Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar şimdilik bende çıkıyorum yapabildiğim kadar spor yapmaya çalışacağım. Dönerim yeniden. :16:

Merhaba kizlaar
Yorgunummmm

Gosterimiz guzel gecti erken ciktim bugun biraz okuldan
Spor salonuna ugradim gelirken de kaydimi yaptirdim
Yarin basliycam ama oyle useniyorum kii simdiden :1:

Bir de sabah seanslarini iptal etmisler hoca ayrilmis
Aksama yazildim ama geziyordum ben yaa..
Hafta ici 5 gun parasi verip 2-3 gun gidebilcem muhtemelen..
Neyse artik oldugu kadar

Ebruuuu kendinde msn sen yaaaa
Bir suru meyve yemissin onlar bile fazla ustune bir de kek..
Sana hic yakismiyor boyle seylerr kuz kendine gel bir an once toplan bak tmm mi :16:

Bu arada ne yedigime gelince dogru duzgun bir sey yedim sayilmaz
Kendi gosterimden sonra diger siniflara yardim ettim

Sabah
1 bardk yagsiz sut

Ogle
1 kase yogurt
3 kasik salata

Aksam - daha yemedim pismesini bekliyorum cook acim suyla dolduruyorum midemi :1:-
2 baget (belki 3 yerim:56:)
Yogurtlu Kabak salatasi
Bir de zero icerim

bugünkü menüm
sabah kahvaltı domates salatalık peynir 3 tane zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay sahanda yumurta
öğlen 2 tane minik sarma 1 tane kuru patlıcan bir tane kuru kabak (minik minik) 3 tane şekersiz çay
akşam.bol yeşillik ve 1 tabak taze fasulye 1 bardak ayran
2.5 litre su

akşamları giremiyorum pek o yüzden geç kalıyor ama yazayım
dün 35 dakika bisiklet 15 dakika egzersiz toplam 50 dakika spor yaptım.
maşallah ne güzel spor yapmışsın
öğlen misafirlikteydim ve açtım tabi mecburen ikramlardan yemek zorunda kaldım ama şimdi pişmanım keşke aç kalsaydım diye:(
çokta yemedim ama içim rahat değil.2 tane minik sarma 1 tane minik kuru patlıcan 1 tane minik kuru kabak dolması ama gerçekten miniktiler ve ekmeksiz yedim çerrz niyetine gitti valla ne kadar affedilir bilemiyorum:(
çok yememişsin bence

önerilerin için sağol ablacım su konusunda haklısn ama önceden hiç içmedim için yeni yeni alışıyorum zamanla 3 litreye çıkarıcam çayı şekerli içmiyorum pek tatlıda tüketmiyorum orda sorun yok:)normal ekmeği çıkarıcam ama çarşıya çıkmam lazım yakında çıkınca alicam okul bitse çok iyi olacak çünkü çevremde sürekli cips çikolata falan yiyen insanlarla dolu bide insanın dibine kadar uzatıp ikram edince geri çevirmek zor oluyo :) tatilde çok daha iyi olacağımdan eminim kendi yemeklerimi kendim hazırlarım o zaman spora alışkın vücudum çünkü haftada en az 2 gün yapıyorum ama haklısın ablacım daha dikkatli ve düzenli yapmalıyım
bak canım sana canlı misal şuan çay içiyoruz kek yaptım eşim ve kızıma oğluma çikolatalı puding ve kuruyemiş var hiçbirine elimi sürmedim çünkü irademi tutmayı öğrendim reddetmenin zevki içine giremediğim elbisenin zevkinden daha çok
sende iradeli ve güvenli bir kızsın ellerindeki şey herneyse reddet gitsin birde birsey daha diyeceğim zeliş akşam 6 dan sonra yemek yemiyoruz canım

Canım dün kendimi çok halsiz hissediyordum o yüzden yapmadım.Sporsuz geçmesin diyede bir kaç hareket yaptım.Bugün sporumu tam yaparım.Ayrıca senden özendim :1:Bugün çocuklarla biraz yakantop oynadık sonrada ip atladık :1:

