Bilgen Merhaba, gruptaki üyelerin çoğu şu an çalışıyor, bende dahil olmak üzere, vakit ayırıp arada buraya girmeye çalışıyoruz. Hatta geçmişi okuyup döncem yazılarımızı çok görüyosundur. Üstüne alınacak birşey yok diye düşünüyorum.
bilgencim bence çok haklısın canım doğru bi gözlem yapmışsın böle işte bunlarda sen yine şanslısın en azından takıma aldılar beni almadılar bile düşün artık
bilgencim bence çok haklısın canım doğru bi gözlem yapmışsın böle işte bunlarda sen yine şanslısın en azından takıma aldılar beni almadılar bile düşün artık
sanırım birtek evde olan benim o yüzden belki öyle düşündüm.aslında alınganlık değldi ama sadece bir düşünceydi.ben kolay kolay alınmam çünkü.
kilom seninki kadar olsa bende kendimi bomba gibi hissederdin zatenben kendimi 1.5 bomba gibi hissediyorum
sen zayıfsın ya şimdi,biz seni kıskanıp döverizebru ,senin can güvenliğini düşündüğünden almadı bence.düşünsene ben 80 kiloyum,üzerinde oturuyorum
bir hemşire olarak kendini kötü hissedersen bende yardımcı olurum sana.
sanırım birtek evde olan benim o yüzden belki öyle düşündüm.aslında alınganlık değldi ama sadece bir düşünceydi.ben kolay kolay alınmam çünkü.
sen zayıfsın ya şimdi,biz seni kıskanıp döverizebru ,senin can güvenliğini düşündüğünden almadı bence.düşünsene ben 80 kiloyum,üzerinde oturuyorum
senin takımı bilemedim ben sanki hep bizden gibisin.
nurgül , bizimle iyi geçin yoksaaaa hepimiz senin üzerine otururuz heeeee
Kızlar ben çok yoğunum merak etmeyin öğleden sonra gelirim. Öpüyorum hepinizi
oh maşallah maşalah allah nazarlardan korusun ne güzel heyecan yaşıyosun dimi pasta da eminim o kadar özendiğine deyecedktir canım ya.Kizlar merhabbaa
Ben geldimm
Gezi programi aslinda pazartesi bitti ama yorgunluktan bir de midem fenaydi sali aksam kendime gelebildim
Yarin da Sevgilimin ailesine iadei ziyarete gidiyoruz
Bugun onun hazirligiyla gecti
Evden bir seyler giyecektim
Pasta almaya gidince tam denk geldi bir sey onu aldim
Pantolon giyicem bu sefer de
Giderken de pasta goturmeye karar verdim
15 kisilik kare pasta siparisi verdim (15 kisiden daha fazla kisi icin rahat cikar sanirim bizim 14-15 kisi rahat yedigimiz pastayi pastanrler 10-12 kisilik diye satiyor cunku)
Pastayi da yarin eve getircekler insallah 5te biz aksam 9-10 gibi gidicez.
Susleyin guzelce dedim ama pasta kutusuna kurdela baglayacaklar buyuk ihtimal
Ben tul fln alip kendim suslerim begenmezsem diye dusundumm
Gecmisi okuyamadim bu sefer kalacak
Ne var ne yok ben yokken neler oldu ozetleyin bakalim
Ben tam anlamiyla cuma sabah donus yapicam
Yarin da anneme fln bir seyler bakmaya cikicaz
Aksam zaten malum giremem
Kilo konusunda yorum yapmiyorum cuma gunu hep birlikte gorcezz:26:
Kızlar haber veremedim. Bugün hastanede bazı can sıkıcı olaylar yaşadım. Personellerden birisi beni haksız yere şikayet etti. Moralim çok bozuktu. Akşamda ramazan alışverişi için eşimin iş yerine gittim. 20:30 a kadar onu bekledim. Sonra markete gittik. Ayaklarımın altı su topladı resmen. Menümü yazayım hemen.
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle (can sıkıntısından hiç bişey yiyemedim)
Çok az yoğurtlu kabak yemeği
2 küçük dilim kepek ekmek
2-3 lokma kavun
Akşam
Çiğköfte + marul + ayran
(Akşamı mecburen yemek zorunda kaldım yiyebileceğim en masum yiyecekti.Bilerek dürüm yemedim.)
