canım sıcklardan dolayı gayet ii içiyorum :))
ne güzel beni sıcak taetkilemedi bazen akşam bakıyorum 1 lt bile olmamış işte o günler yemek açısından ii geçsede hiç kilo verememiş oluyorum. Diakkat etmem lazım.
biliyorsun ben deçok zor içiyordum ama kışın içmeye başladım vee yaza kadar alışkanlık oldu gibi... tabii bu son baharda ne olur bilemiyorum
gelsdin mi canım hoşgeldin. Ad ve dosba gerekli herşeyi yazmış, ben de birazdan kuralları arar bulur koyarım buraya bu haftadan sonra yani haftaya cuma listedesin.
bu sefer de azmin zaferi olacağına eminim. Karar vermek kilo vermenin yarısıdır, kararlılığını sezmiştim. Hangi bölümdesin canım?
Şimdi zayıflamak için nasıl bir program izliyorsun?
hoşbuldukcanım arkadaşlar sağolsunlar bilgi verdiler zamanla iyice alışır ve çözerimşu an aşamanın ilk bölümündeyim ilk hedefim 70 zayıflamak için aslında doktora gittim ama gittiğim hastane özel hastane olmasına rağmen klasik bi liste verdi elime doktor hiç bir test ya da ayrıntıya inmeden üstelik ben de yırtıp attım kendim sağlığımı bozmayacak şekilde yediklerime dikkat ederek vermeye çalışıyorum günde 2,5-3 lite kadar da su tüketiyorum beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yiyorum ama yalnız kahvaltıda yemekleri de az yağlı yapıyorum benim kendi programım bu tabi öneride bulunan arkadaşlar olurlarsa da memnun olurum :enbuyukkk:
bahar.87 aramıza hoşgeldin inş. isrediğin şekilde hayallerine kavuşursun gerçi hayal değil hepsi gerçek olcak,kızlar kendimi biraz rahatsız hissdediyorum bu aralar nedense,sürekli bir halsizlik içim bayılıyo sanki o yüzden bir yered çok kalamıyorum,bunalımdamıyım ne anlamadım mafoldumben kendimi mutsuz hissediyorum,işlerim yolunda gitmiyo hiç,offf offf çok dertliyim çokkızlar bana dua edin nolur ilerim yoluna girdsin bi rahatlayayım,bu arada yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama söylediğim gibi çok halsizlik var sürekli yatasım geliyo yemketen sonrada hemen devriliyorum,yürüyüşlerim kaldı :sinifsinif:
hoşbuldukcanım arkadaşlar sağolsunlar bilgi verdiler zamanla iyice alışır ve çözerimşu an aşamanın ilk bölümündeyim ilk hedefim 70 zayıflamak için aslında doktora gittim ama gittiğim hastane özel hastane olmasına rağmen klasik bi liste verdi elime doktor hiç bir test ya da ayrıntıya inmeden üstelik ben de yırtıp attım kendim sağlığımı bozmayacak şekilde yediklerime dikkat ederek vermeye çalışıyorum günde 2,5-3 lite kadar da su tüketiyorum beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yiyorum ama yalnız kahvaltıda yemekleri de az yağlı yapıyorum benim kendi programım bu tabi öneride bulunan arkadaşlar olurlarsa da memnun olurum :enbuyukkk:
günaydın kızlar
sabah testlerimi verdim yarın alacam...sabah yürüyüşümü de yapmış oldum
biraz zeytin biraz ekmek 1 bardak süt ile kahvaltı yaptım...
meliscim sıcaklardan bende çok yemiyorum ama hala veremiyorum
sabah kahvaltısını genelde iyi yaparım ama öğle yemeklerini inan ölesine geçiştiriyorum
akşam da en hafif ne varsa.... ama meyvemi ii yiyorum...
su içmeye başladın mı?? bu saatlerde başlarsan akşma 3 lt olur
dosbacım kızımın d.günü için menü hazırlamaya çalışıyorum o güne kadar pek yememem lazım o gün isteristemez kaçamaklar olacak çünkü:kedi:
insan kilo verip rahatladıktan sonra,nede olsa verebiliyorum diye dikkati bırakıyor sanırım,yani en azından benim için öyle. kilo verdikten sonrada haftada en az 2 gün detox yapmayı düşünüyorum. umarım sende istediğin kiloya erişirsin canımcım. anladığım kadarıyla iraden kuvvetli başaracağına inanıyorum.verdğin bilgiler için teşekkür ederm canım özen göstericem emin olabilirsin..
