Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayir zaten marul ayni marul,, bi burgern yerinde yediginde farki ne onu anlamadim..her atistirma yerinde illaki salata olur..ve salatani, sosunu kendin hazirlarsin..o tarz yerlede sosu katilmis, hazirlanmis salata olmaz ki

hayir zaten marul ayni marul,, bi burgern yerinde yediginde farki ne onu anlamadim..her atistirma yerinde illaki salata olur..ve salatani, sosunu kendin hazirlarsin..o tarz yerlede sosu katilmis, hazirlanmis salata olmaz ki

evet öyle canım ama Ben burgere gidip salata yiyebileceğimi düşünmüyorum belkiii hedefime ulaştığımda olabilir:1::1::1::1:

bilmem :)))

saka saka tabi yemiyorum..normalde her mc onunden gelirken gecerken alirim kitkat ve cikolata soslu..2 tane cok rahat arka arkaya yiyorum..cok seviyorum
ama 3 haftadir yemedim..sonrada o kadar cok yemem heralde.. gerci ben hep yiyorum pek almiyorum kilo..normal sartlarda..bakalim diyetim bitsin..sartlara göre hareket edicem:))

bilmem :)))

saka saka tabi yemiyorum..normalde her mc onunden gelirken gecerken alirim kitkat ve cikolata soslu..2 tane cok rahat arka arkaya yiyorum..cok seviyorum
ama 3 haftadir yemedim..sonrada o kadar cok yemem heralde.. gerci ben hep yiyorum pek almiyorum kilo..normal sartlarda..bakalim diyetim bitsin..sartlara göre hareket edicem:))

ben de aburcubur vs çok tüketirim ev yemeği yemezdim bakalım nolck 1 hafta olmadı benim halen:17::1::1:

ben aburcubur cok yemiyorum yani yiyorumda coook degil..chips eve hic almam ancak bi film izlerizde özel bi durum olur gider alirim..cikolatada severim ama abartili degil ben dondurmada yaz kis dayanamiyorum yada söyle, cikolata sosu dondurmayla en cok onu seviyorum

ben aburcubur cok yemiyorum yani yiyorumda coook degil..chips eve hic almam ancak bi film izlerizde özel bi durum olur gider alirim..cikolatada severim ama abartili degil ben dondurmada yaz kis dayanamiyorum yada söyle, cikolata sosu dondurmayla en cok onu seviyorum

Daha fazla anlatırsan ortada diyet kalmaz bak:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::17::17::17::17::17::17::17:

ohooo ne konustukki..bazen biz bir daliyoruz ki böyle antepten giriyoruz egeden cikiyoruz ..yemekleri anlat babam anlat:)) simdi benim sali özel misafirlerim olucak..bi sürü yemek kitabi aldim elime anlara bakiyorum surekli:)) ama alistim hosuma gidiyor,, canim istemiyor

ohooo ne konustukki..bazen biz bir daliyoruz ki böyle antepten giriyoruz egeden cikiyoruz ..yemekleri anlat babam anlat:)) simdi benim sali özel misafirlerim olucak..bi sürü yemek kitabi aldim elime anlara bakiyorum surekli:)) ama alistim hosuma gidiyor,, canim istemiyor

Benimde canım istemiyor yemek ama aburcubur istiyr işte:43:

Ferhan'cım çok güzel şeyler paylaşmışsın okuyamadım ama akşama mutlaka okuyacağım. Bider artık dondurma, burger lafı etmeyin çünki içimden bir ses kalk git bir burger menü ye diyor. Yerim bütün suçu sizin üstünüze atarım. :9:

Eve yeni geldim birazdan akşam yemeğimi yiyip çıkacağım.

Ferhan'cım çok güzel şeyler paylaşmışsın okuyamadım ama akşama mutlaka okuyacağım. Bider artık dondurma, burger lafı etmeyin çünki içimden bir ses kalk git bir burger menü ye diyor. Yerim bütün suçu sizin üstünüze atarım. :9:

Eve yeni geldim birazdan akşam yemeğimi yiyip çıkacağım.

