Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meliscim meraba canım..bugün biraz yogundum ancak girebildim..canım ben orucu dün aksattım biraz akşam misafirlerim vardı..ona rağmen 74.2 lerı gördüm..yine de iyi oldu benim içinhihoyyytyarında yemekli düğnüümüz var ve oraya katılamk zorundayım diet devam edicek ama oruç şeklinde olmıycak malesef,pazar akşam tekrar müshil alıp önümüzdeki hafta devam ettirmeyi düşünüyorum sağlık orucunu???aslında kararsızım kızlar biraz,çünki şunu farkettim sağlık orucunu yaparken hiçbişiy yiyemiyoruz ya hani normal günlerde herşeyden az az kararında yemek bile o kadar büyük bir nimet gibi geliyorki insanadelikafaduldenbu şekilde çok rahat kilo verilir aslında dimi:umursamaz:bakalım bu hafta sonunu atlatatyım dakaydirigubbakcemile5spğorumu rayına oturttum çok şükür günde yarım saatte olsa yürüyorum tempolu sauna eşofmanımla:teytey:

melis bu arada ben hala deneme süresindeyim dimi canım..sağlık orucu heycanından bu hafta çok düzenli paylaşım yapamadım sanki dimi?önümüzdeki hafta daha düzenli olucak canım söz veriyorujm..öpüyorum hepinizi:1hug:

bayadır ayakta canım yaaa 9 aylıkkken sıralamaya başladı bizimki. Bu aralar iyice bağımsız oldu. 1-2 ay içinde yürür dediğin gibi bakalım şimdi de başedemiyorum. Demin saksının toprağını avuçladı halım battı onu temizledim. of offff.

bazen uyumak istemiyorlar canım. kızımın da öyle oluyor dün gündüz çok uyumuşltu sabah 2.5 ö.sonra 1.5 saat. Ama bugün sabah yarım saat öl.sonra 15 dk.
bakıcısı ile daha iyi uyuyor bana şımarıyor galiba.
biz ö.sonra teyzeme gittik ondan uyumadı hemen etkileniyor. Hemen bozuluyor dü<enleri.

canım bu tarz diyetler motivasyon için iyi ama tgabi uzun zaman yapılmaz herşeyde nefsin kalır. Ya da kilo vbermen durmuşsa iyi amam uzun süre devam ttirmemeni tavsiye ederim.

canım aslında bugün listeye alacaktım seni ama cuma 212ye kadar kilo bildirimi yapılıyor. Bu hafta düzenli paylaşım cuma 12ye kadar kilo bildirimi yaparsın, takımda ve listede olursun canım.

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim melis ve adcim burdasiniz galiba
evet kizlar dün dr gittim pek icacici sonuclar syölemedi ama basagrisi icin sirtim ve oynu cok kötü sertlesmisler bel agrisi icin omurilikte iltihap olabilirdedi mr cekilecek ondan sonra belli olacak igneyi birakti ama öteki hapin mg ni yükseltti iki yeni hap daha yazdi biri ksa gevsetici yani anlayacaginiz deneme tahtasina döndüm o ilac olamdi bu bu olmadi o o az geldi dah yüksegi iste böyle arkadaslar
ama artik alternatif cözümler bulamya calisacagim bitkisel ilaclarla tedavi yöntemlerini arastiracagim bioenerjinin iyi geldigini söylüyorlar bilgisi olan varmi

meliscim teşekkür ederim canım..hımm bu hafta çok disiplinli olmam lazımzemuszemuscumaya kadar güzel bir sonuç elde etmek istiyorumzemuszemus
sağlık orucunu kısa kestiğim için hafta sonu verdiğim kilonun birazını alacağımı düşünüyorum(ben gene de iyi yi düşüneyim)
bugün iyiydi..kaçamağım yok şimdilik:sm_cool:

kızlar 5.liğimizi kutlarım..
ayrıca umrumdışı ve ad1 süpersiniz kızlar..sizin de derecelerinizi kutlarım..takımı siz kurtardınız bu hafta..

sabah 1 cocostar yedim
öğle 1 dilim ekmek menemen peynir
ara karpuz
akşam bulgur pilavı cacık ve 1 kase çorba içtim

shopaholic nasılsın hayatım.nasıl gidiyor.kilo verdinmi.

