hayırlı tatiller canımcım.benim yerimede gez. ay ben herkese böyle diyorum.ne yapayım ben gidemiyorumbir yere mafoldumben bari giden benim yerimede gezsin.olmazmııı.kızlar slm herkese az sonra annemler gelıyor veee yarın sabaha ınsalah tatıle cıkıyoruz 3 hafta falan yokum ınsallah
işlerine gelince herşeyi biliyorlar. keşke başka şeylerdede böyle bilgili olsalar. :roflol:canım deneyeceğim kayınvalidenin yöntemini mantıklı geldi işe yarayabilir zaten ne varsa büyüklerde var :)
adcım sen de çok dikkat et oğluşa en tehlikeli zamanları melekler onları koruyor üzülme. Sürekli peşinden gezeceğiz başka yolumuz yok.
Festivaller güzel oluyor ben hiç gitmedim ama katılanlar öyle diyor.
az kaldı işte hayatım.bozmazsam tabi.benim gibi yemeğe düşkün biri, umarım bu kiloları veresiye kadar kendimi tutabilirim. cokacimcoookadcım sen hedefini sollamış geçmişsin.
dosbacım ve patboricim sizlerle ben geriliyoruz sürekli toparlnamamız lazım. Sınıfta kalırız.
melzeyit sabit durumda.
üzülme hayatım ya, sana biraz azim gerek,bende vardı ama yarısını geçen hafta harcadım. diğer yarısını bu haftaya sakladım. :roflol: (iğrençbiespriydi tamam :tomato: )yine sınıfta kaldımmmmmm :gitme: :gitme: :sinifsinif: mafoldumben :1shok: mirmirmirmir :sm_confused:
ya birşey dicem emirelim sen bişey yaptında ben diyetten unutganlaşan zaat, okuyup unutumuverdim. sanırım sen kilo verdin. kafamçokkarıştıne yaptım karar verdim inanadım yanlızca sabah kahvaltısında ekmek yedim bolbol salata yedim bitki çayı içtim yemeklere yağı sadece 1kaşık koydum ailecek kilo v erdik yağı azaltmam sayesinde işte böyle ha bide bol bol su içtim pilav makarnadan elimden geldiğince uzak durdum ama şu aralar pek dikkat edemiyorum
canım çok geçmişolsun. a.s.ben de iyiyim kızım hafif nezle biraz delikli uyuduk işte yeni rejime başladım karbonhidrat diyeti öyle güzel gidiyor.
iyi olmana sevindim canım senin nasılgidiyor diyet?
nivea da gerçekten çok iyi geliyor insana hatta bende bugün itibari ile başlıcaktım ama başlayamadım.sebebini birzdan yazıcam. bu arada en azında boş durmuyorsun canımcım. süper valla. o olmazsa bu olur yani. :1hug: a.s.yürüuüş yapamıorm sürekli yağmur yağıo burda,evde nivea cd lerini yapıorm meliscim..
gez bacım gez, fırsatlarını bol bol değerlendir. canım benim. kendine çok dikkat et. a.s. :1hug:canım 3 hafta yokum once 1 hafta dogu anadadolu ve karadenız 2. jafta ızmır 3. hafta aydın
meraba herkese, ben sabah 1 dilim kızarmış ekmek yedim ve 1 bardak çay içtim..
bi de birazcık kiraz yedim kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar bu sene biz tatile gidemeyeceğiz diye 1 günlüğüne kaçamak yaptık...kahvaltıya giitik öncelikle böyle ahşap evleri olan bir yere. sıcak ekmek falan vardı o kadar çok yedim ki akşama da alabalık tesislerine orada da baya yedim bu sabah tartıya korkarak çıktım ve tatatammm bir kilo vermişim nasıl oluyo bu iş anlamadım.açık hava olduğu için i yoksa stressiz yediğim için mi? lütfen biri bunu bana açıklasın ya
geçmişi okudum yazılarımı yazdım.gelelim dünden beri yaptıklarıma. dün eşimin hafta tatiliydi.ona güzel bir kahvaltı sözüm vardı. hazırladım tabi güzel kahvaltıyı ama sağolsun benim eşim bir önceki gece arkadaşının verdiği davette alkolü fazla kaçırınca,kahvaltı masasında olacağı zamanı banyoda klozet başında geçirdi.hatta nerdeyse akşama kadar uyudu.bende o sinirle kahvaltımı kayınvalidelerle yaptım. onlarıda davet etmiştim zaten.ailecenek bir kahvaltı olsun dedim ama eşim yoktu.hala kızgınım ona. cumartesim öyle mahvoldu derken. benim minicik biricik oğlum gece 12 de uykusunda ağlayarak ve 39,5 ateşle uyandı. hemen fitil verdim, bir müddet sonra ılık duşa soktuk,bir müddet sonra sirkeli su yaptım. aralarda biraz rahatlayp uyudu yavrum ama sürekli ağladı ve sabaha kadar başında bekledik.en son sabah 5 de ateşi tekrar çıkınca acile gittik. ordada bir fitil ve şurup verdiler,biraz orda kaldık.saat 6,30 gibi ateşi düşünce eve geldik.doktor faranjit ve diş dedi. ilaçlar yazdı.ateşi hala inip çıkıyor. dişlerini bir türlü patlatamadı.2 tane azı dişi kendini gösterdi ama bu köpek dişi dediğimiz dişlerin olduğu yer acayip şiş durumda,damakları zaten komple öyle. boğazlarıda sanırım bana benzicek bademcik sorunumuz olacak gibi görünüyor.çünkü ne zaman dr.gitsek boğazlar hep kızarık diyor. arkadaşımın kızıda bademmcikten çok çekmişti yavrucak.en sonunda aldırdılarda kurtuldular. bakalım hayırlısı inşallah çok sorun yaratmaz bademcikleri. böyle işte kızlar dün sigara böreği yedim biraz.mens dönemindeyim çıldırmak üzereyim.bende gidip biraz uyuyayım diyorum herkesi öptüm. sonra görüşürüz.
