Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

emirelcim geldin hayatım ama şuan çıkıyorum. tekrar gelmeye çalışacağım öpüldün hayatım.

merhaba kızlar bu gün buraları pek sessiz ben daha tatil rehavetini atamadım üzerimden diyette tam olarak başlayamadım maalesef

inşallah canım. Bakalım henüz netleştiremedim çok da az kaldı. Evet fotoğraf önemli haklısın.
Aslında bir sıkıntım var bu ara, önümğüzdeki dönem ders yüküm biraz fazla bizim bakıcı da en fazla haftanın 3 günü gelebiliyor. Artık eğitilmye de başlanması gerekiyor bakıcı yetersiz kalabilir bu konuda, 0-3 yaş arası bebek beyinleri yetişkinlerden 2.5 kat fazla çalışırsmış ne versen alıyorlar yani. Kreş falan araştırıyorum, en azından evde olduğum zamanlarda da veriririm diyorum bakalım ne çıkacak. Aslında bizim üniversitenin var çok da özel ve hoş bir yer ama karşıda uzak, çocukcağızın benimle canı çıkar yolda bazen işe gitmek 2 saat bile sürebiliyor arabada çıldırır arkada.
İşte böyle bakalım ne yapacağım. Doçentliğe hazırlanıyorum biraz çalışmaya vakit ayırmam lazım ayrıca.

herkese günaydın.nasılısnız canlar.bu arada kimnsseler yok burda.meliscim benim hedef,mde ağustosta 62 olmak..

tamam canım not ettim.

hayırlısı olsun canım zor bir diyet zaten, sen iste verirsin başka şekillerde de.

canım benim fena gitmiyor dün tam uydum, bugün akşam kıymalı ıspanak vardı annem yemeğe çağırdı karnıyarık yedim (ama kızartılmamış haşlanmış patlıcanlı). Ama yarım tavuk göğsü yedim. Onun dışında iyi suyu az içiyorum biraz arttırmam lazım. Su içmeyince kilolar gitmiyor malesef.

evde birileri olunca çok zor oluıyor gerçekten benim de annem bozuyor hep listemi, işteysem güzel idiyor evdeysem annem bir yerlere gidelim der ya çaya gelir ya sen gel der ve hep birşeyler olur yiyecek lmaz:

merhaba kızlar bu gün buraları pek sessiz ben daha tatil rehavetini atamadım üzerimden diyette tam olarak başlayamadım maalesef

başlarsın hayatım motive olmaya çalış, dereceye girdiğin dönemleri düşün, şimdi sen çok hızlı kilo aldım hemencecik verirsin dikkat et bir haftaya bile gider 2.5 kilon.

kızlar dün gelemedim gündüz işteydim çok yoğundum öğrencimin tezini bitirdik son kontroller falan beynim yorulmuş.
akşam geldim annem yemeğe çağırdı eve geldik saat 9.30 olmuş kızımı yıkayıp uyuttum ben de onunla uyuyakalmışım şimdi uyandım uyukum bitmiş.
yarın da iş biraz yoğun ama akşama Allahta bi,r aksilik olmazsa buradayım öpüyorum.

melisciğim kızın için en doğru kararı vereceksindir ama benim bir tavsiyem var annelik konusunda yıl olarak biraz daha önde olduğum için yanlış anlamazsanız tabi

eğer 1.derece akrabalardan çocuğa bakacak kimse yoksa en uygun ortamın kreş olduğunu düşünüyorum ben kızımı 25 aylık olduğunda kreşe başlattım ailemden kimse bakabbilecek durumda değildi ben yeni bir il değiştirmiştim ve kesinlike bakıcı aramadım istanbulda çok iyi kreşler olduğunu biliyorum ama benim tavsiyem yabancı dil eğitimin ağırlıklı olduğu bir okul tavsiye ederim benim kızımın kreşindede ingilizce dersi aldı ama bana göre yeterli olmadı keşke şansım olsaydıda kızım okula başladığında orta derecede ingilizceyi öğrenmiş olarak başlasaydı ama şunu biliyorum kreşin çocuk üzerindeki etkisi çok farklı ve fazla kreşler tabiki kaliteli ise çocukları hayata 1-0 önde başlatıyor kendine olan güvenleri enüst seviyede oluyor paylaşma duygusu insanlara olan yaklaşımları daha farklı konuşma şekilleri bile evde bakılan çocuklardan daha ileri seviyede ve en önemlisi bence çocuğun yeteneklerini ilkokul yaşı gelmeden keşfedebiliyorsun buda çocuğu geleceğe hazırlarken enönemli faktör mesela bbenim kızımın güzel sanatlara ilgisi çok fazla dans müzik ve resim normalde bütün çocukların fazladır ama önemli olan ayrıntıları nı keşfedebilmek galiba ayyyyyyyyyyy çokmu uzattım
dün yediklerimi yazayımda gideyim bari sabah 2 meyve suyu öğlen 2grisini az kuruyemiş akşam üstü 2 adet burçak bisküvi akşamda 3 köfte 3 dilim e yakın ekmek cakcık yedim yarım saatte yürüyüş yaptım

günaydınlar efendim ben bu sabah klasik kahvaltı yaptım şimdide sarıkız madensuyu içiyorum ohh keyfime diyecek yok..

