bu arada herkeslere selam. oğlum bugün daha iyi. dün geceden beri ateşlenmedi. :Saruboceq: şimdi uyuyor. bende evimi temizledim duşumu aldım yeşil çayımla beraber pc başındayım. diyetime devam.misafirler yarın akşam geliyor.hazırlıklara başlamam lazım. çok üşeniyorum. 2 gecenin yorgunluğunu daha atamadım üstümden. ama bir yerden başlamam gerekiyor. şimdi yeşil çayımı içip biraz uzanıcam öpüldünüz kızlar opuyorumnanaktan
kızlar yanımdaki arkadaş5in1 almıştı bide herballife kuullandı 5 kilo verdim 1 haftada diye geziyor ama niye bana yalan söylüyor ya iyice sinir olmaya başladım ya insan 5 kilo verince hiçmi dışarıdan belli olmaz bu bana ikinci hainliği ya iyice sinir oluyorum
canım sen öyle yalancıları boşver.... eee vermişte noolmuş... ben 4 kilo verdim aldığım tepkiler okadar güzel ki...
hem o herbalife denilen şeyi bende kullandım inceltiyo olması lazım.. ben inceldim ama zaten okadar aç kalsam zaten incelirdim...
artık hiç bi ürüne inanmıyorum
melzeyit sanırım bu arkadaşın senle ilgili bir sıkıntısı var anladığım kadarıyla.kıskançlık.kızlar yanımdaki arkadaş5in1 almıştı bide herballife kuullandı 5 kilo verdim 1 haftada diye geziyor ama niye bana yalan söylüyor ya iyice sinir olmaya başladım ya insan 5 kilo verince hiçmi dışarıdan belli olmaz bu bana ikinci hainliği ya iyice sinir oluyorum
canım asıl sana kolay gelsin... ben birazcık olsun toparlandım
yaz günü misafir biraz daha zor oluyo insanın sıcaklarda canı bişey istemio...
oğluşun adına da sevindim öp benim için...
bak sen yaptın çizelgeyi ben hala yapıcam. :roflol:
şu tartıları lütfen cumaya kadar kaldıralım moralimiz bozuluyor sonra
15 de olsa gene de iyiymiş canımopuyorumnanaktan
dosbacım yok canım henüz..1.5 yıllıke vliyim..bide bebişim oslaymış sanırım 100 lü kilolarla yarışmaya girerdimlmaz:evelnince aldım bütün kiloarımı ben:kedi:senin var mı canım bebiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?