Güzel geçmiştir umarım.Biraz hüzünlü ama gurur duyacağın bir gün senin olacak desene.Ne kadar güzel :16:

Üzüldüm Ayşecim.Memleketlerde ayrı olunca insan bölünüyor.İki tarafada gitmezsen olmaz.Neyse biraz da olsa hasret giderirsiniz.Diğer izinde doya doya zaman geçirirsiniz inşallah.

oooo Gönül götürmüşsün maşallah:1:.Ama bir yerlere gezmeye gidince bir yeme isteği oluşuyor.Bundan sonra dikkat eder telafi edersin canım.

Öğle yemeğinde omlet ve krebi beraber mi yedin?İkisinde de yumurta var.Protein ama çok olmadı mı?

Minik ama yinede yasaklar arasında olan bir yemek yemişsin.Olan olmuş afiyet olsun.Sporla dengelersin.

Zelişçim.İkram edileni çevirmek zor oluyor diyorsun ya.İşte çevirince insanın yeme konusunda kendine olan güveni daha da artıyor.Şunları teklif ettiler ama yemedim,ben bu işi başaracağım diyorsun.Ara ara reddettiklerimizi yazıyoruz buraya,motive ediyor.İstersen menünle beraber gün içerisinde sana ikram edilen ama reddettiğin yiyecekleri yazabilirsin.Emin ol kendini çok iyi hissedeceksin :16:
krebi ekmek niyetine birsey girsin içime diye yedim hatice tamda bitiremedim bilerek protein yapıyorum zaten yarında yapacağım

Menüm
SABAH
Biberli,kaşarlı krep
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve
Ne yazıkki 4 petibör bisküvi
(pişanım tüm cezalara razıyım)

ÖĞLE
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt

AKŞAM(16:00)
Haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
afiyet olsun canım 2 tane petibör hımmmm görmedim neyse

menüm
sabah:yarım dilim ekmek 1 berdak süt
öğlen:miktarını tam bilmiyorum ama az yedim çiğ köfte ve çok az lavaş 1 barrdak ayran
akşam:2 dilim ekmek menemen ve 1 bardak ayran

su akşam miktarını yazıcam

ayşe abla dukan yap diyo ebru abla snin için dukan iyi olmaz diyo karar veremedim
afiyet olsun ablacım ismim gülçin sen neyi kendine uygun görüyorsan o diyeti uygula canım

gidiyimde aksam yemegini yapayim bugun canim nasil izgara cekti ac ac dolastim resmen izgara yiyim diye sonrada ins disari yuruyuse cikcaz operim simdilik:54:
kolay gelsin gönülcüm

dün ..7890 adım la günü tamamladım ..6.5 km yürüdüm..:))
bu gün 3.5 km..yürüdüm akşamda tekrar koşucam 3 km toplam 6.5 olucak..
ve bu adım sayarı tavsiye ederim..gün içinde yaktığınız kalori kaç adım attığınız kaç km yürüdüğünüz kaç mill hepsini hesaplıyor....
masallah deryacım çok azimlisin cuma sonucu sabırsızlıkla bekliyorum

menü .
sabah
iki dilim çavdar ekmeğine tost
1 yumurta
2 çeri domates..
öğle
tavuklu yeşillik salata
1 bardak ayran
ara
1 şeftali
6 badem
akşam
3 tavuk kanat
1 bardak ayran
ve salata..
su 2.5 litre spor 3.5 km yürüdüm..:))
deryam sahalara döndü menü süper afiyet olsun canım

Eline sağlık Betül'cüm. Diğer arkadaşlarınkinide not aldım.

Hayırlısı olsun canım yaaaaa. Unutma bunda da mutlaka bir hayır vardır. Edirne'ye taşındıktan sonra gidin bence daha iyi olur.

Bende bi sorun yok Gönül'cüm.

