canım inşallah daha da düzelir prenses. ve inşallah güzeeellll bir ilk yaş günü partisi yaparsın. ama sana tavsiyem hayatım ne kadar az kişi olursa o kadar iyi olur inan. benim oğluşum doğum günü malesef çok kalabalıktı. e bir ailede 5-6 kişi olunca 40 kişi ancak olduk. ve ben hiçbirşey anlamadım malesef ama dilerim kalabalık bile olsa güzel bir ilk yaşgünü kutlaması olur. bol bol resim çektir kızınla hayatım. hep sen kızın ve eşin olsun resimlerde o günleri hatılıcak hatırladıkça duygulanacak 3 insan. 3 başrol oyuncusu. sanada iyi geceler hayatım. opuyorumnanaktan
herkese günaydın.nasılısnız canlar.bu arada kimnsseler yok burda.meliscim benim hedef,mde ağustosta 62 olmak..
kızlar ben vazgeçtim aç kalmak ve sağlığımı kaybetmek istemiyorum ben buhafta enazsından yarım kilo verecem söz veriyorum ama bu diyeti yapmıyacam enazından yiyecek bişeyler olsun diyetimde ya haftaya izne gidiylorum gelince tam gaz eski diyetime dönüyorum
slm kızlar bugün çok şükür dünden iyiyim sanırım üşüttüm,meliscim diyet nasıl gidiyo ben tam anlamıyla başlayamadım yiycekleri almaya fırsat bulamadım ama inş. listemdeki yiycekleri alıcam ve gününde pişirip yiycem ama dikkat eidyorum yediğime içtiğime,1,5 litrelik su bidonuyla geziyorum artık bitirdikçe doldurcam içebildiğim kadarıyla su tüketmeye kararlıyım,bu arada acıbiber nasıl gidiyo diyet?
bu arada herkese selam.umarım iyisinizdir. bende idare ediyorum. eşim izindeyken rejim işi zor gidiyor. dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor desem yeridir kızlar. bugün mesela kahvaltıda biraz abarttım. sonra çekirdek yedim ve akşam üstü bir dilim kek yedim.kendimi şiş hissediyorum. gerçi hissiyati geçtim öyleyim.az yemeğe alışınca birazcık fazlası şişiriyor insanı.kimsecikler yok,bugün pek uğrayan olmamış. ben çıkarım birileri muhakkak gelir. umrumdışı senden halen haber yok birşey kaçırmadım umarım hayatım. melisim özelden no mu yazıyorum canımcım. sende uğramamışsın. sorun yoktur inşallah kızlar. bende görümcem geldiği için gelemedim. öncesinde birazda iş yaptım. neyse şimdi çıkıyorum eşimin pc de işi varmış. bir işe gireyim zaten hemen bir laptop alıcam inşallah kendime. o zaman rahat ederim. öpüldünüz kızlar. kendinize dikkat edin.
merhaba kızlar bu gün buraları pek sessiz ben daha tatil rehavetini atamadım üzerimden diyette tam olarak başlayamadım maalesef
marttan bu yana çok hızlı değilim ben ya ama oğlumu emziriyorum o yüzden ben diyet yapamıyorum dikkat ediyorum
melisciğim kızın için en doğru kararı vereceksindir ama benim bir tavsiyem var annelik konusunda yıl olarak biraz daha önde olduğum için yanlış anlamazsanız tabi
eğer 1.derece akrabalardan çocuğa bakacak kimse yoksa en uygun ortamın kreş olduğunu düşünüyorum ben kızımı 25 aylık olduğunda kreşe başlattım ailemden kimse bakabbilecek durumda değildi ben yeni bir il değiştirmiştim ve kesinlike bakıcı aramadım istanbulda çok iyi kreşler olduğunu biliyorum ama benim tavsiyem yabancı dil eğitimin ağırlıklı olduğu bir okul tavsiye ederim benim kızımın kreşindede ingilizce dersi aldı ama bana göre yeterli olmadı keşke şansım olsaydıda kızım okula başladığında orta derecede ingilizceyi öğrenmiş olarak başlasaydı ama şunu biliyorum kreşin çocuk üzerindeki etkisi çok farklı ve fazla kreşler tabiki kaliteli ise çocukları hayata 1-0 önde başlatıyor kendine olan güvenleri enüst seviyede oluyor paylaşma duygusu insanlara olan yaklaşımları daha farklı konuşma şekilleri bile evde bakılan çocuklardan daha ileri seviyede ve en önemlisi bence çocuğun yeteneklerini ilkokul yaşı gelmeden keşfedebiliyorsun buda çocuğu geleceğe hazırlarken enönemli faktör mesela bbenim kızımın güzel sanatlara ilgisi çok fazla dans müzik ve resim normalde bütün çocukların fazladır ama önemli olan ayrıntıları nı keşfedebilmek galiba ayyyyyyyyyyy çokmu uzattım
dün yediklerimi yazayımda gideyim bari sabah 2 meyve suyu öğlen 2grisini az kuruyemiş akşam üstü 2 adet burçak bisküvi akşamda 3 köfte 3 dilim e yakın ekmek cakcık yedim yarım saatte yürüyüş yaptım
günaydınlar efendim ben bu sabah klasik kahvaltı yaptım şimdide sarıkız madensuyu içiyorum ohh keyfime diyecek yok..
