güzel geçti biz kuzuluk kaplıcalarına gittik ama pek evde durmadık kerpe ye gitik acibiberrlerle abanta gititk kuzuluğun çevresi çok güzel doğası var dere ağzına gititk yemyeşil heryer istanbulada çok yakın tavsiye ederim kerpe çevresindeki hamidiyeye gittik denizi harika kumsalıda dere ağzı tesisleride çok güzel derenin üzerine köprüler yapmışlar üzerine masalar kurmuşlar derenin üzerinde yemek yiyiyorsun yemekler gelmeden önce sıcak ekmek bal ve tereyağı veriyorlar her masanın yanında hamaklar varkuş sesleri işte böyle dinlendim yani
canım sebebini hemen söyliyim mideni üşütmüşsün. (bildim mi) :)) çünkü aynı sıkıntıdan müzdaribiz. eşimde aynı. rüzgarda birz fazla kaldık sanırım. şükürki oğlumda ses seda yok. önemli değil hayatım şimdi yazıyorsun ya, çok geçmişolsun hayatım yat dinlen en iyisimi yorma kendini. :teselli:slm kızlar,niyedir bilmiyorum ama bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum,midemde sürekli bi bulantı var,ayakta kalamıyorum yatasım geliyo sürekli,bu arada 66 kilo olmuşum,hergün tartılmıycam diyorumama tutamıyorum kendimi,cumaya kadar tartılmıycam ama,bugün sanırım yürüyüşe gidemiycem yine daha çok hasta olmaktan korkuyorum,geçi çok azda olsa yürüdüm bugün,ad1 canım h.g dediğini görmemişim kusura bakma öle bi merak edip baktım topiğe ama açık olduğunu bile farketmemişim,bencede gelen hekez paylaşımda bulunsun yoksa bi anlamı kalmaz ki burda toplanmamızına.s
hhoooşşşgggeellldddiiiinnnnnn. a.s. canım sen iyiysen sorun yok. ne güzel dinlenmişsin kafan rahatlamış. senin adına çoook sevindim balım. ama tatil bitti doğru diyete hadi bakem. kaydirigubbakcemile3merhaba kızlar ben geldim kiloları aldım da geldim hemide 2.5 kilocuk alıvermişim geçmişi okuyamadım ne var ne yok buralarda neyse moralimi hiç bozmuyorum kilo aldım diye sizde sopa göstermeyin bu seferlik tatil iyi geldi özellikle ruhen kendimi iyi hissediyorum tatilden önce psikolojim hiç iç açıcı değildi insanın demekki biraz dinlenmeğe özellikle ruhunu kafasını dinlendimesi gerekiyormuşkızlar sizi zor duruma sokacaksa kilolarım beni bu haftada izinli yazın takımı zor durum da bırakmak istemem ben şimdi kaçıyorum görüşürüz öptüm hepinizi
canım ya üzüldüm şimdi. gerçi ben bunu yazasıya kadar sen çoktan eve varmışsındır ki öyle umuyorum. :Saruboceq: dr işni sakın ihmal etme lütfen. ayrıca sağlık karnesi olmadan da dr gidebiliyorsun onlar kendi reçetelerine yazıyorlar hayatım,sorun olmuyor yani sadece kimliğin olsa yeter. hani belki haberin yoktur diye yazdım canımcım. :teselli:kızlar biz çalışıyoruz ya ve bugünde acayip ayağım ağrıyor sağlık karnemide kaybettim ancak çarşamba gidecem doktora ağrı kesici aldım ama çok işe yaramayacak saat 22den öncede gidemeyecem eve büyük ihtimal
aldık haberlerini, bol bol gezmişsiniz abla-kardeş. birde kilo vermişsen ne güzel hayatım.inşallah öyledir. cumaya bekliyoruz. vereliniortakmerhabalar ben geldim ay bu aralar ne yoğundum anlatamam şimdilik geçmişiş okuyamıyorum ama yazmadan geçemedim.ben sanki kilo verdim hadi bakalım inş cumaya yüzümüz güler
güzel geçti biz kuzuluk kaplıcalarına gittik ama pek evde durmadık kerpe ye gitik acibiberrlerle abanta gititk kuzuluğun çevresi çok güzel doğası var dere ağzına gititk yemyeşil heryer istanbulada çok yakın tavsiye ederim kerpe çevresindeki hamidiyeye gittik denizi harika kumsalıda dere ağzı tesisleride çok güzel derenin üzerine köprüler yapmışlar üzerine masalar kurmuşlar derenin üzerinde yemek yiyiyorsun yemekler gelmeden önce sıcak ekmek bal ve tereyağı veriyorlar her masanın yanında hamaklar varkuş sesleri işte böyle dinlendim yani
iyiyim melisim sen nasılsın canımcım valla geldim ama çok duramıyorum canım ya. yorgunluğumda var. bu arada prenses nasıl,yeme sorununda değişiklik varmı,doğumgünü için yer bulabildinmi.