Biz senle hala yarışıyoruz biliyorsun dimi :9: Bu hafta pazar günki kaçamağım dehşetti benim. Bugün sabah tartıldım ve şoktayım +400 çıktım :14: İnşallah cumaya gider bu + ama bu bana büyük bir ders oldu. Şimdiye kadar hep kilo verdim inşallah bu cumada - çıkacağım yine.

Bana çiğköfte deme Zelişşşşşşş :9:Biri kafamdaki çiğköfte düşüncesini silsin :56:

Bence kaçamak yapma turticim. 63 ü düşün sen kaçamaktan ziyade :9:

Gülçin'cim sen kaçla ayrılmıştın izne. Hatırlamıyorum şimdi. + da değilsin dimi?

Kolay gelsin canım.

Afiyet olsun canım. Öğlen abartı olmuş ama sabahı yapmadığın için ancak o kadar olurdu.

Kız hasta etcen takımı tümden. Kimse denemesin bence. Sonu kötü bunun. Kalori yakmanın başka birçok yolu vardır bence. Bunlardan uzak durun :47:

Not aldım canım. 28 inde de 11 miş.

Olan olmuş canım keşke olmasaydı. Sporla dengelersin sen. Az kaldı cumaya. Bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım.
ebrucum o kadar kaçamaktan sonra hala çiğ köftemi diyorsun dolaptada duruyo açıp kapadıkca birbirimize bakıp duruyoruz:9:
canım 55.7 ilemi ayrıldım 55.5 ile mi tam bilmiyorum şu anda cuma günü çıkacağım kiloya bağlı yani

Canım ben Betüle mesaj sayımı sonradan iletmiştim.Umarım not almışsındır.Benim 35 ti.

ebrucum bende betüle sabah yolladım ama geç gelecekmiş dünkü mesaj sayım benimde 11

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 kase çorba
1 küçük porsiyon kabak musakka(Yoğurtlu)
Çilek

Ara

2 tane kayısı
1 tane küçük şeftali
1 tane küçük kek (1 tanede dün akşam yedim):17::14:

Akşam

Yarım kase sütlü nesfit
simit kek hamurişi çok olmuş seni şöyle spora davet edelim ebru

Kızlar bu hafta listede 8 kişi olacağız. Bir iki kişi daha çağırmak istiyorum. Siz ne dersiniz?
uygun görüyorsan çağır canım

Aynen canım cezam çok büyük. Hilal görse bunu küçük dilini yutardı zaten. Benden beklenmeyen bir durum. Çok kötü hissediyorum kendimi. :47:

En fazla 12 kişi olabiliyoruz. Zaten iki hafta deneme süresi var ancak buluruz bize göre bir üyeyi.
gerçekten hiç bukdar kaçamak yapmamıştın topla kendini ebrum cuma azda olsa eksileri görürsün

Kızlar şimdilik bende çıkıyorum yapabildiğim kadar spor yapmaya çalışacağım. Dönerim yeniden. :16:
kolay gelsin ebru

Ben çıkıyorum.Biraz işlerim var:15:.Gelirim.
saa kolay gelsin haticenad

Menüm
SABAH
Biberli,kaşarlı krep
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve
Ne yazıkki 4 petibör bisküvi
(pişanım tüm cezalara razıyım)

ÖĞLE
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt

AKŞAM(16:00)
Haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

canim bu siralar nasil tatli seyelr cekiyor anlatamam, petibor olmamis ama sporla telafi edecegine inaniyorum canim afiyet olsun ...

menü .
sabah
1 yumurta
2 çeri domates..
öğle
tavuklu yeşillik salata
1 bardak ayran
ara
1 şeftali
6 badem
akşam
3 tavuk kanat
1 bardak ayran
ve salata..

afiyet olsun deryacim guzel bir menu..

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 kase çorba
Çilek

Ara

2 tane kayısı
1 tane küçük şeftali

Akşam

Yarım kase sütlü nesfit

yaristayiz rakibecim biliysin deyil mi :23: bu hafta kacamak yapan yapana :1: gazamiz mubarek ola :1:

Kızlar bu hafta listede 8 kişi olacağız. Bir iki kişi daha çağırmak istiyorum. Siz ne dersiniz?

