya ne kadar olduğunu.

Gülçin'cim yaaaa bence sen kendine ödül olarak güzel bir tartı al. Ortalıkta bırakmaki çocuklar bozmasın :9:

Bu arada resimlerine baktım ama yine aynı fikirdeyim. Sen kilolu değilsin senin fazlalığın yok. İşte bu yüzden kilo veremiyorsun. Senin kemiklerin iri.

Hadi bakalım kim daha çok spor yapacak :9:

Ama sonradan vazgeçip bikaç hafta sonra bırakmak yok tamam mı?

Güle güle canım :16:
Bırakmak yooook.Temmuzda tatile giriyoruz ki tatile de sporuma devam etmeye çalışacağım.Şimdiye kadar 6,9 kg verdim ama incelmek çok güzel bunun sebebide spor tabii ki.Tanıdığımızın nikahı için bir elbise almıştım.Dün dolabı düzenlerken elbisenin üstüme tam oturduğunu anımsayınca sinir oldum.Sonra bir deneyeyim dedim amaaaann Allahım bol hemde azcık değil çok bol.Fermuarını zor kapatıyordum dün fermuar kısmını tuttum 7-8cm lik bolluk vardı.Ön kısmım da boldu.Hemen eşimin yanına gittim.Gerçekten ne kadar kilo vermişsin dedi.Meğer herşey 6,9 kg mış :60: daha bu kadar kilo versem ve spor yapsam çok güzel olacak.

Son düzenleme:
DERYA
GÜLÇİN
NERMİN
ZELİŞ SEN KESİN VARSIN
BEN

ben de varım yarım saat bisiklet sürecğim.

aysecig cnm siz de mi hudut bölüğündesiniz lojmanda mısın?resimlerini gördüm kg gayet iyi aslında,tabi sen nasıl hissediyorsan ne kadar istiyorsan o kadar ver

kızlar haber veremedim dün giremedim kusura bakmayın
ebrucum cuma günkü mesaj sayım 9 du

kızlar tam geçmişi okuyamıyorum nedense sayfalar açılmıyo okuduğum kadarıyla yazıyım

ebru zaten tam sinirim ben bir üst sınıf sınavlarına girmesini istiyorum kızımın ama tam karar vermiş değilim
geçen sene 1 günden dolayı 1. sınıfa yazmadılar bu yılda 1.5 yaş 2 yaş küçüklerle olacak çocuk kızıyorum:15:

hilal formülün ne kız yaz bizde bilelim şaka bir yana çok tebrik edrim veda konuşması gibi olmuş okurken çok duygulandım seni seviyoruz:14:

aklıma gelenler bunlar turtim geçmiş olsun daktırla güzel çıkmış fotolarınız

ebrucum birde ben izin dönüşü listede olurum büyük ihtimal ama o güne kadar düzenli yazacağım sizden ayrılmak hiç iyi gelmiyo çünkü

Gülçin'cim dukan yapıyordum ben çok memnundum sonra bu streste gitti kilolar kafama hiç takmadım ondan olabilir belki ..

KizLar bugun bir elbise aldim
Renginden cok emin degilim ablam illa kirmizi al cok guzel oldu fln dedi

İsteme olursa bunu giyebilir miyim sizce?
Bir de cok yakin bir arkadasimin dugunu olcak orda giymeyi planliyorum
Nasil sizce

Renk alternatifi olarak saks mavisi, kremi ve yavruagzi gibi bir rengi var
Sanki isteme-sozde daha soft bir renk daha iyi gibi geliyordu bana ama.. Ne dersiniz?

Betül'cüm düğün için gayet güzel ama bence isteme için aynı fikirdeyim çok dikkat çekecek bir renk olmasa daha iyi olur.