kısaca özet geçeyim kilo alma hikayemi ilk kilo almaya ergenliğe girdiğim dönemde başladım daha öncesinde de öyle çok zayıf değildim ama yaşıtlarımla aynı sayılırdım her yıl alınan kilolar arttı üst üste eklendi en son lise son sınıfta tartıda 70 i görünce karar verdim kurtulucam bu kilolardn ne olursa olsun gidişat ii değil dedim kendi kendime..kararlı bi şekilde başladım hayatımdan tüm hamur işi tatlı ve kızartma türü yiyecekleri çıkarttım ne kadar zor oldu bilemezsiniz üstüne üstlük öss maratonunda abur cubura en ihtiyacım olduğu dönemdeama azmimin zaferini de 4 ay sonra gördüm 16 kilo verdim ve istediğim kiloya ulaştım 1 yıl kadar korudum bu kilomu tabi ki yediklerime dikkat ederek yalnız üniversite dönemim çok stresli ve sıkıntılı geçti üstüne bir de hormon ilaçları kullanmaya başlayınca kilolar fazla fazla geri döndü :kedi: neyse ki ilaçlarım bitti ve artık kendimi tekrar forma girmek için hazır hissediyorum 84 kiloydum 81 e indim 1 ay içinde vermeye de devam edicem yalnız kilo çizelgemde hedefim 70 olarak görünüyo aslında inmek istediğim kilo o değil kendi kafamda gözümde büyütmemek için verceğim kiloları 3 kısma böldüm önce 70,sonra 60,daha sonra da 53 inşallah bu kararlılığım sonuna kadar gider de eski kıyafetlerimin içine tekrar girebilirm :Saruboceq:
zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler :enbuyukkk:
çok iyi hayatım. bu şekilde olması en azından senide fazla yormaz.yani sana göre ayarlaması iyi gerçekten. inşallah verirsin kiloları dosbacım. paylaşımları beklicez hayatım.adcım canımm yeni geldim diyetisyenden ....
söylediklerine katılıyorum canım... bende çok seçiciyimdir... çok mantıklı konuştu.. profesyonel birine benziyor... bakalım göreceğiz
bugün sadece kilomu ve boyumu ölçtü... program hakkında konuştuk ideal olarak 10 kilo vermem gerekiyormuş.... ay da 4 kilo veririz ve koruma programı ile bu 4 ay eder dedi... kimseye hemen verdirip daha sonra koruma programını öğretmeden bırakmam dedi ve ücreti ona göre ayarladı :))
ilk 2 ay haftada 2 gün beraber olcaz...
ilk olarak kan tahlili verdi
tahlil sonuçlarını alıp gittiğimde vücut yağ endeksi,bazal metabolizma hızı, su,kas vs. hepsine bakacağız dedi....
ben ramazan geliyor endişelerim var dedim ona göre program hazılarız... senin her türlü isteğini göz önünde bulundururz dedi....
bakalım canım heyecanlandım.... biliyosunuz uzun zamandır hiç veremiyordum şimdi çok ümitlendim...
burdan bütün detayları anlatırım...
hayatım bu sıcaklarda sorunlar daha büyükmüş gibi geliyor insana.iyice bunalıyorsun benimde öyle olur nefes alamam,hatta çarpıntılarım bile oluyor arada. suyla aran nasıldı bilmiyorum ama suyu fazlaca tüketmeye çalış.vücudun sinyal veiryor olabilir. ayrıca alıştırma kendini öyle.burda hata yapıyoruz 1 kere yatasımız gelince hergün aynı saatte geliverir rehavet. inadına kalkmak zorundasın cnımcım. dilerim sorunlarında halolur,ama bırakmamak zorundasın kendini. hadi canım toparlan düzelecek herşey. opuyorumnanaktanbahar.87 aramıza hoşgeldin inş. isrediğin şekilde hayallerine kavuşursun gerçi hayal değil hepsi gerçek olcak,kızlar kendimi biraz rahatsız hissdediyorum bu aralar nedense,sürekli bir halsizlik içim bayılıyo sanki o yüzden bir yered çok kalamıyorum,bunalımdamıyım ne anlamadım mafoldumben kendimi mutsuz hissediyorum,işlerim yolunda gitmiyo hiç,offf offf çok dertliyim çokkızlar bana dua edin nolur ilerim yoluna girdsin bi rahatlayayım,bu arada yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama söylediğim gibi çok halsizlik var sürekli yatasım geliyo yemketen sonrada hemen devriliyorum,yürüyüşlerim kaldı :sinifsinif:
meliscim,canımcım valla inan hiç aklıma gelmemişti.iyiki yazdın.şu eğitim setleri nerden aldın canımcım yani bildik bir markamı yazarsan sevinirim hayatım bende oğluma almak istiyorum. ayrıca diyetin güzel gitmesine sevindim hayatım.galiba bu hafta vereceksin 2 kiloyu.yoğun bir gün geçirdim yine. Çok sıcak buralar.