Olabilir bence ebru cum ...

Ben çıkıyorum.Biraz işlerim var:15:.Gelirim.

Spora mi gidiyon kiz :27: kolay gelsin ..

Gorusuruz ebru cum ..

Sabah
1 bardk yagsiz sut

Ogle
1 kase yogurt
3 kasik salata

Aksam - daha yemedim pismesini bekliyorum cook acim suyla dolduruyorum midemi :1:-
Yogurtlu Kabak salatasi
Bir de zero icerim

Afiyet olsun betulcum fazla bisey yememissin ..

Merhaba kizlaar
Yorgunummmm

Neyse artik oldugu kadar

Sana hic yakismiyor boyle seylerr kuz kendine gel bir an once toplan bak tmm mi :16:
akşam gezmeler sona erdi yani betül yaza azkalmışken çıtır olacaksın

Sabah
1 bardk yagsiz sut

Ogle
1 kase yogurt
3 kasik salata

Yogurtlu Kabak salatasi
Bir de zero icerim
afiyet olsun dünkü çikolatalar erimiştir

bugünkü menüm
sabah kahvaltı domates salatalık peynir 3 tane zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay sahanda yumurta
öğlen 2 tane minik sarma 1 tane kuru patlıcan bir tane kuru kabak (minik minik) 3 tane şekersiz çay
2.5 litre su
afiyet olsun

daha dikkatli olmaya çalışacağım meyve bile yemedim bugün.yarın daha dikkat ederim cumaya inşallah vermiş olurum.
yeme zaten canım meyveler çokda masum değil

Menum;

Kahwalti
1 haslanmis yumurta
Biraz beyaz peynir
1 bardak ayran

Aksam
Izgara kanat, kofte
yARIm domates, 2 dilim salatalik
1 kozlenmis aci biber
Ayran

Birazdan yuruyuse cikicaz
3.5 lt su
Yesil cay 2 fincan
1 fincan form cay

kızlar spor yaptım ama tam değil daha yapacağım yaptıklarım

-30 dak shred
-30 mil leslie

akşamda inşallahip atlıycam,oklava hareketi ve yan bel çalışacağım birde kalça kareketleri

Merhaba kizlaar
Yorgunummmm

Neyse artik oldugu kadar

Haklısın canım yaaaaa. Sanıırım içime öküz kaçtı beni. Yada gaza geldim herkes çok zayıfladın deyince, bir ihtimalde nazar değdi bana. Bu hafta çok dillendirdiler çünki kilomu. Şuandan itibaren en ufak bir kaçamak dahi yok söz veriyorum kendime ve size. Çok üzüldüm ben bugün yaaaaaa :14:

Bu arada gösterin için tebrikler. Bizimde yakında mezuniyetimiz var okulda.

Sabah
1 bardk yagsiz sut

Ogle
1 kase yogurt
3 kasik salata

Yogurtlu Kabak salatasi
Bir de zero icerim

Afiyet olsun Betül'cüm çok güzel bir menü.

bugünkü menüm
2.5 litre su

Öğleyi yorumlamıştık zaten. Onun haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun canım.

daha dikkatli olmaya çalışacağım meyve bile yemedim bugün.yarın daha dikkat ederim cumaya inşallah vermiş olurum.

İnşallah canım. Sende yine bişey yok. Ben napacağımı bilmiyorum bile :47:

ebrucum o kadar kaçamaktan sonra hala çiğ köftemi diyorsun dolaptada duruyo açıp kapadıkca birbirimize bakıp duruyoruz:9:
canım 55.7 ilemi ayrıldım 55.5 ile mi tam bilmiyorum şu anda cuma günü çıkacağım kiloya bağlı yani

ebrucum bende betüle sabah yolladım ama geç gelecekmiş dünkü mesaj sayım benimde 11

simit kek hamurişi çok olmuş seni şöyle spora davet edelim ebru

uygun görüyorsan çağır canım

gerçekten hiç bukdar kaçamak yapmamıştın topla kendini ebrum cuma azda olsa eksileri görürsün

kolay gelsin ebru

Haklısın Gülçin'cim yaaaaaaaaa. İlk defa böyle kaçamak yaptım. Ama artık yok kesinlikle. Hatta şuan karar verdim yarın saf protein yapacağım. Hemde çok ama çok saf olacak.

