Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aaa inanamıyorum ben geldim ve birileri var topikte nasılsınız kızlar
bu durgunluk bana hiç yaramıyor kızlar paylaşım azaldıkça kilolar gitmiyor ve geriye gelmek için uğraşıyorsenağlama

günaydın kızlar
evime kavuşunca düzenime de kavuşmuş oldum
sabah sıradan hafiiif bi kahvaltı yaptım
ev çok karışık toparlayım buralardayım

ne güzel canım şimdi yeni diyete balamış gibi olursun metebolizman dkkat etmemeye alıştı dikkat edince hızla gider kilolar.

canım moralini boma bazen duraklaması normal. Annem gitti akapunktura İstanbulda ünlü bir doktora her ikisinde de güzel kilo verdi. Ama açlık hissetmediği konusunda birşey söylemedi yanlızca her hafta diyet listesi vardı elinde her cuma tartılıyordu o psikolojiyle rejim yaptı belki acıkmıyordur da annem çok yemek yemeyi seven bir insan değil zaten doğumlardan ve hareketsizlikten ve bünyeden kilo almıltır.

merhaba kızlar ben daha toparlanamadım iştahımı franleyemiyorum öyle açıldıki sormayın ne yapaqyım bi akıl verin karnım doysa gözüm doymuyor habire istiyor istiyor imdat

canım oluyor bazen öyle diyet psikolojisine girince kendiliğinden hallolur bu sorun.

merhaba bayanlarrr
geçmiş kandiliniz kutlu olsuunnnn opuyorumnanaktan

seninde kandilin mübarek olsun nereusum.

ayy giydirdim adcım çoktatlı oldu fırfırı var totoda :) çok şeker.
inanmıyorum adım kızımımı istiyorsun üstü kapalı ama şekercim bu sana biraz pahalı patlar, çok şey isteriz ona göre sırnaşık şey
adcım ne dersin onlar büyüyene kadarbiz hedef kilolarımıza gelirmiyiz yoksa şişgo dünür mü olacağız:dance:

adcım sadece görünüşte iradeliyim uaktan öyle görünüyorum herhalde.
Ya uzun süredir çok dikkat ediyorum tık yok kilitlendim ben herhalde, 2 aydır aynı kilodayım çıldırmak üzereyim.

aaa inanamıyorum ben geldim ve birileri var topikte nasılsınız kızlar
bu durgunluk bana hiç yaramıyor kızlar paylaşım azaldıkça kilolar gitmiyor ve geriye gelmek için uğraşıyorsenağlama

evet ben burdayım işten geldim yemek kızımı yıka uyut bu saati buıldu mutfağı toplamadım bir de birazdan gidip toplayacağım. Dosbamda burda ama ses yok ses ver hayatım burdamısın?
Ben iyiyim canım 2 gündür özel bir diyete başladım ama kilom aynı hiç değişmiyor artık sıkıldım.
Sen neler yiyorsun şekercim hadi yaz da rahatla, geriye gelmesinler ne zor verdiğini düşün azıcık sık dişini.

şimdi çıkıyorum, canımda çok sıkkın bildiğiniz gibi değil.evde olmak beni yeterince bunalttı. o kadar sıkılıyorumki anlatamam. oğlumda yemek yememkte direniyor. istediği şeyler olunca gözü açılıyor ama sulu yemek söz konusu olunca sürekli ağzından atıyor beni o kadar bunaltıyorki,ne olacak nasıl yapıcaz bilmiyorum,anlayacağınız mutsuzum kızlar ama zorluyorum inanın hayatı zorluyorum şu dört duvar arasında sabahatan akşama kadar tutunacak birşeyler arayıp onlarla günü bitiriyorum,yoksa kafayı yerdim sanırım.ayrıca sizlerle biraraya gelip sohbet etmeyi bende özledim. yaz ayı bize bu bakımdan iyi gelmedi. görüşemez olduk aynı zamanda. neyse sonra görüşürüz öptüm hepinizi
meliscim dilerim yavrun herzaman hayattan en güzel değeri alır ve ben inanıyorumki o en güzel değeri hakeden bir insan olacak. ama şişgo dünür fikri fena değil hani. kaydirigubbakcemile3

sorma akşam uykusunu biraz geç uyuyunca saat 9 gibi uyandı sallıcaz artık beyefendiyi. birazdan yine uyur sanırım. eskisinden daha iyi meliscim.ilaçları düzenli almaya devam edersek birşeyi kalmaz sanırım.

canım haklısın evde oturmak çok sıkıcı ama işte bazen çok bunaltıcı olabiliyor, ben de bazen çok bunalıyorum hem ev hem iş hem çocuk çok zor oluyor inan. Oğluşunu biraz daha büyüt kendine uygun bir iş bulup çalışırsın tatlım. Canını sıkma inan çalışmak da zor sorumluluğun 3-4 katına çıkıyor hele bi de işte can sıkıcı kişiler varsa hiç çekilmiyor.
Canım inşallah senin de hepimizin yavraları kendilerine güzel bir gelecek hazırlar ve hakederler.

