Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bak iyice endişelenmeye başladım.Canım rendevuyu boşver o zaman acilden giriş yap.Anlattıkların çok ciddi.Bir haftada stresten diyoruz ama çok kilo verdin o kilonun bile etkisi var.Yarın direk git canım.Veya birkaç gün okula gitme memlekete git.Erteleme artık.

Tamam canım.Sene varsın.Gece yaptığımız tüm sporları paylaşırız.

Hatice'cim gerçekten gidebilecek gibi hissetmiyorum şu sıra kendimi yanımda çok ciddi anlamda güç alacağım birisi gerekli o da sevdiceğim gidince her şeye baktırmak istiyorum inşallah onun kısa zamanda belli olursa gelişi ihmal etmeyeceğim artık ..
Aslında kilomu ben de acaba bir sorun mu var ondan mı oluyor diye düşünmeye başladım çünkü nefes alamazken nabızım çok aşırı derecede arttı ..

Hatice'cim gerçekten gidebilecek gibi hissetmiyorum şu sıra kendimi yanımda çok ciddi anlamda güç alacağım birisi gerekli o da sevdiceğim gidince her şeye baktırmak istiyorum inşallah onun kısa zamanda belli olursa gelişi ihmal etmeyeceğim artık ..
Aslında kilomu ben de acaba bir sorun mu var ondan mı oluyor diye düşünmeye başladım çünkü nefes alamazken nabızım çok aşırı derecede arttı ..
En yakın ne zaman gelebilir Hilal.Valla yakın olsam kalkıp ben geleceğim.Hani herşey ertelenir ama sağlık asla .Söylediklerin de ciddi.Çok konuştum biliyorum ama amacım daha çok endişelenmen ve gitmen.

En yakın ne zaman gelebilir Hilal.Valla yakın olsam kalkıp ben geleceğim.Hani herşey ertelenir ama sağlık asla .Söylediklerin de ciddi.Çok konuştum biliyorum ama amacım daha çok endişelenmen ve gitmen.

Canım benim biliyorum düşündüğünden diyorsun şimdi annem de aynı şey için aradı ama bir anda belli olacak geleceği zaman 10 günü geçirmez diye düşünüyorum ama doktorla görüşemedi bir türlü ameliyat zamanı belli olduğu gibi izin almaya çalışacak geldiğinde ben de giderim artık doktora en azından bir ekg falan çektirelim dedik sonrasına neye ne kadar zaman bulabilirsek.
Bu hafta sonu da sigarayı bırakacağım inşallah korkuttu beni de ..

kızlar ben bugün ufaktan bir kaçamak yaptım amma bütün yediklerimi vs yazayım siz karar verin ya bence yediklerime göre çok önemli bişi değil

sabah
1 dilim ekmek
kaşar
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
yarım tabak haslanmıs sebze
yogurt
1 dilim ekmek

akşam (akşam dedigim saat 5 yanüü)
1 ince dilim kek
2 tane eti boleromudur nedir küçük gofretlerden
1 bardak da sütlü nescafe

spor: 1,5 saat
Akşamın hiç olmamış canum. Erit çabuk onları :9:

Afiyet olsun ebru'cumm ..

Mecburmuş ayy yerim senin bahaneni :60:

Turtam 2si bence fazla olmuş ..

Gerçekten Hilal'cim. Sabah ekmeğimi yanıma almayı unutmuşum. Öğlende zaten dağ başındaydık. Yayla şenliğine gittik. Toplu yemek çıkarttılar. Ayrıca siz Konya düğün pilavlarını bilirmisiniz bilmiyorum ama ona maruz kaldım. Çok komikti. Kocaman bir masa herkes etrafına oturmuş. Ayakta kalanlarda onların başında bekliyor. Ortaya bir büyük kase çorba geldi. Bütün herkes aynı tabaktan çorba içti. Arkasından bir tabak etli pilav, bamya yemeği (burda bamya çorbası diyorlar) zerde ve irmik helvası vardı. Ben herkesle aynı masada yemem dedim imkanı yok yiyemezdimde. Sonra biz arkadaşlarla uyanıklık yaptık. Bize özel ayrı yemek aldık çaktırmadan kenarda yedik. Yalnız yanımda yiyeceğim diyetle ilgili hiç bişey yoktu. O yüzden mecburdum çünki başım dönmeye başlamıştı açlıktan.