55.5 ile ayrılmışsın canım baktım ben. Bu cumaki sonucuna bakalım. Olursa bu hafta girersin olmazsada bir hafta daha beklersin olur mu. Zaten burdasın hiç olmazsa senin ve takımın ortalaması güzel olur. Zaten bu hafta dibe batmazsak iyidir :9:

Son düzenleme:
Menum;

Kahwalti
1 haslanmis yumurta
Biraz beyaz peynir
1 bardak ayran

Aksam
Izgara kanat, kofte
yARIm domates, 2 dilim salatalik
1 kozlenmis aci biber
Ayran

Birazdan yuruyuse cikicaz
3.5 lt su
Yesil cay 2 fincan
1 fincan form cay

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün.

kızlar spor yaptım ama tam değil daha yapacağım yaptıklarım

-30 dak shred
-30 mil leslie

akşamda inşallahip atlıycam,oklava hareketi ve yan bel çalışacağım birde kalça kareketleri

3 mil mi 30 mil mi? Kolay gelsin canım.

ben şimdilik çıkıyorum aceba bugün mesajlar kime atıyor uz
sporumu tamamlar yazarım
hoşçakalın

Bugün mesajları bana atın kızlar. Eda uzun zamandır yok. Bugün ve yarın mesajları bana.

Aferin sana Zeliş'cim. Eminim ki zamanla daha da iyi olacak.

Benim numaram var Hilal'de ama. Keşke arayıp haber verse çok iyi olurdu. Bende meraktayım. Giderken hiç bişey söylemedi.

Afiyet olsun canım. Sana kızamıyorum çünki ben dün akşam ve bugün yine bir felaket yaşadım. Artık utanıyorum kendimden. Bana bişeyler oldu yine. Sanırım nazar değdiler.

Afiyet olsun canım az yemişsin bişey olmaz ondan. Bugün sporu biraz fazla yaparsın dengelersin. Ama sanki çok az yiyormuşsun gibi geliyor bana.

Dukanı şuan senin yapman çok zor canım. Ben Konya da yulaf kepeği bulamadım mesela. Bir ara bende düşünmüştüm. Onu uygulamak çok zor. Zaten bir süre sonra sıkılıyorsun bu tür diyetlerden. Bence her şeyden yiyeceksin ama yeteri miktarda. Şuan ben Melek kadar kilo verdim fakat dukan yapmadım.

Süpersin Derya'cım. Sen nerden almıştın, kaça almıştın?

Afiyet olsun çok güzel bir menü olmuş. Derya döndü yeniden aramıza :16:

Tamam canım not aldım.

yok ablacım ya az yemiyorumm hatta bana fazla bile geliyo :1:

menüm
sabah:yarım dilim ekmek 1 berdak süt
öğlen:miktarını tam bilmiyorum ama az yedim çiğ köfte ve çok az lavaş 1 barrdak ayran
akşam:2 dilim ekmek menemen ve 1 bardak ayran

su akşam miktarını yazıcam

ayşe abla dukan yap diyo ebru abla snin için dukan iyi olmaz diyo karar veremedim

ekmegi çok kaçırmışsın zelişcim çoooook bir de lavaşla beraber nereyse bir ekmek yemişsin yanii :47::47::47::47::47::47:

Tek ogun yaptim bacim yogunluktan yiyemedim ..

vucud korumaya almasin bi zahmet bacim yaa o kadar yakilacak yag varken :60:
ay o cikolata oyle bi guzel geldi ki gulcin anlatamam sana su kalan kilolarimin tamamini veriyim
kendime odul olarak kocaman findikli cikolata alcam ve keyfini cikarta cikarta hepsini bi anda yiycem hahah :27::27:

