Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar izne ayrıldım..o yüzden eskisi kadar giremiyorum nete..kilomu akşamdan bildireyim..yarın sabah geç kalıp takımımızı aksatmayayım..öpüyorum hepiniziŞeniz

kimse uğramamış gerçekten.
kızlar patborinin selamı var bodrumlardan. Ağustos sonuna kadar yok haberiniz olsun hepinizi çok özledim diyor.

kızlar bende bikaç gündür pek ilgilenemedim uğrayamadım topiğe,haftasonuda olayacağım biraz işilerim var kilo bildirimimi yapayım şimdiden sonra problem olmasın,66 kiloyum,hepinizi öpüyorum,görüşmek üzrea.s

günaydın canlarım ben yine şiştim siz beni bugünden izinli yazın melisciğim ne kilom sizi etkilesin belki derece falan yaparsınız etkim olmasın zaten yola çıkacam bugünden itibaren iznim başlıyor geldiğimde görüşürüz tatlılarım

tamam canım sonunda gidiyormusun kuzunu çok özledin artık. Enişte nasıl bu arada ameliyat oldumu durumu iyimi?
iyi yolculuklar hayatım kendine iyi bak iyi tatiller.

canım enişte derken anlayamadım kuzenimin eşi (kuzenim erkek) hehee ameliyat olacaktı şuan ilaç kullanıyor ağrılarını hafifletmek için büyük ihtimal 2 hafta falan sürer olması evet kuzumun yanına gidiyorum biraz beraber vakit geçireyim bebeciğimle çok özledim yavrucuğumu

canım ne bileyim hep erkek düşünmüştüm kuzenin bayan eşi erkek diye :kedi: Allah şifa versin, iyileşir inşallah biran önce.
bence de güzel tatil yap.
ben biryere gidemeyeceğim gibi görünüyor ama inanmak ta istemiyorum gidemeyeceğime. Üniversiteden atılanlara af çıktı ya 4 sınav hakkı tanıdılar ağustos sonuna kadar dersimin sınavları var sonra da kayıtlar falan başlıyor eylül oluyor zaten. Off ne bileyim annem yine anneanemin yanına gitti ne zaman döneceği belirsiz. Eşim izin alamıyor.
Kızımı alıp yakın bir yerlere gideyim diyorum.

çok üzgün ve sinirliyim pazartesi günü 64.2 gelen ben hiç kaçamak yapmadan (kiş önüme ne fırsatlar çıktı) tartıya çıktığımda 63 kiloları görecem diye sevinirken 65 kilo çıktım nasıl yani ya sini,rden kendimi yemeğe verdim kaçamak yapmasamda alıyorum bari yapayımda bu kadar üzülmeyeyim yaaa

beni izinli yazıyor musun melis yazarsan topiğin iyiliiği için iyi olur kilo mu yazayım ona göre karar ver 63.1 gr geliyordum geldiğimde şimdi 62.6 yani bir haftada 500grcık verebildim eski kilomla bakarsak 1.9gr fazlam var almak çok kolay vermek çok zor şu iştahımı bir bastıra bilsem

canım o aldığın kilo değil şişkinlikler oluyor ama tabi kendini yemeğe verirsen gerçekten kilo alman kaçınılmaz olur.

Merhaba kızlar, Şimdi İstanbul'dayım. 600 gram verdim. Gelince görüşürüz.

hoşgeldin canım iyi gezerken 600 gr vermişsin.

geçen hafta da izinli yazmıştım hayatım bu haftada yazarım. Mideni küçültmeye çalışmalısın. Gel seninle özel programa başlayalım benim de ihtiyacım var 2 aydır 1 ileri 1 geri aynı kilodatım canım sıkılıyor.

13. TAKIM **113.ETAP**

ad1 ( 53.0 / 53.0 / 0.0 / 0&#37
melis08 (59.8 / 59.8 / 0.0 / 0%)
dosba (70.8 / 70.2 / 0.6 / 0.85%)
melzeyit (77.2, geri dönmek üzere ayrıldı)
acıbiber2053 (65.0 / 65.0 / 0.0 / 0%)
tırtıl kelebek (60.3, geri dönmek üzere ayrıldı)
umrumdışı(73.3 / 73.3 / 0.0 / 0%)
melankoli_84(67.0 / 66.0 / 1.0 / 1.49%)
shopaholic (73.8 / 74.3 / -0.5 / -0.68% )
13. TAKIM TOPLAM KıLO (462.7 / 461.6 / 1.1 / 0.24%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…