Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar,bikaç gündür canım yemek istemiyo sanırım sıcaklardan,birde adet olmuşum şimdi geçmek bilmez gerçi geçde oldum ama sıkılıyorum çok uzun sürüyo ve vücut şiş oluyo tartıda da belli ediyo kendini,tansiyonum düşüyo sanırım adetten,birazdan yürüyüşe çıkıcam yaklaşık üç hafta sonra ilk defa çıkıyorum hayırlısıyla bir ay yürüsem çok ii olcak benim için,gelicede cacık yapıp yerim serin serin ii oluyoa.s

dosbacım aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşımŞenizbenim de zayıflamak istememin en büyük sebebi bebiş istiyor oluşum..ben evlenince 20 kilodan fazla aldım..geçen yıl bu zamnalar sadece 63 kiloydum:sinifsinifndan önceki bu zamanlarda 52:sinifsinif:
ben 55 kiloyla hamile kalmak istiyorum canım belki 58 de olabilir sen?

melankoli hoşgeldin canım..ben de hep diyorum kendime 1 ay boynca yürüyüşü hiç aksatmasam nasıl değişiklikler olur vücudumda die..eminim çok değişirizkaydirigubbakcemile2

ben artık bebiş istediğim için 60 bile razıyım
boyum 1.65
inş. halledeceğiz bu sorunu...

bende sıcaklardan dolayı az yiyorum ama spor konusunda çok tembelim...
canım sen ne güzel yürüyosun

melankoli hoşgeldin canım..ben de hep diyorum kendime 1 ay boynca yürüyüşü hiç aksatmasam nasıl değişiklikler olur vücudumda die..eminim çok değişirizkaydirigubbakcemile2

hoşbulduk canım geçekten çok farklı oluyosun bir ayın sonunda ah bide aksamalar olmasa o zaman tahmin edemiyorum<,bomba gibi oluruz herhaldekaydirigubbakcemile3

yürüyüşten geldim kızlar yaklaşık bir saat ve 7km yürüdüm,acaip bir ter attım ama vücudum rahatladı,özlemişim sporumua.sşimdi kendime çok az yağlı ama çok az cacık yapıp yiycem bu akşamlık bu kadar,arada yine uğrarım umarım birileri olura.s

günaydın kızlar..hafta sonu akraba ziyaretindeydik..uğrayamadım..
çok fazla yedim ..inanamazsınnnız...dur dedikçe daha çok yiyesim geliyodu..bu arada geçmişi okuyup geleyim.ben yokken neler yapmışsınız

günaydın arkadaşlar akşam yediklerimi bi yazayım bir kase çorba salata ve çok az balık biraz kayısı 2 tatlı kaşığı dondrma
sabah
1 elma suyu
2 tane burçak büskivi

günaydın kızlar nasılsınız beni izinli yazın bari diyet falan yapamıyorum ya ben kendime sinir oluyorum şimdi misafirde var hiç olmuyor

selam fıstıklarkaydirigubbakcemile5nasılsınız bakim?
dün akşam 3 kaşık menemen bir kase cacık ve 1 dilim ekmek yedim
sabah ise yani az önce yarım simit yedimve sabah 40 dakika yürüyüşmü yaptım
bomba gibiyim bugün şıkır şıkır giyindim..fönümü çektirdim makyajımı da yaptım
kilo aldıgımdan beri hayata küstüm
ama geçen haftadan beri takıma girince eski hallerime dönmeye başladım..hadi kızlar kilolarımızı verelim ve kokoş olalımzemuszemus:lepi:

kararlı gördüm seni shopaholic, devam böyle kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…