film izle önerilerde bulunabilirimm
mesela....
örnek ver bakalım.
Sanırım takıma kabul edildin :)? Hoşgeldinn ben Seda..
tebriklerGünaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları
Sıra geldi kilo bildirmeye
Geçen hafta : 64.3 kg
Bu hafta : 63.5 kg
Giden : 0,8 kg
Günaydın kızlarrr
Geçen hafta - 70,1
Bu hafta - 69.6
Giden - 500gr
Gunaydin 13. Takimin fistiklari
Ebrucum oncelikle kilomu bildireyim:)
Gecen hafta : 86.6
Bu hafta:85.7
Fark :900 gr
86.6/85.7/0,9/1.04%
Ebrucum,canim burda internete girmekte zorlaniyorum. Beni pazartesiye kadar izinli yazabilir misin, mesaj yazma acisindan kimseye haksizlik etmek istemiyorum.kilomu yarisma sonuclarina eklersen sevinirim:) tartiyi kirilmadan getirdim, kirilmadan da geri getiririm umarim :)))
Biz Stuttgart a geldik yagmur basladi, hava hala buz gibi, ozledim gunesimizi :)))
günaydın millet.
geçen hafta:81.8 kg
bu sabah:80.8
fark:1 kg
81.8/80.8/1.0/% 1.2
Günaydın kızlaaarr !..
geçen hafta : 70 kg
bu hafta : 69.200 gr.
aradaki fark : 800 gr.
sende bendensin sanırım ablacım vucudumuz kilolarını çok seviyo bırakmak istemiyogünaydin kizlarrrr
kilom 66,4
az gibi geliyor yaa.haticeye ilk geldigimde sasirmistim..o kadar spor ve menuye göre az veriyosun diye..onun rahatsizligi var üstelik..bende heralde vericegim kilo az diye mi birde uzun zamandir 67 lerdeydim..belki ondandir ://
Başlangıç :81
Geçen Hafta : 80
Bu hafta Normal tartı :79
Yeni digital tartım :79,2:18:
bende şu kalori hesaplamayı deniycem iyi fikir :128:canım benim , ben senin ne demek istediğini anladım!
insan bakabilir fikri olur o ayrı ama zaten çoooooook farklı yiyecekler de yemiyoruz az çok kalorilerini biliyoruz!
mesela ben kaçamaktan sonra kola ve dondurmanın kalorilerine baktım , çünkü ne zamandır onları tüketmediğim için extra yakmam gereken kaloriyi merak ettim :)
Zeliş nerde kaldı yaaaaa, gelsede bitirsek şu liste olayını. :44:
bak bak bak biraz geç kaldık hemen arkamdan konuşmuşlarcidden ne oldu bu zelişe.unuttumu acaba:18:
tebrikler ablacım en zor olan korumakevet şu an 38 beden rahat giyiyorsun değilmi?koruma amaçlı burada takılmak çok iyi oluyor
burada boyun uzun zaten çokta zayıf olma ..
teşekkür ederim4 ay oldu şükür 58 -59 arası devam ediyorum..
sağol ablacım inş başarıcam bu işitam o uyuyordur yazacaktım..
ki kalkmışsın..tebrikler.
.hadi kuzu az sıkı tutu yazın meteo hızlı aktiviteye daha fazla imkan var..ve yiyecekler daha hafif..yaş genç bana kızmasın diye böyle yazıyorum hepsi senin için..
kız nerde kaldın.meraktan öldük.hiç fena değil verdiğin kilo
tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama sevindiğin belli oluyooo teşekkürler ablacımyok canim..aynen böyle devam edicem..sadece suanki beslenmemle ne kadar kalori aliyorum merak ettim..onlara bakicam yani..
selam..niye alintiladigimi unuttum hehehe
tamam canim benimbende asagi yukari öyle bisey yapicam aslinda..kendimi net görebilmek icin :)
hheyyooo yihuuuuu halllaaaluuujaaaaaa diptis diptis cistak cistak tamtam tiki tam tam tiki tam *a pardon bu sonuncusu bebekler icindi..benim askim bu "tamtam tikitam tamtiki tam" da döktürüyoooooooo
benim is randevum var görüsmek üzereeee
ehe ehe acemilik işte çok üzülmüştüm ama şimdi çok mutluyummmmmmmm sonunda 90ları gördüüüüüüüüüüüüümsüper zelişcim !
