ay canııımmm. senağlama Allah ağzınızın tadını bozmasın hayatım inşallah. :Saruboceq:aynen öyle adcım ama eşim çok seviyor yemek ysapmayı sen kızımızla ilgilen ben yaparım diyor hep
aman hayatım sakına çok iyi gidiyorsun.artık kilolar bitesiye kadar devam. kaydirigubbakcemile5 hem niye bozukmuş benim balımın morali. :teselli: kimler üzdü seni bakem. Çok üzgünüm çoookteşekkür ederim kızlar, beraber hırs yapalım, her ne kadar moralim bozuk olsa da bugün yine de kendimi bırakmadım, yoksa çoktan pastaya dalmıştım, beni çok iyi motive ediosunuz opuyorumnanaktan
teşekkür ederim kızlar, beraber hırs yapalım, her ne kadar moralim bozuk olsa da bugün yine de kendimi bırakmadım, yoksa çoktan pastaya dalmıştım, beni çok iyi motive ediosunuz opuyorumnanaktan
ne güzel eş meliscim
ad ve umrumdışı tebrik ederim... çok iisiniz
darısı benim başıma... :kedi:
bu arada gözüm bu çıtırlarda kaldı... ya ben neden eskisi gibi olamayım ki...sürekli bunu düşünüyorum...
izmir kızları gerçekten çok düzgün fiziğe sahip haklarını yememek lazım(
ayyy inanmıyorum umrumdışı 2. ad 3. olmuş :)
tebrikler kızlar
evet beraber hırs yapalım bu hafta herkes en az yarım kilo veriyor. Neden canın sıkkın canım? tebrikler yeniden.
öyledir kaydirigubbakcemile2
yemek hazırmış kızlar görüşürüz öptüm
canım benim,seni aldatan arkadaş sanırım önce kendini aldattığı gerçeğini bilmiyor. sen maneviyatı çokyüksek bir insansın,ne güzel bak hemen ders çıkarmışsın. balım benim,yazıların bile seni ruhunu ortaya koyuyor.dilerim istediklerini layıkı ile başarırsın ben inanıyorum sana bitanem. başar ki seni aldattığını sanan o zavallılar,gerçeği zamanı gelince bir tokat gibi yüzlerinde hissetsinler.
adcım ablacım aldatılmışım, bugün öğrendim, değişik bi hismiş, neyse dersimi almış oldum, ben zaten kendimden yeni bir ben yaratmaya çalışıodum hem fiziksel, hem ruhsal olarak, işte bu ruhsal özellikler arasına güçlü olmak da girdi şimdi kaydirigubbakcemile5
sizde ablacım iyiki varsınız opuyorumnanaktan
abam ben düğüne gitcem şimd, komşumuz evleniyor, öpüyorum dikkat et kendine Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?