Bende kendime odul koydum cuma kilo verebilirsem hafta sonu karpuz yiycem herkes hava atio karpuz yedik karpuz yedik diye ya
benimde agzim sulaniyo bende yiyim catir catir ohhh :62::62::62:
[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Taksamda ne fayda gulcinim olan oldu bi kere :1:

kolay gelsin canum ..

bu yaziyi hilal de eklemisti yanlis hatirlamiyorsam dukan amcanin zayiflama ipuclarinda vardi ... buzdolabina su koyyum baride ordan iciyim kendimi musluk sicakliginda su icmeye alistirmisim :1:

ekle datlum ekle :13:

heytt be masssalllah :nazar:

:1: ye cnm ye ben de görüdm bugün alayım dedim karpuz vazgectim tasımaya üşendim :60: :60:

menü .
sabah
1 yumurta
2 çeri domates..
öğle
tavuklu yeşillik salata
1 bardak ayran
ara
1 şeftali
6 badem
akşam
3 tavuk kanat
1 bardak ayran
ve salata..

menün çok güzel olmuş cnmm

Eline sağlık Betül'cüm. Diğer arkadaşlarınkinide not aldım.

Hayırlısı olsun canım yaaaaa. Unutma bunda da mutlaka bir hayır vardır. Edirne'ye taşındıktan sonra gidin bence daha iyi olur.

Bende bi sorun yok Gönül'cüm.

Biz senle hala yarışıyoruz biliyorsun dimi :9: Bu hafta pazar günki kaçamağım dehşetti benim. Bugün sabah tartıldım ve şoktayım +400 çıktım :14: İnşallah cumaya gider bu + ama bu bana büyük bir ders oldu. Şimdiye kadar hep kilo verdim inşallah bu cumada - çıkacağım yine.

Bana çiğköfte deme Zelişşşşşşş :9:Biri kafamdaki çiğköfte düşüncesini silsin :56:

Bence kaçamak yapma turticim. 63 ü düşün sen kaçamaktan ziyade :9:

Gülçin'cim sen kaçla ayrılmıştın izne. Hatırlamıyorum şimdi. + da değilsin dimi?

Kolay gelsin canım.

Afiyet olsun canım. Öğlen abartı olmuş ama sabahı yapmadığın için ancak o kadar olurdu.

Kız hasta etcen takımı tümden. Kimse denemesin bence. Sonu kötü bunun. Kalori yakmanın başka birçok yolu vardır bence. Bunlardan uzak durun :47:

Not aldım canım. 28 inde de 11 miş.

Olan olmuş canım keşke olmasaydı. Sporla dengelersin sen. Az kaldı cumaya. Bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım.

ayy kaçamak dedigim acıbademmi deniyordu bisküviler varya ondan bir yada iki dene yicem ebrum yaw gözümün önündeler kac gündür bayılırım içim gidiyii :1: :1:

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 kase çorba
Çilek

Ara

2 tane kayısı
1 tane küçük şeftali

Akşam

Yarım kase sütlü nesfit

ayy arada olur öyle yaa takma o kadar da bundan sonra düzene sokarsın

Kızlar eşimle konuştum az önce bugünden itibaren spora başlıyoruz ikimizde. İnşallah çok işe yarayacak. Sanırım bugün bisiklet bineceğiz. Bide aklıma işe bisikletle gidip gelmek geldi. Belki yarın denerim. Çok eğlenceli olacak benim için.

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
az dut

aa
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tabak bulgur pilavı
yogurt

akşam
1 dilim çavdar ekmegi
balık
türk kahvesi

spor
250 dış bacak
150 iç bacak
500 yan bel
10 dk da dumbellarla gögüs kol falan calıstım

ayy arada olur öyle yaa takma o kadar da bundan sonra düzene sokarsın

Öyle deme turtişim yaaaaaa ben bu hafta felaket abarttım. Hiç böyle olmamıştı. Bundan sonra hiç olmayacak ama.

Hilal'in dediği gibi öküz kaçtı içime galiba :27:

Back
X