Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzel geçti biz kuzuluk kaplıcalarına gittik ama pek evde durmadık kerpe ye gitik acibiberrlerle abanta gititk kuzuluğun çevresi çok güzel doğası var dere ağzına gititk yemyeşil heryer istanbulada çok yakın tavsiye ederim kerpe çevresindeki hamidiyeye gittik denizi harika kumsalıda dere ağzı tesisleride çok güzel derenin üzerine köprüler yapmışlar üzerine masalar kurmuşlar derenin üzerinde yemek yiyiyorsun yemekler gelmeden önce sıcak ekmek bal ve tereyağı veriyorlar her masanın yanında hamaklar varkuş sesleri işte böyle dinlendim yani

ne güzel anlatırken kendimi oralarda hayal ettim. Çok iyi olmuş senin için canım. Ben gitmedim hiç belki gideriz bir hafta sonu yakınmış da.

canım sebebini hemen söyliyim mideni üşütmüşsün. (bildim mi) :)) çünkü aynı sıkıntıdan müzdaribiz. eşimde aynı. rüzgarda birz fazla kaldık sanırım. şükürki oğlumda ses seda yok. önemli değil hayatım şimdi yazıyorsun ya, çok geçmişolsun hayatım yat dinlen en iyisimi yorma kendini. :teselli:
hhoooşşşgggeellldddiiiinnnnnn. a.s. canım sen iyiysen sorun yok. ne güzel dinlenmişsin kafan rahatlamış. senin adına çoook sevindim balım. ama tatil bitti doğru diyete hadi bakem. kaydirigubbakcemile3
canım ya üzüldüm şimdi. gerçi ben bunu yazasıya kadar sen çoktan eve varmışsındır ki öyle umuyorum. :Saruboceq: dr işni sakın ihmal etme lütfen. ayrıca sağlık karnesi olmadan da dr gidebiliyorsun onlar kendi reçetelerine yazıyorlar hayatım,sorun olmuyor yani sadece kimliğin olsa yeter. hani belki haberin yoktur diye yazdım canımcım. :teselli:
merhabalar ben geldim ay bu aralar ne yoğundum anlatamam şimdilik geçmişiş okuyamıyorum ama yazmadan geçemedim.ben sanki kilo verdim hadi bakalım inş cumaya yüzümüz güler
aldık haberlerini, bol bol gezmişsiniz abla-kardeş. birde kilo vermişsen ne güzel hayatım.inşallah öyledir. cumaya bekliyoruz. vereliniortak

sen anlattıkça ağzım sulandı. nasip olurda inşallah bende giderim birgün.ama ondan önce görmek istediğim yerler var. onlara gidebilirsem oraya hayli hayli giderim gibi geliyor.

bugün elektrik kesildi. daha sonrada oğlumla ilgilendim tekrardan gelemedim anlayacağınız. yazmayı unuttum kızlar benim oturduğum mahalle şehir merkezinden biraz uzakta. evimin arkasında kocaman bir dağ var ve o dağın eteği derya-deniz, biz heryaz hem piknik yaparız hemde denize gireriz. dün sezonu açtık,deniz takviyeli piknik yaptık. tabi ben biraz abarttım. mangal da pişenlerin yanı sıra bol salata ve gazozla abartmayı şenlendirdim. ama dönerken öyle bir yol yürüdümki anlatamam. yani o yediklerimi erittim,hatta dahada yer açıldı ama ben doldurmadım. aslında bugünde niyet vardı ama öyle bir yağmur yağıyorki hatta dün dönüş yolunda yakaladı bizi. bugünde son sürat devam etti. sanırım bu hafta hep yağışlıymış. yazık eşimde izinde olduğu için planlar yapıyorduk şuraya gidelim buraya gidelim diye,sanırım olmeycek. onun yerine uzun zamandır gidemediğimiz dostları ziyaret edeceğiz. daha iyi oldu sanırım.
neyse kızlar ben şimdi çıkıyorum,dünün yorgunluğu hala üzerimde. oğlum akşam 6 da uyudu hala uyuyor sanırım gece uyanacak. bu arada emirelim melisim burdasınız ama ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler. yarın sohbet ederiz bol bol. öpüldünüz.

iyiyim melisim sen nasılsın canımcım valla geldim ama çok duramıyorum canım ya. yorgunluğumda var. bu arada prenses nasıl,yeme sorununda değişiklik varmı,doğumgünü için yer bulabildinmi.

iyiyim melisim sen nasılsın canımcım valla geldim ama çok duramıyorum canım ya. yorgunluğumda var. bu arada prenses nasıl,yeme sorununda değişiklik varmı,doğumgünü için yer bulabildinmi.

