aramıza hoş geldin seçil , ben neslihan!..
Ben dedim ya yazmıştım sana. İsmim Ebru. Takımın kaptanıyım. Seçilcim hepimiz 2 hafta deneme sürecinden sonra girdik takıma. Çok ender durumlarda kişini performansına göre bir hafta sonrada listeye girebiliyor. Yani bu sana bağlı. Şuan iş yerinde olduğum için çok ayrıntılı konuşamıyorum. O yüzden böyle tuhaf gelebilir konuşmam sana. Yanlış anlama sakın
***13. TAKIM 265. ETAP ***
akashha (70.1 /69.6 / 0.5 / %0.71 )
betuld ( / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Kbra23 (81 / 79.2 / 1.8 / % 2.22 ) Yeni üye Hedef : 60
LAydLiNe ( 64.3 / 63.5 /0.8 / %1.24 )
mersinli42 ( 81.8 / 80.8 / 1 / %1.22 )
nesdii28 (70 / 69.2 /0.8 /% 1.14 )
pia ( 66.8 / 66.4 / 0.4 / % 0.60)
UZAYIM ( 64.3 / 63.8/ 0.5 / % 0.78)
yasminyaso ( 86.6 / 85.7 /0.9 / % 1.04 )
Zaum ( 100.8 /99.9 /0.9 / % 0,89)
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.98
Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde. Yüzde hesaplamayı bilen birisi kontrol ederse sevinirim.
kısmetse haftaya da ben 70 lere geçerim artık.
kaptan ,takım içindeki grupların şampiyonunu nasıl belirleyeceksin?
38 giyiyorum canım şu aralar 38 biraz bol geliyor. 60 olmeyı düşünüyorum. Çok zayıf olmam sanırım.
Zelişcim geçen hafta 700 gr artı çıkmıştın. Bu hafta 900 gr yani giden benim gözümde sadece 200 gr. O nedenle ben sonucu beğenmedim canım. 9 lu rakamları görmene sevindim ama senin artık doktora gitmen gerekiyor.
Ne işi Ferhen?
Yine yüzdeyle belirleyeceğiz ama birici şimdiden belli
çok memnun oldum Ebrucum anladım canım ben dünkünü görememişim sanırım ayrıca çok güzel kilo vermişsin seni tebrik edemeden gecemeyeceğim müsait olunca nasıl verdin kiloları kaç ayda verdin ve bir formülün olun olmadığını anlatırmısın
Sanırım kuralları kabul ettin?
Kabul ettin farzediyorum ve yeniden hoşgeldin aramıza diyorum canım. Bende memnun oldum tanıştığımıza. En kısa zamanda ayrıntılı bir şekilde yazacağım nasıl kilo verdiğimi. Az çok diğer arkadaşlar biliyor ama şuan takımın nerdeyse yarıdan fazlası çok yeni üye. Onlarada anlatsam güzel olacak. Ayrıca tickerımı değiştiremedim henüz bugün sabah 63,5 kiloydum tartıda. Yani toplamda 22 kilo gitti.
takim icindeki sampiyon hatice bikereeeeee:)))) hatun tatilde diyete spora devam ett.. 500 gr vermis..ama onun 500 gr vermesi cok iyi...ama hadi sizide tebrik edelim:))))
@SECil cnm 2 hafta deneme süresi herkese uygulaniyor..gurplara katilip listeye dahil olup aktiv olmayan ve kararli olmayan arkadaslarimiz oluyor ve birakiyorlar..o yuzden böyle birsey dusunulmus.. ama bu 2 hafta suresince burda katilip menulerini paylasip sohbet edersin..iki hafta sonra listeye verdigin kilolarinla dahil olursun cnm..
dün arkadaşlar hoşgeldin falan yazınca ben takımdayım diye düşünmüştüm takım kaptanında sen oldugunu bilmiyordum hersey tamam ama 2 hafta deneme süresi biraz uzun bir zaman değil mi?
