dosbacım aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşımŞenizbenim de zayıflamak istememin en büyük sebebi bebiş istiyor oluşum..ben evlenince 20 kilodan fazla aldım..geçen yıl bu zamnalar sadece 63 kiloydum:sinifsinifndan önceki bu zamanlarda 52:sinifsinif:
ben 55 kiloyla hamile kalmak istiyorum canım belki 58 de olabilir sen?
slm kızlar,bikaç gündür canım yemek istemiyo sanırım sıcaklardan,birde adet olmuşum şimdi geçmek bilmez gerçi geçde oldum ama sıkılıyorum çok uzun sürüyo ve vücut şiş oluyo tartıda da belli ediyo kendini,tansiyonum düşüyo sanırım adetten,birazdan yürüyüşe çıkıcam yaklaşık üç hafta sonra ilk defa çıkıyorum hayırlısıyla bir ay yürüsem çok ii olcak benim için,gelicede cacık yapıp yerim serin serin ii oluyoa.s
amin emirelcim.sağol hayatım.tatilde çok çok dikkat et valla oklavalar gelmeye devam eder ona göre.lmaz: bu arada işin şakası bir yana,sonunda sen üzülüyorsun hayatım ne diyim.umarım birazda olsun dikkat edersin canımcım. bak sana bir tavsiye saat 7 den sonra birşey yeme, öğlen ızgara türünü tercih et vede akşam hafif şeyler ye belki böyle sorun olmaz canımcım. ara öğünler mutlaka yap yoksa çok acıkır herşeye saldırırsın.tatilde otelde falanmı kalacaksınız,öyleyse en azından seçenek çok,tamam çok leziz şeyler ama hafifleride aralardan seçebiliyorsun bacım. kaydirigubbakcemile5
umrumdışı,balım sağol .ama melzeyit haklı.sürekli tartılmak insanın motivasyonunu azaltıyor,heleki kilo aldığını görünce. istersen sadece cumaları tartıl canım.ayrıca 300 gr çok fazla değil, birde su olabilir o.sıkma canını balım[/QUOTE
otele gitmeyeceğiz canım devremülk kiralayacağız kuzuluk kaplıcalarına gideceğiz doğası harika tam kafa dinlemek için genellikle balık yeriz bakalım
amin emirelcim.sağol hayatım.tatilde çok çok dikkat et valla oklavalar gelmeye devam eder ona göre.lmaz: bu arada işin şakası bir yana,sonunda sen üzülüyorsun hayatım ne diyim.umarım birazda olsun dikkat edersin canımcım. bak sana bir tavsiye saat 7 den sonra birşey yeme, öğlen ızgara türünü tercih et vede akşam hafif şeyler ye belki böyle sorun olmaz canımcım. ara öğünler mutlaka yap yoksa çok acıkır herşeye saldırırsın.tatilde otelde falanmı kalacaksınız,öyleyse en azından seçenek çok,tamam çok leziz şeyler ama hafifleride aralardan seçebiliyorsun bacım. kaydirigubbakcemile5
umrumdışı,balım sağol .ama melzeyit haklı.sürekli tartılmak insanın motivasyonunu azaltıyor,heleki kilo aldığını görünce. istersen sadece cumaları tartıl canım.ayrıca 300 gr çok fazla değil, birde su olabilir o.sıkma canını balım[/QUOTE
otele gitmeyeceğiz canım devremülk kiralayacağız kuzuluk kaplıcalarına gideceğiz doğası harika tam kafa dinlemek için genellikle balık yeriz bakalım
güzel yer 2 defa bende gitmiştim suyu çok şifalı...
şimdiden ii tatiller... balık iidir ama köy kahvaltıları da güzel oluyo kaçırma :))
kızlar ben çıkıyorum..hepinize iyi akşamlar..umarım akşam yemeğimi kaçırmammafoldumben
melankoli hoşgeldin canım..ben de hep diyorum kendime 1 ay boynca yürüyüşü hiç aksatmasam nasıl değişiklikler olur vücudumda die..eminim çok değişirizkaydirigubbakcemile2
umrumdışı canım çok azimlisin maaşşallah diyorum..hedefin kaç?
selam fıstıklarkaydirigubbakcemile5nasılsınız bakim?
dün akşam 3 kaşık menemen bir kase cacık ve 1 dilim ekmek yedim
sabah ise yani az önce yarım simit yedimve sabah 40 dakika yürüyüşmü yaptım
bomba gibiyim bugün şıkır şıkır giyindim..fönümü çektirdim makyajımı da yaptım
kilo aldıgımdan beri hayata küstüm
ama geçen haftadan beri takıma girince eski hallerime dönmeye başladım..hadi kızlar kilolarımızı verelim ve kokoş olalımzemuszemus:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?