Kızlarrr özür dilerim öncelikle keptınlarımızdan:( eşimin hat değişimlerinden dolayı vınnı değişme sürecindeydi ve bugün ulaştı yeni vınnı ancak misafirdi bağ eviydi derken yeni müsait oldum:( ama çok üzgünüm şuan cuma günü kilo bildirimi yapamadımmmmm:18: :17: :26: buaradaen son 78.4 ü gördüm ayrıca sürekli girebilmek amacıyla hattımı değiştiriyorum. artık içinde internet paketi olan bi hat kullanıcam ki kocamsız gündüzleride girebileyim:51:

buarada herkesss nasıl kilo verdin diyor. amann diyorum daha 78.4 daha durunnn! nihal geliyor 13. takımın üyesi olaraktan yarın yeni hattımla beraber sizlerle devamlı kontakta olacağim:)

bana kızdı mı ki hilal ebru eda.......:26:

Ahh Nihal'cim merak ettik gelmeyince, bilgisayarla alakalı olduğu tahmin etmiştim bir gün öncesinde bilgisayar yeni geldi dediğinden ama böyle bir durumda haber verirsen en azından merak etmeyiz ..

günaydın hanımlar bugün eerkenciyim heralde geçmişi okudum ama kafam dalgın sadece okuyabildim.
hafta sonu yoktum.
cumartesi menüm
kahvaltı sahanda yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık peynir
öğlen:beyazından karpuz ve yoğurt
akşam:lahana yemeği
2 litre su
pazar menüm
sabah kahvaltı :patatesli yumurta domates peynir bal 1 dilim ekmek
öğlen bir şey yemedim
akşam 1 tane kızartılmadan yapılmış karnıyarık 1 dilim ekmek
ara: yarım elma 6-7 tane erik
2 litre su

Hayırdır Nermin'cim canın bir şeye mi sıkkın ?
Pazar gübü gerçekten çok kaçmış ..

kızlar albüme resim ekledim kot 32 beden gömlek xl ve ben 57 kiloyum :(

Gülçin'cim kilolu değil de biraz kalın duruyor hani normalde 32 beden giyen bir insanın yağları çıkar yanlardan falan senin böyle bir durumun yok yağ olmadığı belli yani bunun ..

bugün yediklermi yazayım da belki tekrar giremem
sabah sahanda yumurta,peynir,domates,salatalık,4 tane zeytin,bal,1.5 dilim ekmek 1 bardak süt
öğlen:1 tane elma,fırında közlenmiş k.biber y.biber domates üçlüsünden limonlu bir salata 1 bardak ayran
akşam:karar vermedim ama salata türü birşey olur çünkü yemekte yapmadım
1 litre suyu ancak içebildim yatana kadar içmeye gayret edicem
1 bardak bitki çayı

Suyunu da tamamlarsan güzel olacak Nermin'cim ..

menümü de yazıyım
-sabah-

-2 yumurta haşalma
-1 tane lorlu yulaf ezmeli bir dilim ekmek
-salatalık
-1 biber

-öğle veya akşam

-yağsız tavuk göğsü-
-3 yk yoğurt-

-bitki çayı ,su

-akşam-
daha yapmadım 1 bardak tarçınlı süt

-spor yapmadım canım istemiyo

Afiyet olsun Gülçinn ..

Afiyet olsun Nermin.Öğlen ve akşam için planladığın salata ile gayet hafif olmuş.Bu arada aklıma gelmişken geçen bir yazı okudum.O yazıya göre süt kesinlikle diğer besinlerle beraber tüketilmemesi gerektiği yazıyor.Nedeni ise süt midede besinlerin etrafını sararak bağırsak duvarına yapıştırıp çürümesini sağlıyormuş.Hatta pastorize sütlerin oldukça zararlı olduğundan bahsediyordu.Uç nokta olarakta fareler üzerinde yaptıkları deneyde pastorize süt içen gruptaki fareler bir süre sonra kısır kalmış ve deney bitmek zorunda kalmış.Buna bağlı olarak insanlarda son zamanlarda kısırlığa,kansere vb. hastalıklara çok rastlanmasının sebeplerinden birininde bu olduğu söyleniyor. Ben çok süt içen biriyim bunları duyunca şaşırdım.Pastorizeden kaçınmaya ve süt yanında birşeyler tüketmemeye çalışıyorum.Aklında olsun canım.

İlk kez duydum bunu Gönül teşekkür ederiz dikkat etmeye çalışacağım ..

Kimse yok kendi kendime yazıp cevap mı versem? :44::44:
Sıkıldım valla nerdesiniz kızlaaaaarrrr
:15::37::37::37::15:
:36::36::36::36::36:
:35::35::35::35::35::35::35::35::35:

:33::33::33::33::33::33:

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

:60::60: Kıyamam yalnız mı kaldın sennn ..

