Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydııııınnnn
kızlar iiki bu hafta beni izinli yazmışsınız
çok değil sadece 700 gr almışım... bu hafta en az 1 kilo verir veee bu fazlalıktan hemen kurtulurum diye düşünüyorum... tabii kayseriye gitcem... orda mantı ve yağlamaya hayır demem lazım... ya yaz tatilini hem seviyorum hem sevmiyorum :sinifsinif:
 
aman hayatım sakına çok iyi gidiyorsun.artık kilolar bitesiye kadar devam. kaydirigubbakcemile5 hem niye bozukmuş benim balımın morali. :teselli: kimler üzdü seni bakem. Çok üzgünüm çoook

adcım ablacım aldatılmışım, bugün öğrendim, değişik bi hismiş, neyse dersimi almış oldum, ben zaten kendimden yeni bir ben yaratmaya çalışıodum hem fiziksel, hem ruhsal olarak, işte bu ruhsal özellikler arasına güçlü olmak da girdi şimdi kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

tebrik ederim canım dereceye girmişsin hiç üzülme sana layık biri değilmiş ucuz kurtulmuşsun kilolarınla birlikte sana layık olmayanlarıda hayatından çıkar gitsin yepyeni bir hayata yelken aç eminim seni çok güzel günler bekliyor
 

tırtıl kelebekcim hoşbuldum canıma.s.canım ben en son geçen hafta 77 kiloyu gördümkafamçokkarıştıhayatımda yakaladıgım en yüksek rakam..noyum kısa canım benim minyonum 160 civarıyım..ve aslında olmak istediğim kilo 50 ama bu çok uzak bi rakam şu an için bana..ilk hedefim 65 sonrasında da en kötü 55 olmak istiyorum ve başarıcam..hep beraber başarıcaz:enbuyukkk:
 
adcım senide tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsunuz maaşallah
sağolasın canım benim. opuyorumnanaktan
anladım hayatım şunuda deneyebilirsin. her canı yandığında ''cız oldu'' deki istemediğin birşeyi ellerken cız dersen kendini belki geri çeker. kayınvalidem oğlum onun evinde çiçeklerin başına gittiğinde oda yanına gidip.çiçekleri sevdirirdi. cici çiçek diye. ama üstüne basa basa söylerdi. bizimkide ondan sonra her çiçek gördüğünde yapraklarını falan severdi. ne bileyim,belki işe yara dedim. kaydirigubbakcemile3 ama her çocukta işe yarayamayabilir tabiki. kaydirigubbakcemile5 gerçi öğretiyorsun,özgür olmaya başladıklarını anladıklarında farklılaşıyorlar.bizimki artık koltuk tepelerine falan çıkıyor. dün camın önündeki sandalyeye çıkmış bu arada camda açık tabiki dışarıda çocuklara bağırıyor.Allahtan artık yapabileceklerinin farkındayım diye işimi sağlama alıp hemen peşine gidiyorum.ama çok geç kalmış olabilirdim de.sanırım 1 saat kendime gelemedim.ya yetişemeseydim diye düşünüp düşünüp ağladım. mafoldumben 15.ayda başlıyorlar zarar vericek hareketlere ama hareketli bir çocuksa daha erkende olabiliyor. aman dikkat et melisim gözün hep üzerinde olsun.özellikle yürümeye başladığında şimdi belki okadr değil ama yürümeye başladığında asla işini şansa bırakma hayatım. aman ne çok konuştum kusuruma bakma hayatım.dün o şoku yaşadım ya ondan çenem düştü. :mymeka: a.s.

bu arada burda ereğli sevgi barış dostluk festivali oluyor canımcım haftaya cuma başlıcak.3 gün sürüyor.bizimkiler salı akşamı burdalarmış. baston festivali devrekte oluyor. a.s :teytey:
 
canım ben yapıyorum lınkı ımzaya ekledıgımde olmuyo

tırtılım nasılsın. görüşemedik umarım herşey yolundadır. canım benim çizelgede sorun var yapıyorum yapıyorum olmuyor ama şimdi tekrar denicem.olursa başlangıç kilonu istediğin kiloyu şimdiki kiloyu yaz sanada yapayım.kaydirigubbakcemile5
 
çok sağol hayatım.amin inşallah canım benim,hayırlısı ile dilerim. en son53.3 düm hayatım 50 olmak hedefim 62 ile başladım,aralıktan beri burdayım.
 
ayy ne güzel yaa...çok iyisin 53..ben de 50 kilo olmak istiyorum aslında...sende ben gibi minyonmusun?spor yaptın mı canım kilo verirken?
 
evet bende minyon tipliyim,spor aralarda yaptığım oldu,ama bu sıralar ihmal ettim pazartesi yada yarın tekrar başlıcam nasip olursa.önceden nivea badynin cd sinde yapıyordum ki bana göre en iyisi o. ama evde yaparken sıkılıyor insan hele zaman kısıtlı olunca onu bırakıp en son yürüşe başlamıştım nasip olursa onada başlıcam yarından itibaren hem hem egzersiz hem yürüyüş iyi olur diyorum ama umarım evdeki hesabı çarşıya uydurabilirim.
 
hala olmuyor sanırım benim profil sayfamda sorun var sen nereye yapıştırdın çizelgeyi.
 
kızlar slm herkese az sonra annemler gelıyor veee yarın sabaha ınsalah tatıle cıkıyoruz 3 hafta falan yokum ınsallah
 

izinli yazmadık tatlım. Bu hafta telafi edersin canım verirsin 1 kilo ben de vereceğim. Didimden döndünmü? kayseriye ne zaman gidiyorsun?


canım deneyeceğim kayınvalidenin yöntemini mantıklı geldi işe yarayabilir zaten ne varsa büyüklerde var :)
adcım sen de çok dikkat et oğluşa en tehlikeli zamanları melekler onları koruyor üzülme. Sürekli peşinden gezeceğiz başka yolumuz yok.
Festivaller güzel oluyor ben hiç gitmedim ama katılanlar öyle diyor.

ad1 canım bebişin fotosu çok tatlı,ALLAH bağışlasın ..bana da nasip etsin..kaç kilosunc anım şu anda?

Amin hayatım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…