merhaba kızlar teşekkür ederim bende de bi gerileme var aslında bu ararlar pekeskisi gibi veremiyorum
ne yaptım karar verdim inanadım yanlızca sabah kahvaltısında ekmek yedim bolbol salata yedim bitki çayı içtim yemeklere yağı sadece 1kaşık koydum ailecek kilo v erdik yağı azaltmam sayesinde işte böyle ha bide bol bol su içtim pilav makarnadan elimden geldiğince uzak durdum ama şu aralar pek dikkat edemiyorum
meraba herkese, ben bugün domates, salatalık, çay (şekersiz), haşlanmış yumurta, biraz da yoğurt yedim..
ne yaptım karar verdim inanadım yanlızca sabah kahvaltısında ekmek yedim bolbol salata yedim bitki çayı içtim yemeklere yağı sadece 1kaşık koydum ailecek kilo v erdik yağı azaltmam sayesinde işte böyle ha bide bol bol su içtim pilav makarnadan elimden geldiğince uzak durdum ama şu aralar pek dikkat edemiyorum
ben de iyiyim kızım hafif nezle biraz delikli uyuduk işte yeni rejime başladım karbonhidrat diyeti öyle güzel gidiyor.
iyi olmana sevindim canım senin nasılgidiyor diyet?
geçmiş olsun cnm bnm :gitme: benim için öp onu Şeniz
bnm iyi gidio, kararlıyım vercem şu kiloları, gün boyu yediklerim 3 zeytin, domates, salatalık, 2 lt su, bir haşlanmış yumurta, 1 yeşil çay..
senin iyi olmana sevindim ama kızına üzüldüm cnm,inşallah hemen geçirir..
yürüuüş yapamıorm sürekli yağmur yağıo burda,evde nivea cd lerini yapıorm meliscim..
cumaya kadar 70 olmak istiorm cnm,inşallah verebilirim o kadar meliscim..
öperim canım kucağımda uyuyor şimdi biraz huyusuz yatağına koyunca uyanıyor :)
iyileşir birkaç güne.
havalar açar yaz yağmuru bunlar, niveanın cdsi çok işe yarıyor. havalar açsın yürüyüş yaparak zayıflama gurubundaki yarılşmayada girersin isteren. ben öyle güzel yürümüştüm.
bence verirsin çok azimlisin. yavaş ama kalıcı olsun en iyisi bence canım.
dosbam su içtinmi
iyi tatiller canım seni iinli yazıyoruz o zamna değil mi?
iyi yolculuklar. Nereye gidiyorsunuz?
meliscim içiyorum canım
2lt oldu sanırım maden suyu da içtim 1 tane...
bugün sabah kahvaltımı hafif yaptım saat 3:30 da döner yedim( ama akşama sadece karpuz yiyeceğim eşim de yemek ypma dedi... 2 gündür hiç tatlı yemiyorum... tatilde az da yesem alışmıştım şimdi canım çok tatlı çekiyo
ay makarna yedi m 1tbk hemde ama uzun nzamandır yememiştim üf üf ya temmuz 15 de nasıl 72 olacam ben bilmiyorum
canım 3 hafta yokum once 1 hafta dogu anadadolu ve karadenız 2. jafta ızmır 3. hafta aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?