Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar hafta sonu ankaraya gidiyorum kendinize iyi bakın adcığım boyuyn kaçki hedef 49 koydun merak ettim
iyi yolculuklar.kendine iyi bak. boyum 156 buyrunnnnnnnnn normalde uygun kilom 52.5 muş boyuma göre. ama ben diyet bittikten sonraki alma payımı koydum hayatım.
bende de unutkanlık var diyettenmidir acep
duyumu aldık :lepi:

he bencede unutganlıktan yaw.diyetin yan etkileri. :roflol:
sağol melisim opuyorumnanaktan

arkadaşlar gitmeden bbirinci olan takım gerçekten güzel vermiş ama 2.olan veya iyi durumda olanlar hem üyesayısı az hemde çoğu kilo verememiş bence benim fikrim hesaplama sistemi değiştirilmeli 2. olan takım da 3 kişi kilo vermiş gerisinde tık yok ama 2 .oldular bu nasıl bi mantık anlamadım ben

belkide ben yanılıyorumdur1

10.ETAP BIREYSEL SIRALAMA SONUCLARI

BIRINCI.....DILEK1 (3.95&#37............9.TAKIM
IKINCI..........umrumdışı (3.19%)........13.TAKIM
UCUNCUSU..........ad1(3.09%).................13.TA KIM

ayrıca umrumdışı ve adcığım tebrikler diyorum birinci olamadık ama bireyselde 2kişi çıkardık süpeeeeeeeeeeeerrrr

7.takımdan geçen haftalarda kilo veremeyen arkadaşlar hayal ve betüşe dinlenin bu hafta biz verelim dediler ama sanırım onlar gibi inatçı olamadılar. fisfisfis bu arada biz 5.olduk sanırım öyleydi.

2. yi yeni üyeler kurtarmış

ben yemek hazırlıyorum, melzeyit iyi yolculuklar kızlar tebrikler yeniden.
kilo bildirimlerinde aksaklıklar oldu bugün lütfen biraz dikkat edelim, öpüldünüz.

ben yazıyı yazasıya kadar bir sürü yazı yazmışsınız. kızlar şaşırdım valla.sevindimde.çok teşekkürederim.umrumcum çokçok tebrik ederim senide. sağolun kızlar

ad ve umrumdışı tebrik ederim... çok iisiniz
darısı benim başıma... :kedi:
bu arada gözüm bu çıtırlarda kaldı... ya ben neden eskisi gibi olamayım ki...sürekli bunu düşünüyorum...
izmir kızları gerçekten çok düzgün fiziğe sahip haklarını yememek lazım (

canım o zaman sıkı döneceksin çıtır olmakiçin savaşa devam :)

yok benim eşim yapar hatta genelde bizi o doyurur :lepi:

anlaşıldı sen o yüzden yemek işini biraz askıya alıyorsun. kaydirigubbakcemile3 ne ballısın kız. sırnaşık şey

teşekkür ederim kızlar, beraber hırs yapalım, her ne kadar moralim bozuk olsa da bugün yine de kendimi bırakmadım, yoksa çoktan pastaya dalmıştım, beni çok iyi motive ediosunuz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…