eskiden sayfalarca geçmiş okurken şimdi hemen hemen bir sayfa ya okuyorum ya okumuyorum noldu bize yaz mı çarptı?
atarsın hayatım,ama gerçekten zor oluyor tatildn sonra insanın kaldığı yerden devam etmesi. hani o rahatlığa alışıyorsun ya. eve gel gene aynı. önceden ben eve gelice ''geçen hafta bugün şurdaydık,akşam buradaydık'' falan diye söylenip dururdum. 2. haftada kendime ancak gelebilirdim. neyse sen biran önce toparlada hayatım kendini tekrar dereceler al.merhaba kızlar bu gün buraları pek sessiz ben daha tatil rehavetini atamadım üzerimden diyette tam olarak başlayamadım maalesef
haklısın melzeyit. bende oğlumu kreşe vermek istiyorum bu sene olmaz tabiki ama 2. yaşında inşallah verebilirim. ingilizce çocuklar için gerçekten önemli. zaten onların zamanında herşey daha farklı ve dahada zor olacak. zannetmiyorumki yabancı dil bilmeden bir şeyler yapılsın.şimdide öyle ama,o zaman gelince bu zamanlara kolaymış dicekmişiz gibi geliyor. yavrularımız için en iyisini yapabiliriz inşallah. :Saruboceq: hep söylüyorum herşeyin başı eğitim-sağlık, eğitim ve sağlığın başıda maddiyat. olmadan hayaller gerçekleşmiyor.melisciğim kızın için en doğru kararı vereceksindir ama benim bir tavsiyem var annelik konusunda yıl olarak biraz daha önde olduğum için yanlış anlamazsanız tabi
eğer 1.derece akrabalardan çocuğa bakacak kimse yoksa en uygun ortamın kreş olduğunu düşünüyorum ben kızımı 25 aylık olduğunda kreşe başlattım ailemden kimse bakabbilecek durumda değildi ben yeni bir il değiştirmiştim ve kesinlike bakıcı aramadım istanbulda çok iyi kreşler olduğunu biliyorum ama benim tavsiyem yabancı dil eğitimin ağırlıklı olduğu bir okul tavsiye ederim benim kızımın kreşindede ingilizce dersi aldı ama bana göre yeterli olmadı keşke şansım olsaydıda kızım okula başladığında orta derecede ingilizceyi öğrenmiş olarak başlasaydı ama şunu biliyorum kreşin çocuk üzerindeki etkisi çok farklı ve fazla kreşler tabiki kaliteli ise çocukları hayata 1-0 önde başlatıyor kendine olan güvenleri enüst seviyede oluyor paylaşma duygusu insanlara olan yaklaşımları daha farklı konuşma şekilleri bile evde bakılan çocuklardan daha ileri seviyede ve en önemlisi bence çocuğun yeteneklerini ilkokul yaşı gelmeden keşfedebiliyorsun buda çocuğu geleceğe hazırlarken enönemli faktör mesela bbenim kızımın güzel sanatlara ilgisi çok fazla dans müzik ve resim normalde bütün çocukların fazladır ama önemli olan ayrıntıları nı keşfedebilmek galiba ayyyyyyyyyyy çokmu uzattım
dün yediklerimi yazayımda gideyim bari sabah 2 meyve suyu öğlen 2grisini az kuruyemiş akşam üstü 2 adet burçak bisküvi akşamda 3 köfte 3 dilim e yakın ekmek cakcık yedim yarım saatte yürüyüş yaptım
topiğin yarısı izinli hayatım. dosba tatilde, patbori tatilde, umrumdışı kaçgündür gelmiyor.eskiden sayfalarca geçmiş okurken şimdi hemen hemen bir sayfa ya okuyorum ya okumuyorum noldu bize yaz mı çarptı?
tamam canımcım kolay gelsinkızlar akşama kadar giremeyebilirim yoğunum akşama görüşürüz.
merhaba arkadaşlar..dün yazamadım hiç..bu ara spora ara verdim biraz ama dietime devam ediyorum..geçmişi okuyup geleyimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?