günaydın kızlar
evime kavuşunca düzenime de kavuşmuş oldum
sabah sıradan hafiiif bi kahvaltı yaptım
ev çok karışık toparlayım buralardayım
günaydın kızlar nasılsınız..geçmiş kandiliniz mübarek olsun..güzel bir hafta sonu geçirdim ..antalyadaydık
az sonra klasik kepek ekmekli sade bir kahvaltı yapıcam
ARKADAŞLAR acil yardımınıza ihtiyacım var..moralim ok bozuk kilolardan dolayı..akupunktura başlamayı düşünüyorum ama emin de diilim,var mı çevreniz de akupunkturla zayıflayan ya da aranızda deneyen:Saruboceq:
merhaba kızlar ben daha toparlanamadım iştahımı franleyemiyorum öyle açıldıki sormayın ne yapaqyım bi akıl verin karnım doysa gözüm doymuyor habire istiyor istiyor imdat
merhaba bayanlarrr
geçmiş kandiliniz kutlu olsuunnnn opuyorumnanaktan
eminimki çok güzel bir doğum günü olacak. keşke bizde gelebilsekdik. ama fotolarlada ordaymış gibi oluruz sanırım. sen şimdi o bikiniyi giydircen ona bende mıncıklayamayacağım. benim yerime çok çok öp annesi. çünkü eminim ki biliyorum ki zaten başka alternatif yok dahada tatlı olur bikinisiyle. Şeniz
bu arada benim oğlum 17 aylık diyorum hani aralarında pek yaş farkı yok diyorum sen kimseye söz verme diyorum,ben çalayım kızını diyorum. kaydirigubbakcemile3
canım benim sen irade konusunda 1 ile 10 puan arasında 8 alırsın bana göre tabi.yani hepimizden daha iradeli görünüyorsun. başaracağına inanıyorum. 5 gün boyunca .....
aaa inanamıyorum ben geldim ve birileri var topikte nasılsınız kızlar
bu durgunluk bana hiç yaramıyor kızlar paylaşım azaldıkça kilolar gitmiyor ve geriye gelmek için uğraşıyorsenağlama
şimdi çıkıyorum, canımda çok sıkkın bildiğiniz gibi değil.evde olmak beni yeterince bunalttı. o kadar sıkılıyorumki anlatamam. oğlumda yemek yememkte direniyor. istediği şeyler olunca gözü açılıyor ama sulu yemek söz konusu olunca sürekli ağzından atıyor beni o kadar bunaltıyorki,ne olacak nasıl yapıcaz bilmiyorum,anlayacağınız mutsuzum kızlar ama zorluyorum inanın hayatı zorluyorum şu dört duvar arasında sabahatan akşama kadar tutunacak birşeyler arayıp onlarla günü bitiriyorum,yoksa kafayı yerdim sanırım.ayrıca sizlerle biraraya gelip sohbet etmeyi bende özledim. yaz ayı bize bu bakımdan iyi gelmedi. görüşemez olduk aynı zamanda. neyse sonra görüşürüz öptüm hepinizi
meliscim dilerim yavrun herzaman hayattan en güzel değeri alır ve ben inanıyorumki o en güzel değeri hakeden bir insan olacak.ama şişgo dünür fikri fena değil hani. kaydirigubbakcemile3
sorma akşam uykusunu biraz geç uyuyunca saat 9 gibi uyandı sallıcaz artık beyefendiyi. birazdan yine uyur sanırım. eskisinden daha iyi meliscim.ilaçları düzenli almaya devam edersek birşeyi kalmaz sanırım.
ay kurban olurum maşallah ya.aman nazar değmesincanım haklısın evde oturmak çok sıkıcı ama işte bazen çok bunaltıcı olabiliyor, ben de bazen çok bunalıyorum hem ev hem iş hem çocuk çok zor oluyor inan. Oğluşunu biraz daha büyüt kendine uygun bir iş bulup çalışırsın tatlım. Canını sıkma inan çalışmak da zor sorumluluğun 3-4 katına çıkıyor hele bi de işte can sıkıcı kişiler varsa hiç çekilmiyor.
Canım inşallah senin de hepimizin yavraları kendilerine güzel bir gelecek hazırlar ve hakederler.
Bu arada söylemeyi unutttum bımba haberi kızım yürüyor artık desteksiz. 15 gündür 2-3-4 adım atıyordu artık gidiyor. Yaşını yürüyerek karşılayacak.
sorma meliscim bizimki öyle birşey olduki o kadar uykusu var şımartmadan yatmadı yatağına şaşırdım kaldım. şimdi uyuyor deli edecek beni.işimiz var bununla.iyi olmasına sevindim hayatım.
Bazen öyle oluyor geç uyuyunca ö.sonra akşam uyumak bilmiyorlar.
ay kurban olurum maşallah ya.aman nazar değmesinömrü boyunca güçlü adımlarla ilerlesin inşallah. her adımı uğur getirsin prensese ve sevdiklerine.
haklısın hayatım çocuk yokken çalışması kolaydı sadece ev ve iş vardı şimdi birde çocuk olunca dahada zor çok haklısın, ama inan bazen kendime kızıyorum. özel sektörü bilirsin belki can sıkıcı insanlar dahada fazla,hani şu ''işine gelmeyince kapı orda iş arayan çok diyen'' cinsden olanlar işte o işte çalışırken keşke kıymet bilseymişim diyorum. düşün o kadar bunaldımki bi o kadarda bunu düşünecek kadar kendimi küçük düşürüyorum çünkü haketmeyen bir yerdi.heleki 7 senemi verince. velhasıl böyle işte hayatım. hakkı hukuku bırakıp otursaymışım kı...mı kırıp diyorum malesef ki. ama düzelecek diye ümid ediyorum ki dilerim düzelir. omuz için sağol hayatım. a.s.
sorma meliscim bizimki öyle birşey olduki o kadar uykusu var şımartmadan yatmadı yatağına şaşırdım kaldım. şimdi uyuyor deli edecek beni.işimiz var bununla.klava:
12 ye 2 kala hadi bakalım maşallah bütün çiçekler prensese. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydın kızlar
bu yaz günün de nezle olmuşum
baş ağrısı ile kalktım hafif bi kahvaltı yaptım
bu akşam üstü diyetisyene gideceğim...öngörüşme yapacakmış... bakalım neler olcak...
sizler neler yapıosunuz
canım günaydın, hava değişimden nezle olmuş olabilirsin. Geçmiş olsun toparlanırsın 1-2 güne.
Diyetisyene başlıyorsun yani hadi kolay gelsin tatlım inşallah güzel kilo verirsin. Listeni ve haberlerini bekliyoruz.
Şimdi benim çıkmam lazım hazırlanıp işe gitmeliyim. Öpüyorum herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?