işten çıkışına eşim geldi kızımıza ilk bisikletim diye bir şey var ondan aldık dçgünü hediyesi arkadan tutup kumanda ediyorsun prenses hazretleri etrafı izliyor. Parka götürdük bayıldı.
Ayrıca kızımın eğitimine başladım, bugün eğitici setlerden aldım çok güzel şeyler var 10 aylıkken başlanıyormuş dokun hisset kokla hisset kartları ve kitapları inannamazsınız neler var.
diyetim güzel gidiyor ama kilomda değişiklik yok inanamıyorum çok şişim zaten belli. Ama sabrediyorum elbet farkedecek.
bende bu sıralar ihmal ettim suyu. tekrar başlamam lazım ne güzel düzene koymuştum 3 lt bitiyordu günde.sabah ilk saatimde 1 lt bitirmeye çalışıyordum.akşama kadarda 2 lt bitiyor zaten sende öyle dene hayatım.bende alışamıyorum suya ama böyle daha rahat etmiştimne güzel beni sıcak taetkilemedi bazen akşam bakıyorum 1 lt bile olmamış işte o günler yemek açısından ii geçsede hiç kilo verememiş oluyorum. Diakkat etmem lazım.
kesin kaçamaklar olur hayatım ama belki de fırsat bulamzsın.neyse sen yinede tedbiri elden bırakma tabiki.dosbacım kızımın d.günü için menü hazırlamaya çalışıyorum o güne kadar pek yememem lazım o gün isteristemez kaçamaklar olacak çünkü:kedi:
meliscim,canımcım valla inan hiç aklıma gelmemişti.iyiki yazdın.şu eğitim setleri nerden aldın canımcım yani bildik bir markamı yazarsan sevinirim hayatım bende oğluma almak istiyorum. ayrıca diyetin güzel gitmesine sevindim hayatım.galiba bu hafta vereceksin 2 kiloyu.
bende bu sıralar ihmal ettim suyu. tekrar başlamam lazım ne güzel düzene koymuştum 3 lt bitiyordu günde.sabah ilk saatimde 1 lt bitirmeye çalışıyordum.akşama kadarda 2 lt bitiyor zaten sende öyle dene hayatım.bende alışamıyorum suya ama böyle daha rahat etmiştim
kesin kaçamaklar olur hayatım ama belki de fırsat bulamzsın.neyse sen yinede tedbiri elden bırakma tabiki.
insan kilo verip rahatladıktan sonra,nede olsa verebiliyorum diye dikkati bırakıyor sanırım,yani en azından benim için öyle. kilo verdikten sonrada haftada en az 2 gün detox yapmayı düşünüyorum. umarım sende istediğin kiloya erişirsin canımcım. anladığım kadarıyla iraden kuvvetli başaracağına inanıyorum.QUOTE]
evet canım belki de öyle birkaç kilo alırım en fazla mantığıyla bi bakıyosun ki almış başını gitmişsin bazı insanlar bu yönden doğuştan şanslı ne kadar yerlerse yesinler metabolizmaları hızlı çalıştığı için yakıyorlar ben metabolizma hızımı ölçtürmedim ama yavaş olduğunu anlamam yeterli oluyo dikkat etmediğim zamanlar hemen aldığım için..irade konusunda keşke en baştan istikrarlı şekilde gitseydim bu kadar sıkıntı çekmezdim şu an ama hiç bir şey için geç değildir diye düşünüyorum Allah yeterki sağlık sıhhat versin yapılmayacak hiç bişey yok bu hayatta :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?