Söyleyeceğim de kızacaksınız diye korkuyorum Hatice :17:
Bu sefer nefes alamadım uzun süre ufak ufak nefeslerle idare ettim.
Arada biraz rahatlıyor tam olmasa da alıyorum arada iyice nefessiz birakıyor.
Sonrasında da göğüs boşluğum morarınca tırstım ..

Sen sigara içmeye devam et canım. Neden öyle olduğu belli oldu şimdi. :47:

iyi olmuş barışmanızcanım ,geçmiş olsun babandan yeni gelişmeler var mı?biraz ara verdim kendimi baskı altında hissetdim.yarın dukan tarzı beslenmeme geri dönüyorum inş.

afiyet olsun canım güzel.kiraz çok sorunlu bir meyve değil diyet için canım

Dün rahat bir kilo yemişimdir :27: (Allahım öyle güzel bir meyve yaratmış ki doyamadım yemeye) Daldan koparıp yemek kadar güzel bişey yok Ayşe'cim.

Ben eşime yemek hazırlamaya gidiyorum.Sonra o yemeğini yerken bende sporuma başlarım.Görürşürüz.

Gerçekten Hilal'cim. Sabah ekmeğimi yanıma almayı unutmuşum. Öğlende zaten dağ başındaydık. Yayla şenliğine gittik. Toplu yemek çıkarttılar. Ayrıca siz Konya düğün pilavlarını bilirmisiniz bilmiyorum ama ona maruz kaldım. Çok komikti. Kocaman bir masa herkes etrafına oturmuş. Ayakta kalanlarda onların başında bekliyor. Ortaya bir büyük kase çorba geldi. Bütün herkes aynı tabaktan çorba içti. Arkasından bir tabak etli pilav, bamya yemeği (burda bamya çorbası diyorlar) zerde ve irmik helvası vardı. Ben herkesle aynı masada yemem dedim imkanı yok yiyemezdimde. Sonra biz arkadaşlarla uyanıklık yaptık. Bize özel ayrı yemek aldık çaktırmadan kenarda yedik. Yalnız yanımda yiyeceğim diyetle ilgili hiç bişey yoktu. O yüzden mecburdum çünki başım dönmeye başlamıştı açlıktan.

Dün rahat bir kilo yemişimdir :27: (Allahım öyle güzel bir meyve yaratmış ki doyamadım yemeye) Daldan koparıp yemek kadar güzel bişey yok Ayşe'cim.

Ayy nasıl yedin diye soracaktım ben de yememişsin toplu masa da afiyet olsun Ebru'm şaşırtma olmuştur.

Bırakıyorum sigarayı artık elimin altındayken olmuyor ama yeni sigara almadım bir kaç güne bitecek ve sigara almayacağım tekrar ama zor bir dönem olacak gibi ..

ebrucum afiyet olsun,her zaman eline gececek bir fırsat değil dalından koparıp yemek.meyveler mucize gerçekten tüm vitamin onlarda ma diyet yüzünden onu bile doğru düzgün yiyemiyoruz.benim sevdiğim meyvelr çilek,kiraz,elma,muz ve karpuzdur.gerisi pek aramam.

hilalcim senin rahatsızlığın stres üst üste şeyler yaşadın tayin,sonra evlilik babanın durumu bide belirsizlik devam ediyor tamamen ondan kaynaklı bak gör bababn ok versin bişeyin kalıyor mu:1:

ben sporumu yapmaya gidiyorum kızlar

Ayy nasıl yedin diye soracaktım ben de yememişsin toplu masa da afiyet olsun Ebru'm şaşırtma olmuştur.