3 litre su
dimek sana 2 gün sonra cevap yazıyorlar he.istersen onların üzerine oturalım.ben dahil grubun 3 ağır topunu seçsek yeter.sana cevap vermek için yarışırlar.hatta nöbetçi bırakırlarben olsam aslaaa konuşmazdım bilgen
benmi zayıfım niye diyet yapıyorum o zaman bıraktım gitti
napim ya 9. takımdayım aslında ben hala kesinleşmesede bide kardeş takımımız var 8. takım bişey yazıyorum 2 gün sonra cevap gelio bazen oda gelmiyo sen bide günaydın demiyolar diye alınganlık yapıyosun öle olunca benimde gözüm dışarda oluyo işte o takım benim bu takım benim geziyorum
canlarım cigerlerim kuzu sarmalarım olurmu hiç öle şey ya sizler benim favorimsiniz idolümsünüz bebeimsiniz
gerçekten çok zor hem güzel hem zor diyelim aman iyi olsunlarda zorluğuna razıyız annelik işte :)anne olmak ne zor.inşallah iyileşmiştir kızın canım.
çok şükür iyi bugün dahada iyi kahvaltıda yaptık beraber:)Nerminn gecmis olsunn
Bir an once daha da İyilesir ins kuzun
Ben kolay kolay canımı sıkmam kızlar ama bu kez haksızlık yapıldığı için çok üzüldüm ve kırıldım. Hayırlısı bakalım diyorum.
Betül'cüm çok güzel tuniğin güle güle giy. Yarın yine fotoğraf çektir. Çok yakışmış sana.
Çok sevindim canım yaaaaa. Nasıl belli olmuş senin konuşmandan bile. İnşallah biran önce daha da düzelir bebişin.
en başta ben gelirim.en ağırınız benim sanırım.dimek sana 2 gün sonra cevap yazıyorlar he.istersen onların üzerine oturalım.ben dahil grubun 3 ağır topunu seçsek yeter.sana cevap vermek için yarışırlar.hatta nöbetçi bırakırlar
kolay gelsin ebruKızlar ben çok yoğunum merak etmeyin öğleden sonra gelirim. Öpüyorum hepinizi
bende konuşmamayı düşünüyorum dermişim.seviyorum ben burayı zaten yazdığımada pişman ettiler.ben olsam aslaaa konuşmazdım bilgen
benmi zayıfım niye diyet yapıyorum o zaman bıraktım gitti
napim ya 9. takımdayım aslında ben hala kesinleşmesede bide kardeş takımımız var 8. takım bişey yazıyorum 2 gün sonra cevap gelio bazen oda gelmiyo sen bide günaydın demiyolar diye alınganlık yapıyosun öle olunca benimde gözüm dışarda oluyo işte o takım benim bu takım benim geziyorum
canlarım cigerlerim kuzu sarmalarım olurmu hiç öle şey ya sizler benim favorimsiniz idolümsünüz bebeimsiniz
afiyet olsun canım.kıslar , ben yemeğe kaçıyorum !
biraz tıkınayım , birasçıkkk ; gelirim sonraa !
bekleyin beni anacııııııııııııııımmm
sen nasıl istersen.seçim seniniğnelimi iğnesizmi
en başta ben gelirim.en ağırınız benim sanırım.
kolay gelsin ebru
bende konuşmamayı düşünüyorum dermişim.seviyorum ben burayı zaten yazdığımada pişman ettiler.
afiyet olsun canım.
sen nasıl istersen.seçim senin
ortim özledim seni ya gelde ortaklığın tadını çıkaralım:)günaydıııııııııııııın bebeklerrrrrr :103: :103: ben geldim iki gündür netim gidikti giremedim gene yaa sabahın körü sahilde bisikletimi sürdüm 1 saat geliverdim şimcüük
bu sabah 91.7 kg'dım kızlar
arkadaşlar bir gözlemimi yazmak istiyorum size topiği geldiğimde 3-4 kişi oluyor slm veriyorum yada günaydın diyorum kimse cevap vermiyor sonra bir bakıyorum ki herkes çıkmış.alınganlık yapıyor olabilirim yada acil bir işiniz çıkmış olabilir ama kendi açımdan hoş bulmuyorum.lütfen bu yazdığıma kırılmayın yaklaşık bir haftalık bir gözlemimin sonucu olarak belirtmek istedim.
tatlım bende evdeyim ama hiç öyle düşünmedim ya benimde bazen açık kalıyor işe güce bakıyorum kızla ilgileniyorum yani yazmamakla alakalı değil inan.sen canın sıkıldığında yaz bana ben cevaplarım :)sanırım birtek evde olan benim o yüzden belki öyle düşündüm.aslında alınganlık değldi ama sadece bir düşünceydi.ben kolay kolay alınmam çünkü.
senin takımı bilemedim ben sanki hep bizden gibisin.
bende çıkayım evi topluycam spor yapıcam işe gidicem.akşam girebilirsem gelirim.hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?