Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne yaptım karar verdim inanadım yanlızca sabah kahvaltısında ekmek yedim bolbol salata yedim bitki çayı içtim yemeklere yağı sadece 1kaşık koydum ailecek kilo v erdik yağı azaltmam sayesinde işte böyle ha bide bol bol su içtim pilav makarnadan elimden geldiğince uzak durdum ama şu aralar pek dikkat edemiyorum

meraba herkese, ben bugün domates, salatalık, çay (şekersiz), haşlanmış yumurta, biraz da yoğurt yedim..

teşekkür ederiz canım

meraba herkese, ben bugün domates, salatalık, çay (şekersiz), haşlanmış yumurta, biraz da yoğurt yedim..

merhaba umcum nasılsın, dahaiyimisin bugün?

süpersin emirelcim a.s.

ben de iyiyim kızım hafif nezle biraz delikli uyuduk işte yeni rejime başladım karbonhidrat diyeti öyle güzel gidiyor.
iyi olmana sevindim canım senin nasılgidiyor diyet?

ben de iyiyim kızım hafif nezle biraz delikli uyuduk işte yeni rejime başladım karbonhidrat diyeti öyle güzel gidiyor.
iyi olmana sevindim canım senin nasılgidiyor diyet?

geçmiş olsun cnm bnm :gitme: benim için öp onu Şeniz
bnm iyi gidio, kararlıyım vercem şu kiloları, gün boyu yediklerim 3 zeytin, domates, salatalık, 2 lt su, bir haşlanmış yumurta, 1 yeşil çay..
senin iyi olmana sevindim ama kızına üzüldüm cnm,inşallah hemen geçirir..

yürüuüş yapamıorm sürekli yağmur yağıo burda,evde nivea cd lerini yapıorm meliscim..

öperim canım kucağımda uyuyor şimdi biraz huyusuz yatağına koyunca uyanıyor :)
iyileşir birkaç güne.

yürüuüş yapamıorm sürekli yağmur yağıo burda,evde nivea cd lerini yapıorm meliscim..

havalar açar yaz yağmuru bunlar, niveanın cdsi çok işe yarıyor. havalar açsın yürüyüş yaparak zayıflama gurubundaki yarılşmayada girersin isteren. ben öyle güzel yürümüştüm.

cumaya kadar 70 olmak istiorm cnm,inşallah verebilirim o kadar meliscim..

bence verirsin çok azimlisin. yavaş ama kalıcı olsun en iyisi bence canım.

teşekkür ederim meliscim, düğün vardı ya, kınaya gitcez birazdan, ben hazırlanayım, öptüm dkkat et, tekrar geçmiş olsun opuyorumnanaktan

dosbam su içtinmi

meliscim içiyorum canım
2lt oldu sanırım maden suyu da içtim 1 tane...
bugün sabah kahvaltımı hafif yaptım saat 3:30 da döner yedim ( ama akşama sadece karpuz yiyeceğim eşim de yemek ypma dedi... 2 gündür hiç tatlı yemiyorum... tatilde az da yesem alışmıştım şimdi canım çok tatlı çekiyo

vallhi bugün toplamda 2 tane tost yedim birkaçtanede zeytin domates 50 grcevizfındık badem yedim azşekerli türk kahvesi içtim birkaç erik vebirkaç kayısı yedim

şimdide kzım makarna istedi onu yapacam yoğurt ve fasulye yiyeceğiz bugün eşim çanakkalede yalnızım yemek yapmak bile istemiyorum aama kızım için sofra kuracam

bu arada tostu tost ekmeği ile 2 tane yedim

ben az içtim de ondan sordum sana.Benim fenagitmedi bugün yarın kahvaltıya davetliyiz abartmamaya çalışacağım. Tatlı ihtiyacını piko ile falan bastır şekercim.

ay makarna yedi m 1tbk hemde ama uzun nzamandır yememiştim üf üf ya temmuz 15 de nasıl 72 olacam ben bilmiyorum

canım biraz fazla karbonhidrata yüklenmişsin gibi geldi. Keşke makarna yapacağım dediğinde burda olsaydım da çok yeme ddiye uyarsaydım lmaz:

canım 3 hafta yokum once 1 hafta dogu anadadolu ve karadenız 2. jafta ızmır 3. hafta aydın

ne güzel bir gezi programı harika, iyi eğlenceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…