ad1 meraba canım,iyiyim sen nasılsın?biraz verdim evet ama saboteye uğradı diyetim..önümüzdeki haftadan çok umutluyum..sen kaç kilosun canım şu anda?benim maksimum kilom 77..şu an 74 li bişiler..gidenler su değilse tabimafoldumben

meliscim şimdiden çiçekleri kaldır en iyisimi,çekmecelerinede kilit al.prenses seni yoracak anlaşıla.ama inan her bebekte o torak eşeleme hastalığı oluyor sanırım bizimkide yapardı.kızdığımı anlayınca bıraktı çok şükür.pek kurcalamıyor. dışarı kaldırdım zaten çiçekleri.
karamanlım canım benim inan senin için üzülüyorum.dilerim hayırlısı ile geçer ağrıların.malesef insan herşeyi denemek istiyor.ama bitkisel ürünlerlede şifa bulunacağını biliyoruz.ağrılarının zamanını şiddetini sen daha iyi biliyorsun hayatım.ama i.saraçoğlunun kitapları var onları bir araştır istersen netten de geniş çaplı b,r araştırma yapabilirsin. hakkında hayırlısı olsun birtanem. :teselli:
patboricim sağol hayatım.görüşemiyoruz.umarım iyisindir canım benim.
bu arada yediklerinden bende yemek istiyorum cokacimcoook ama tabi yemicem. :mymeka:
shopaholic ben iyiyim sağol hayatım.teşekkürler. zaten aralarda saboteler olmasa sanırım bu kilolar çabuk gider.ben resmen kabuğuma çekildim bu aralar ama kabuğumu kırmaya geliyorlar.yatıya misafirim gelecek.festival boyuncada burda kalacaklar.canları sağolsun.artık iş bende bitiyor.bakalım ne kadar dayanacağım. :sm_confused:

bu arada meliscim.Allah arkadaşına sabır versin. sizde tanıdığınız için başınız sağolsun hayatım. Allah Rahmet eylesin dilerim. amin. :çok üzgünüm:

hadi tırtılım 100 gr gitmiş gerisi gelir.
nasılsın canım b uhafta pek karşılaşamadık.
bu hafta jojel de yoktu hiç

canımın ıçı seker paremmm
evet bu hafta hıç yurumedım cokta kasmadım 100 gr gıttı
haftasonu tatıle cıkıyorum
bu haftada malesef benım net bozuk bınanın ınternet baglantısı ıle alakalı suan arkadasıma caya gıttık ayy notbook getırımımısn ?
kk bı gırem dedım
sabah ta arkadasıa rıcada bulundum o gırıp kılomu yazdı
yaa su net bı olsada bende rahatlasam dıyorum

canım üzüldüm ama ümidini kaybetme, ben de sırtının ve omzunun sertleştiğini düşünmüştüm aşırı başağrısı yapar aynısı bende de oluyor sık sık çareyi boyun yastığında bulmuştum. bel ağrısı da umarım önemsiz bir şey çıkmaz. Bitkisel ilaçları araştır canım belkki iyi gelen birşey olur. Kendine dikkat et çok öpüyorum.

reca ederim bi tanen. evet bu hafta benim de çok disiplinli olmam lazım, hepberaber olalım.

aifyet olsun şekercim.

bir kısmı sudur ama hepsi değildir bence canım.

canım ya kızıyorum eline vuruyorum ama daha çok yapıyor inatçı nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum. Sehbanın üzerindekileri çekmemeyi öğrendi. vestiyerin kapağını da açmıyor artık çünkü açıp kafasına düşürdü ve öğrendi biraz canının acıması lazım galiba.
canım baston festivali mi?

bu arada meliscim.Allah arkadaşına sabır versin. sizde tanıdığınız için başınız sağolsun hayatım. Allah Rahmet eylesin dilerim. amin. :çok üzgünüm:

tatilin sadece haftasonumu şekercim?
bence de bir an önce sen şu net işini hallet canım özledik valla böyle uzak uzak olmuyor.şakkıdı

günaydın kızlar..hepinize iyi hafta sonları diliyorumŞeniz
ben de az sonr a kahvaltımı yapıcam ve sonra da yrüyüş yapmayı planlıyorum

canım melıısm temmuz 20sıne kadar yokum ama temmuzun 6.sının oldugu hafta sanırım nete gırebılırım
bu arada sanırım bılg oldu heralde dungeceden berı net var tabı bellıde olmaz
kızlar brownı kek yedım 1 dılım dıger dılım ve un kurabıyesınıde sabah 4 te yedım kahvaltı yapmayı planlamıyorum öglen belkı bıraz bır sey yerım

günaydın kızlar..hepinize iyi hafta sonları diliyorumŞeniz
ben de az sonr a kahvaltımı yapıcam ve sonra da yrüyüş yapmayı planlıyorum

canım sen sanırım yenı uyesın hos geldın bıraz gecıkmelı oldu
benım nette arıza vardı 1 haftadruzak kaldım
vede acısı cıktı 100 gr kılo verdım
neyse temmuzun 6sı gıbı kendımıkasarım vede kılo verırım onumuzdekı hafta veremem gezıye gıdıyoruz bıraz zor am dıkkat ederım
senın nasıl gıdıyor kac kılo vermen lazım

yaa bu kılo cızelgesı yapmaya calısıyorum kopyalarken yanlıs yerı kopy yapıstırma ypıyorum sanırım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…