Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne güzel beni sıcak taetkilemedi bazen akşam bakıyorum 1 lt bile olmamış işte o günler yemek açısından ii geçsede hiç kilo verememiş oluyorum. Diakkat etmem lazım.

canım sonuçta ben genelde evdeyim wc sorun olmuyo... haliyle sen işte biraz daha zorlanıyorsundur... ama en azından 2 lt içmeye çalış sonuçta sıcak havalarda sağlığın için ...

yok canım işte de sorun olmuyor su sebilimiz var wc de sorun yok. Sorun ben de su ile aramda kara kedi var. Şimdi yine iyiyim hiç su içmeden kapattığım günleri bilirim.

biliyorsun ben deçok zor içiyordum ama kışın içmeye başladım vee yaza kadar alışkanlık oldu gibi... tabii bu son baharda ne olur bilemiyorum

biliyorsun ben deçok zor içiyordum ama kışın içmeye başladım vee yaza kadar alışkanlık oldu gibi... tabii bu son baharda ne olur bilemiyorum

canım ben de 1 yıldır içiyorum kızımı emzireceğim diye kışın bile 2nin altına düşmedim ama alışkanlık olmadı nedense yine unutuyorum yine unutuyorum.
Dosbam baktım da benim kafam düşüyor çok yorulmuşum. Yarın işe gitmiyorum evdeyim gelirim ara ara. Çıkayım şimdi. Görüşürüz yarın.

teşekkür ederim cnm hoşbulduk güzel dileklerin için teşekkür ederim hayallerimin bir gün gerçek olacağını biliyorum ama ne kadar sürede olur onu bilmiyorum işte :1no2:
bu arada geçmiş olsun diyet yapıyosan halsizliğin bundan kaynaklanıyor olabilir vitamin ve protein eksikliğin vardır muhtemelen üstelik diyetteyiz diye şartlandığımızda sinir yorgunluk ve mutsuzluk beraberinde geliyo hem birkaç gün spor yapmazsan dünyanın sonu değil ya sıkma canını yerimseniben

günaydın kızlar
sabah testlerimi verdim yarın alacam...sabah yürüyüşümü de yapmış oldum
biraz zeytin biraz ekmek 1 bardak süt ile kahvaltı yaptım...

canım az az sık sık beslenebilirsin 6 öğün gibi metebolizman hızlanır, su güzel içiyormuşsun zaten, aburcuburu da yemedinmi tamamdır.

günaydın kızlar
sabah testlerimi verdim yarın alacam...sabah yürüyüşümü de yapmış oldum
biraz zeytin biraz ekmek 1 bardak süt ile kahvaltı yaptım...

afiyet olsun canım benim canımda sabah birşey yemek istemedi meyve suyu içtim sadece.

meliscim sıcaklardan bende çok yemiyorum ama hala veremiyorum
sabah kahvaltısını genelde iyi yaparım ama öğle yemeklerini inan ölesine geçiştiriyorum
akşam da en hafif ne varsa.... ama meyvemi ii yiyorum...
su içmeye başladın mı?? bu saatlerde başlarsan akşma 3 lt olur

aslında ben de yemeği hafif geçiştiriyorum ama aralarda acıktığım için birşey ler tırtıklıyorum sanırım sorunum bu iyi yemek yiyip doyup aralarda atıştırmamak lazım sanırım.
şimdi hemen alacağım suyumu canım sağol hatırlattığın için, suyu iyi içmem lazım.

dosbacım kızımın d.günü için menü hazırlamaya çalışıyorum o güne kadar pek yememem lazım o gün isteristemez kaçamaklar olacak çünkü:kedi:

şöyle değişik bir şeyler yapmak istiyorum yaşpastasını sipariş vereceğim ama diğer herşey el emeğim olsun istiyorum.
kurabiyeler falan yapacağım, hani şeker hamurundan süslenelerden falan onları araştırıyrum birazdan alışverişe çıkacağım.
pasta yapmayı çok severim (ama yemeyi de lmaz:)

insan kilo verip rahatladıktan sonra,nede olsa verebiliyorum diye dikkati bırakıyor sanırım,yani en azından benim için öyle. kilo verdikten sonrada haftada en az 2 gün detox yapmayı düşünüyorum. umarım sende istediğin kiloya erişirsin canımcım. anladığım kadarıyla iraden kuvvetli başaracağına inanıyorum.

çok iyi hayatım. bu şekilde olması en azından senide fazla yormaz.yani sana göre ayarlaması iyi gerçekten. inşallah verirsin kiloları dosbacım. paylaşımları beklicez hayatım.

hayatım bu sıcaklarda sorunlar daha büyükmüş gibi geliyor insana.iyice bunalıyorsun benimde öyle olur nefes alamam,hatta çarpıntılarım bile oluyor arada. suyla aran nasıldı bilmiyorum ama suyu fazlaca tüketmeye çalış.vücudun sinyal veiryor olabilir. ayrıca alıştırma kendini öyle.burda hata yapıyoruz 1 kere yatasımız gelince hergün aynı saatte geliverir rehavet. inadına kalkmak zorundasın cnımcım. dilerim sorunlarında halolur,ama bırakmamak zorundasın kendini. hadi canım toparlan düzelecek herşey. opuyorumnanaktan
meliscim,canımcım valla inan hiç aklıma gelmemişti.iyiki yazdın.şu eğitim setleri nerden aldın canımcım yani bildik bir markamı yazarsan sevinirim hayatım bende oğluma almak istiyorum. ayrıca diyetin güzel gitmesine sevindim hayatım.galiba bu hafta vereceksin 2 kiloyu.

ne güzel beni sıcak taetkilemedi bazen akşam bakıyorum 1 lt bile olmamış işte o günler yemek açısından ii geçsede hiç kilo verememiş oluyorum. Diakkat etmem lazım.
bende bu sıralar ihmal ettim suyu. tekrar başlamam lazım ne güzel düzene koymuştum 3 lt bitiyordu günde.sabah ilk saatimde 1 lt bitirmeye çalışıyordum.akşama kadarda 2 lt bitiyor zaten sende öyle dene hayatım.bende alışamıyorum suya ama böyle daha rahat etmiştim
dosbacım kızımın d.günü için menü hazırlamaya çalışıyorum o güne kadar pek yememem lazım o gün isteristemez kaçamaklar olacak çünkü:kedi:
kesin kaçamaklar olur hayatım ama belki de fırsat bulamzsın.neyse sen yinede tedbiri elden bırakma tabiki.

canım benim aldığım setler abc yayın g rubunun, bir hanım getirip üniversitede tanıtıp satıyor, dün randevulaşmıştık numuneler getirdi anlattı nasıl kullanılır her yaş gurubunda diye. Ben daha öncede birşeyler almıştım da, dünküler 5 kutu halinde her kutunun içinde 16-17 büyük kartlar var. Dokun hisset kartları 5 kutuyu sırayla açacağım ben çiftlikten başladım hayvanlar var içinde her birinin tüyleri falan dokunabiliyor da. İşte önce bu bu diye tanıtıp sonra soruyorsun tavşan hangisi falan diye. Tavşanı öğrendi bu arada, bir sürü kart arasından buluyor bile :)
Suyumu içiyorum canım dosba da uyardı yoksa hiç susamadım elime bile almazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…