Afiyet olsun canım :16:
haha :) aman bize suç atma :1::1::1: hem ferhan yapıyor :43:

Son düzenleme:
Kızlar bu arada sonuç açıklanmadı ama haftanın birincisi biz olduk :46::nazar: Hiç umudum yoktu ama hadi bakalım ortalamamız idare eder yine. :16:

vay vay 57.9 görülürmüş ortimmm hadi haftaya 57 gelsin..:nazar::46:

teşekkür ederim canım..korumadada burası bana destek oluyor :34:her cuma uğruyorum ne emeklerle verilen kilolarınızı (mızı)geri almamak örnek olmak adına gelip paylaşıyorum..şunu özellikle belirteyim korumak daha emek istiyor..Burayı bu yüzden bırakmadım bir nevi manevi desteğimsiniz..bende özellikle sana ve tanıdığım diğer arkdaşalarıma teşekkür ediyorum..

evet başardın gerçekten harikasın bir başladın ve ipi göğüsledin kocaman öptüm seni ..:16::54:yeni hedefin hayırlı olsun..:46::9:

tebriklerrrrrrr..:nazar::nazar::46:

Teşekkürler Derya'cım :16:

ayy aşk olsun ablacım kilona göre iyi veriyorsun o yüzden ve hedefini aşağı çekmişsin ya o yüzden seni ayrı tebrik ettim :17: :16:

Şaka yaptım kızzzz :9:

canim onu ebru sirf senin icin yazmadiki..diymi ebru? menulerini takip ediyoruz duzgun yiyorsun o tempoya daha az yesen kötü olursun..genel olarak.hherzaman dikkatli disiplinli olmalyiiz..

canim 16 yasindasin ve bukadar net tesbitleri nasil yapabiliyorsun..bu tesbiti bi uzman yapsa bilmeidigmiz bir sey var ve ona göre fln bisiler diycemde..16 yasindayim ve 16 yildir hep yiyorum aliyorum simdi veremiyorum fln..bilimsel bi tarafi yok ki canim..simdi bu söylediklerini kabul edip yine, seni yaniltmak istemiyorum..sen istemedikten ve kurallara uyduktan sonra kilo veremesende kimse seni gruptan cikartmaz canim ..mevzumuz o degil..sen vermezsin..kimimiz bikmadan uyarir kimimiz pes edip susar..sadece senin icin yaziyoruz canim ..yanlis anlama..ama bu iste bir terslik oldugu o kadar bariz ki..uzman olmak gerekmiyor..cunku tahlilllerinde sorun yok..ama senin yazdigini anlamak ve onaylamak icin uzman olmak lazim..dogrumu yanlis mi bisey diyemiyecegim artik..ben 3 hafta oldu baslayali ..mesela 4 haftadir kac kilo verdin?

tabi ayol..sen demedin mi ben takilirdim sana sende yazardin fln :))

e burgerlarda salata fln yokmu..yada hafif icicekler..öyle yiyebilisin canim muhabbete gidip

Hırs konusunda takımın hepsi için konuştum. Hırslanın artık biran önce kurtulalım şu kilolardan.

gittim gezdim geldim.bir kaç parça bir şeyler aldım ucuzluktan hehe:)gezmeyi çok severim ben ya antepte fırsatım olmuyor acısını çıkartıyorum :)
ebrucuğum tartıldım 91 yine ya malesef. listeye beni pazartesiden itibaren eklersen sevinirim.uçakla gidiceğim için yol sorunum yok salı günüde yazarım pazartesi başlayayımki bir an önce toparlanayım tmm canım.
bu arada funda nereye gitti tatilemi çıktı?

Sen ne zaman istersen gel canım. Zaten mesaj sayılarını göndermeye başlarsın. Duruma görede listeye girersin.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...anin-yontemiyle-zayiflama-deneyimlerimiz.html
ben bunu yapmak istiyorum aslında aç falanda kalınmıyor .. Sende bi baksana .. sence nasıl yapalım mı :44::44::44:

Kübra'cım böyle diyetler istemiyorum takımda, tek yönlü ve sağlıksız bir diyet şekli. Sen düzenli ve sağlıklı beslenerek kilo vermelisin. Bunu daha öncede duymuştum ama yapmanı istemiyorum canım :34:

Zaten bu şekilde verilen kilolar normal beslenme düzenine geçince tekrardan alınıyor. En güzeli alışkanlıklarını değiştirip sağlık beslenmek.

Nermin aşağıdaki senmisin canım? Sanırım üyeliğin henüz onaylanmadığı için böyle sarı görünüyorsun. Mesaj yazabiliyor musun?

Kübra'cım böyle diyetler istemiyorum takımda, tek yönlü ve sağlıksız bir diyet şekli. Sen düzenli ve sağlıklı beslenerek kilo vermelisin. Bunu daha öncede duymuştum ama yapmanı istemiyorum canım :34:

Zaten bu şekilde verilen kilolar normal beslenme düzenine geçince tekrardan alınıyor. En güzeli alışkanlıklarını değiştirip sağlık beslenmek.

Haklısın canım bildiğim yolda yürümek mantıklı :) İşte görünce insan hevesleniyor ama geri dönüşü kötü olur belli ..
Merak etme sağlıklı bir beslenme şekli dışına çıkmayacam canım :1:

Back
X