Bırakıyorum sigarayı artık elimin altındayken olmuyor ama yeni sigara almadım bir kaç güne bitecek ve sigara almayacağım tekrar ama zor bir dönem olacak gibi ..

Allahtan mecbur kalmadım öyle yemeye ama büyük konuşmayayım yine yemezdim sanırım. Düğün pilavınıda gerçekten güzel yapıyorlar. Konya'da çok meşhurdur.

Hilal'cim biliyorsun dimi canım ben bıraktım sigarayı. Eğer gerçekten istersen sende bırakabilirsin. Yeter ki kararlı ve uygula. Ben yapabildiysem sende yapabilirsin.

ebrucum afiyet olsun,her zaman eline gececek bir fırsat değil dalından koparıp yemek.meyveler mucize gerçekten tüm vitamin onlarda ma diyet yüzünden onu bile doğru düzgün yiyemiyoruz.benim sevdiğim meyvelr çilek,kiraz,elma,muz ve karpuzdur.gerisi pek aramam.

hilalcim senin rahatsızlığın stres üst üste şeyler yaşadın tayin,sonra evlilik babanın durumu bide belirsizlik devam ediyor tamamen ondan kaynaklı bak gör bababn ok versin bişeyin kalıyor mu:1:

Çok haklısın canım yaaaaa. Ohh iyiki yemişim. Sen söyleyince daha iyi anladım. Dalından koparıp yemek her zaman nasip olmuyor.

Kolay gelsin Ayşe'cim.

Ben eşime yemek hazırlamaya gidiyorum.Sonra o yemeğini yerken bende sporuma başlarım.Görürşürüz.

Kolay gelsin Hatice'ciğim.

hilalcim ben bu msj yeni gördüm canım hemen dr a gitmen lazım çok ciddi yazdığın şeyler.dikkat et kendine canım

ewt aslında hiç böyle yapmamıştım ama yarın tekrar toparlıycam ve cuma günü 1.5 kilonun altında vermek istemiyorum bn 16 yaşındayım
ah ah yaşın çok genç..sen sadece dengeli beslen canım bunuda burdaki hatunlar dan rahatça öğrenebilrisin sıkı takip etmeni ve sözlerini dinlersen 1 ay sonra yüzünde gülücükler açar..:34:

Diyorum alma sen beni 2 ay sonra ölür kalırım garantim yok diye :1:
Ebru'm şu işler biraz ilerlesin de gideceğim yazın doktora burada gitmek istemiyorum zaten çok uğraştırıyor.
doktor işini erteleme lütfen ve söylediğin sözler evrende asla kaybolmuyor..:20:

:20::47:

Yok Ayşe'cim ben sormuyorum artık bir şey annemle de aynı şeyleri konuşup duruyorlarmış bakalım ne diyecek sevdiceğimin gelme tarihi net belli olana kadar ses çıkarmama kararı aldım.
endişe var doğal olarak ama sen rahat olsanya :9::38:

Bak iyice endişelenmeye başladım.Canım rendevuyu boşver o zaman acilden giriş yap.Anlattıkların çok ciddi.Bir haftada stresten diyoruz ama çok kilo verdin.O kilonun bile etkisi var.Yarın direk git canım.Veya birkaç gün okula gitme memlekete git.Erteleme artık.

sana katılıyorum asla bekletmeye gelmez diyorum..
Tamam canım.Sende varsın.Gece yaptığımız tüm sporları paylaşırız.
tablo işini ben bilmiyorum:17:

of of sağlıkla oyun olmaz kuzu yanına getirme beni...

Canım benim biliyorum düşündüğünden diyorsun şimdi annem de aynı şey için aradı ama bir anda belli olacak geleceği zaman 10 günü geçirmez diye düşünüyorum ama doktorla görüşemedi bir türlü ameliyat zamanı belli olduğu gibi izin almaya çalışacak geldiğinde ben de giderim artık doktora en azından bir ekg falan çektirelim dedik sonrasına neye ne kadar zaman bulabilirsek.

kilon boyuna göre çok düşük birden oldu bünyen zayıfladı diyorum üstünede stres çok tehlikeli diyorum diyorumda kime aloooooooo hilal hanım sağlık bu sağlık..:47:

Zeliş'cim bak bir anlık kaçamak diyoruz ama sen bunları eritmek için 2-3 gün uğraşacaksın ee 1-2 günde ne kadar vereceksin yapma lütfen böyle bir daha anlaştık mı söz bekliyorum senden ?