banada dün hoşgeldin dediler ama takıma almadılarçok fena bunnar hem 2 hafta bencede çok bana 1 hafta denmişti 13. Takımın neden kardeş takımı var yaa ben 9. Takımdayım bizim varmı kardeş takımımız üvey felanda olur yani farketmez :))) hihihiiii
çok memnun oldum Ebrucum anladım canım ben dünkünü görememişim sanırım ayrıca çok güzel kilo vermişsin seni tebrik edemeden gecemeyeceğim müsait olunca nasıl verdin kiloları kaç ayda verdin ve bir formülün olun olmadığını anlatırmısın
sen bizim üvey kardeşimiz olabilirsin canım
***13. Takım 265. Etap ***
akashha (70.1 /69.6 / 0.5 / %0.71 )
betuld ( / / / % ) geri dönmek üzere ayrıldı.
kbra23 (81 / 79.2 / 1.8 / % 2.22 ) yeni üye hedef : 60
laydline ( 64.3 / 63.5 /0.8 / %1.24 )
mersinli42 ( 81.8 / 80.8 / 1 / %1.22 )
nesdii28 (70 / 69.2 /0.8 /% 1.14 )
pia ( 66.8 / 66.4 / 0.4 / % 0.60)
uzayım ( 64.3 / 63.8/ 0.5 / % 0.78)
yasminyaso ( 86.6 / 85.7 /0.9 / % 1.04 )
zaum ( 100.8 /99.9 /0.9 / % 0,89)
13. Takım ortalaması: % 0.98
kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde. Yüzde hesaplamayı bilen birisi kontrol ederse sevinirim.
kaptan ,mesaj sayını söylicenmi
fehan,kabul etmek zor olsada ne yapalım gerçekler acıdır.teşekkür ederiz
banada dün hoşgeldin dediler ama takıma almadılarçok fena bunnar hem 2 hafta bencede çok bana 1 hafta denmişti 13. takımın neden kardeş takımı var yaa ben 9. takımdayım bizim varmı kardeş takımımız üvey felanda olur yani farketmez :))) hihihiiii
hicte aci degil..esim ve ben 500 500 verdigimiz icin..bu aciyi herhafta yemege hic niyetim yok :))vericegimiz kilo az oldugu icin az gidiyor.. önemli olan destek olmak birlik olmak oda hepimizde var) ama hatice burda olsa cok guzel olurdu
ben haftaya bi fransa tatili yapicam sonra yine birkac gun tatilim olucak bakalim hangi gunler olucak ona göre ayarliycam izin zamanimi..hatice gelicek ben gidicem :/
olsun cabuk geciyor zaman sonra herkesi imrendiriceeeezzzzzz
hertakimin kardes takimi vargit ara bul kardesini:) kavusun:)
hicte aci degil..esim ve ben 500 500 verdigimiz icin..bu aciyi herhafta yemege hic niyetim yok :))vericegimiz kilo az oldugu icin az gidiyor.. önemli olan destek olmak birlik olmak oda hepimizde var) ama hatice burda olsa cok guzel olurdu
ben haftaya bi fransa tatili yapicam sonra yine birkac gun tatilim olucak bakalim hangi gunler olucak ona göre ayarliycam izin zamanimi..hatice gelicek ben gidicem :/
olsun cabuk geciyor zaman sonra herkesi imrendiriceeeezzzzzz
hertakimin kardes takimi vargit ara bul kardesini:) kavusun:)
acı iiyidirrr :)))))))))
Bende eşimi 16-19 arası yalnız bırakabilirim telefondan internete girip paylaşım yapmaya çalışacamda beceremedim gitti kızlar ya.
Bilen varmı . Sorunum giriyorum nete üye girişi mi falanda yapıyorum . Cevap yazarken . başlık bölümü var ama aşağısı görnmüyr :44:
Bende herşey normal cevap yazmaya gelince problem yaşıyorum telefonum üstelik tam internet telefonu yaniii internet için aldım amabende beceremiyorum.kk bir tuhaf görünüyor telefonda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?