geçmişi okudum yazılarımı yazdım.gelelim dünden beri yaptıklarıma. dün eşimin hafta tatiliydi.ona güzel bir kahvaltı sözüm vardı. hazırladım tabi güzel kahvaltıyı ama sağolsun benim eşim bir önceki gece arkadaşının verdiği davette alkolü fazla kaçırınca,kahvaltı masasında olacağı zamanı banyoda klozet başında geçirdi.hatta nerdeyse akşama kadar uyudu.bende o sinirle kahvaltımı kayınvalidelerle yaptım. onlarıda davet etmiştim zaten.ailecenek bir kahvaltı olsun dedim ama eşim yoktu.hala kızgınım ona. cumartesim öyle mahvoldu derken. benim minicik biricik oğlum gece 12 de uykusunda ağlayarak ve 39,5 ateşle uyandı. hemen fitil verdim, bir müddet sonra ılık duşa soktuk,bir müddet sonra sirkeli su yaptım. aralarda biraz rahatlayp uyudu yavrum ama sürekli ağladı ve sabaha kadar başında bekledik.en son sabah 5 de ateşi tekrar çıkınca acile gittik. ordada bir fitil ve şurup verdiler,biraz orda kaldık.saat 6,30 gibi ateşi düşünce eve geldik.doktor faranjit ve diş dedi. ilaçlar yazdı.ateşi hala inip çıkıyor. dişlerini bir türlü patlatamadı.2 tane azı dişi kendini gösterdi ama bu köpek dişi dediğimiz dişlerin olduğu yer acayip şiş durumda,damakları zaten komple öyle. boğazlarıda sanırım bana benzicek bademcik sorunumuz olacak gibi görünüyor.çünkü ne zaman dr.gitsek boğazlar hep kızarık diyor. arkadaşımın kızıda bademmcikten çok çekmişti yavrucak.en sonunda aldırdılarda kurtuldular. bakalım hayırlısı inşallah çok sorun yaratmaz bademcikleri. böyle işte kızlar dün sigara böreği yedim biraz.mens dönemindeyim çıldırmak üzereyim.bende gidip biraz uyuyayım diyorum herkesi öptüm. sonra görüşürüz.
çok sağol hayatım. hemde ne fedakarlık.Dilerim Rabbim sanada hayırlısı ile nasip etsin canımcım. opuyorumnanaktancanım çok geçmiş olsun...
umarım hemen toparlar... anne olmak böle bişi sanırım... sürekli fedakarlık istiyo...
bencede yat biraz dinlen...kötü bi gece olmuş... yarın umarım herşey gönlünce olsun
çok sağol balım opuyorumnanaktanoyyyy geçmiş olsun adcımm....
oooohhhhh herkes yemekleri götürüyor valla.hani bu hafta daha azimli olacaktık. herkesler su koyvermeye başladı.al sana oklava.sabah kahvaltısını geç yaptım akşam yemeğinin de de közlenmiş patlıcanla bir yemeği yaptım bizde ona gömme derler..:kedi:
hadi geçmişolsun hayatım.bak hayırlısı ile atlattın. bundan sonra bol paylaşım bekliyoruz. Şenizherkese ii geceler kızlar,dün ve bugün çok yoğun geçti en yakın arkadaşım evlendi iki gündür hep telaştı yani,neyseki atlattıka.sçok yoruldum yemek yemeye fırsatım olmadı gün içerisinde iki düğüne gidince haliyle kuru pasta ve düğün pastasından yedim meyvesuyuyla ama çok kaçırmadım ve haricinde bişe yemedim,yarında iş başı,haftasonumuydu hafta içimi anlayamadım valla,erken kalkacağım için uyumam lazım,hepinize iyi gecelera.s
sevindim şeker.günaydın kızlarrr
bu sabah tartıldım eski kilomdayım ....sabah kahvaltımı hafif yaptım
çok temizlik var(
öğlene gelirim öpüldünüzzz
acıbibere kızdım ablası ondan beter çıktı. madem çok istiyon al bakiiimm.kızlar yediklerimi yazayımda oklavaları hazırlayın cumartesi akşamı yarım lahmacun tavuk şiş ve lavaşüstüne dondurma pazar kahvaltıyı hafif yaptım daha sonra sünnete gittik orada 3 büyük parça kıymalı pide üstüne 4 tane lokma işte böyle hazırlayın oklavaları çokkkk yedim çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?