Yap turtam yap ya da asansörünün yanına git adrenalin kilo verdiriyor :1:

:60: bana kalsa asansörle baska seyler yapıp kalori harcardım da caktırma :60: :60:

ay bırak bencede yani hilalüüüüüüüm daha yasın co genc içme içme :47::47::47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
sporumu yaptım dujumu aldım ..5.1 km koştum..ayaklarım zonkluyor ..ama mutluyum.
.şu ana kadar 2 km + 2.6 km+ 5.1 km koştum..:)dk olarak bugün 45 dk..dün 25 dk.cumartesi 30 dk..
bu gün twist yapmadım..ip atlayamdım :((

Aynen öyle düşünüyorum ben de Ayşe'cim yine genel bir kontrolden geçeceğim ama her şeyin nedeni bu olaylar ..

Allahtan mecbur kalmadım öyle yemeye ama büyük konuşmayayım yine yemezdim sanırım. Düğün pilavınıda gerçekten güzel yapıyorlar. Konya'da çok meşhurdur.

Hilal'cim biliyorsun dimi canım ben bıraktım sigarayı. Eğer gerçekten istersen sende bırakabilirsin. Yeter ki kararlı ve uygula. Ben yapabildiysem sende yapabilirsin.

Çok haklısın canım yaaaaa. Ohh iyiki yemişim. Sen söyleyince daha iyi anladım. Dalından koparıp yemek her zaman nasip olmuyor.

Kolay gelsin Ayşe'cim.

Kolay gelsin Hatice'ciğim.

Bana da destek olursunuz dimi Ebru'cum bırakmam da ..

hilalcim ben bu msj yeni gördüm canım hemen dr a gitmen lazım çok ciddi yazdığın şeyler.dikkat et kendine canım

Etmeye çalışıyorum Ayşe'cim ya ..

doktor işini erteleme lütfen ve söylediğin sözler evrende asla kaybolmuyor..:20:

:20::47:

endişe var doğal olarak ama sen rahat olsanya :9::38:

of of sağlıkla oyun olmaz kuzu yanına getirme beni...

kilon boyuna göre çok düşük birden oldu bünyen zayıfladı diyorum üstünede stres çok tehlikeli diyorum diyorumda kime aloooooooo hilal hanım sağlık bu sağlık..:47:

Derya'cım rahatım diyorum ama desem de iyi kötü yapıyorum işte stres elimde olmadan belli olan tek bir şey yok sadece öyle veya böyle beraber gideceğiz diyoruz ama nasıll ?

Mesaj alınmıştır, daha fazla kilo vermemeye çalışıyorum zaten bu bile istediğimden fazla oldu artık dikkat ediyorum kendime..
Aslında biraz spor yapsam iyi hissedeceğim bir kaç gündür içimden de geliyor ama bu nefes probleminden cesaret edemedim çünkü azıcık yürüsem sıkıştırdı.

:60: bana kalsa asansörle baska seyler yapıp kalori harcardım da caktırma :60: :60:

ay bırak bencede yani hilalüüüüüüüm daha yasın co genc içme içme :47::47::47::47::47::47::47:

Deli seni yaa :1:
Çaktırma benim de kilomu korumak için düşündüğüm yöntem o :60:

sporumu yaptım dujumu aldım ..5.1 km koştum..ayaklarım zonkluyor ..ama mutluyum.
.şu ana kadar 2 km + 2.6 km+ 5.1 km koştum..:)dk olarak bugün 45 dk..dün 25 dk.cumartesi 30 dk..
bu gün twist yapmadım..ip atlayamdım :((

Maşallahhh Derya ne yaptın sen öyle ..

Back
X