sonunda 90 'lı rakamlara geçtin hayırlısı ile devamı gelir inşallaaaaaahh :))
hani 2 gün önce artıdayım diyodun bi de deluuuuuuuuuuu
bundan sonra akşam akşam tartılıp moralini bozma emi kız ?
heh heeehh !
ben de bu arada 60'lı rakamlara geçtim :))
yiii huuuuuuuuuuuuuuuuu
Kız kardeşimin Hikayesi : Çok ağladım en çok ağladığım film...
Başlangıç : Bana göre dünyanın en iyi filmi ..
Yaşam Şifresi : Yine mükemmel bir bilim-kurgu
V for vandetta : En cok begendiğim filmlerden yine..
Akıl oyunları
3 idiots : çok komikti ayrıca Çok güzel mesajlar veriyordu
Büyücünün çırağı :etkileyiciydi begendim :)
Yok estf. Ben daha yeni boş vakit buldum ondan yeni yeni izliyorum :)bacım sende beni iyice cahil sandınbu filmlerden sadece ilkini izlemedim.hint ve güney kore filmlerine bayılırım.aamir khan hastasıyım.ghanjini,fanaa,my name is khan....ama en çok 3 aptalı severim.
Yok estf. Ben daha yeni boş vakit buldum ondan yeni yeni izliyorum :)
Bende hint ve güneykore filmlerine bayılıom yabancılar güzel film yapıyor..
Halen başlangıc filminin etkisindeyim çnkü ben hiç rüya görmüyorum görmedimde hatırlamıyorumdur Belkide Rüyalar gerçek yaşamımdır
İlk Filmi izlede ağla Biraz
Tamam canım Bugün izlerim canım sıkılıyor zatentamam kocişe söylerim indiri izleriz.sende mutlaka ghanjini yi izle.çok ağlıcan,çok gülcen...
izleyince yorumlarını bilmek isterim.Tamam canım Bugün izlerim canım sıkılıyor zaten
evet şu an 38 beden rahat giyiyorsun değilmi?koruma amaçlı burada takılmak çok iyi oluyor
burada boyun uzun zaten çokta zayıf olma ..
teşekkür ederim4 ay oldu şükür 58 -59 arası devam ediyorum..
Günaydın :) ben daha yeni uyandım sanırım geç kalmışım
geçen hafta 100.8
bu hafta 99.9 :) giden 900 gr :)
yok canim..aynen böyle devam edicem..sadece suanki beslenmemle ne kadar kalori aliyorum merak ettim..onlara bakicam yani..
selam..niye alintiladigimi unuttum hehehe
tamam canim benimbende asagi yukari öyle bisey yapicam aslinda..kendimi net görebilmek icin :)
hheyyooo yihuuuuu halllaaaluuujaaaaaa diptis diptis cistak cistak tamtam tiki tam tam tiki tam *a pardon bu sonuncusu bebekler icindi..benim askim bu "tamtam tikitam tamtiki tam" da döktürüyoooooooo
benim is randevum var görüsmek üzereeee
kısmetse haftaya da ben 70 lere geçerim artık.
kaptan ,takım içindeki grupların şampiyonunu nasıl belirleyeceksin?
Seçil'cim takıma henüz kabul edilmedin canım dün ben sana bişeyler yazdım geçmişe dönük okumamışın. Şuan çok müsait değilim takımın kurallarını yazacağım sana okursun uyabileceksen devam ederiz. Ama unutma en son yazdığın mesajdan sonra geriye dönük geçmişi oku lütfen.
Kurallarımız;
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
dün arkadaşlar hoşgeldin falan yazınca ben takımdayım diye düşünmüştüm takım kaptanında sen oldugunu bilmiyordum hersey tamam ama 2 hafta deneme süresi biraz uzun bir zaman değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?