Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada adcığım geçmiş olsun sinirimden sana diyeceklerimide unuttum ya çok geçmiş olsun ama iyimiş şimdi sevindim buarada benimde birçok oklavaya ihtiyacım var

canım asıl sana kolay gelsin... ben birazcık olsun toparlandım
yaz günü misafir biraz daha zor oluyo insanın sıcaklarda canı bişey istemio...
oğluşun adına da sevindim öp benim için...

canım sen öyle yalancıları boşver.... eee vermişte noolmuş... ben 4 kilo verdim aldığım tepkiler okadar güzel ki...
hem o herbalife denilen şeyi bende kullandım inceltiyo olması lazım.. ben inceldim ama zaten okadar aç kalsam zaten incelirdim...
artık hiç bi ürüne inanmıyorum

ah canım aynen 6 kilo verdim herkes nekadar zayıfladın diyor herbalife evet inceltiyorda bizim hatunda gr değişiklik yok ben onun takıntısını biliyorum da az kaldı saçını başını yolacam sonrada sonsuza dek kurtulacam bu şakaydı tabi
klava:

melzeyit sanırım bu arkadaşın senle ilgili bir sıkıntısı var anladığım kadarıyla.kıskançlık. lmaz: ama sen uyma bence,aynı seviyede olma bacım.bende hayatta anlayamam bu tür insanları. bu arada teşekküredrim sağol,evet şuan çok şükür.ama huysuzluk maşallah devam ediyor.
canım asıl sana kolay gelsin... ben birazcık olsun toparlandım
yaz günü misafir biraz daha zor oluyo insanın sıcaklarda canı bişey istemio...
oğluşun adına da sevindim öp benim için...

dimi ya. ne bileyim hayatım,aslında haklısın.biryandan gelsinler istiyorum,bir yandan aslında gelmeseler de biraz eşimle kafa dinlesem diyorum.çünkü eşimde izne ayrılıyor bu cuma biraz daha zor olacak benim için.
teşekkürederim hayatım.tamam öperim.

adcım çok geçmiş olsun çocuklarımız canlarımız Allah onlara sağlık sıhhat versin evet ben oklavayı hak ettim bu aralar ne oldu bilmem çok gevşedim çok bu gün eltim gelecek istanbuldan ondan sonrada biz tatile çıkacağız zor zor çok zor siz ne diyeti yapıyorsunuz ben de mi yapsam

meraba herkese, öncelikle adcım geçmiş olsun...

melzeyit cnm sen de öyle insanlara hiç mi hiç takılma. ya seninle ilgili sorunu var onun, ya da yalan söyleme gibi bi hastalığı. boşver cnm, sıkma canını, her zaman oluyor bu tip insanlar..

en bu sabah tartıldım, 73,2 çıktım, 72,9dan 73,2 ye çıkmışım moralim bozuldu

kızlar ben bugün ne yedim
sabah 2 bardak elma suyu
öğlen 2 kaşık kısır 1 tane küçük serçe parmağım kadar sigara böreği
yarım patates mücveri 1 çatal kızartma 2 kaşık semiz otu salatası 1sate minik sarma
zeytinyağlı tabağındaydı bunlar düşününce bayağı az geldi bana

ara 1 bardak elma suyu 3 tane burçak bisküvi yedim

amin emirelcim.sağol hayatım.tatilde çok çok dikkat et valla oklavalar gelmeye devam eder ona göre. lmaz: bu arada işin şakası bir yana,sonunda sen üzülüyorsun hayatım ne diyim.umarım birazda olsun dikkat edersin canımcım. bak sana bir tavsiye saat 7 den sonra birşey yeme, öğlen ızgara türünü tercih et vede akşam hafif şeyler ye belki böyle sorun olmaz canımcım. ara öğünler mutlaka yap yoksa çok acıkır herşeye saldırırsın.tatilde otelde falanmı kalacaksınız,öyleyse en azından seçenek çok,tamam çok leziz şeyler ama hafifleride aralardan seçebiliyorsun bacım. kaydirigubbakcemile5
umrumdışı,balım sağol .ama melzeyit haklı.sürekli tartılmak insanın motivasyonunu azaltıyor,heleki kilo aldığını görünce. istersen sadece cumaları tartıl canım.ayrıca 300 gr çok fazla değil, birde su olabilir o.sıkma canını balım

selam fıstıklarŞeniz
bol kalorili bir hafta sonu geçirdim..tüm sopalar banaklava:
ama çok şükür az kilo almışım..cumaya kadar tartılmıycam söz verdim kendimemafoldumben
bu sabah aslında zayıflama orucuna başlıycaktım ama tansiyonum düşüktü sanırım sürekli başım döndü cesaret edemedim
sabah 1 dilim ekmek salatalık domates az peynir yedim
ara olarak kiraz
öğlen de yarım simit susamsız
ve az önce yine kiraz..içim dışım kiraz oldusırnaşık şey
bir porsiyon kiraz kaç tane bilen var mı kızlar?
ve 50 dakika yürüyüş yaptım

dosbacım yok canım henüz..1.5 yıllıke vliyim..bide bebişim oslaymış sanırım 100 lü kilolarla yarışmaya girerdimlmaz:evelnince aldım bütün kiloarımı ben:kedi:senin var mı canım bebiş?

dosbacım yok canım henüz..1.5 yıllıke vliyim..bide bebişim oslaymış sanırım 100 lü kilolarla yarışmaya girerdimlmaz:evelnince aldım bütün kiloarımı ben:kedi:senin var mı canım bebiş?

yok canım benimde bebiş :))
bende evlenince 3-4 kilo aldım ama sonra bi ilaç kullanmak zorunda kaldım 10 günde 9 kilo aldım ((
2 yıllık evliyim ve 1 yıldır bu kiloları vermeye çalışıyorum.... sonra da Allah kısmet ederse bebiş istiyorum...
bende senin gibi düşünüyoum bi de bebiş olsa kesin 90 derim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…