canım yanlış mı düşünüyorum diye endişerim vardı çok küçük çünkü henüz. Benimle aynı fikirde olman beni rahatlattı.
Bakıcımız çok iyi aslında ama hem artık yetememesinden hem kendi yaşıtları ile olmasının ona iyi geleceğini düşündüğümden hem de kendi çalışmalarıma vakit ayırmaya vakit kalsın diye düşünüyorum. Annem var çok yakın ama onu çocuğuma bak diye kısıtlayamam çok sosyal bir insan çünkü.
Burada çok güzel kreşler var tabi ama çok pahalılar, her ay maaşımı vermem gerekir ki işime gelmez. Uygun ama çok iyi olan bir yer araştırmaya çalışıyorum. Bizim üniversiteninki çok güzelher yaş gurubu için 8 kişi alıyorlarmış, büyük torpillerle girilebliyormuş. Girme konusunda problem olmaz da uzaklığı düşündürüyor. Biraz daha araştıracağım bakalım ne sonuç çıkacak.
Eğitimin önemli olduğunu ben de düşünüyorum, zor işmiş kafamçokkarıştı

günaydınlar efendim ben bu sabah klasik kahvaltı yaptım şimdide sarıkız madensuyu içiyorum ohh keyfime diyecek yok..

sefan olsun şekercim.

eskiden sayfalarca geçmiş okurken şimdi hemen hemen bir sayfa ya okuyorum ya okumuyorum noldu bize yaz mı çarptı?

yaz çarptı canım bence:lepi:

merhaba arkadaşlar..dün yazamadım hiç..bu ara spora ara verdim biraz ama dietime devam ediyorum..geçmişi okuyup geleyimopuyorumnanaktan

atarsın hayatım,ama gerçekten zor oluyor tatildn sonra insanın kaldığı yerden devam etmesi. hani o rahatlığa alışıyorsun ya. eve gel gene aynı. önceden ben eve gelice ''geçen hafta bugün şurdaydık,akşam buradaydık'' falan diye söylenip dururdum. 2. haftada kendime ancak gelebilirdim. neyse sen biran önce toparlada hayatım kendini tekrar dereceler al.

haklısın melzeyit. bende oğlumu kreşe vermek istiyorum bu sene olmaz tabiki ama 2. yaşında inşallah verebilirim. ingilizce çocuklar için gerçekten önemli. zaten onların zamanında herşey daha farklı ve dahada zor olacak. zannetmiyorumki yabancı dil bilmeden bir şeyler yapılsın.şimdide öyle ama,o zaman gelince bu zamanlara kolaymış dicekmişiz gibi geliyor. yavrularımız için en iyisini yapabiliriz inşallah. :Saruboceq: hep söylüyorum herşeyin başı eğitim-sağlık, eğitim ve sağlığın başıda maddiyat. olmadan hayaller gerçekleşmiyor.
eskiden sayfalarca geçmiş okurken şimdi hemen hemen bir sayfa ya okuyorum ya okumuyorum noldu bize yaz mı çarptı?
topiğin yarısı izinli hayatım. dosba tatilde, patbori tatilde, umrumdışı kaçgündür gelmiyor.
yakında toparlanırız merak etme hayatım. kaydirigubbakcemile5

kızlar akşama kadar giremeyebilirim yoğunum akşama görüşürüz.
tamam canımcım kolay gelsin

merhab kızlar bu gün topik ıssız yine neyse ya off herşey yolunda derken kendime hakim olamayıp pişmaniye yedim pişmanmıyım evet bu sefer diyete adapte olmak daha zor geliyor yaaaa

kızlar bugün abarttım biraz sopa yiyebilirim:tomato:. Öğlen yemek yemedim pastalar falan vardı 2 civarı onlardan yedim ceza akşam yemeği de yemiyorum zaten çok yemişim hiç acıkmadım.
Emirelcim tamam canım izinliyazarız ama biran önce toparlan şekerim sana güvenyoruz.

valla kızlar dökülüyoruz resmen oburluk krizine girdik. valla benimde canım sürekli birşyler istiyor.dikkatli olmaya çalışıyorum ama yinede arada kaçıyor. suçu eşime atıyorum.biran önce başla işe,sen varken diyet yapamıyorum diyorum. bu cumayı atlatam bakem sonuç ne çıkacak tartılmaya korkuyorum umarım birazcık olsun vermişimdir.neyse arada gelip böyle yazalım da bari topik 2. sayfaya düşmesin. hepinizi öpüyorum.

canım haklısın ne oluyor b,ize anlamadım aslında havalar sıcak canımızın hiçbir şey istememesi lazım anlamadım ben dekafamçokkarıştı
ben hala birşey yemedim su içeceğim bugün az içmişim onu farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…