Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sanırım birtek evde olan benim o yüzden belki öyle düşündüm.aslında alınganlık değldi ama sadece bir düşünceydi.ben kolay kolay alınmam çünkü.

bilgencim bence çok haklısın canım doğru bi gözlem yapmışsın böle işte bunlarda sen yine şanslısın en azından takıma aldılar beni almadılar bile düşün artık

sen zayıfsın ya şimdi,biz seni kıskanıp döverizebru ,senin can güvenliğini düşündüğünden almadı bence.düşünsene ben 80 kiloyum,üzerinde oturuyorum

kilom seninki kadar olsa bende kendimi bomba gibi hissederdin zatenben kendimi 1.5 bomba gibi hissediyorum

kendine haksızlık ediyosun tatlım bugünler geçici seninde düştüğünü görüces nasıl olsa azim hırs istek az yemek sık yemek düzenli spor yapmak bol su içmek çok çiğnemek yavaş yemek az kalorili sağlıklı beslenmek hepsi bu kadar anaaammm çok fena gaza geldim

kıslar , ben yemeğe kaçıyorum !
biraz tıkınayım , birasçıkkk ; gelirim sonraa !
bekleyin beni anacııııııııııııııımmm

sanırım birtek evde olan benim o yüzden belki öyle düşündüm.aslında alınganlık değldi ama sadece bir düşünceydi.ben kolay kolay alınmam çünkü.

ben olsam aslaaa konuşmazdım bilgen

sen zayıfsın ya şimdi,biz seni kıskanıp döverizebru ,senin can güvenliğini düşündüğünden almadı bence.düşünsene ben 80 kiloyum,üzerinde oturuyorum

benmi zayıfım niye diyet yapıyorum o zaman bıraktım gitti

senin takımı bilemedim ben sanki hep bizden gibisin.

napim ya 9. takımdayım aslında ben hala kesinleşmesede bide kardeş takımımız var 8. takım bişey yazıyorum 2 gün sonra cevap gelio bazen oda gelmiyo sen bide günaydın demiyolar diye alınganlık yapıyosun öle olunca benimde gözüm dışarda oluyo işte o takım benim bu takım benim geziyorum

nurgül , bizimle iyi geçin yoksaaaa hepimiz senin üzerine otururuz heeeee

canlarım cigerlerim kuzu sarmalarım olurmu hiç öle şey ya sizler benim favorimsiniz idolümsünüz bebeimsiniz

Kızlar ben çok yoğunum merak etmeyin öğleden sonra gelirim. Öpüyorum hepinizi

oh maşallah maşalah allah nazarlardan korusun ne güzel heyecan yaşıyosun dimi pasta da eminim o kadar özendiğine deyecedktir canım ya.

işyerinde yaşanan tatsızlıklar insanı kötü etkiliyor ya bir de sürekli karşılaşıyorsan o insanla zor bir durum inşallah kötü sonuç olmaz canım.

dimek sana 2 gün sonra cevap yazıyorlar he.istersen onların üzerine oturalım.ben dahil grubun 3 ağır topunu seçsek yeter.sana cevap vermek için yarışırlar.hatta nöbetçi bırakırlar

anne olmak ne zor.inşallah iyileşmiştir kızın canım.
gerçekten çok zor hem güzel hem zor diyelim aman iyi olsunlarda zorluğuna razıyız annelik işte :)
Nerminn gecmis olsunn
Bir an once daha da İyilesir ins kuzun
çok şükür iyi bugün dahada iyi kahvaltıda yaptık beraber:)

onun iyi olduğunu görünce bende kendime geldim inan ya enerjik hissediyorum kendimi valla :)

dimek sana 2 gün sonra cevap yazıyorlar he.istersen onların üzerine oturalım.ben dahil grubun 3 ağır topunu seçsek yeter.sana cevap vermek için yarışırlar.hatta nöbetçi bırakırlar
en başta ben gelirim.en ağırınız benim sanırım.
Kızlar ben çok yoğunum merak etmeyin öğleden sonra gelirim. Öpüyorum hepinizi
kolay gelsin ebru
bende konuşmamayı düşünüyorum dermişim.seviyorum ben burayı zaten yazdığımada pişman ettiler.
kıslar , ben yemeğe kaçıyorum !
biraz tıkınayım , birasçıkkk ; gelirim sonraa !
bekleyin beni anacııııııııııııııımmm
afiyet olsun canım.
iğnelimi iğnesizmi
sen nasıl istersen.seçim senin

bende çıkayım evi topluycam spor yapıcam işe gidicem.akşam girebilirsem gelirim.hepinizi öpüyorum.

günaydıııııııııııııın bebeklerrrrrr :103: :103: ben geldim iki gündür netim gidikti giremedim gene yaa sabahın körü sahilde bisikletimi sürdüm 1 saat geliverdim şimcüük
ortim özledim seni ya gelde ortaklığın tadını çıkaralım:)
bu sabah 91.7 kg'dım kızlar

tatlım bende evdeyim ama hiç öyle düşünmedim ya benimde bazen açık kalıyor işe güce bakıyorum kızla ilgileniyorum yani yazmamakla alakalı değil inan.sen canın sıkıldığında yaz bana ben cevaplarım :)
senin takımı bilemedim ben sanki hep bizden gibisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…