canım ne güzelmiş evinin yeri denize de girebiliyorsun ohh piknik falan insan hiç yaşlanmaz oralarda. Oğluş muhtemelen gece kalkar oturur ama çok yorulduysa uyur belki sabaha kadar.
Sen çoıık dinlen tatlım ben de çalışıyorum biraz. Toparlandı biraz ateşliydi falan hafif bir nezle geçirdi ondan olmuş herhalde (yine diş yok :)) şimdi biraz daha iyi yiyor. Yok yer bulamadım henüz :bbo:
iyi geceler canım öpüyorum

canım inşallah daha da düzelir prenses. ve inşallah güzeeellll bir ilk yaş günü partisi yaparsın. ama sana tavsiyem hayatım ne kadar az kişi olursa o kadar iyi olur inan. benim oğluşum doğum günü malesef çok kalabalıktı. e bir ailede 5-6 kişi olunca 40 kişi ancak olduk. ve ben hiçbirşey anlamadım malesef ama dilerim kalabalık bile olsa güzel bir ilk yaşgünü kutlaması olur. bol bol resim çektir kızınla hayatım. hep sen kızın ve eşin olsun resimlerde o günleri hatılıcak hatırladıkça duygulanacak 3 insan. 3 başrol oyuncusu. sanada iyi geceler hayatım. opuyorumnanaktan

günaydın güzel ve çıtır bayanlar aranızda ki en şişko ben bugün sağlık orucuna nereus ile başlamış bulunuyorum açmıyım deliler gibi açım dayanacam ama cumaya kadar artık bu hafta enazından 75 i göreyim ya sıkıldım böyle yaşamaktan

kızlar ben vazgeçtim aç kalmak ve sağlığımı kaybetmek istemiyorum ben buhafta enazsından yarım kilo verecem söz veriyorum ama bu diyeti yapmıyacam enazından yiyecek bişeyler olsun diyetimde ya haftaya izne gidiylorum gelince tam gaz eski diyetime dönüyorum

slm kızlar bugün çok şükür dünden iyiyim sanırım üşüttüm,meliscim diyet nasıl gidiyo ben tam anlamıyla başlayamadım yiycekleri almaya fırsat bulamadım ama inş. listemdeki yiycekleri alıcam ve gününde pişirip yiycem ama dikkat eidyorum yediğime içtiğime,1,5 litrelik su bidonuyla geziyorum artık bitirdikçe doldurcam içebildiğim kadarıyla su tüketmeye kararlıyım,bu arada acıbiber nasıl gidiyo diyet?

canım vazgeçmekle iyi yapmıisın sağlığımız her şeyden önemli

iyi gidiyor bebişim ya yani tartı öle söylüyo. bu arad su konusunda haklısın bende bol bol su içmeye çalışıyor ne kadar çok içersem o kadar çok verebiliyorum kiloları

tam dicektim,başlamışsın artık ne güzel diye ama tekrardan bıraktın. hayırlısı olsun hayatım,en iyisimi sen tatilini yap gel dediğin gibi rahat bir kafayla yaparsın diyetini. yapabilirsen sarı kırmızıyı öneririm bir dene hayatım.

su gerçekten çok önemli hayatım faydasını kesin göreceksin.
marttan bu yana çok hızlı değilim ben ya ama oğlumu emziriyorum o yüzden ben diyet yapamıyorum dikkat ediyorum
bu arada ufaklık nasıl hayatım,kaç aylık oldu şimdi, umarım herşey yolundadır. önce onun sağlığı canımcım yediklerine dikkat etsen bile rahat verirsin. kaydirigubbakcemile5

bu arada herkese selam.umarım iyisinizdir. bende idare ediyorum. eşim izindeyken rejim işi zor gidiyor. dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor desem yeridir kızlar. bugün mesela kahvaltıda biraz abarttım. sonra çekirdek yedim ve akşam üstü bir dilim kek yedim.kendimi şiş hissediyorum. gerçi hissiyati geçtim öyleyim.az yemeğe alışınca birazcık fazlası şişiriyor insanı.kimsecikler yok,bugün pek uğrayan olmamış. ben çıkarım birileri muhakkak gelir. umrumdışı senden halen haber yok birşey kaçırmadım umarım hayatım. melisim özelden no mu yazıyorum canımcım. sende uğramamışsın. sorun yoktur inşallah kızlar. bende görümcem geldiği için gelemedim. öncesinde birazda iş yaptım. neyse şimdi çıkıyorum eşimin pc de işi varmış. bir işe gireyim zaten hemen bir laptop alıcam inşallah kendime. o zaman rahat ederim. öpüldünüz kızlar. kendinize dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…