Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haklısın meliscim ama insanın sinirleri bozuluyo yaa

çok haklısın canım bozulmaz mı şurda 100 gr hesabı yapıyoruz bir şiş 1 kilo off yazdan kaynaklanıyor hep kış gelsin şişler inecek.

emirelim ve patboırim listede gözükmüyorsunuz üzülmeyin geçen hafta izinli yazdığımız için her hafta ilave etmiyoruz dönünce yazacağız. Bilginize şekerler.

ne uzuyoruz ne kısalıyoruz yaa

merhaba kızlar. melisim lütfen kusuruma bakma hayatım. benim kilomu aynı yazarsın. dün sabah 6 dan beri ayaktayım.hastaneden geldik şimdi girdik içeri. taksiyle gelirken insanları camiye gire4rken görünce anladım bugün cuma olduğunu. bizim zibidi dün aslındaçarşamba akçamı başladı ama perşembe sabahına fenalaştı. aşırı kusma ile hemen acile gittik yarış verdiler. sonra ishali başladı. ilk defa çocuğumu öyle gördüm. dünden beri toplasan 1 tabak yemek yememiştir. kusması bitti çok şükür ama ishali devam ediyor. bizde eve geldik,tedaviye ilaçla evde devam edceğiz. şimdi ufaklığı falan yıkıcam ben bi duşa gircem. akşam gelmeye çalışırım hepinizi öpüyorum.

meliscim durum bundan ibaret hayatım neyseki iyiyiz şimdi. keyfi yerinde ishali kesmeye çalışacağız. sen zaten gerekeni yapmışsın hayatım çok sağol.gerçekten unuttum. ben şimdi çıkıyorum öpüldünüz.

geçmiş olsun tatlım anladım zaten bir problem var yoksa gelmemezlik yapmazdın. Gıda zehirlenmesi falan herhalde.
Oğluşa iyi bak. Öpüyorum canım.

canım çok ama çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş. bu bebişler yok mu ah ah..bu arada sudan falan mı kapmış mikrop niye böle oldu acaba

adcığım çok geçmiş olsun sıcaklardan kaynaklanan enfeksiyonlar en çok çocukları etkiliyor benim kızımda o dönemde hastanede yatmıştı aynı senin minik gibi olmuştu sende biraz dinlen bolca gıda katviyesiyle iki günde kendine gelir canım üzülme çook geçmiş olsun kızlar birazdan yola çıkacam kuzucuğuma kavuşam yarın sabah inşallah

yok canım anladım zatide ay aftan yararlananlarmı dedin şimdi moralim bozuldu eğer aftan yararlansaydım şuan demekki sınavlara giriyor olacaktım yaram kanadı birden birde kanayan yere tuz bastım

inşallah sende şöyle güzel bir tatil yaparsın istanbulda biryerlere kaçsanız iki gün yeter aslında yada haftasonları cumadan çıksanız iki gün iki gündür rahatlar dönersin benim burda hiç şansım yok sadece samsun yakın orasıda karadeniz beni ürkütüyr boğulma olayları falan çok yaşanıyor o yüzden çoruma mahkum yaşıyorum özleyecem hepinizi

iyi yolculuklar canım :a015:yemene dikkat et olur mu:kedi:

evet canım bu sene af çıktı haberin yokmuydu keşke söyleseydin haber verirdim sana.
Ne okuyordun?
Ne güzel olur aslında ben de istiyorum ama bakalım eşimin hafta sonları nöbetleri falan oluyor yoğun biraz.

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim yaz rehaveti cökmüs anlasilan takiman üzerine ben iyiyim izin iyiyce yaklasiyor heyecan artiyor valla günler gecmek bilmiyor melyezit tatile gitmis ohh ne guzel kuzusuna da kaviúsacak ad canim oglusuna büyük gcmis olsun cocuklar iste ya nasil etkileniyorlar iste hastaliktan bir günde sönüveriyorlar insallah cabucak düzelir meliscim sen nasilsin canim acibiber ve emirel var galiba baska kim var bilmiyorum ama diger arkadaslarda iyidir umarim

Son düzenleme:

canım bizde iyiyiz seni sormalı

kızlar selam nasılsınız ankaraya evıme dondum

tatılım bıttı
kızlar hamıleyım 5.5 haftalık ıznınızle gruptan ayrılmak ıstıyorum dıyet yapamam (bulantılarla ıstek dısı kılo verıyorum 60 kg oldum )
sızlerı ozleyecegım
dogum sonrası tekrar merhaba derım sızlere
tabı arda bırde olsa yazarım bakarım ne alemdesınız dıye

sleam fıstıklar nasılsınızopuyorumnanaktan
son günlerde biraz moralim bozuktu kendimi iyi hissetmiyoordum..o yüzden katılımım biraz az olmuştu ama geriye döndümzemuszemus
tırtıl kelebeğim tebrik ederim canım..çok sevindim senin adına:CüvCüv:
sabah kahvaltım 1 dilim kepek ekmek
az peynir ve salatalık..şimdi de çay keyfi yapıyorum:içelim:

tırtılım çok sevindim inş bebeğini sağlık sıhhatla eline almak nasip olur bahar bebeği olacak galiba hadi hayırlısı öptüm canım nasıl gezdiğin yerler eh bir daha ki gelişinde seni görmek isterim hamiş hamişa.s.:teytey:

canım çok ama çok sevindim Allah eline almak nasip etsin.boşver idyeti falan her şeyi bebiş için ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…