kızlar bende bikaç gündür pek ilgilenemedim uğrayamadım topiğe,haftasonuda olayacağım biraz işilerim var kilo bildirimimi yapayım şimdiden sonra problem olmasın,66 kiloyum,hepinizi öpüyorum,görüşmek üzrea.s
günaydın canlarım ben yine şiştim siz beni bugünden izinli yazın melisciğim ne kilom sizi etkilesin belki derece falan yaparsınız etkim olmasın zaten yola çıkacam bugünden itibaren iznim başlıyor geldiğimde görüşürüz tatlılarım
çok üzgün ve sinirliyim pazartesi günü 64.2 gelen ben hiç kaçamak yapmadan (kiş önüme ne fırsatlar çıktı) tartıya çıktığımda 63 kiloları görecem diye sevinirken 65 kilo çıktım nasıl yani ya sini,rden kendimi yemeğe verdim kaçamak yapmasamda alıyorum bari yapayımda bu kadar üzülmeyeyim yaaa
Merhaba kızlar, Şimdi İstanbul'dayım. 600 gram verdim. Gelince görüşürüz.
beni izinli yazıyor musun melis yazarsan topiğin iyiliiği için iyi olur kilo mu yazayım ona göre karar ver 63.1 gr geliyordum geldiğimde şimdi 62.6 yani bir haftada 500grcık verebildim eski kilomla bakarsak 1.9gr fazlam var almak çok kolay vermek çok zor şu iştahımı bir bastıra bilsem
günaydın hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?