Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar sabah 8de elazıgda olunacakmıs trende sahur yapacm mecburen trende tartı olmadgndan eve gdnce tartlmak zornda kalacm + cıkarm sanırım ...

benide aranıza alırmısınız kızlar 1.68 boy 69.2 kiloyum hedefim 60 kilo olmak çalışıyorum sürekli pc başındayım bol bildirim yaparım :)

benide aranıza alırmısınız kızlar 1.68 boy 69.2 kiloyum hedefim 60 kilo olmak çalışıyorum sürekli pc başındayım bol bildirim yaparım :)

selam canım , takım kaptanımız ladyline !
buna o karar verebilir ama bildiğim kadarıyla sayı olarak full doluyuz , kaptanımız sana akşama cevap verecektir !
yine de sana hedefinde başarılar dilerim ...

ben , ben , beeeeeeenn gönüllüyüm !
hedef nurgülse okay ' dir !..
gel bacım,sen biraz hafifsin ama idare ederizama hededf nurgülün takımında olup ona cevap yazmayanlar.
Kızlar sabah 8de elazıgda olunacakmıs trende sahur yapacm mecburen trende tartı olmadgndan eve gdnce tartlmak zornda kalacm + cıkarm sanırım ...
oy oy,bu sabah tartılabilseydin iyidi ya neyse.bu hafta bizim birincilik yattı desenecanın sağolsun napalım.önümüzdeki maçlara bakarız artık:)))

canım bu kararı kaptan veriyor.kabul etmayabilir çünkü sayımızın epey arttığını düşünüyordu..

Son düzenleme:
dimek sana 2 gün sonra cevap yazıyorlar he.istersen onların üzerine oturalım.ben dahil grubun 3 ağır topunu seçsek yeter.sana cevap vermek için yarışırlar.hatta nöbetçi bırakırlar

süpersin yaa mahfedices onnarı hihihihihii

iğnesiz olsun tabiki :))))

ben , ben , beeeeeeenn gönüllüyüm !
hedef nurgülse okay ' dir !..

bak yaaa

aslıcım tmm canım aldım gitti hayırlısı olsun ama önce bi ticker yap bide bence hedefini büyüt 58 sana çok yakışır

Son düzenleme:
canım alımları kaptanınızın yapması gerekiyor..
öncelikle onu bekle istersen

nurgül şaka yaptı sanırımm canım !
zaten o bizim kardeş üyemiz , takımdan değil !..
ama çok şakacı bir arkidiş yaaani

( yaav nurgülcüm alınma sakın hee , takımdan değil demek zorunda kaldım daa :)

Son düzenleme:

tamam canım yazarım sana.

beni bi tek sen annıyosun nesdicim alındım bile masus yapıyosun biliyorum gerçekleri yüzüme çarpıyosun ama dost acı sölermiş dimi

beni bi tek sen annıyosun nesdicim alındım bile masus yapıyosun biliyorum gerçekleri yüzüme çarpıyosun ama dost acı sölermiş dimi

nurgül , adım neslihan kııız tabi bide dileği var ama ilk sana söylüyom bunu hee aramızda şşşşştt
adım neslihan dilek yaani
çift isimliyim canım
bana nesdi deyip durma tımam mı???
bir de dost acı söyler bebeğim biliyosun

ama nesdi benim çok hoşuma gitmişti alışmıştım yani ama olsun neslide güzel şaka şaka tmm neslihan dilek

evet anadolu akası sen nerde oturuyorsun bende görüşmeyi çok isterim tabi beni bi kaşık suda boğacak yoksa ama salı günü hafta içi herkes çalışıyo nasıl olucak akşammı ?

evet neslihan dilekçim istanbul çekmeköy ama aslen izmirliyim 28 yaşındayım muhasebeciyim 5 yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

çekmeköy karşıda anadolu yakasında mı oluyo ?
tatil dönüşü istanbuldaki kızlar buluşalım diyorum ama henüz daha tarihi konuşmadık , sen de gel emi ?
buarada kızlara da sormuş olayım , kızlaaaarr 7 ağustos salı sizin için uygunmuduuur ? ayarlayabilirmiyiz bişiler , heeh ???

İki yaşlı kadın yolda karşılaşır. Hal-hatır sorarlar:

- Kızınız nasıl iyi mi?
Ay sorma. Kızım o kadar rahat ki.
Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor.
Hatta kahvaltıyı bile kocası yatağına götürüyor.
Avrupa gezileri altınlar mücevherler.
Para bol durumları çok iyi.

- Çok iyi maşallah! Peki oğlunuz nasıl?

- Ah ah! Hiç sorma!
Öyle pasaklı bir kadına düştü ki kahvaltıyı oğlum hazırlıyor.
Üstelik gelinin yatağına götürüyor.
Daha neler canım Avrupa gezileri altınlar mücevherler.
Para yetiştiremiyor. Yazık oldu oğluma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…