Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menü mü, hangi menü, ben kahvaltı gördüm sadece menü olarak

Çok geçmiş olsun canımmm

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Evle işin arası eğer 30 dk sürüyorsa bence sen hiç minübüs kullanma Seda'cım. Süper spor olur sana.

Benim işyerim değişiyor aslında, bazen ofiste bazen de müşterilerin ofisinde çalışıyoruz. Bugün müşterideydim mesela, metrobüs kullanarak döndüğüm için eve yürünebilecek mesafede inmiş oldum. Bundan sonra her metrobüs günü yürüyeceğimm.

biz hiç uyumuyoruz canım.sandalye tepesinde akşam altıdan sabah 8e kadar oturuyoruz.sigaraya çıktığımda ve ihtiyaç için kalkıyorum.oda toplasan bi saat etmez.

Canlarım bende kaçıyorum artık. Yarın çok işim var. Herkese iyi geceler , tatlı rüyalar. Öpüldünüz kocaman.
iyi geceler canım
Ben de kaçıyorumm, iyi geceler kızlarrr

iyi geceler canım sanada

Son düzenleme:
günaydıııııııııııııın bebeklerrrrrr :103: :103: ben geldim iki gündür netim gidikti giremedim gene yaa sabahın körü sahilde bisikletimi sürdüm 1 saat geliverdim şimcüük

Son düzenleme:
Günaydıın kızlar adanadayımm..
günaydınnnn.kız orti,senin bu gezi ne zaman bitecek?çok gezdin yeter.kır dizini otur evinde

günaydıııııııııııııın bebeklerrrrrr :103: :103: ben geldim iki gündür netim gidikti giremedim gene yaa sabahın körü sahilde bisikletimi sürdüm 1 saat geliverdim şimcüük
hoşgeldin turti.oh ne güzel,mis gibi temiz havada bisiklet sürmek

Tecrube iste
Hic aklima gelmeyem seyler bunlar ama oyle seyler soyleyeck aile degiller
Yine de dusunmek lazim ama tabi, sagol zeynepcim

Ebru sen de sagol
Begenmene sevindim
Yarin cekerim tabi yine, paylasirim sizinle de
senin aklına gelmezde hiç ummadığın hiç beklemediğin anda şap diye birşey söylenir..fazla güvenme ..
Ebrucum derece icin degil de
Diyelim ki bu cuma ayni ciktim, haftaya bir kilo verdim
Listeye haftaya girersem yuzdem 300 gr lik olcak 3e bolunecegi icin

O yuzden dedim.
hesaba bak ya delü..sen kilo verde ne hesabı 1. olacak derece yapmaksa niyetin amenna bebş..
her halini görsünler ki sora ''biz seni böyle bilmezdik''gibilerinden cümleler kuramasınlar.
:13:doğru...
of çok fena şükür kayıp yok ..rabbim yardımcıları olsun .
geçmiş olsun çocuklar iyileşince dünyaya yeniden geliyoruz sanki..
cicin güzelmiş güle güle giy..yakışmışta ..
haksılık olunca insanın içi acıyor ..üzme kendini..
gezenti seni..çok dolşatığın için düzenli yedinse kilo bile vermişsindir..
oy oy çok yoğun ve yorucu kolay gelsin..

Ben hala yatağımda uyuklyorum betül abla ortişim dönmüş tekrar ebru abla iş yerinde yaşadıkların moralini bozmuş anlaşılan üzme kendini nermin abla kızının iyileşmesine çok sevindim :)

bunları gördüm şimdilik kalkıym bi kendime geliym sonra yine gelirim :)

Günaydın herkesciklere :)

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaarr

Günaydıın kızlar adanadayımm..

Günaydın Kızlar

Akşam neler kaynatmışsınız merak ettim, bi bakıp döneceğim

günaydın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…