- 13 Mayıs 2012
- 1.360
- 0
- 66
Canım dün kendimi çok halsiz hissediyordum o yüzden yapmadım.Sporsuz geçmesin diyede bir kaç hareket yaptım.Bugün sporumu tam yaparım.Ayrıca senden özendimBugün çocuklarla biraz yakantop oynadık sonrada ip atladık
Güzel geçmiştir umarım.Biraz hüzünlü ama gurur duyacağın bir gün senin olacak desene.Ne kadar güzel
Üzüldüm Ayşecim.Memleketlerde ayrı olunca insan bölünüyor.İki tarafada gitmezsen olmaz.Neyse biraz da olsa hasret giderirsiniz.Diğer izinde doya doya zaman geçirirsiniz inşallah.
oooo Gönül götürmüşsün maşallah.Ama bir yerlere gezmeye gidince bir yeme isteği oluşuyor.Bundan sonra dikkat eder telafi edersin canım.
Öğle yemeğinde omlet ve krebi beraber mi yedin?İkisinde de yumurta var.Protein ama çok olmadı mı?
Minik ama yinede yasaklar arasında olan bir yemek yemişsin.Olan olmuş afiyet olsun.Sporla dengelersin.
Zelişçim.İkram edileni çevirmek zor oluyor diyorsun ya.İşte çevirince insanın yeme konusunda kendine olan güveni daha da artıyor.Şunları teklif ettiler ama yemedim,ben bu işi başaracağım diyorsun.Ara ara reddettiklerimizi yazıyoruz buraya,motive ediyor.İstersen menünle beraber gün içerisinde sana ikram edilen ama reddettiğin yiyecekleri yazabilirsin.Emin ol kendini çok iyi hissedeceksin![]()
tamam bundan sonra yazarım ama okul bitti artık pek olmaz