Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haha ebru seni takima almadigi icin pisman olucak :))..1 puanlami kaybettik 1.ligi simdiiiiiii...keske ben wcden sonra tartilsaydim :))) saat 11 de ben kanallari temizliyorum da:)) ups

Haha becerdıım telefondan yazıyoruuumm :) edıtoru degıstım netten standart edıtor olması lazımmıs .. Gulucukler yznden grnmuomus yanı

haha ebru seni takima almadigi icin pisman olucak :))..1 puanlami kaybettik 1.ligi simdiiiiiii...keske ben wcden sonra tartilsaydim :))) saat 11 de ben kanallari temizliyorum da:)) ups

olsun zaten görsün neler kaçırdığını hihihihihiii demiştim ama ben ona pişman olacaksın demiştim.

aci iyidir missssss
sende giremede o zaman görün biraz aciyiii

ben giriyorum cok rahat niye olmuyorki sizin?? beceriksizlerrr:))

Üzgünüm burdan hiç ayrı kalmayacam ayarlardan problem varmış hallettimm hahah

boooaaaaa burdamisin sidmi basimizdaaaa ..saka biyana bende bende 17sinde sali gunu gidiyorum

*bir insan ömrühayati boyunca "simdi" yi hep mi " sidmi" yazarya...inaninn 15 yildir yazisirken hep sidmi yaziyorum simdi bilerek duzeltmedim..normalde hep öyle yaziyor sonra duzeltiyorum :)

olsun ya senide olduğun gibi kabul ediyoruz

almayaaa ne gerek var

Neti çok kullanıyorm ondan Telefondan face twitter hep takılıyorum
Sidmiiiii hahha

Fransada ne iş yapıosn kız ajanmısın

vvalla yaa simdi arkadaslarla yazisirdik ben hep sidmi yazardim hep hep ..hallaaa yazmak bazen sinir bazen komik geliyo

bende twittere bakiyorum telden ama sadece bakiyorum aktiv degilim :)

tatile canim..e bizde dinelenelimd imi biraz..gerci hic dinlenmece degil bu tatil full ayakta gezicez gibi geliyor bana

saol be nurgül :)

meraba kızlar öncelkle hepinizi tebrik ederim güzel külolar vermişsiniz.ben2 gündür giremedim dün eşim izinliydi köye gittik gece geldik kızım rahatsızlandı sabah doktora gittik.ağzı yara mikrop kapmış sürekli ağlıyor.bende muayene oldum tansiyonum düşük çıktı kan tahlili yaptırdık onun sonuçlarını da pazartesi alacağım.kilomu ebruya bildrimiştim ama listeye dahil olmamışım sanırım neyse kilom bu sabah itibariyle 88.7 sonuçtan memnunum inşallah devamıda gelecek.

gerçekten komik
Twitini ver takip edeyim
Anladım canım iyi Tatiller . Tatilde gezilir hem spor olur

Tebrkler canım

selaaaaaaaaaaaam siz bana kızıcaksınız belki ama ben bu öğlen pilav yedim ama bi sorun nasıl yedim misafirliğie gittik birsürü pasta örek falan ve yanında tavuk pilav vardı ben mecburen onları yedim yani mecbur kaldım

Olmadı bu aç kalsaydın daha iyi olurdu

gecmis olsun canim ..ayrica tebrikler ..unutttumuki ebru...baya vermissin aslinda yaaaa

gerçekten komik
Twitini ver takip edeyim
Anladım canım iyi Tatiller . Tatilde gezilir hem spor olur

Tebrkler canım

ben tamamen bebege konsantre olucak cocuklar gezssin eglensin..o zaman mutlu olucam cunku benim arada kacamaklarim oluyor,,dinleniyorum tatil yapiyorum..3 ay önce 2 hafta tatile gitmistim turkiyeye..simdi onlar gezicek ben onlari gözeticem :)..zaten anne olunca anlarsin onlar mutlu olunca sen zaten dinleniyorsun mutlu oluyorsun:)) ayyy pek bi duygusala bagladim ppüüfffff

benim 3-4 twittim var heralde:))) ben sadece sevdigim yazarlari takip ediyorum..yolda tuvalette canim sikildiginda okuyorum sadece hehehe baska yerde vakit olmuyo cunku:) takipcimde yok tabi hic yazmadigim icin ilk takipcim olursun hehehe

bu kadar şeyin içinde sadece pilav mı yedin bırak ŞİDMİ dökül dökül

ayy öyle bi anlattınki gidip koca bulacam evlenip doguracam hemen

anladım ben çok yazıyorum twitte . 1400 twitim var sanırım 137 takipçim vrmş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…