MENÜM
SABAH
1,5 dukan ekmek
Melemen
Peynir
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
Sahanda yumurta
2 dukan ekmek(oldukça küçükler)
Peynir

AKŞAM
1 parça ızgara tavuk ve 1 köfte
Müsli ve kayısılı yoğurt

Bana çok kaçırmışsın gibi gelmedi HAtice bence güzel olmuş.

Çok iyiymiş ya ben bazen kızınca öküzcüm diye seviyorum bizimkini :1:

tamam ama çok kızmayıın
sabah:2 dilim ekmek 3 zeytin yarım kk peynir
ara:1 eti puf 1 gofret 1 hoby
öğlen:1 tost 1 ayran:26:
akşam:tavuk patates ve karpuz
su:1.5 litre 2.5 tamamlıycam

Ne oldu Zeliş'cim vaz mı geçtin yoksa tatil fikrinden, denize arkadaşlarınla rahatça girmek istemiyor musun ?
Kızların da dediği gibi açlıktan saldırmışsın hep diyoruz bak sabah kahvaltını güzelce yapsan bu problemler de olmayacak ..

hilalin mezun olduğunu unutmuşum alışması zor olacak sanırım
bugün bir tuhaflık var bende yemek yemek istemiyorum yemiş olmak için yiyorum.
çoğu dukancı evet ama benim aklıma pek yaatmadı belki yapamam diyedir ben öyle belli başlı bir diyete bağlı kalamam gibime geliyor biraz alışayım belki sonra olabilir.

Ben de aynen öyle düşünüyordum Nermin ama belli bir diyet listesi olmadığından rahatça yapabildim dukanı ..

Yeni bina çok güzel yapılmış, modern tertemiz bir bina. Hasta sayısı çok azdı. Günüm güzel sayılırdı kitap okudum bol bol, bide internet bağlanırsa eğer değmeyin keyfime :9:

Bu arada cuma listesi için bir internet buldum başka bir birimde. Ama herkesin en geç saat 12 de bildirimini yapmış olması lazım.

Hayırlı oslun yeni yerin Ebru'm ..

o zaman yarışa başlayalım haticecim
peki sence kilolu görünüyor muyum ?

canım kaç yasındasın kaca gidiyorsun umarım diyetisyene gidiyorsundur da bunu doktor kontrolünde yapıyorsundur

bak regl dönemin de canın tatlı isteyince tarçınlı sıcak bir süt isteğini alır
bide şunu düşün yiyeceğim tamam ama yediklerimi dengelemem için 2-3 gün dikkat etmem lazım geriye 4-5 gün kalıyo 1 bir hafatada elinde sonrada çırpınıp duracaksın yemek yemenin zevki yerine cuma günü tartıdaki kilonun zevkine varmak seni daha çok mutlu edecektir:34:

anladım canım hepimizin diyet gazası hayırlı olur umarım
ewt aslında hiç böyle yapmamıştım ama yarın tekrar toparlıycam ve cuma günü 1.5 kilonun altında vermek istemiyorum bn 16 yaşındayım

menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmekten tost
1 haşlanmış yumurta

öğlen
2 kase mercimek çorbası salata

akşam

1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kıymalı kabak yemeği
yoğurt

30 dk da bisiklet süreceğim

menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmekten tost
1 haşlanmış yumurta

öğlen

akşam

1 kase mercimek çorbası
yoğurt

Afiyet olsun canım çok güzel menü olmuş.

Teşekkürler kuzucuum. :16:

Sen neler yaptın bakayım. Barıştın mı sevdiceğinle?

Barıştım şekerim barıştım küs kalamıyoruz ki bir şekerlikler yapıyor sorma yalnız 2 gündür yine sağlık sorunlarım var şu dönem bir bitse de komple kontrolden geçsem iyi olacak ..

menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmekten tost
1 haşlanmış yumurta

öğlen

akşam

1 kase mercimek çorbası
yoğurt

Afiyet olsun Ayşe'cim Dukanı bıraktın mı ?

Back
X