Bu arada söylemeyi unutttum bımba haberi kızım yürüyor artık desteksiz. 15 gündür 2-3-4 adım atıyordu artık gidiyor. Yaşını yürüyerek karşılayacak.

sorma akşam uykusunu biraz geç uyuyunca saat 9 gibi uyandı sallıcaz artık beyefendiyi. birazdan yine uyur sanırım. eskisinden daha iyi meliscim.ilaçları düzenli almaya devam edersek birşeyi kalmaz sanırım.

iyi olmasına sevindim hayatım.
Bazen öyle oluyor geç uyuyunca ö.sonra akşam uyumak bilmiyorlar.

ay kurban olurum maşallah ya.aman nazar değmesin ömrü boyunca güçlü adımlarla ilerlesin inşallah. her adımı uğur getirsin prensese ve sevdiklerine.
haklısın hayatım çocuk yokken çalışması kolaydı sadece ev ve iş vardı şimdi birde çocuk olunca dahada zor çok haklısın, ama inan bazen kendime kızıyorum. özel sektörü bilirsin belki can sıkıcı insanlar dahada fazla,hani şu ''işine gelmeyince kapı orda iş arayan çok diyen'' cinsden olanlar işte o işte çalışırken keşke kıymet bilseymişim diyorum. düşün o kadar bunaldımki bi o kadarda bunu düşünecek kadar kendimi küçük düşürüyorum çünkü haketmeyen bir yerdi.heleki 7 senemi verince. velhasıl böyle işte hayatım. hakkı hukuku bırakıp otursaymışım kı...mı kırıp diyorum malesef ki. ama düzelecek diye ümid ediyorum ki dilerim düzelir. omuz için sağol hayatım. a.s.

iyi olmasına sevindim hayatım.
Bazen öyle oluyor geç uyuyunca ö.sonra akşam uyumak bilmiyorlar.
sorma meliscim bizimki öyle birşey olduki o kadar uykusu var şımartmadan yatmadı yatağına şaşırdım kaldım. şimdi uyuyor deli edecek beni.işimiz var bununla. klava:

12 ye 2 kala hadi bakalım maşallah bütün çiçekler prensese. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın kızlar
bu yaz günün de nezle olmuşum
baş ağrısı ile kalktım hafif bi kahvaltı yaptım
bu akşam üstü diyetisyene gideceğim...öngörüşme yapacakmış... bakalım neler olcak...
sizler neler yapıosunuz

canım inşallah hepimizin çocukları güçlü adımlarla yürüsün.
adcım senin gibi tecrübe yaşayan çok var. Eğer bunu yaşamasaydın bundan sonra çalışacağın işinin kıymetini bilemezdin. Zaten değecek bir yer ve insanlar değilmiş, özel sektörün genede geneli böyle, nereusun başına da benzer bir şey geldi biliyorsun. Ne yazıkki insanların biraz politik olması gerekiyor her işte, kişiliğini sergilemek kimsenin işine gelmiyor, bu iş böyle.

Bak şu yaramaza ne fena oldular bizi parmaklarında oynatıyorlar daha şimdiden.

12 ye 2 kala hadi bakalım maşallah bütün çiçekler prensese. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

evet canım az kaldı, teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

Canım dün birden çıktım kusurabakma laptopun şarjı bitti kapandı tekrar açmaya üşendim geç de olmuştu.

Son düzenleme:

canım günaydın, hava değişimden nezle olmuş olabilirsin. Geçmiş olsun toparlanırsın 1-2 güne.
Diyetisyene başlıyorsun yani hadi kolay gelsin tatlım inşallah güzel kilo verirsin. Listeni ve haberlerini bekliyoruz.

