Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen öyle adcım ama eşim çok seviyor yemek ysapmayı sen kızımızla ilgilen ben yaparım diyor hep
ay canııımmm. senağlama Allah ağzınızın tadını bozmasın hayatım inşallah. :Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar, beraber hırs yapalım, her ne kadar moralim bozuk olsa da bugün yine de kendimi bırakmadım, yoksa çoktan pastaya dalmıştım, beni çok iyi motive ediosunuz opuyorumnanaktan
aman hayatım sakına çok iyi gidiyorsun.artık kilolar bitesiye kadar devam. kaydirigubbakcemile5 hem niye bozukmuş benim balımın morali. :teselli: kimler üzdü seni bakem. Çok üzgünüm çoook

teşekkür ederim kızlar, beraber hırs yapalım, her ne kadar moralim bozuk olsa da bugün yine de kendimi bırakmadım, yoksa çoktan pastaya dalmıştım, beni çok iyi motive ediosunuz opuyorumnanaktan

evet beraber hırs yapalım bu hafta herkes en az yarım kilo veriyor. Neden canın sıkkın canım? tebrikler yeniden.

ne güzel eş meliscim

öyledir kaydirigubbakcemile2
yemek hazırmış kızlar görüşürüz öptüm

tşk ederim cnmcım, olursun merak etme eskisi gibi, kadın istersek herşey olur opuyorumnanaktan

aman hayatım sakına çok iyi gidiyorsun.artık kilolar bitesiye kadar devam. kaydirigubbakcemile5 hem niye bozukmuş benim balımın morali. :teselli: kimler üzdü seni bakem. Çok üzgünüm çoook[/QUOTE]

adcım ablacım aldatılmışım, bugün öğrendim, değişik bi hismiş, neyse dersimi almış oldum, ben zaten kendimden yeni bir ben yaratmaya çalışıodum hem fiziksel, hem ruhsal olarak, işte bu ruhsal özellikler arasına güçlü olmak da girdi şimdi kaydirigubbakcemile5

canım benim,seni aldatan arkadaş sanırım önce kendini aldattığı gerçeğini bilmiyor. sen maneviyatı çokyüksek bir insansın,ne güzel bak hemen ders çıkarmışsın. balım benim,yazıların bile seni ruhunu ortaya koyuyor.dilerim istediklerini layıkı ile başarırsın ben inanıyorum sana bitanem. başar ki seni aldattığını sanan o zavallılar,gerçeği zamanı gelince bir tokat gibi yüzlerinde hissetsinler.

ablacm bnm desteğin için çok tşk ederim,ben hayatımda hep karşımdaki insanlardan olmasını istediğim gibi olmalarını istedim ama bi gün olsun ben olmak istediğim gibi bi insan mıyım diye düşünmedim, galiba bu hatayı yaptım ve kendim olmak istediğim gibi biri olmaya çalışıyorum,kimse bu yolda beni yıldıramayacak, laf olsundiye değil ciddi anlamda söylüyorum iyiki varsınız opuyorumnanaktanŞeniz

adcm ablacm diye hitap ettim ya sana, edebilirim demi, sorun olur mu,sormadan öyle dedim :kedi:

ne demek hayatım.canım benim gönlün nasıl istiyorsa onu söyleyebilirsin. sende iyiki varsın balım. :1hug:

sizde ablacım iyiki varsınız opuyorumnanaktan
abam ben düğüne gitcem şimd, komşumuz evleniyor, öpüyorum dikkat et kendine Şeniz

tatlım benim adın dediği doğru önce kendini aldatmış. Olur böyle şeyler insanlar çiğ süt emmiş, moralini yüksek tut ve güçlü ol canım. Eminim pişman olacaktır ama çok geç olacak.

sizde ablacım iyiki varsınız opuyorumnanaktan
abam ben düğüne gitcem şimd, komşumuz evleniyor, öpüyorum dikkat et kendine Şeniz

iyi eğlenceler canım opuyorumnanaktan

adcım benim kızım artık ufacık bir destekle yürüyor, tek el, kanepe bi şey tutsa yetiyor. Yürürmü yakında?
acıbiber oğluş neasıl getimi huyusuzluğu?

tamam adcım oğluşu uyut bu saatte gece uykusuna mı yatıyor çok erken, sabah kaçta kalkıyor?
biz de bir arkadaşımıza başsağlığına gideceğiz birazdan

maşallah maşallah. canım 11 aylıkken ayaklanıyorlar ama 13 ayı tamamlamadan yürümez sanırım.yani arkadaşlarımın bebekleride hepsi ya 13.aylarının başında yada sonunda yürümeye başlamışlardı.benim oğlum sonunda yürümeye başladı.sizinde yakında maraton başlıyor demekki. işiniz zor valla. kaydirigubbakcemile3

valla melisim aslında günde 2 öğün uykusu oluyor.sabah 6 yada 8 arası uyanıyor.öğleye doğru bir daha uyur akşama doğru bir daha uyur.ondan sonrada artık saat 10 gibi son uykusuna yatar. bazı zamanlar değişiyor tabi.ama 2 öğün uykusunu muhakkak yapardı.bugün nedense uyumamak için direniyor.artık ayağımda sallayayım dedim ama oda olmadı artık yıkılıncaya kadar beklicez sanırım oda son uykusu olur bugünlük. valla uyku düzeni değişmesin istiyorum.elimden geleni yapıyorum ama bazen böyle aksaklıklar oluyor.

acıbiberim nasılsın.sesin çıkmıyor hayatım.birde aynalar diye bir arkadaşımız var aşağıda sanki daha önce diyaloğumuz oldu ama hatırlayamadımki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…