canım vazgeçmekle iyi yapmıisın sağlığımız her şeyden önemlikızlar ben vazgeçtim aç kalmak ve sağlığımı kaybetmek istemiyorum ben buhafta enazsından yarım kilo verecem söz veriyorum ama bu diyeti yapmıyacam enazından yiyecek bişeyler olsun diyetimde ya haftaya izne gidiylorum gelince tam gaz eski diyetime dönüyorum
slm kızlar bugün çok şükür dünden iyiyim sanırım üşüttüm,meliscim diyet nasıl gidiyo ben tam anlamıyla başlayamadım yiycekleri almaya fırsat bulamadım ama inş. listemdeki yiycekleri alıcam ve gününde pişirip yiycem ama dikkat eidyorum yediğime içtiğime,1,5 litrelik su bidonuyla geziyorum artık bitirdikçe doldurcam içebildiğim kadarıyla su tüketmeye kararlıyım,bu arada acıbiber nasıl gidiyo diyet?
ne kadar zamanda verdin canım bu kadar kiloyu,maşallah yaaa
günaydın güzel ve çıtır bayanlar aranızda ki en şişko ben bugün sağlık orucuna nereus ile başlamış bulunuyorum açmıyım deliler gibi açım dayanacam ama cumaya kadar artık bu hafta enazından 75 i göreyim ya sıkıldım böyle yaşamaktan
tam dicektim,başlamışsın artık ne güzel diye ama tekrardan bıraktın. hayırlısı olsun hayatım,en iyisimi sen tatilini yap gel dediğin gibi rahat bir kafayla yaparsın diyetini. yapabilirsen sarı kırmızıyı öneririm bir dene hayatım.kızlar ben vazgeçtim aç kalmak ve sağlığımı kaybetmek istemiyorum ben buhafta enazsından yarım kilo verecem söz veriyorum ama bu diyeti yapmıyacam enazından yiyecek bişeyler olsun diyetimde ya haftaya izne gidiylorum gelince tam gaz eski diyetime dönüyorum
su gerçekten çok önemli hayatım faydasını kesin göreceksin.slm kızlar bugün çok şükür dünden iyiyim sanırım üşüttüm,meliscim diyet nasıl gidiyo ben tam anlamıyla başlayamadım yiycekleri almaya fırsat bulamadım ama inş. listemdeki yiycekleri alıcam ve gününde pişirip yiycem ama dikkat eidyorum yediğime içtiğime,1,5 litrelik su bidonuyla geziyorum artık bitirdikçe doldurcam içebildiğim kadarıyla su tüketmeye kararlıyım,bu arada acıbiber nasıl gidiyo diyet?
bu arada ufaklık nasıl hayatım,kaç aylık oldu şimdi, umarım herşey yolundadır. önce onun sağlığı canımcım yediklerine dikkat etsen bile rahat verirsin. kaydirigubbakcemile5marttan bu yana çok hızlı değilim ben ya ama oğlumu emziriyorum o yüzden ben diyet yapamıyorum dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?