Şimdi benim çıkmam lazım hazırlanıp işe gitmeliyim. Öpüyorum herkesi.

tabii ki canım listeden bahsederim... belki bilmediğimiz ipuçları verir??
bu arada cimcimenin adımları ve yeni yaşı hayırlı olsun :))

selam kızlar. biraz iş yaptım iyi geldi valla. iş yaparken rahatlıyorum.bazen diyorumki hergün böyle iş yapayım hani cıvkını çıkarır cinsten,ama hergünde çekilmez diyorum. önemli değil melisim bende dün 2 kere girdim yok önceki gündü galiba ikisindede elektrik gitmişti. oluyor arada, sıkıntı yok hayatım. vereliniortak
bizim zibidiyi az önce yatırdım.temizliğimde bitti,şimdi bir duşa gireceğim çok terledim iş yaparken.
ah meliscim bizimki o kadar kurnaz oldu ki, yemeği veriyorsun ağzına işine gelmeyeni çıkarıyor yada reddediyor.artık reddetmede yok ağzına alıyor sonra atıyor ağzından,sen veriyorsun o atıyor.önce tabağa bakar işine gelen birşey varmı diye,istemiyorsa daha kaşığa yemeği almadan mızmızlanıp omuz silkmeye başlıyor. benim tepkilerime göre göre yemek yiyor onu farkettim. ama beni deli ediyor. yatırmadan önce omzuma başını koyuyor ben şarkı söylüyorum ondan sonra yatağına bırakıyorum,yoksa inatçılık yapıyor yada konuşuyorum uzun uzun kuşlar böceklerden falan bahsediyorum. ya o kadar acayip ki anlatamam resmen kullanıyorum. inan ne yaramazlığı nede kullanması yemek yesin diyorum belki diğerlerine katlanırım ama yemek yememesi beni gerçekten üzüyor.
dosba en iyisini yapıyorsun valla. keşke bende gidebilsem. ama gitmeden önce karşılaşsaydık en azından şunları falan sor derdim. ne bileyim yağ oranını kas oranını su oranını hepsini ölçtür. onun not aldıklarını mesela kesin sende not al. vücudunu muhakkak ondan iyi bil hayatım. ayrıca şuna dikkat etmeni isterim bazı diyetisyenler hastalarına hızlı kilo verdirip itibar sağlamaya çalışıyorlar. yani verdirdikleri kilo yağdan çok kas yada su olabiliyor. o yüzden diyorum canımcım vücut kitle endexlerini sen muhakkak bil diye.bu konuyuda tv de dinlemiştim. bugün bende gidebilsem aynını yapardım ama gitmesemde yinede yapıcam orantıları öğrenmem için. bunlar aslında insanın yaşamında önemli bilgiler. yani bugünkü kas oranım 1 sene sonra aza inmişse önlemini almam gerektiğini bilirim. yada ona göre hayatımı düzenlerim. neyse böyle işte canımcım muhakkak öğren hatta nasıl öğreniliyor nerden başka bilgiler alınabilir bu konuda sor canımcım.bizede burda yazarsın bi zahmet. opuyorumnanaktan benşimdi bir duşa gireyim uğramaya çalışırım yine.öpüldünüz. a.s.

mrb arkadaşlar ben de bugün aranıza katıldım inşallah hepinizin istediği gibi bu marotonda amacıma ulaşırım henüz çok fazla bilmiyorum kuralları ama zamanla okuyarak ve sizlerin yardımyla çözerim diye düşünüyorum herkese kolay gelsin yerimseniben

selam kızlar nasılsınız
baharcım hoşgeldin..hep beraber zayıflayalım inşaallah
kızlar dün akupunktura gidemedim..yarın gidicem inşaallahkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin bhr 87. inşallah burda istediğin kiloya ulaşırsın. önce kendini tanıt istersen. yani kilo alış öykünü kilonu olmak istediğin kiloyu vs. yazabilirsin canımcım.birde burda öncelikli kural bol paylaşım,burda kişi olsun yada olmasın muhakkak yaz hayatım. inan paylaşım ne kadar çok olursa insan o kadar kolay adapte oluyor kilo verme işine. biz burda birbirimizin yazılarına muhakkak cevap yazmaya çalışırız. bakma şuanda topik biraz boş çoğu arkadaş izinli. ama yakında hepsi döner kürkçü dükkanı misali. kaydirigubbakcemile3 cuma günü en geç saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz. o zaman gelemem dersen perşembe akşamıda yazabilirsin. 2 gün paylaşımın olmazsa dizkalifiye oluyorsun,çünkü bu konuda çok sıkıntı çektik. genelde kilo veremeyeceğini anlayan arkadaşlar geldi ve doğal olarak paylaşımlarıda az oldu. önceden 1 haftaydı paylaşım süresi ama buda takımın derecesini etkilediği için kaptanımız 2 gün olsun dedi. bu arada kaptanımız melis. yardımcısı melzeyit arkadaşımız. kendisi şuanda tatilde. şimdilik bunları yazdım hayatım e daha ne olsun.
not: bunları belki kaptanımda yazmıştır ama olsun üstünden geçtik. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…